|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
Cytat:
![]()
![]() |
#2972 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
axa my tu po to jesteśmy żeby wysłuchac doradzic pocieszyć czasem opieprzyć jak trzeba
![]() ![]()
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz jakieś podstawy do tego żeby jego obwinić za jej zachowanie, zdarzały się takie akcje już? I czy to jest otwarcie powiedziane gdzieś tam, że Tobie nie wolno mieć kumpli, a jemu kumpele to owszem? Bo jeśli na to wychodzi to powiedziałabym, że chciałabym żeby była równość uprawnień między wami w tym związku. W końcu każdy człowiek ma prawo być odrębną jednostką i mieć życie poza związkiem, i to wcale nie musi prowadzić do zdrady. Tylko niech będzie sprawiedliwie, jak on to i Ty. Większość facetów tak ma, że łatwo się połaszczą na komplementy, pochwały, nowe koleżanki co to tak fajnie się z nimi gada. Ale czy on ma tendencje do zdrady? Może po prostu spotka się parę razy, pogada pogada z potem mu entuzjazm opadnie? Co do reagowania na krytykę - oj niefajnie :/ Ale tak czy inaczej, będzie to łatwiejsza rozmowa i bardziej na niej skorzystasz jeśli wyjdziesz od swoich odczuć na ten temat, jeśli powiesz jak Ty to widzisz i jak się w tym momencie czujesz, i czego się obawiasz. A co do ostatniego tekstu - nie wyjeżdżaj z takimi dla własnego dobra, bo to go tylko podkusza żeby po pierwsze boczyć się na Ciebie, po drugie faktycznie pogadać z nią o filmie. I po co to? Chai masz coś wspólnego z psychologią? Wyrażasz haslowo dokładnie to, co ja tu wykładam ![]() Axa psycholog może się serio przydać. A czytałaś co Ci pisałam? Za dużo dziś postujemy ![]()
"Could you see, I could break? Did you notice all my mistakes? There were times I could feel you read my mind" Ślub ![]() Edytowane przez ennostiel Czas edycji: 2010-10-12 o 09:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
Enno nie, tak od siebie, ze środka mówię
![]()
#2976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz go zapytałam spokojni e dlaczego tak robi: powiedział, że sam nie wie dwa: podobno nie ma tendencji do zdrad, ale flirtuje (moje wrażenie) dalej nie mam sił pisac, bo sie wkurzam
![]() |
#2977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie flirt to też zdrada prawie ![]() Ah, ciężkie to życie.
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-10-12 o 10:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
np w pracy zrobi wszystko każdemu, o co się go nie poprosi, ale w domu matce już niekoniecznie jak go tylko ktoś z lekka skrytykuje pała coraz większa nienawiścią do tej osoby
![]() |
#2979 | |
Zakorzenienie
|
Bardzo masz dobre intuicje
![]() Cytat:
![]() Hm faktycznie, trochę sobie przeczą te rzeczy, które mówi i robi... jeszcze trochę a i jego wyślemy do psychologa ![]() ![]() ![]() Axa jeszcze słówko. Po pierwsze, możesz wybrać się do psychologa też po to, zeby pomóc sobie zacząć inaczej reagować, bardziej się opanować, a nie wyłącznie pomóc waszemu związkowi. Tak czy inaczej zresztą, terapię, też związku, powinno się zaczynać od osoby najbardziej zmotywowanej. A potem psycholog może poprosić BSa żeby przyszedł, niby to na konsultacje w Waszej sprawie, a potem się okaże że jego obecność jest Tobie potrzebna i w ten sposób można go w to wciągnać mimochodem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Aj, taki dziwny charakterek z niego ![]() I przez to wszystko i Ciebie rani.
![]() |
#2981 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś powiedział, że jakby wszyscy byli tacy jak on, to świat byłby zaj***sty ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- dobra, kończę te lamenty, zaraz wróci chyba o ile nie zagada się z katechetką heh
![]() |
#2983 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, wiemy... i właśnie dlatego Ty najpierw zacznij coś z tym robić. Oczywiście jeśli dojdziesz do wniosku, że jednak chcesz ten związek ratować, a wtedy rób tak jak mówiłyśmy - pociągnij go do psychologa "za sobą", do "pomocy i wsparcia". Chyba że utniesz to radykalnie i połączysz rozstanie z wybraniem się samodzielnie do psychologa - o ile chcesz walczyć ze swoim charakterkiem ![]() Cytat:
Głęboki wdech i mówisz mu spokojnie, rzeczowo (na ile się da) o swoich obawach, potrzebach i jak się z tym wszystkim TY czujesz. ;* |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
chyba nie wiem o co chodzi
![]() jestem mocno nie wsypana
#2985 |
Zakorzenienie
|
Labi jesteś zmęczona, zdenerwowana, podminowana przed obroną wiec każdy malutki problemik urasta do rangi wielkiego problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję, wiem jak to jest kiedy wszystko naraz wchodzi na głowę ![]() Może zrelaksuj się, odeśpij. Później pogadasz na spokojnie z nim. Potem ew. wspólna kąpiel z pianką i świeczkami, albo sama sobie taką zrób, i włącz wtedy ulubioną muzykę, spokojną. I nie myśl o niczym tylko o tym jak Ci dobrze, słuchaj swojego spokojnego, głębokiego oddechu, kojącego zapachu jakiegoś olejku albo piany, możesz wsłuchać się w pękające banieczki piany ![]() Jeśli takie coś na Ciebie działa. Tak, żebyś nie myślała o niczym, tylko poszła w taki stan zawieszenia umysłu, pełnego relaxu i złączenia ze swoją spokojną stroną, żeby to wszystko razem Cię wyciszyło.
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
Kochane z każdej sytuacji jest wyjście, trzeba znaleźć w sobie pokłady spokoju, aby ten problem sensownie rozwiązać. Pośpiech jest złym doradcą, a nerwy jego pomocnikiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
idę się położę, głowa mnie boli może czegoś się napiję dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2990 |
Zakorzenienie
|
wiecie co dziewczyny? BS przed chwilką był u mnie
![]() ![]()
#2991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh ale dziś od rana naskrobałysmy, że hej ![]()
![]() |
#2992 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodziło mi o to, że jakby wszyscy byli tacy jak on to świat byłby zaje***ty ;] Dobra - mama się zdecydowała na nowe autko, muszę przygotować ogłoszenie o sprzedaży poprzedniego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22622366] ![]() ![]() tak średnio fajnie BS robi od rana do wieczora wczoraj skończył ok 19 pracę ale zarabia teraz 1600 zł na dwa tygodnie czyli 3200 na miesiąc... z tym że niedługo może sie praca skończyć bo wkońcu zima idzie i mrozy
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
dobra!!!!!!
przyszedł BS i pyta od razu: kochanie??? jak się czujesz??? ja: jak tam w pracy??? zaczął się śmiac podszedł przytulił, wziął na kolana i zaczął: jesli chodzi ci o x, to jej nie widziałem, a poza tym musisz ją poznać to zobaczysz, że nie ma co rabanu o nic robić kocham Cie bardzo, pójde wyrzucic smieci potem wytłumaczył mi jej telefon i to czy ma faceta i dlaczego raz mówił tak, raz tak powiedział czy się pokochamy a ja, że nie, bo religijna dziewczyna jestem ( ![]() a On: że chce, żebym była tak jak zawsze, żebym była Małgosią i i i poszliśmy się kochać ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- acha i jeszcze powiedziałam: rozumiem, że ja kolegów też mieć mogę ON: w pracy tak po chwili zaraz zaraz, zadnych kolegów a ja: to ty tez koleżanek miec nie możesz no i zaczelsmy się wgłupiać, no
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-10-12 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a jeśli mogę spytać, to co mówił ad. tel. i tego co mówił raz tak a raz inaczej?
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
On ma do mnie ostatnio jakąs podejrzana cierpliwośc do mnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2998 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to raz a dwa ona dzwoniła o coś z pracy, a żeby nie wyszło, że tylko w interesach dzwoni to zaproponowała piwo, ale i tak mu powiedziałam, że nie podoba mi się ogólnie wyjaśniona sprawa
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
Aj, może na siłę lepiej nie szukać, ale warto obserwować i być czujnym.
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.