|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
Nie mam
![]() ![]()
#3032 |
BAN stały
|
Za bardzo się pośpieszyłam... Już usłyszałam "spie&^%aj"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3033 |
Zakorzenienie
|
#3034 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3035 |
Zakorzenienie
|
axa naprawdę zrób cos z tym bo to tak dużej nie może trwać... on cię doslownie beszta
#3036 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3037 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3038 |
Zakorzenienie
|
jemu naprawde potrzebny jest psyholog
#3039 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, trzymam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- nom... koniecznie... Axa, a spytaj czemu tak do Ciebie powiedział?
![]() |
#3040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czas najwyższy! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3041 |
BAN stały
|
Pokaże Wam fragment rozmowy na skype:
ja: czy uwazasz, ze mowienie do mnie "spierdalaj" jest w porzadku? P: nie ja: wiec dlaczego sie tak do mnie zwracasz? P: bo mnie w****ilas ja: ale uwazasz, ze to daje Ci prawo zeby sie tak odnosic? P: nie ja: wiec dlaczego postepujesz tak mimo ze nie masz prawa do tego? P: poprostu ja: to nie jest odpowiedz ja: skoro jest to zle, krzywdzace i uwazasz, ze nie powinienes tak mowicto dlaczego tak mowisz? P: bo mnie w****ilas ja: ale to nie jest powod ja: to cie nie usprawiedliwia ja: musisz zaczac sie bardziej kontrolowac P: to jest powod. to nie jest usprawiedliwienie ja: Twoje zachowanie mnie rani P: Twoje zachowanie mnie rani ja: ale ja sie tak teraz do Ciebie nie odnioslam P: no i? jestesmy inni I jak ja mam z nim rozmawiać? |
![]() ![]() |
![]() |
#3042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3043 |
Zakorzenienie
|
ta rozmowa to jakbys mówila do ściany
#3044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiadomo, że możesz go zdenerwować, ale może to okazać innymi słowy, jakoś inaczej. Albo poprostu grzecznie odpowiedzieć, daj mi chwilę spokoju, bo mnie zdenerwowałaś. Albo coś, a nie jechać z bluzgami... ![]() no, aż słów mi zaczyna brakować.
![]() |
#3045 | |
BAN stały
|
Cytat:
"W****iłam" go tym, że sama się sfochowałam kiedy on odwrócił się do mnie plecami i poszedł jak do niego mówiłam. Po prostu zapytałam "poszedłeś sobie?" i odwróciłam się i też poszłam, kiedy on zaczął do mnie nagle mówić. Rozumiecie? Ja do niego mówię coś - a ten sobie idzie. Więc postąpiłam tak samo. Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2010-10-12 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3046 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewidentnie ma on problem ze sobą, i podejrzewam, że dużo większy niż Twój i Twoje wybuchy. Bo on zwyczajnie nie ma dla Ciebie szacunku, no poziom zerowy, albo mniej niż zero... ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może będę w tym momencie radykalna, ale skoro sama już miewasz takie myśli... może naprawdę najlepiej to zakończyć albo zrobić porządną przerwę od siebie? Nawet jeśli powrotu miałoby nie być... bo ten związek wygląda toksycznie, przepraszam. Oczywiście druga opcja - idziesz do psychologa jak najszybciej, i jak najszybciej podstępem ciągniesz go tam ze sobą. Chociaż jeśli on nie widzi w sobie problemu, łatwo nie będzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3048 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nic nie odpowiedział na to, że sobie poszedł... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3050 | |
BAN stały
|
Cytat:
Właśnie dlatego cały czas myślę nad zostawieniem go... Toksyczny to najlepsze określenie aktualnie. Jestem chodzącym stresem przez to wszystko. A to odbija się na mojej pracy, nauce, zainteresowaniach, śnie itd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3051 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może nabierzecie trochę spokoju, dystansu, nowych sił i wtedy hop do psych. ![]()
![]() |
#3052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy związek na Ciebie tak działa, trzeba albo porządnie nad nim popracować, albo przerwać. Najważniejsze jest zawsze mimo wszystko Twoje własne szczęście i jeżeli kłopoty z nim psują Ci tyle dziedzin życia - nie wiem, czy to jest warte takich nerwów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3053 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomyśl na spokojnie wieczorkiem o tym wszystkim. Ja lecę na zajęcia ![]()
![]() |
#3055 |
BAN stały
|
ciąg dalszy (jestem w szoku że sam od siebie przeprosił):
P: przepraszam ze powiedzaiem spierdalaj ja: prosze ja: wiec co mam zrobic zebys przestal sie tak chamsko do mnie odnosic? P: przestac wyjzezdzac na moja matke. malo rzeczy mnie tak w****ia ja: a mnie w****ia ogladanie Twoich plecow jak mowie do Ciebie ja: ale czy to mnie upowazania do obrazaia Cie? P: wiesz ze nie zrobilem tego specjalnie. wiesz o tym, zemyslalem ze wracamy juz do siebie. mimo to MUSIALAS takiego focha przy*******ic, i olac to ze do Ciebie mowie i ze ide za Toba ja: trzeba bylo powiedziec ze to niespecjalnie ja: jezeli poczulam sie tak olana to logicznym jest ze postapilam tak samo ja: trzeba bylo od razu mi napisac ze nie uslyszales jak mowilam ja: nie uwazasz, ze tak byloby prosciej? P: czyli co? Ty uwazalas ze SPECJALNIE zeby Ci zrobic nazlosc i zeby byc chamskim wszedlem do siebie? ja: nie myslalam o tym dlaczego tak postepujesz ja: czasem robisz to z roznych powodow ja: ale odpowiedz czy ni ebyloby prosciej gdybys od razu to wyjasnil? ja: a nie mowil do mnie "spierdalaj" itd? P: powiedzialem spierdalaj dopiero jak wyjechals z moja matka ja: po tym jak zaczales klac ja: ergo - nie byles w stanie pohamowac swojej zlosci ja: wiec jeszcze raz - czy nie latwiej bylo od razu wyjasnic? P: moze by bylo latwiej jakbym wpadl na to ze mozesz tego niewiedziec ja: wiec zaloz nastepnym razem ze nie wiem ja: ok? P: mhm P: ok |
![]() ![]() |
![]() |
#3056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłych zajęć Chai ![]() Sama się odrywam i wrócę pod wieczór. A jak naprodukujecie xxx stron to ![]() Trzymaj się Axa! Edit: takie przeprosiny to hmmm.... no nie wiem, ale sama to przemyśl.
"Could you see, I could break? Did you notice all my mistakes? There were times I could feel you read my mind" Ślub ![]() Edytowane przez ennostiel Czas edycji: 2010-10-12 o 13:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3057 |
Zakorzenienie
|
hej łobuzice
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3058 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3059 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3060 |
Zakorzenienie
|
a jeśli nadal tak będzie jak jest? chcesz tkwić w takim toksycznym związku? pamiętam jak mówilaś mi że twój BS jest spokojnym facetem bo ja myślałam na odwrót widząc jego zdjęcie.. to gdzie jest ten spokój? ja tu nie widzę spokojnego człowieka...ja tu widzę człowieka który mysli że bezkarnie może po tobie jechać... nie zwraca sie tak do osobą która się kocha z którą byćmoże spędzi całe życie... ty sie w tym związku męczysz..
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-10-12 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.