|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
BAN stały
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20488205]Ja tylko 4 odcinki - wczoraj BS w telewizji mi pokazał i mnie zachęcił
[/QUOTE]Mnie się tak bardzo podobał, że siedziałam do 3 w nocy oglądając chyba przez tydzień. I wszystko oglądnęłam |
|
|
|
#3062 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20488205]Ja tylko 4 odcinki - wczoraj BS w telewizji mi pokazał i mnie zachęcił [/QUOTE]Jak dojdziesz do jednego z koncowych odcinkow (nie wiem ktorej serii ) i zobaczysz szereg gladiatorow w tym jednego zupelnie nagiego z fallusem jak u konia (prawie do kolan!!!!) to daj znac ktory to odcinek z checia obejrze go raz jeszcze.
|
|
#3063 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3064 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3065 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję wam dziewczyny Cytat:
dziś obejrzelismy z BSem drugi sezon do końca... masakra, tak się wkręcił że nie może się doczekać aż ściągniemy trzeci hihihi ;D ale mnie Eric kręci... szkoda ze Eggs został zabity. był spoko Ale ogólnie drugi sezon to jeden wielki schiz z tymi zahipnotyzowanymi ludźmi O.O masakra prawie jak (...) Żywych Trupów (Noc, ziemia, świt, wysyp i jeszcze cała masa innych )jesli chodzi o klotnie z BSem, wyjasnilismy sobie dzis pare rzeczy, mozna powiedziec ze jest "ok" wciaz mnie oszukuje w jednej rzeczy i boje sie tego no ale chwilowo chyba musze zapomnieć o bólu i cieszyć się wakacjami i spędzanym czasem a nie przejmowac wszystkim po kolei ech juz mi sie nie chce przejmowac...przed chwila wrocilam z biegania z kolegą było super, tak się odprężyłam i zrelaksowałam... bomba
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2010-07-06 o 00:04 |
|||
|
|
|
#3066 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a mi się w związku pieprzy co może i smutna chodzę przez to cały czas i zła bo przecież wakacje - miało być fajne, miało być lepiej, a wcale nie jest lepiej, kłótnia na kłótnie coraz gorsza, a od wakacji minimum co 3 dni wybucha wielka awantura i tez jak was sobie tak czytam to [choć mało piszę] zawsze mi jakoś tak lepiej i też miło widzieć, że są fajne związki w których można być szczęśliwymi zazwyczaj, a nie tylko od święta... no cóż, mi narazie pozostaje tylko do tego dążyć |
|
|
|
|
#3067 |
|
Konto usunięte
|
qczelo, nad zwiazkami trzeba pracowac, niestety nic nie przychodzi samo
mam nadzieje ze Ci sie ulozy
|
|
|
|
#3068 |
|
Raczkowanie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20489778]qczelo, nad zwiazkami trzeba pracowac, niestety nic nie przychodzi samo
mam nadzieje ze Ci sie ulozy [/QUOTE]zgadzam się, ale u nas już doszło do tego, że ja chcę pracować, wiele było takich sytuacji że zupełnie pokojowo nastawiona próbowałam porozmawiać, żeby coś zmienić, naprawić i słyszałam "mam to gdzieś", "przestań pieprzyć" |
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
qczelo naprawde rzucał Ci takie teksty ? bardzo miło z jego strony i skąś to znam, powiedz mu że albo zacznie pracować nad soba i związkiem albo mu podziękujesz za współprace
|
#3070 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3071 |
|
Konto usunięte
|
Popieram Axę, tylko u mnie z kolei jest na odwrót
to ja jestem cicha mycha, nie lubię poznawać nowych ludzi i trochę zamknięta w sobie na wszystkich wokół mnie, a BSa wszędzie pełno, to dusza towarzystwa Jakbym miala byc z kims podobnym do siebie to bym oszalała, dlatego uważam, że w tym przypadku "przeciwieństwa się przyciągają"
|
|
|
|
#3072 |
|
BAN stały
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20491673]Popieram Axę, tylko u mnie z kolei jest na odwrót
to ja jestem cicha mycha, nie lubię poznawać nowych ludzi i trochę zamknięta w sobie na wszystkich wokół mnie, a BSa wszędzie pełno, to dusza towarzystwa Jakbym miala byc z kims podobnym do siebie to bym oszalała, dlatego uważam, że w tym przypadku "przeciwieństwa się przyciągają"[/QUOTE]No to jesteśmy w podobnych sytuacjach. Czasem ciężko wszystko pogodzić, bo ja np. chce iść na imprezę, a BS do kina. I ani ja nie chcę ustąpić ani on. A oboje jesteśmy BARDZO uparci. Mieszanka więc dość wybuchowa. |
|
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
zerwij z nim
|
#3074 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3075 |
|
Konto usunięte
|
tez to zauwazylam
oki laski ja uciekam mam full rzeczy do pozałatwiania na Gdyni z BSem, buziaki
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3076 |
|
BAN stały
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20492523]tez to zauwazylam
oki laski ja uciekam mam full rzeczy do pozałatwiania na Gdyni z BSem, buziaki [/QUOTE]Baw się dobrze |
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3078 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3079 |
|
Konto usunięte
|
Ja z takiej "bezsilności" i "poczucia humoru", kiedyś dla żartów zerwałam z BSem, jak palnął mi głupim tekstem. Sęk w tym, że on w to uwierzył. Dobrze, że byliśmy na siebie skazani wtedy, bo mieszkaliśmy u mojego wujka w Niemczech. Dzięki temu nie uciekł ode mnie, ale dał się udobruchać
|
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już postanowiłam swoje - jeśli mój BS zawiedzie mnie teraz w jakieś bardzo poważnej kwestii będzie właśnie - zerwij z nim....
czara goryczy już jest pełna ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Wyspałam się super, miałam miłą noc, milutki poranek z czułym seksem.... Ogólnie jest spoko... nie za zimno, nie za gorąco... odpoczynek po mega stresie na uczelni Axa
|
#3081 |
|
Konto usunięte
|
A ja dziś niesłusznie napisałam BSowi soczystego SMSa, jak to po raz kolejny mnie zawiódł
Był w nocy na posiadówie u kumpla i miał mi napisać esa, jak wróci. Wstaję dziś rano, esa nie ma, więc ja piszę. A teraz znalazłam wiadomość od niego z godziny 3 ileś tam, że już jest w domu i bardzo mnie kocha itd. Musiałam przeczytać w nocy i nie pamiętałam...
|
|
|
|
#3082 |
|
BAN stały
|
A ja siedzę w pracy, nic mi się nie chce... Mam strasznego lania, a praca się nawarstwia... Ehh...
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20494012]A ja dziś niesłusznie napisałam BSowi soczystego SMSa, jak to po raz kolejny mnie zawiódł Był w nocy na posiadówie u kumpla i miał mi napisać esa, jak wróci. Wstaję dziś rano, esa nie ma, więc ja piszę. A teraz znalazłam wiadomość od niego z godziny 3 ileś tam, że już jest w domu i bardzo mnie kocha itd. Musiałam przeczytać w nocy i nie pamiętałam... [/QUOTE]Trochę wtopiłaś...
|
|
|
|
#3083 |
|
Konto usunięte
|
Będę musiała go jutro porządnie przeprosić
|
|
|
|
#3084 |
|
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20494108]Będę musiała go jutro porządnie przeprosić
Ohio |
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaraz spadam na małe zakupy.... obiad i te inne matki polki sprawy
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- eeee KAZACHSTAN
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-07-06 o 11:10 |
|
|
|
#3086 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3087 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
madziu jak będziesz chciała, to pamiętaj, ze zawsze możesz nam się wypisać Cytat:
obie rogal, buzi w policzek (tak na początek ) i poszłyśmy usiąść. Labi zaczęła wołać jakiegoś chłopaka i dopiero wtedy się zorientowałam że jedzie z nią BS ) ![]() Axa- jak przyjedziemy do Ciebie, to albo trójkącik ze mną, albo masz konkurencję do Labi!!! jakie ona ma włosy!!! (te na głowie)Także Labi- przyjeżdżaj do Wro!!! Musimy pogadać na spokojnie, bo takie pierwsze spotkanie w pociągu było dość osobliwe!! To tez już ustaliłyśmy Cytat:
![]() Kurcze, że na to nie wpadłyśmy!!!! ![]() Cytat:
![]() . |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
|
|
#3089 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3090 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie obejrzałam ten odcinek Spartacusa, kiedy mu przywieźli żonę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

[/QUOTE]

) i zobaczysz szereg gladiatorow w tym jednego zupelnie nagiego z fallusem jak u konia (prawie do kolan!!!!) to daj znac ktory to odcinek
z checia obejrze go raz jeszcze.

Jeśli tylko poczujesz, że Ci choć trochę ulży, że możemy coś pomóc- pisz!! Trzymaj się ciepło!!
mam nadzieje ze Ci sie ulozy 

Był w nocy na posiadówie u kumpla i miał mi napisać esa, jak wróci. Wstaję dziś rano, esa nie ma, więc ja piszę. A teraz znalazłam wiadomość od niego z godziny 3 ileś tam, że już jest w domu i bardzo mnie kocha itd. Musiałam przeczytać w nocy i nie pamiętałam...
jak będziesz chciała, to pamiętaj, ze zawsze możesz nam się wypisać 
)