Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-12, 13:50   #3061
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
a jeśli nadal tak będzie jak jest? chcesz tkwić w takim toksycznym związku? pamiętam jak mówilaś mi że twój BS jest spokojnym facetem bo ja myślałam na odwrót widząc jego zdjęcie.. to gdzie jest ten spokój? ja tu nie widzę spokojnego człowieka...ja tu widzę człowieka który mysli że bezkarnie może po tobie jechać...
Na co dzień jest spokojny. Cichy, rzadko krzyczy. Ale jak już wpada w złość to masakra.
Jeśli się nie poprawi to oczywiście, że go zostawię
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 13:53   #3062
madzia2306
Zakorzenienie

w tym momencie czytając twoje posty o tym jak jest ci ciężko przez to w pracy w szkole ogólem w życiu to mam wrażenie że umieraz przy nim za życia...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 13:59   #3063
Axaxax
BAN stały

Cytat:
w tym momencie czytając twoje posty o tym jak jest ci ciężko przez to w pracy w szkole ogólem w życiu to mam wrażenie że umieraz przy nim za życia...

i niestety masz rację...
Stary 2010-10-12, 14:00   #3064
madzia2306
Zakorzenienie

on nic nie widzi że jest ci z tym wszystkim źle?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-10-12, 14:03   #3065
Axaxax
BAN stały

Cytat:
on nic nie widzi że jest ci z tym wszystkim źle?
nie wiem, nigdy nie zapytałam...
Stary 2010-10-12, 14:03   #3066
Kmee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
witam zboczona kobieto
co tam, jak tam?

upolowany już jakiś mężczyzna ?
Kmee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 14:05   #3067
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
nie wiem, nigdy nie zapytałam...
porozmawiaj z nim na spokojnie bez nerwów nie wierzę że jest bez uczuć i z tobą nie porozmawia

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-12, 14:06   #3068
Axaxax
BAN stały

Cytat:
porozmawiaj z nim na spokojnie bez nerwów nie wierzę że jest bez uczuć i z tobą nie porozmawia
Jasne, że porozmawia. I będzie lepiej. Na tydzień...
Stary 2010-10-12, 14:08   #3069
madzia2306
Zakorzenienie

no to ja już nie wiem tu chyba tylko psycholog da radę...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-10-12, 14:09   #3070
Axaxax
BAN stały

Cytat:
no to ja już nie wiem tu chyba tylko psycholog da radę...
no ja tak od początku myślę...
Stary 2010-10-12, 14:12   #3071
Jemi91
Rozeznanie

Psychologowie - niektórzy potrafią być baaardzoo pomocni ;]

Edytowane przez Jemi91
Czas edycji: 2010-11-09 o 23:20
Jemi91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-12, 14:29   #3072
Labirynth
Zakorzenienie

jezusicku jaki pyszny obiad pizłam
fryty idealne, kotleciki z serem i pomidorki z bazylia w olejku mmmmmmmm

Axa
Stary 2010-10-12, 14:31   #3073
Kmee
Zakorzenienie

a ja nie rozumiem i nie zrozumiem
Jak dla mnie to tkwienie w znanym piekle, tylko i wyłącznie przez strach przed nieznanym niebem

Sama kiedyś tak robiłam i mam w plecy kawał czasu.. i z perspektywy czasu powiem, że cierpienie w imię miłości wcale nie uszlachetnia i nie powoduje, że jest ona bardziej wyjątkowa i taka "nierozumiana przez wszystkich", nie powoduje że jest tą "jedyną na zawsze" a facet z żaby zmieni się w księcia z bajki - cierpienie w imię miłości jest głupotą w stanie czystym.
No, ale do tego najwyraźniej trzeba dojrzeć dostając po własnej, osobistej dupie
Stary 2010-10-12, 14:45   #3074
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kmee Pokaż wiadomość
a ja nie rozumiem i nie zrozumiem
Jak dla mnie to tkwienie w znanym piekle, tylko i wyłącznie przez strach przed nieznanym niebem

Sama kiedyś tak robiłam i mam w plecy kawał czasu.. i z perspektywy czasu powiem, że cierpienie w imię miłości wcale nie uszlachetnia i nie powoduje, że jest ona bardziej wyjątkowa i taka "nierozumiana przez wszystkich", nie powoduje że jest tą "jedyną na zawsze" a facet z żaby zmieni się w księcia z bajki - cierpienie w imię miłości jest głupotą w stanie czystym.
No, ale do tego najwyraźniej trzeba dojrzeć dostając po własnej, osobistej dupie
Widzisz... ale ludzie pod wpływem różnych sytuacji, zdarzeń, przejść zmieniają się... Uważam, że patrzysz za bardzo z własnej perspektywy na wszystko i właśnie to przysłania Ci rzeczywisty obraz sytuacji. Nie jest rozwiązaniem pieprznąć wszystkim bo KAŻDY to potrafi...
Stary 2010-10-12, 14:53   #3075
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Nie jest rozwiązaniem pieprznąć wszystkim bo KAŻDY to potrafi...

ale czy masz w sobie siłę aby walczyć, szczególnie że jak mówisz że zmiana jak jest to na tydzień-miesiąc....
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-12, 14:59   #3076
Kmee
Zakorzenienie

Dla mnie narzekanie w obliczu braku siły do dokonania zmian (bez względu, czy to dogadanie się, czy zostawienie itp.) jest słabością większą niż "przerznięcie wszystkiego"

Zmiana jest zmiana, decyzja, sukcesywne dążenie do celu, bilans pozycji którą się osiągnęło i wyciągnięcie wniosków - działanie.

To nie neoromantyzm, że warto sobie strzelać w głowę i cierpieć w imię miłości.
Generalnie szczęśliwa, dojrzała miłość wcale nie jest cierpieniem i tym polecam się kierować
Stary 2010-10-12, 15:00   #3077
Axaxax
BAN stały

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22627152]
ale czy masz w sobie siłę aby walczyć, szczególnie że jak mówisz że zmiana jak jest to na tydzień-miesiąc....[/QUOTE]

Jeszcze mam. Ale nie ukrywam, że na wykończeniu. Moim zdaniem Kmee musi dojrzeć, że warto walczyć o milość. Widocznie nie trafiła jeszcze na nikogo o kogo walczyć warto do utraty siły.
Stary 2010-10-12, 15:02   #3078
Kmee
Zakorzenienie

... a może warto otworzyć oczy i zrozumieć, że walczyć do utraty chwil należy o coś pięknego, a nie o kolejne "spierdalaj" i "mam Cię w dupie"
Stary 2010-10-12, 15:20   #3079
Axaxax
BAN stały

Cytat:
... a może warto otworzyć oczy i zrozumieć, że walczyć do utraty chwil należy o coś pięknego, a nie o kolejne "spierdalaj" i "mam Cię w dupie"
Myslisz ze nie ma nic pięknego? cudownego? radości? dobrych momentów? Takich dni ze czuje sie najszczesliwsza pod słońcem? Problem polega na tym ze wlasnie sa i jest ich wiele. Ale sa tez takie ze widze ze On sobie nie radzi, ze wiele kumuluje i tłumi w sobie. Kmee nie znasz sytuacji wiec nie mow prosze "zostaw"'bo tu nie w tym problem tkwi. Juz raz go zostawilam. I wiem co było. I wiem ze sobie poradze, ze jestem silna itd. Ale rzucić mozna zawsze i nie wymaga wysiłku zbytnio...
Stary 2010-10-12, 15:31   #3080
Kmee
Zakorzenienie

Mylisz się - odejście od kogoś kogo bardzo kochasz wymaga masakrycznie dużo siły.
Musisz mieć siłę za siebie i za drugą osobę oraz widzieć w tym cel własnego dobra.

Nie mówię Ci, że masz go zostawić.
Zmiana może oznaczać pójście do psychologa, rozmowę, awanturę, seks na pogodzenie, spisanie cyrografu, czegokolwiek co prowadzi do zmian na lepsze a nie narzekania (chociaż wiadomo, że czasem każdy z nas musi pomarudzić).
Jednak w pewnym momencie, trzeba stanąć twarzą w twarz ze sobą zadając sobie pytanie czy ta druga strona widzi to dalej jako miłość i jak ja się w tym czuje, jak ja się czułam przez ostatni miesiąc, czy umiałam wyartykułować swoje potrzeby i czy zostały uwzględnione, czy ja dowiedziałam się o jego potrzebach i je uwzględniłam i czy gdzieś to nas zaprowadziło.. a jeśli tak to czy to jest miejsce, które NAS satysfakcjonuje.

Edytowane przez Kmee
Czas edycji: 2010-10-12 o 15:32
Stary 2010-10-12, 16:22   #3081
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Mylisz się - odejście od kogoś kogo bardzo kochasz wymaga masakrycznie dużo siły.
Musisz mieć siłę za siebie i za drugą osobę oraz widzieć w tym cel własnego dobra.

Zmiana może oznaczać pójście do psychologa, rozmowę, awanturę, seks na pogodzenie, spisanie cyrografu, czegokolwiek co prowadzi do zmian na lepsze a nie narzekania (chociaż wiadomo, że czasem każdy z nas musi pomarudzić).
Jednak w pewnym momencie, trzeba stanąć twarzą w twarz ze sobą zadając sobie pytanie czy ta druga strona widzi to dalej jako miłość i jak ja się w tym czuje, jak ja się czułam przez ostatni miesiąc, czy umiałam wyartykułować swoje potrzeby i czy zostały uwzględnione, czy ja dowiedziałam się o jego potrzebach i je uwzględniłam i czy gdzieś to nas zaprowadziło.. a jeśli tak to czy to jest miejsce, które NAS satysfakcjonuje.
Tak jak mówiłam - miałam tą siłę i wcale nie było to aż takie straszne jak ludzie mówią.
O co Ci chodzi z tym narzekaniem? Czy ja narzekam? Powiedziałam, że waham się nad zostawieniem go, a później wyniknęła rozmowa. Uważam, że od początku kreatywnie próbuje rozwiązać problem.
Stary 2010-10-12, 17:04   #3082
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:

i niestety masz rację...
Cytat:
Myslisz ze nie ma nic pięknego? cudownego? radości? dobrych momentów? Takich dni ze czuje sie najszczesliwsza pod słońcem? Problem polega na tym ze wlasnie sa i jest ich wiele. Ale sa tez takie ze widze ze On sobie nie radzi, ze wiele kumuluje i tłumi w sobie. Kmee nie znasz sytuacji wiec nie mow prosze "zostaw"'bo tu nie w tym problem tkwi. Juz raz go zostawilam. I wiem co było. I wiem ze sobie poradze, ze jestem silna itd. Ale rzucić mozna zawsze i nie wymaga wysiłku zbytnio...
Aj, i dobrze, że to wiesz, wtedy możesz jasno sprawę postawić u psych.
Bo innej opcji teraz nie widzę. Jeśli go kochasz, to próbuj. Chociaż dla niego, a i dla siebie. Zaciągnij go jakoś, czy podstepem, czy prośbą
Bo on nie daje rady sobie ze sobą, a wtedy wyzywa się na Tobie.
Stary 2010-10-12, 17:15   #3083
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Tak jak mówiłam - miałam tą siłę i wcale nie było to aż takie straszne jak ludzie mówią.
O co Ci chodzi z tym narzekaniem? Czy ja narzekam? Powiedziałam, że waham się nad zostawieniem go, a później wyniknęła rozmowa. Uważam, że od początku kreatywnie próbuje rozwiązać problem.
Axa spokojnie maleńka, jestem z Tobą

narzekaj, nie narzekaj, po to jest to forum
a wiem, że nie jest Ci łatwo

ja zauważyłam u siebie, że gdy zaczynam pracowac nad sobą, mój związek dużo lepiej funkcjonuje i stawiać jasne wyraźne granice - wtedy osiągam sukces, zwykle wychodzi na moje i za bardzo nie muszę się gimnastykowac
gdy odpuszczam i popadam w histerie i marazm, wszystko się psuje

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Cytat:

z tym się zgadzam

uważam, że o związek musza walczyć dwie strony i trza sie dogadać, choćby nie wiem co
Stary 2010-10-12, 17:35   #3084
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
uważam, że o związek musza walczyć dwie strony i trza sie dogadać, choćby nie wiem co
otóż to!
Stary 2010-10-12, 17:53   #3085
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:

Dama dasz radę chopie
Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
Damuś! w pt cały dzien bede trzymala kciuki i przez to nie bede mogla pracowac () i jak bedzie daj jakies nagranie z tego koncertuuu
No i musisz byc kurtyzańsko zdolna jak Cie wzięli! Ach! Jestem mega dumna, ze mam taką Nimfo-kumpele
Dzięki Dziewczyny!!
Meg szalona!!
Tylko niestety okazało się, że tym razem nie będę grać było jakieś zamieszanie... powiedzieli, że jakby co mój numer zachowują i przepraszają także w nie będzie obijania w piątek
a co do zdolności- ta filharmonia nie należy do bardzo dobrych (jak to w mniejszych miastach bywa )
Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
a wiesz... jak jeszcze do mnie przy okienku powiedza "Pani Magister" to ja wtedy takie coś: oraz i udaje oraz mega profesjonalizm ()
czyli ogolnie jest:

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Chai - może masz tak mało seksu, bo nie za tego drucika chwytasz, co?

Cytat:
dziewczyny jak obronie tego profesora to zapraszam wszystkie na PIWOOOOOO WINOOOOOOOO co tam chceta
już ja Ci się przypomnę!! kiedy masz dokładnie??

Axa. Powiem Ci, że ja ostatnio tez mam z moim podobne kłótnie. On zamyka się na to, co sobie wyobraża i nie chce tego wyjaśniać. Tylko problemem jest to, że te wyobrażenia są o mnie. Mylne wyobrażenia. Ubzdura sobie, że ja myślę tak, a nie inaczej, że robię mu coś na złość i foch. Zero rozmowy. A skoro on nie chce rozmawiać i się zamyka w sobie, to ja nie będę się uzewnętrzniać do ściany.
Wczoraj była taka sytuacja, dzisiaj też...
Wczoraj byliśmy na bankiecie. Byliśmy jednymi z kilku studentów. Tak to sami profesorowie, dziekani, rektor. Zjedliśmy trochę. BS podchodził do stołu i nakładał sobie jedzenie 5 razy. Kiedy odłożyliśmy talerze, on stwierdził, że chyba pójdzie po jeszcze, bo się nie najadł. Ja do niego
- Kochanie, po co, przecież mamy obiad do podgrzania w domu
* Ale ja mam większy żołądek
- No to najesz się w domu, catering nie jest żeby się najeść, tylko, żeby coś zjeść. I po prostu nie wypada tyle razy nakładać sobie cały talerz.
* a co myślisz, że mnie ktoś obserwuje? chcę po prostu jeszcze zjeść.
- no to chodźmy do jakiejś knajpy
* wkurzają mnie te Twoje zakazy dla samych zakazów (obrót na pięcie w stronę wyjścia z miną fochową)

Może jestem dziwna. Ale uważam, że jak się idzie na bankiet gdzie są takie osobistości, który nie jest dla studentów, to powinno się zachować jakieś 'umiarkowanie w jedzeniu i piciu'

Oczywiście później była afera i na nic moje tłumaczenia, że to nie jest zakaz dla samego zakazu...
no a dziś kolejna kłótnia...
Całe szczęście w tym, że tą wczorajszą wyjaśniliśmy wieczorem, jak emocje ostygły. Przyznał mi rację. Ta dzisiejsza tez już zażegnana, ale kosztuje mnie to masakrycznie dużo cierpliwości. W sumie to dziś podczas tej kłótni, to się popłakałam... Szliśmy wtedy do domu...

Edytowane przez Dama_pikowa
Czas edycji: 2010-10-12 o 18:00
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 17:58   #3086
Labirynth
Zakorzenienie

Dama no w czwartek no
jedziesz ze mną???

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2010-10-12 o 17:59
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 18:01   #3087
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
Dama no w czwartek no
jedziesz ze mną???
Uooo już w ten?? o której? rano pewnie? gdybyś miała w piątek, to nawet bym pojechała, ale w czwartek mam zajęcia, których nie mogę opuścić
kiedy będziesz wracać?
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 18:07   #3088
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość
Uooo już w ten?? o której? rano pewnie? gdybyś miała w piątek, to nawet bym pojechała, ale w czwartek mam zajęcia, których nie mogę opuścić
kiedy będziesz wracać?
mam na około 12 w Zg ofkoz, no a wracać chce w czwartek tez po obronie
Stary 2010-10-12, 18:32   #3089
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Jak jest zły to zdarza mu się szmata, kretynka, debilka, idiotka, śmieć itd
Co jak co ale za to BS musiałby się postarać, żebym wybaczyła taki wrzut ale...
Cytat:
Wiecie co? Ja sama nie jestem lepsza... Na co dzień też strasznie klnę... też go wyzywam... I tym nauczyłam go, że może tak do mnie mowić. Sama jestem sobie winna.
... to zmienia postać rzeczy...
Cytat:
wczoraj puścił mi film o popoiełuszce i pyta czy mi sie podoba, a ja wymiekłam i powiedziałam: nie wiem, za krótko leci, pogadasz jutro przynajmniej z x o filmie (x - katechetka)
Były mi tak dogadywał i bardzo ładnie przyspieszyło to moje ogarnianie, że tkwię w gó*&ie. Gadka, że nie mogę mieć kolegów? Nigdy więcej nie dam zrobić z siebie takiej idiotki. BS teraz nie ma nic przeciwko, że rozmawiam z kolegami, a nawet z byłym... Jak by mi powiedział, że zabrania, to bym Go wyśmiała
Cytat:
Napisane przez ennostiel Pokaż wiadomość
A co do ostatniego tekstu - nie wyjeżdżaj z takimi dla własnego dobra, bo to go tylko podkusza żeby po pierwsze boczyć się na Ciebie, po drugie faktycznie pogadać z nią o filmie. I po co to?

Cytat:
wieczorem przyjdzie reeva i nas opieprzy, że jestesmy zaborcze
zbyt czy cos

Owszem
Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
pfff to co, już wolę być zaborcza niż oszukiwana i robiona w jajo, że mi facio się gzi za plecami
I tu się mylisz Im bardziej naciska się faceta, tym szybciej on ma dosyć i mniej się stara. Nie biorę tego znikąd.

Dama jakby ktoś wszczynał ze mną kłótnie za takie bzdury, to szybko bym podziękowała za znajomość...

Może i jestem w waszych oczach dziwna ale uwierzcie mi, że nie komplikuje sobie życia bzdurami i jest mi cudownie. Kiedyś miałam podobne podejście do waszego ale sporo się zmieniło i to na duży plus. Luuuz
Aaa nie cierpię zrzędzenia, czepialstwa i żalenia się z rzeczy mało istotnych, bo wystarczy trochę się rozejrzeć i ogarnąć, że są ludzie, którzy mają naprawdę poważne problemy, a to? Problemy? Pfff.... ich usilne szukanie raczej...
Mieć dobrze i komplikować sobie życie? Nie dzięki...
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 18:50   #3090
Labirynth
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22631552]

Były mi tak dogadywał i bardzo ładnie przyspieszyło to moje ogarnianie, że tkwię w gó*&ie. Gadka, że nie mogę mieć kolegów? Nigdy więcej nie dam zrobić z siebie takiej idiotki. BS teraz nie ma nic przeciwko, że rozmawiam z kolegami, a nawet z byłym... Jak by mi powiedział, że zabrania, to bym Go wyśmiała
[/QUOTE]

tak tak
czytaj dalej maleńka
pamiętaj, że to ja mam zakaz kumpli, a moje poczucie niesprawiedliwości objawia się właśnie tak, bo mój BS ma duzo koleżanek
przykro mi

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

z reszta ja się tu już wypowiadałam raz
jestem za stara na kolegów, nie zalezy mi na nich az tak, bo i oni układają sobie zycie

ale jak ja mam zakaz, to BS musi się liczyć z tym samym
chociaż u mnie to po ptokach, bo tzw afera katechetkowa zamknieta i rozwiązana

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości