|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | |
BAN stały
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
Cytat:
Damo kochana moja! Sytuacja jak u mnie. No identycznie. I co tu w takich sytuacjach zrobić? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3092 |
BAN stały
|
Reeva, niestety nie jest to takie łatwe i oczywiste.
Po prostu matka BSa ma taki sposób bycia, do którego on się przyzwyczaił przez 20 lat. Jak ona coś powie, to nikt nie może z tym dyskutować. Nie ma możliwości szukania kompromisu. Po prostu tak ma być i już. Problemów nigdy się nie rozwiązywało- czekało się aż przeminą... Ja próbuję go uczyć rozmawiania, szukania kompromisów, wyrażania tego, co myśli. Czasem się to udaje, bo rozmawiamy dużo, ale czasem są właśnie takie reakcje... Po prostu ideę 'zakazy dla zakazów' jego matki, on teraz przerzucił na mnie... On jako najstarszy miał zawsze najgorzej. mieszkając w domu i pracując musiał oddawać matce część pensji- za to, że mieszka... Dlatego moje przeciwne myślenie jest odbierane jako afront... A ja pracuję nad nim, bo to na prawdę wartościowy człowiek |
![]() ![]() |
![]() |
#3093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie w domu też się nie rozmawiało... dlatego ciężko mi było się nauczyć, ale BS miał tak samo i uczymy się razem do tej pory. ![]()
![]() |
#3094 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Mówi Asia która dzisiaj wygląda jak chomiczek, dokonujący zapasów na zimę ;p mam pół pyska opuchnięte ![]() ![]() ![]() wraz z cięciem dziąsła bo nie zdążyła się wybić.... Pani chirurg jak i jej pomoc gadały sobie o Dodce podczas zakładania mi szwów ![]() ![]() ![]() Ogółem byłam gładzona przez pomoc podczas całego zabiegu, usłyszałam że mam ładne oczy i na koniec pomoc umyła mi policzek bo jak to Pani chirurg stwierdziła: "Pani Joasia wygląda jak po kolacji u Wampirów" ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja obrona już w czerwcu ![]() ![]() Axa poczytując Twoje problemy z BS i po przeczytaniu tej rozmowy ze Skypa stwierdzam że Twoj BS Cie nie szanuję... Jak to mówią nikt Cię nie uszanuję jeśli sama nie będziesz się szanować. Co z tego że jest kochany, czuły gdy po jakimś czasie takimi wyrazami do Ciebie? ![]() Może jakaś przerwa by pomogła? Robiliście sobie już kiedyś przerwę? Ja bym tak postąpiła a gdyby powiedzmy po dwóch tygodniach się nie zmienił i bym nawet za nim nie zatęskniła to bym go w dupę kopnęła. To tylko moja opinia, starałam się być obiektywna. ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2010-10-12 o 19:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3095 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() No i do tego dochodzą też 'spierdalaj' czy 'od******* się', no ale ja też tak się odzywam czasem w kłótni... Czyli tak samo jak u Ciebie. Z różnicą, że nigdy nie wyzywał mnie od kretynek, szmat, czy gorszych... Pisałaś, ze Twój BS mówił żebyś nie jeździła na jego matkę? Podobna kobieta jak mojego BSa? czemu na nią jeździsz? Przypomniało mi się, że dziś podczas kłótni wypomniałam mu, że się zachowuje jak jego matka... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3096 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3097 |
BAN stały
|
A co do tego, co zrobić- u mnie skutkuje odczekanie kilku godzin nawet... I on zazwyczaj zaczyna pierwszy, a jak nie, to ja poruszam ten temat. Na zimno. a jak znów się zaczyna kłótnia, to próbuję ją przerwać...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3099 |
BAN stały
|
Chai- u nas jeszcze dochodzi świnia :P wyzwiska nie lecą. Jeśli już to właśnie wariacje tego słowa.
Labi- o której będziesz wracać? |
![]() ![]() |
![]() |
#3100 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22632392]A swojego zdania nie masz?[/QUOTE]
no przeciez napisałam swoje zdanie dla mnie kumple nie są tak ważni może byli, ale duzo lat temu, dziś moi znajomi zajmują się swoim życiem, zakładaniem rodzin i prawidłowo, ja mam taki sam zamiar dla mnie rodzina jest najważniejsza jakbym miała przekładać zwykłych znajomych ponad osobe która kocham, to dziękuję i tego samego oczekuje od partnera ![]() nie mam 20 lat, żeby jarać się wypadem do parku na piwko (nikomu nie uwłaczając) ![]() swoją drogą ciekawa jestem co byś zrobiła, jak angazujesz się w związek, wkładasz energię i tak nagle Twój facet odbiera telefon od laski, która mu piwo proponuje, i dajmy na to całkiem niezła laska reeva zawsze tak na wsyztsko będziesz miała wywalone??? a jest chociaz jedna rzecz na jakiej Ci zalezy, której strata da Ci ból?? nie wierze w takie beztroskie gadanie: a nie był ciebie wart, szkoda łez jak z kimś żyjesz i łądujesz kupe energii w związek, to boli czasem wiele róznych rzeczy ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- każdy facet jest inny
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-10-12 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3101 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3103 |
Zakorzenienie
|
reeva daj mi swój nr tel, zadzwonię do Ciebie za 8 lat i zapytam, czy dalej masz tak na wszystko wywalone
![]()
#3104 | |
BAN stały
|
Cytat:
z taką różnicą, że nie chce zniszczyć naszego związku. Co jest ewenementem, bo nienawidziła wszystkich byłych dziewczyn BSa i jego braci, do tego stopnia, że były teksty typu ja tej szma.ty przez próg nie przepuszczę. Chociaż kiedyś powiedziała, BSowi, że wg niej my nie pasujemy do siebie... Ale nic więcej. z tych dwóch ostatnich, to pewnie zadowolona jesteś?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale to albo pieszczotliwie, albo z podziwem i szacunkiem, albo w złości... wiesz, we wszystkich sytuacjach się nada. ![]()
![]() |
#3106 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3107 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3108 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3109 |
BAN stały
|
Widzę, że teściowe czekają nas podobne. Na szczęście ja nie doświadczyłam jeszcze na sobie jej despotyczności...
Jak BS zamieszkał ze mną, to ona kazała mu przesyłać z konta co miesiąc 300 zł z pensji. Nie pytajcie mnie po co i na co... Po prostu jak mieszkał w domu, to ona brała od niego tą kasę i widocznie by jej brakowało tych kilku stów... |
![]() ![]() |
![]() |
#3110 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
Zakorzenienie
|
#3112 |
BAN stały
|
A najlepsze jest to, ze on przez nią był tak sterroryzowany, że nawet nie przeszło przez myśl, że może się sprzeciwić... Dopiero ja mu to uświadomiłam i przegadałam mu do rozumu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aj, jak to dobrze, że trafił na Ciebie ![]()
![]() |
#3114 |
Zakorzenienie
|
Axa teściowa Twojego Bs-a nie jest normalna. Nie może się pogodzić z faktem, że synek układa sobie życie bez jej pomocy. Skoro nigdy go nie doceniała, niech teraz nie liczy na to, że on będzie robił cokolwiek pozytywnego w jej kierunku ponad to, co musi. Nie powinien płacić na dom, skoro w nim nie mieszkał. Nie i koniec. Jest doroslym facetem, niech pokaże, że ma własne zdanie. Jeśli będzie się bal powiedziec jej, co myśli, to ciągle będzie to wykorzystywała.
A Ty bądź silna. Pogadaj jeszcze z BSem na temat tych obraźliwych określeń wobec siebie nawzajem. Ustalcie, jakie w razie wielkiego zdenerwowania jesteście w stanie tolerować (choć w ogóle nie powinno być takich słów), a jakie to totalne przegięcie. Wiem, że na teściową niż nie możesz zarazić, ale nie pozwól by Tobie weszła na głowę ![]()
Edytowane przez Zussska Czas edycji: 2010-10-12 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3115 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3116 |
Zakorzenienie
|
DAmka współczuję
![]() ja będę w czwartek we wrooo około 19
#3117 |
Zakorzenienie
|
Za miesiąc miałam iść do dobrej kumpeli na 18stkę. Bez BSa, bo ma szkołę w tym czasie i mu nie pasuje. Niby wszystko ok, a dzisiaj laska mi pisze, że wszyscy mają być parami. To mówię, że nikogo nie będę brała, bo nie i już. I nagle wielki problem... :sciana:
Jak taki to problem to mogę wcale nie iść. Poza tym jeśli mam być jedyną osobą solo to dziękuję bardzo. Przyjaciółka miała iść sama, ale teraz chyba znajomego bierze. Więc d*pa. Zirytowała mnie ta sytuacja. Jakby komuś przeszkadzało, że ktoś przyjdzie solo.
![]() |
#3118 | |
BAN stały
|
No i dlatego staram się być cierpliwa i wszystko z nim wyjaśniać... Pokazywać, ze może wyrażać swoje zdanie. Nawet nie może ale musi
![]() Koło 19 mam zajęcia, których często nie ma, ale zobaczę jak będzie teraz ![]() Lecę na imprę, babki!! Kupiłam 4 śledzie z flakami do konkursu otrzęsinowego. Koty będą mieli to przenosić w ustach i przekazywać kolejnej osobie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3119 | |||||
Zakorzenienie
|
O boziu boziu, ale nadrabiania od tych 8 godzin :P
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Zakorzenienie
|
Tez się zastanawiam nad niepójściem. Z zasady. Z zasady też nie będę szukała kogoś do pary.
Nie rozumiem tego pomysłu z parami. Zupełnie nie rozumiem. Dobrze, że to nie za tydzień, a dopiero za miesiąc. Nie muszę myśleć na zapas ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.