|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
BAN stały
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Axową siłę? Wow... Nie sądziłam, że ktoś tak uważa
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21725527]Axa, chodź się poseksić![/QUOTE] Mam dziś ochotę na dziewczynkę... Orli... chcę się z Tobą sexić!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
Zakorzenienie
|
No pewnie. Zawsze uważałam, że masz bardzo silną osobowość. Stanowcza, wie czego chce, wybija się z tłumu - oto Axa
![]() ![]()
![]() |
#3213 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2010-08-29 o 23:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3214 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dziękuję... Bardzo mi właśnie pomogłyście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3215 |
Zakorzenienie
|
Jak na razie to Axa zdradza mnie.... z Orli
![]() ![]() ![]() ale dobra nic nie szkodzi, nic się nie stało też mam kogoś nowego ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-08-29 o 23:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3216 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Wtajemniczenie
|
mnie?
![]() lece spaaac babuszki moje! Jutro wieeeelki dzien skladania papierow o staz ![]() Pa! Labi śnij o mnie!!! ![]()
![]() |
#3218 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3219 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam
![]() Axa - właśnie doszłam do tematu Twojej sprzeczki na wątku o tatuażach i poczytałam sobie trochę na temat właśnie Twoich wypowiedzi o tatuażu Orli. Sama tatuażów nie lubię, ale stwierdzam, że Ty miałaś rację, że te dziewczyny tylko krytykują, żeby krytykować. Bo niby "się znają". Twoje argumenty były bardziej rzeczywiste niż pisanie bzdur, że jakoś zdjęcia, kąt itd., nic nie dają.. Dla mnie to było żałosne. Jedna z nich (nie pamiętam już która) powiedziała, że Twój Feniks ma czerwone cieniowanie "zrobione tak jakby było zrobione czerwonym flamastrem". Ja uważam, że tak miało być i to daje urok właśnie temu Feniksowi i odebrałam to jako czepianie się na złość. Orli - Twój orzełek moim zdaniem jest ekstra, bardzo mi się podoba i nie słuchaj tych dziewczyn z tamtego wątku, bo one próbują się wywyższać, jakie to one super, bo mają kilometrowe dziary na sobie ![]() Moja mama ma skorpiona małego na łopatce. ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Rany Julek.. Jak mnie BS denerwuje z tym spóźnianiem.. Miał być o 18, a był o 20:15.. Ostatnio stwierdziłam: Że jak ja mówię, że będę o 12, to będę. A jak BS mówi, że będzie o 12, to mówi ![]() Dobranoc dziewoje! ![]() Jestem na 60 stronie w nadrabianiu wątku, a byłam na 14.. Edytowane przez Callanthe Czas edycji: 2010-08-29 o 23:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Konto usunięte
|
Call, spoko, na tamtym zdjęciu naprawdę kijowo wyszedł... Taka ciekawostka - od DOSŁOWNIE KAŻDEJ osoby, która widzi go na żywo, słyszę tekst typu "Na żywo duuużo lepszy niż na zdjęciu!" - więc coś w tym musi być.
![]() Lachony, zmieniłam wygląd bloga, jak Wam się podoba? |
![]() ![]() |
![]() |
#3221 |
BAN stały
|
Hej Nimfioszki!
![]() Jadę zaraz do domu. jest OK. Tak jak Zuska powiedziała- przez żołądek do serca. Od razu jak zjadł, to pogadaliśmy. Powiedziałam, co mi leżało na sercu, on powiedział co jemu. Ale dobrze, ze jadę, bo trochę mam jeszcze do niego uraz za to jak się czułam. Także albo będzie mnie teraz mniej, albo się w ogóle nie będę odzywać. do środy!! ![]() Labi, daj znać kiedy będziesz na wiosce, może razem wrócimy ![]() ![]() Call desperatka ![]() Buziaki! I dzięki jeszcze raz za wsparcie. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3222 |
Wtajemniczenie
|
Hello, Dziewuszki
![]() ![]() ![]() ale zostałam rozgromiona w cymbergaja przez 10-latka ![]() Teraz mi tak dziwnie po powrocie, spotkałam się z kuzynkami, których dwa lata nie widziałam ![]() Weź ![]() ![]() Miłego dnia, Kochane ![]() ![]() U Was też za oknem szaro i mokro?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3223 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do mojego feniksa - z założenia miał być GRAFICZNY = ma być nierealistyczny, rysowany! A dziewczyny z wątku krytykują wszystko, co wygląda nierealistycznie. To tak jak z obrazami - Monet też był uważany za partacza, ponieważ jego prace odchodziły od realizmu. Ale ok, jak dziewczyny chcą się nawzajem adorować - ok, ja subskrypcję wątku wyłączyłam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() tyle, że u mnie jakoś będzie czwartek, piatek powrót... ze wsi nach wrooo ![]() Orli a jaką Ty muzyczkę dałaś do filmików, np padam ![]() ![]() ![]() ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-08-30 o 08:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21727056]Call, spoko, na tamtym zdjęciu naprawdę kijowo wyszedł... Taka ciekawostka - od DOSŁOWNIE KAŻDEJ osoby, która widzi go na żywo, słyszę tekst typu "Na żywo duuużo lepszy niż na zdjęciu!" - więc coś w tym musi być.
![]() Lachony, zmieniłam wygląd bloga, jak Wam się podoba?[/QUOTE] Podoba mi się ![]() A te zielone pazurska są super. Przez Ciebie mam coraz większą ochotę kupić konady. |
![]() ![]() |
![]() |
#3226 |
Zadomowienie
|
Orli blog teraz lepiej wygląda
![]() wiecie, że dopiero teraz dobrze przeczytalam Konad, bo do tej pory to był dla mnie Konrad ![]() ehhhh siedzę i czekam, ąz ten mój z łaski swojej wyda rozkaz o wymarszu na grzyby.... jak go znam posiedze tak do 13, albo i dłużej ![]()
#3227 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3228 |
Zadomowienie
|
ja zaraz jajo znose
już zdążylismy się pokłócić, bo nikt nie zapłacil podatku.... kurde jakbym wiedziała, że nie zaplacił to bym to zrobiłą... a tak focha mi strzelił, że on mi mówił że trzeba zapłącić. A ja pamietam co innego.... ehhh teraz pojechał do Wordu egzaminy ustalać i do banku kase wplacić.... dopiero jak wróci to jedziemy.... ciekawe o której.... jeszcze ma zamiar samochód od mechanika odebrać.... wogóle to mnie tak denerwuje ostatnio ze szok.... coś mi sie wydaje że z grzybów nic nie będzie a dziś to jeszcze kilka razy się pokłocimy.... pal licho, że dziś miał mieć dzien wolny, tylko dla mnie z przeznaczeniem na las...... ![]()
#3229 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3230 |
Zadomowienie
|
faceci.... bez nich źle z nimi jeszcze gorzej
![]() ide się ubrać, bo jak wróci to będzie mi dogadywał, że znowu będzie musiał na mnie czekać ![]() skluszczony.... musze zapamietać
#3231 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3232 |
Zakorzenienie
|
ta, szaro, buro i ponuro
![]() Labi pokaż tę diabelską bieliznę ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- no widzisz, i dobrze ![]() To dla jakiegoś relaxu teraz wrzucaj makijaże ![]() Ja muszę się wypięknić lekko i lecę na miasto, po jedzonko i moje duperelki craftowe może.
#3233 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
już w praniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jednak przyznam szczerze jak na spowiedzi, ze coś się zaczyna dziać... jest róznica w tym jak było rok temu,a jak jest teraz, że już nie wspomnę o okresie sprzed dwóch lat, ale wiadomo - początki zawsze są euforyczne ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-08-30 o 18:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dziać w sensie złego? W sexie czy w ogóle? E, początki są zawsze najfajniejsze ![]()
![]() |
#3236 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Witam Call po długiej nieobecności ![]() ![]() Axa fajne masz te sfolki ;p ![]() Orli fajne pająki, ale ja się strasznie boję takich ![]() Labi to naturalne że po jakimś czasie w związku nie ma już motyli w brzuchu i pojawia się stagnacja i przyzwyczajenie ![]() ![]() Hmm a co u mnie? Jestem przeziębiona grrrrr.. gardło napierdziela.. i ogółem czuję się osłabiona ![]() ..a w niedzielę zaczynamy objazdówkę po Wlkp, trwającą 6 dni.. śpie w domu ![]()
#3237 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3238 |
Zakorzenienie
|
Hej asia
![]() hmmmm chodzi o to, że nie chce nam się tak jak wcześniej się chciało... zalezy... ja czuję się dalej zakochana i mam ciary na jego widok, ale uwaga... wydaje mi się, że on już zluzował, choć wczoraj mi powiedział, że jest po prostu zestresowany przed rozpoczęciem roku
#3239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak mi się marzy takie zakochanie znowu ![]()
![]() |
#3240 |
Zakorzenienie
|
Halo, halo
![]() motylki w brzuchu, te spojrzenia, ten początkowy seks, randki.. mnie to jeszcze czeka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.