|
|
#3541 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2
Cytat:
bo przeciez to forum damskiej czesci społecznosci ![]() Avatar to JA z przed pół roku kiedy to jeszcze nie wyksztalcilem w sobie systematycznego chodzenia na silownie Zadomowic sie chcialem na wizazu po osiagnieciu swojej wymarzonej sylwetki ( zrzuta dziescia kg ), czerpalem i czerpie motywacje w ksztaltowaniu sylwetki, jak na razie nie mam efektu jojo jak i nie dalem sie bulimi ( dosiwczenia i opowiesci dziewczyn skutecznie mnie zniechecily) ktora to fanatyzuje wyidealizowane myslenie,usprawiedliwia przed powrotem zbednych kg. No i obecnie nie mam BSu a przydalo by sie szczegolnie ze nadchodzi wiosna i zaczyna sie wlaczac |
|
|
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A kto powiedział, że wizaż jest tylko dla kobiet .megg - nowy Rodzynek doszedł, ale poprzednie dwa przestały tutaj witać .---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- j8kdhtre - ładnie to tak podczytywać?
|
|
|
|
|
#3543 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
coraz gesciej robi sie tutaj od singielek, wiec wszystkim bedzie sie robil wiosenny zawrot w glowie ![]() ps. Lepiej pokaz swoja klate obecnie ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez meggara Czas edycji: 2010-03-14 o 13:48 |
||
|
|
|
#3544 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wkrotce dodam foto z zimowego szlifowania sylwetki
|
|
|
|
|
#3545 |
|
BAN stały
|
Nadrobiłam wszystko co napisałyście jak mnie nie było.
Też ogarnął mnie szał sigmowo-tandemowy. fallen glowa do góry kochana! Co powiesz na piwko jutro? Dziewczyny... BS obudził mnie o 3 w nocy po to tylko, żeby mnie mocno przelecieć. A ja nieprzytomna pozwolilam mu na WSZYSTKO... ehh... dzisiaj będzię więcej ![]() No i witam nowego nimfomana
Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2010-03-14 o 15:07 |
|
|
|
#3546 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3547 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Axa! jestes okrutna! Ja tu umieram na scisk macicy! ![]()
|
|
|
#3549 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3550 |
|
BAN stały
|
Więc proponuje cieply prysznic z zabaweczką
![]() Ja w piątki pracuje do 16... A na 16.30 lecę na zajęcia... To może jakoś na kawę w tyg popoludniu? |
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Axa własnie widziałam Cię tez na tandemie i sigmie
Tak przy okazji to zapraszam tam wszystkie laski bo warto![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403015 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=412693 Fallen, Ravi jesteście najlepsze, czy z BSami czy bez dacie sobie radę |
|
|
|
#3552 |
|
Rozeznanie
|
chyba sie skusze na te
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1268472709 tylko powiedzcie mi jaka to rozmiarowka? nie zanizona? bo 39 bym wziela, a 40 juz nie ma
|
|
|
|
#3553 | |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba trzeba bedzie
(poki co) ![]() Cytat:
takie jak moje nogi to sa w swiecie 3 sztuki. Moje dwie i jedna od stolu musze wszystko mierzyc
|
|
|
#3554 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3555 |
|
Rozeznanie
|
zakochalam sie w tych butach
zupelnie nie w moim stylu, ale glany czasem trzeba wlozyc do szafy
|
|
|
|
#3556 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3557 |
|
BAN stały
|
ja za to jestem obcasowa ;P
Ale niestety nie lubie zamawiac z internetu
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak pierwszy raz zamawiałam tam buty to też się bałam rozmiaru, ale zaryzykowałam. Jeśli nie będą pasowały to jest wątek w którym dziewczyny sie wymieniają lub odkupują buty, jeśli nie pasuja Ja myslę, że warto zaryzykować
|
|
|
|
|
#3559 |
|
Rozeznanie
|
wiecie co, doszlam do wniosku ze kobiety jednak sa strasznie plytkie
wizyta u fryzjera, buciki i juz humor lepszy nie moge sie jeszcze doczekac kiedy pojade do domu, bo teraz to nic konkretnego oprocz studiow mnie w krakowie nie trzyma
|
|
|
|
#3560 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a trzecia para nie trafiona- było mówione że rozmiarówka zaniżona, ale ja musiałam być mądrzejsza ale już znalazłam dziewczynę która mi sprzeda swoje, a ja swoje wystawię na wymianę (rozmiar 38, balerinki peep toe jakby któraś była zainteresowana) ![]() Ach no i witam nowego Rodzynka !!
|
|||
|
|
|
#3561 |
|
Konto usunięte
|
Mi humor poprawiła dzisiejsza praca w teatrze i sztuka "Nigdy nie zakocham się" z Grażyną Wolszczak i Jackiem Poniedziałkiem. Mimo, że sztuka taka sobie
Ale już mi lepiej, między mną a BS też
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli wszystkie baleryny, koturny, sandały japonki, trampki, ewentualnie szpilki bezpalcy ![]() zauważyliście, że przez cały dzień podczytuje nas j8kdhtre? Edytowane przez Callanthe Czas edycji: 2010-03-14 o 19:00 |
|
|
|
|
#3563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
smaku mu/jej przyjdzie to sie odezwie ![]() Kobietki... jestem po martini i kieliszku wina... teraz dalam sie do wodki i mam tak fajnie pod czaszka... (urodzinki mamy sa)
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3565 |
|
Konto usunięte
|
ja dzis czekałam na okres a tu nic-sobie mysle w ciazy jestem czy co
![]() trzeba bylo czas wykorzystac to usiadłam na BS ie KOTKU okres dostałaś.... no i zalałam Bsa-dosłownie |
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Axa no pięknie wy się tu umawiacie na kawkę w Krakowie bezemnie :P jak tak można
![]() Mój bs wczoraj szalałam bo wystroiłam się w sukienkę do filharmoni ( co rzadko sie mi zdarza) i stwierdził , że zrobi obiad byley tylko wziąść mnie na pieska w tej sukience. a i witam nowego ninfomana, toż to rzadkość na wizażu facet, trzeba bedzie zrobić z tej okazji imprezę na wątku
|
#3567 |
|
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17879828]ja dzis czekałam na okres a tu nic-sobie mysle w ciazy jestem czy co
![]() trzeba bylo czas wykorzystac to usiadłam na BS ie KOTKU okres dostałaś.... no i zalałam Bsa-dosłownie nieźle!! My tak kiedyś mieliśmy, ale właśnie jak mi się (rzekomo) okres już skończył. Stęsknieni rzuciliśmy się na siebie, ja go dosiadłam, skończyliśmy. On wychodzi, a tam... tak dziwnie kolorowo ...
|
|
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3569 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3570 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Akurat pod tym względem się dobraliśmy, bo nie obchodzimy Dnia Kobiet, Walentynek, rocznic itp Kiedyś może rocznicę ślubu ale do tego daleko ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;17863114]Jestem po prawie dwóch godzinach rozmowy w ciągłym płaczu. W efekcie to on mi łopatologicznie wykładał, że stara się jak może poświęcić mi czas, którego teraz w ogóle nie ma przez konieczność nauki. Powiedział, że wyciągnie wnioski i ze swojej strony postara się poprawić, mnie zaś zrugał, że wyciągam złe wnioski i wszystko nadinterpretuję. Może i racja, bo miałam wrażenie, że w czasie tej rozmowy określił mnie jako niewdzięczną, pazerną itd, czego w gruncie rzeczy nie powiedział. Raz zapytałam, czy jest pewien, że chce to dalej ciągnąć. Potem rzuciłam w płaczu ironicznie, że przynajmniej na jednej płaszczyźnie się jeszcze dogadujemy. Ech, dziewczyny, mam w głowie kompletny zasmarkany mętlik, twarz caluśką spuchniętą od płaczu, a na biurku puste butelki. Idę spać, rano muszę wyglądać jak człowiek, mam jutro pracę. Odpadam..[/QUOTE] Powiem okrutnie ale szczerze: zachowałaś się niedojrzale i bardzo lekkomyślnie w szczególności wykazuje to pogrubione zdanie. Skoro już jest ok, to taki pozytyw. Cytat:
![]() Brawo za takie podejście do swojego ciałka i walkę z nim Również cisnę
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

Opowiedz coś o sobie! Masz BSu?

.
coraz gesciej robi sie tutaj od singielek, wiec wszystkim bedzie sie robil wiosenny zawrot w glowie 

Axa! jestes okrutna! Ja tu umieram na scisk macicy! 
jak nie na wczesnie rano, to siedze do 20...