|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Aaaa ja też chcę takie pazurki
|
|
|
|
#3602 |
|
Konto usunięte
|
https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=17549 Dodałam wieszak, więc śmiało oceniajcie tu
|
|
|
|
#3603 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21781222]Są na obcasie
[/QUOTE]wiec jak dla mnie troszku za niski a moze zludzenie optyczne przez okragle noski? no nie wiem... ale poza bucikami bardzo mi sie podoba
|
|
#3604 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- A nie, nie mam. To chwila, zaraz tu wrzucę ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Meg, już jest w albumie - macie przy okazji mojego BSika ![]() Wyglądam, jakbym płakała, ale co tam
|
|
|
|
|
#3605 |
|
Wtajemniczenie
|
nooo tutaj wygladaja slicznie buciki. Wiec to zludzenie
![]() ja bym raczej napisala gdzie on tam patrzy! lece spac! Dobranocka
|
|
#3606 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Iwaaa montujecie już coś???---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Orli super pazury!!!!
|
#3608 |
|
Konto usunięte
|
Chciałybyście tutoriala z syrenkowymi pazurami?
|
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
czytam o tym kubeczku menstruacyjnym - no masakra - 150 zł za kawałek platiku w życiu, ale jakby kosztowało taniej to bym wypróbowała. Trochę się bałabym, że będzie uwierać, w końcu co innego nosiś plastik w sobie a co innego miękki tampon. Przeraża mnie materiał z którego jest wykonane. A i ciekawego co ginekolog na to.
|
#3610 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3611 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21780934]Ja chcę Cię pooglądać i bez miniówki
![]() Jeszcze pokażę dzisiejsze pazurki pod kolor [/QUOTE]super pazurki
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja teraz mam posuchę w seksie więc chętnie poprzytulam się do Ciebie Cytat:
w zaprzyjaźnionych... Labi weźmiemy do trójkąta i będzie wesoło mrrr...tak od samego rana...
|
||
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednego zazdroszczę naszym przyszłym dzieciom... - tatusia Odwiozłam właśnie mężulka do pracy, bo deszcz leje (a on sam się obawia jeździć :P) Dziś w planach remament szafy, bo już mi się wszystko wysypuje. Ale dostaliśmy super prezent "poślubny" z pracy od BS,'a! Wiklinowy kuferek, zamykany, a w środku zestaw ręczników - dwa kremowe i dwa w kolorze czekoladowym. Boskie! Uwielbiam takie rzeczy. Ja już chcę własne mieszkanko i chcę się urzadzać!!! Tylko z seksu w ostatnich dniach nici, bo jakaś infekcja mi się wdała - jakoś w sobotę mnie złapało. Piekło, swędziało a do mojej ginekolożki nie mogłam się dostać. W ogóle jakoś ciężko się do ginekologa umówić, nawet do prywatnych terminy odległe o tydzień. Na szczęście chyba leczy się samoistnie, bo już jest duuuużo lepiej. Nie wiem skad mi się to wzięło... z nadmiaru seksu??? Chociaz chyba raczej taka niemiła pozostałość po kuracji antybiotykiem...
Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-09-01 o 08:02 |
|
|
|
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też chcę Cię zobaczyc Zapraszam do zaprzyjaźnionych
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
wstawiaj
![]() Ah, ja wstałam niedawno ![]() Jesień się już zrobiła... bleee. Wczoraj po kinie poszliśmy na bro :piwko: Ale ja jak się napiję to chwila i śpię Ale za to "ujechałam" BS- podobno kosmos i się Mu w głowie kręciło
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj kupiłam sobie ten eyeliner Wibo, bo byłw promocji. Dziś testuje
moje pierwsze krechy wyszły całkiem ok a tak sie bałama yelinerów.
|
#3619 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czekam! ![]() a ja dzis sprzatam, ide na malowanie paznokci (bo samej mi sie najzwyczajniej nie chce )i przygotowywuje sie bo jutro mam slub i wesele brata bedzie zajob od rana...
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w klubie chciałabym Wam cos pokazać
Mianowicie moją sis w akcji. Osobiście jestem z niej dumna
|
#3621 |
|
Konto usunięte
|
Ech, dziś to z kolei ja jestem zła na BSa. Wczoraj mówił, że będzie u mnie między 12 a 13, specjalnie wstałam wcześniej, bo miałam sporo do roboty przed jego przyjściem, a on przed chwilą zadzwonił, że właśnie się obudził, za godzinę wychodzi, pozałatwia kilka spraw i będzie około 16.
Tak zupełnie na luzie. Miał rano jechać do szkoły, ale nie pojechał, myślałam, że pozostały plan dnia jest bez zmian, ale jak widać nie
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21789142]Ech, dziś to z kolei ja jestem zła na BSa. Wczoraj mówił, że będzie u mnie między 12 a 13, specjalnie wstałam wcześniej, bo miałam sporo do roboty przed jego przyjściem, a on przed chwilą zadzwonił, że właśnie się obudził, za godzinę wychodzi, pozałatwia kilka spraw i będzie około 16.
Tak zupełnie na luzie. Miał rano jechać do szkoły, ale nie pojechał, myślałam, że pozostały plan dnia jest bez zmian, ale jak widać nie [/QUOTE]Nie smutaj |
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mww Ty to taka dobra ludka jesteś, nie? powiem Ci, że ja mam podobne podejście jak Ty w sense lubie bliskich obsypywać prezentami, czasami nawet drogimi, niecierpię spóźnialstwa ale już zauwazyłam, że jak ktoś tylko czeka na te moje prezenty to z lekka przystopowuje i kupuje owszem, ale już tylko na urodziny i niedrogie
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja pozmywałam, teraz pranie i może jakaś książka, albo gra ![]() A Wy jakie macie hobby? [ps. Labi, nieźle ta sis się tam wygina ]
|
|
#3625 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dla odmiany powiem Wam nie jestem taka giętka, nie umiem nawet ze stojaka dotknąć podłogi dłońmi...
mostek??? nie umiem, szpagat??? nigdy w życiuz wfu byłam słaba bardzo ja mimo, że mam uzdolnienia plastyczne, wole moje muzyczne zapędy, kiedyś grałam na 2 instrumentach,a w sumie na 3, ale dawno nie ćwiczyłam, oj dawno ja tak jak Sis taniec, ale nowoczesny, ona klasyka
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-09-01 o 12:31 |
|
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe... jak my wszystkie tutaj ![]() Rano byłam na łowach w szmateksach. Wydałam 21,50 a przytachałam wielka reklamówę ![]() A teraz właśnie przywiozłam BS'a z pracy, bo zadzwonił, że mu głowa pęka i nie da rady wysiedzieć... Śpi biedaczek... |
|
|
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iwa a jak Twój ajliner bo ja tez go mam i pierwsze krechy nawet spoko
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
ooo pokaż
![]() Cytat:
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chodziłam na plastyczne zajęcia , ale chodziłam na lekcje gry na gitarze, jednak jak miałam wtedy 14 lat i mój wówczas 25 letni nauczyciel molestował mnie, wiecie serio, ale ucikelam z tych lekcji po roku, a dziś jestesmy znajomymi
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.

[/QUOTE]
a moze zludzenie optyczne przez okragle noski? no nie wiem... ale poza bucikami bardzo mi sie podoba 

montujecie już coś???

Tak zupełnie na luzie. Miał rano jechać do szkoły, ale nie pojechał, myślałam, że pozostały plan dnia jest bez zmian, ale jak widać nie
]