|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Mam kilka hobby, zmieniają się fazami, ale ciągle te same - raz jedno, raz drugie.
1 - lakiery *siurprajs* ![]() 2 - postcrossing, podróże, geografia itd. 3 - herbaty *.* mam całą półkę, z 40 rodzajów 4 - kosmetyki 5 - filmy - ale to równolegle z pozostałymi ![]() 6 - terrarystyka - trochę równolegle, trochę fazami (potworkami zajmuję się cały czas, ale czasem mam tak, że przez jakiś okres tylko kupowałabym nowe, rozmnażała, robiła nowe terraria itd ![]() Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2010-09-01 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co to było? [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21790016]Mam kilka hobby, zmieniają się fazami, ale ciągle te same - raz jedno, raz drugie. 1 - lakiery *siurprajs* ![]() 2 - postcrossing, podróże, geografia itd. 3 - herbaty *.* mam całą półkę, z 40 rodzajów 4 - kosmetyki 5 - filmy - ale to równolegle z pozostałymi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3633 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21790016]Mam kilka hobby, zmieniają się fazami, ale ciągle te same - raz jedno, raz drugie.
1 - lakiery *siurprajs* ![]() 2 - postcrossing, podróże, geografia itd. 3 - herbaty *.* mam całą półkę, z 40 rodzajów 4 - kosmetyki 5 - filmy - ale to równolegle z pozostałymi ![]() ja też mam szajbe na punkcie filmów ![]() jak byłam mniejsza np wszyscy mieli monopol (gra), mama mi nie byłą w stanie kupic, więc sama zrobiłam, pomalowałam wszytsko, wyprodukowałam pieniądze, domki z tektury, więcej mi to frajdy dało niż sama gra w monopol ![]() albo wiedziałam, że nigdy nie będe miala domku dla barbie - to sama zrobiłam malowanie, tapetki, okienka z firankami, mebelki albo szyłam ciuchy dla lalel - to kochałam ![]() ![]() ![]() ![]() albo z sisi nagrywałysmy pseudo audycje radiowe ![]()
#3634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Zakorzenienie
|
van Gogh - Sorrow - ale to jest łatwe, ja nie jestem wybitnie zdolna, raczej przeciętnie pod względem rysowania
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...h_-_Sorrow.JPG oryginał moje jest na wsi
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-09-01 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Zakorzenienie
|
A jakie filmy?
![]() Ja mało oglądam, jakieś komedie rom., fantasy, kostiumowe, erotyczne. Ale to wszystko sporadycznie. Ta, jak ja byłam mała to się bawiłam w piosenkarkę, i stałam na miednicy jako na scenie i śpiewałam do platikowego mikrofonu ![]() Ja jestem zbyt leniwa na naukę czegoś, bo jak widzę, że nie wychodzi to się momentalnie zrażam i nie próbuję dalej.
#3637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i to było show
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3638 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3640 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
- seks ![]() ![]() - książki - ćwiczę, od dzisiaj zaczynam biegać - wyszywanki (przeważnie jesienią i zimą) - gotowanie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Zakorzenienie
|
Ja:
-robótki ręczne ![]() ![]() -kosmetyki ![]() -makijaże- koooocham się malować, nawet nie dla efektu ale dla samego malowania -[jak mam fazę] to książki- tylko fantasy, albo jakieś głupotki dla kobiet na odmóżdzenie -kiedyś trochę rysowałam -koooocham słuchać muzyki, kooocham ![]() -gotowanie, ale czasem mam fazę na desery, ciasteczka i herbatki ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-09-01 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3642 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2010-09-01 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21790877]Właśnie liczę - 36 rodzajów, w tym 5 sypanych
![]() ja mam chyba z 13 sypanych, czy jakoś tak ![]() ps. Axa, trafiłam w sieci na pomadkę Bell Glam and sexy- myślisz, że ten róż pasuje? nr. 47
#3644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3645 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() http://www.zeberka.pl/img/b/27_1.jpg |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3647 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
Zakorzenienie
|
#3649 |
Zakorzenienie
|
Labi, ale będę Twoją żoną czy mężem? Bo nie dopytałam...
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3650 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() będziesz żoną, ale pod warunkiem, ze będę mogła Cię zdradzać, bo przeciez mężczyźni mogą ![]()
#3651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3652 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę się z Tobą kochała o każdej porze dnia i nocy, nawet przez sekundę nie pomyslisz o zdradzeniu mnie, kocico.... cholerka, jeszcze oficjalnie nie jestem Twoją żoną, a Ty już mi wspominasz o zdradzie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na szczęście to jest tylko abstrakcja
![]() |
#3655 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kiedyś też coś bazgrałam, niby jakiś tam talent mam ale znudziło mi się no i potem nie miałam na to czasu... Dojeżdżanie do LO, późne powroty, mnóstwo roboty po przyjeździe (gnietli nas trochę). Talent bez rewelacji, niećwiczony, zapomniany. Mój ojcowy cały czas wypomina, że to zaprzepaściłam ale to nie dla mnie ![]() ![]() Poza tym filmy!!! Prawie, że codziennie coś obejrzę, non stop coś z BSem ściągamy i oglądamy, albo w TV czasem nawet coś dobrego jest, przy tym czasem popijamy browara (heh) albo herbaty ![]() Do tego od niedawna mam takie swoje niewielkie zajęcie dodatkowe - przerabiam VHSy na DVD, z czego tworzę do nich jeszcze menu, nadruk na płytce i okładkę własnej roboty w photoshopie, jakieś bardzo proste grafiki, często mieszane z jakimiś graficzkami z neta, co by nie było zbyt czasochłonne ![]() W planach ma właśnie jakieś rysunki z użyciem kartki i photoshopa, bo wychodzą pięknie ![]() Do tego standard: muzyka moja wspaniała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Rozeznanie
|
OoooO...ogólne poruszenie
![]() U mnie z zainteresowań to: - od siódmego roku zycia jazda konna, teraz mam przerwę, ale na pewno wróce do tego, tymbardziej, że BS też kiedyś jeździł i miał własne konie, ostatnio nawet byliśmy na mazurach w stadninie i pojechaliśmy w teren ![]() - motocykle (dopiero zaczynam tak naprawdę, niby prawo jazdy zrobione, ale sprzętu brak ![]() - śpiew, teatr (długo uczęszczałam na wszelkie zajęcia, teraz była przerwa z braku finansów i czasu, ale chcę od października? jakoś znowu chodzić) - kosmetyki, ciuchy.. tak tak tak ![]() - ogólnie sport (rekreacyjnie) snowboard, czasem basen etc. i strasznie chciałabym się nauczyć grać na jakimś instrumencie i chodzić na taniec, ale nie bardzo jest kiedy... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
BAN stały
|
A ja byłam wczoraj na Incepcji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21793531][FONT="Georgia"]
Kiedyś też coś bazgrałam, niby jakiś tam talent mam ale znudziło mi się no i potem nie miałam na to czasu... Dojeżdżanie do LO, późne powroty, mnóstwo roboty po przyjeździe (gnietli nas trochę). Talent bez rewelacji, niećwiczony, zapomniany. Mój ojcowy cały czas wypomina, że to zaprzepaściłam ale to nie dla mnie ![]() ![]() Poza tym filmy!!! Prawie, że codziennie coś obejrzę, non stop coś z BSem ściągamy i oglądamy, albo w TV czasem nawet coś dobrego jest, przy tym czasem popijamy browara (heh) albo herbaty ![]() Do tego od niedawna mam takie swoje niewielkie zajęcie dodatkowe - przerabiam VHSy na DVD, z czego tworzę do nich jeszcze menu, nadruk na płytce i okładkę własnej roboty w photoshopie, jakieś bardzo proste grafiki, często mieszane z jakimiś graficzkami z neta, co by nie było zbyt czasochłonne ![]() W planach ma właśnie jakieś rysunki z użyciem kartki i photoshopa, bo wychodzą pięknie ![]() Do tego standard: muzyka moja wspaniała ![]() też dojeżdzałaś ???? ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Wczoraj oglądałam - Aż poleje sie krew - mieszane uczucia naprawdę 5/10 ale widziałam ostatnio tez Infiltrację, bo ja codziennie ogladam film jakiś - nie mój rodzaj kina, ale jak dla REWELACJA 10/10 ![]() ![]() ![]()
#3659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3660 |
Zakorzenienie
|
ja się boję koni, na 1 roku studiów w ramach wf'u zapisałam sie na konie, na lekcji trzeciej trener idiota zabrał nas już do lasu, koń mnie tam poniósł i prawie spadłam z niego, a był wielki Wenus się nazywał chyba
moje wargi sromowe były tak spuchnięte, nogi poobdzierane, że ledwo do domu wróciłam, a jeszcze zajęcia miałam na 18:30, dobrze, ze byłam wtedy sama takie moje wspomnienie koni, na semestr 2 przeniosłam się na basen i to był czad Labi sie pluska Labi sie pluska Labi sie pluska ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- i co??? fajjne?? widziałam same dobre oceny
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-09-01 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.