Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :) - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-25, 00:07   #3781
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)

Cytat:
Napisane przez AuraAure Pokaż wiadomość
Toruń ładne miasto . Moja siostra studiuje tam filologię polską.
To dziwne trochę, że jesteśmy siostrami, a mamy zupełnie odmienne zainteresowania ona polski, ja matmę

Będę trzymać kciuki, żebyś się dostała.
A ja tu mieszkam i nie chcę się wynosić Chyba, że nie otworzą dla mnie na czas drugiego stopnia, wtedy Bydgoszcz albo Poznań.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 00:07   #3782
AuraAure
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez afrodytta Pokaż wiadomość
AuraAure - zadreczanie sie niepowodzeniem strasznie dołuje, lepiej patrzec w przyszłosc i zaczac pozytywnie myslec ułożyc pare afirmacji i ukierunkowac umysł na dazenie do obranego celu
To On mósi tego chciec inaczej to bedzie to tylko wspolczucie z Twojej strony
Mówiłam mu, że zadręczanie się nic nie pomoże, jeszcze tylko pogorszy sytuację... Staram się udawać, że jest ok, chociaż czasem mi ciężko. Chciałabym pogadać z nim o studiach, o tym, czy będziemy mieszkać razem, czy pójdziemy do pracy do gdańska po wywieszeniu list na uczelniach, ale ten temat jest jak pole minowe niewłaściwy krok i buumm!

Stary 2010-05-25, 00:08   #3783
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dama_pikowa Pokaż wiadomość
nie najwierniejsze, tylko te, co najmniej roboty mają :d
ćśśś :d
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 00:11   #3784
AuraAure
Raczkowanie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19559738]A ja tu mieszkam i nie chcę się wynosić Chyba, że nie otworzą dla mnie na czas drugiego stopnia, wtedy Bydgoszcz albo Poznań.[/QUOTE]

Od siebie najbliżej bym miała właśnie do Torunia, bo tylko 110 km . Ale nie chcę tam ze względu na to, że nie ma politechniki i dlatego, że siostra tam jest, a nie dogadujemy się ostatnio za bardzo.

Myślałam też nad Wrocławiem, ale to chyba jednak za daleko...

Stary 2010-05-25, 00:14   #3785
Dama_pikowa
BAN stały

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19559740]ćśśś :d[/QUOTE]

ja chce już posesję!!!
ćśśśś bo BS śpi...

przepraszam-to takie późnonaukowe zmęczone słabe żarty

Cytat:
Od siebie najbliżej bym miała właśnie do Torunia, bo tylko 110 km . Ale nie chcę tam ze względu na to, że nie ma politechniki i dlatego, że siostra tam jest, a nie dogadujemy się ostatnio za bardzo.

Myślałam też nad Wrocławiem, ale to chyba jednak za daleko...
ŚWIETNY POMYSŁ!! Lepszego nie ma
Byłaby w końcu jakaś nimfa z Wro oprócz mnie!!!
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 00:16   #3786
sexysoul
BAN stały

Ja zostałam u siebie na studiach. Myślałam o Lublinie, ale zrezygnowałam ze względu na BSa i wcale nie żaluje ;-)
sexysoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 00:18   #3787
AuraAure
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość

ŚWIETNY POMYSŁ!! Lepszego nie ma
Byłaby w końcu jakaś nimfa z Wro oprócz mnie!!!
Trochę to daleko ode mnie, bo ponad 500 km :P.
Więc pewnie nie wypali. Chociaż swego czasu poważnie się nad tym zastanawiałam . Tylko do Wro na polibudę chcą chyba i fizę i matmę, a ja zdawałam rozszerzone matmę i ang

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 00:24   #3788
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
Trochę to daleko ode mnie, bo ponad 500 km :P.
Więc pewnie nie wypali. Chociaż swego czasu poważnie się nad tym zastanawiałam . Tylko do Wro na polibudę chcą chyba i fizę i matmę, a ja zdawałam rozszerzone matmę i ang
Uhuhu, sporo. No ale u mnie na uczelni są osoby np. ze Szczecina czy z Suwałk

A co do polibudy- nie orientuję się niestety- ostatnia uczelnia dla mnie
Stary 2010-05-25, 00:27   #3789
Konto usunięte

Dobra, Nimfy moje, ja lecę spać, bo jutro od 8 siedzę z 3 letnim bratem, dopiero na 16 się wyrywam na ten obiad...
Trzymajcie kciuki
Stary 2010-05-25, 00:29   #3790
AuraAure
Raczkowanie

Cytat:
Uhuhu, sporo. No ale u mnie na uczelni są osoby np. ze Szczecina czy z Suwałk

A co do polibudy- nie orientuję się niestety- ostatnia uczelnia dla mnie

Wiele osób tak reaguje .

A co studiujesz?

edit: [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19559788]Dobra, Nimfy moje, ja lecę spać, bo jutro od 8 siedzę z 3 letnim bratem, dopiero na 16 się wyrywam na ten obiad...
Trzymajcie kciuki [/QUOTE]

Ok .
Dobranoc ;* erotycznych snów ;*

Stary 2010-05-25, 00:43   #3791
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
Wiele osób tak reaguje .

A co studiujesz?
A to czytając poprzednie części wątku nie robiłaś notatek??

Uczelnią mą Akademia Muzyczna jest
Także na prawdę nie wyobrażam sobie co mogłabym tam robić.
(W sumie kilka razy grałam koncert na polibudzie)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 00:44   #3792
sexysoul
BAN stały

oj Polibuda to i nie dla mnie :P
z matmy jestem noooooga, chociaz na 1 semestrze egzamin z matmy zaliczylam jako jedna z nielicznych ;-d nie wiem jakim cudem
Stary 2010-05-25, 07:08   #3793
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
Nie jeździe z itaki, bo to najgorsze biuro z możliwych. Nie wyplacają odszkodowan, nie maja pełnego ubezpieczenia i jak przychodzi do jakiegos zwrotu to tylko problemy robia...
eee nawet mnie nie strasz, wypróbowałam już parę biur i to ma dobre opinie, ale się zobaczy, napewno ten hotel ma świetne opinie, a ubezpieczenie to zrobię na miejscu, bo w końcu to moja branża
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19558790]A co do podróży... Być może uda się w tym roku mi i BSowi pojechać do Holandii, do mojego Taty. Zwiedziłabym Amsterdam Kurde, nikt w moim otoczeniu nie jest chyba tak ciekawy świata i podróży jak ja, ale wszyscy byli za granicą częściej niż ja... Mi udało się "zaliczyć" tylko Niemcy i Czechy...[/QUOTE]
jeszcze pozwiedzasz, ja dopiero na studiach zaczęłAM TAK jeździć że hej
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 07:13   #3794
Labirynth
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19558790]A co do podróży... Być może uda się w tym roku mi i BSowi pojechać do Holandii, do mojego Taty. Zwiedziłabym Amsterdam Kurde, nikt w moim otoczeniu nie jest chyba tak ciekawy świata i podróży jak ja, ale wszyscy byli za granicą częściej niż ja... Mi udało się "zaliczyć" tylko Niemcy i Czechy...[/QUOTE]

Ja mam w planach odwiedzić kuzynkę w Amsterdamie, ale to na razie faza projektu

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
alescie natrzaskaly za pol dnia!
Kicciu spokojnie i tak masz wiekszą pewnosc za swojego psiaka niz za obcego włóczęgę

wiec sie nimi nie przejmuj. bardzo czesto asertywnosc brana jest za egoizm lub wlasnie wrednosc. A moze po prostu jestes asertywna w zbyt "agresywny" sposob? Moze inne sformulowanie odmowy dalo by lepszy skutek?
W ogole ciezko jest taktownie i w delikatny sposob odmowic w sprawach oficjalnych

Nalejcie jej!!!! Dobrze mowi!!!
A juz myslalam, ze jestem osamotniona w moich staroświeckich pogladach na ten temat
No nie ejsteś sama, ja jestem chyba jednak tradycjonalistka ;p i konserwa
A co do asertywności, to raczej staram się delikatnie acz stanowczo odmóic, ale czasem zbyt szybko i śmiało wyrażam swoje zdanie, nie spodziewam się, że kogoś uraże, a często się to zdarza. ALe wtedy mi z kolei wydaję się, że osoba jest strasznie przewrazliwiona i tak w koło macieju...
Stary 2010-05-25, 08:25   #3795
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax

Cytat:
W moim przypadku niestety błąd nie był po mojej stronie. Stałam koło BSa bez ruchu jak nagle poczułam, uderzenie, nogi mi się ugięły, a potem pieczenie, obróciłam się i tylko zobaczyłam pysk tego psa cofający się od moich nóg. Do tej pory jak mijam jakiegoś psa, to odruchowo się obracam i patrzę co robi. Już nie mówiąc, że ostatnio jak widziałam na nieznajomej dzielnicy bezpańskiego psa, to poszłam na około, tylko żeby koło niego nie przejść.

A oto moje nóżki w kilkanaście godzin po ugryzieniu... tak myślę, że jak Kiccia zobaczy, to je usunę, żeby nie wzbudzały kontrowersji...
To jest klasyczny, wręcz podręcznikowy przykład chęci pokazania Ci gdzie jest Twoje miejsce. Na zasadzie "uważaj! jestem lepszy niż Ty i potrafię Cię skrzywdzić, więc miej respekt!".
A przy okazji dodam, że jak pies atakuje przyjmuje się pozycję ogłupiającą psa: klękasz i zakładasz ręce za głowę (tak, żeby nic nie odstawało).
Załącznik 3135792
Pies traci zainteresowanie.
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 08:41   #3796
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Chwila przerwy w nauce

Pies, to jednak w głębi dzikie zwierzę i jak to twierdzi mój BS, nie możesz przewidzieć co takiemu nagle trafi do łba. Jak ludziom potrafi nagle odbić, to na pewno psu...

A oto moje nóżki w kilkanaście godzin po ugryzieniu... tak myślę, że jak Kiccia zobaczy, to je usunę, żeby nie wzbudzały kontrowersji...

Wiesz Damo tym tokiem myślenia to możemy dojść do tego, żeby sie nie spotykać z ludźmi nawet bo cos komus nagle odbije i Ci nagle niespodziewanie krzywdę zrobi.
Pies to najwierniejszy przyjaciel człowieka i będę sie tego trzymała..

Krakowianki zapewne widziały nad Wisłą pomnik Psa przyjaciela
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 09:19   #3797
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Wiesz Damo tym tokiem myślenia to możemy dojść do tego, żeby sie nie spotykać z ludźmi nawet bo cos komus nagle odbije i Ci nagle niespodziewanie krzywdę zrobi.
Pies to najwierniejszy przyjaciel człowieka i będę sie tego trzymała..

Krakowianki zapewne widziały nad Wisłą pomnik Psa przyjaciela
No ba! Oczywiście, że widziały. Jak można nie widzieć!?
Widzę Wizażanko5000, że mamy podobne poglądy jeśli chodzi o psiaki
Stary 2010-05-25, 09:26   #3798
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
To jest klasyczny, wręcz podręcznikowy przykład chęci pokazania Ci gdzie jest Twoje miejsce. Na zasadzie "uważaj! jestem lepszy niż Ty i potrafię Cię skrzywdzić, więc miej respekt!".
A przy okazji dodam, że jak pies atakuje przyjmuje się pozycję ogłupiającą psa: klękasz i zakładasz ręce za głowę (tak, żeby nic nie odstawało).
Załącznik 3135792
Pies traci zainteresowanie.
Znam tą pozycję. Tylko że ten pies ugryzł i uciekł...

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Nie Wizażanko, nie chodzi o to. To o czym Ty piszesz to jest uprzedzanie się do czegoś. Jest coś takiego jak stres pourazowy
Po prostu chodzi o to, żeby nie mieć pełnego zaufania do zwierzątek, w tym wypadku piesków, bo ich naturalnym środowiskiem nie jest miejsce w domu człowieka.
Stary 2010-05-25, 10:08   #3799
AuraAure
Raczkowanie

Cytat:
A to czytając poprzednie części wątku nie robiłaś notatek??

Uczelnią mą Akademia Muzyczna jest
Także na prawdę nie wyobrażam sobie co mogłabym tam robić.
(W sumie kilka razy grałam koncert na polibudzie)
Nie robiłam

Tak w ogóle to dzień dobry .

Idę zaraz zrobić porządek w szafie i komodzie, bo już nie mogę niczego znaleźć

Stary 2010-05-25, 10:10   #3800
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Nie Wizażanko, nie chodzi o to. To o czym Ty piszesz to jest uprzedzanie się do czegoś. Jest coś takiego jak stres pourazowy
Po prostu chodzi o to, żeby nie mieć pełnego zaufania do zwierzątek, w tym wypadku piesków, bo ich naturalnym środowiskiem nie jest miejsce w domu człowieka.
A skąd Ty wytrzasnęłaś taką teorię?!?! Pies to UDOMOWIONY wilk... To oznacza całkowite przeciwieństwo tego co napisałaś!

"Pies domowy (Canis lupus f. familiaris syn. Canis familiaris, Canis lupus familiaris) – drapieżny ssak z rodziny psowatych, udomowiony przez człowieka potomek wilka szarego, jego współczesna forma stworzona została za pomocą doboru sztucznego, w obrębie gatunku istnieją różne rasy."

"Początki udomowienia psa szacuje się na ok. 17-12 tys. lat, był on używany przez myśliwych z Syberii, pojawia się też w Palestynie oraz w Iraku.
Do najstarszych ośrodków udomowienia psa zaliczyć można obszary Europy, gdzie znaleziono najstarsze szczątki tego zwierzęcia, czyli rejony Danii, Niemiec i Anglii, a także odkrycia z okolic Izraela, Iranu, Japonii, czy Turcji. Odkryto także, że na terenach Idaho, w Stanach Zjednoczonych 10000 lat temu także żył przedstawiciel psa domowego.
Współczesne prace archeologiczne prowadzone w jaskini Goyet na terenie Belgii odkryły pozostałości szkieletu psa pochodzące sprzed 31 tysięcy lat. Odkrycie weryfikuje dotychczasowe poglądy na temat czasu i miejsca udomowienia psa i wskazuje ludzi z kultury oryniackiej jako pierwszych hodowców tych zwierząt. Wykorzystywano je do transportowania zwierzyny łownej oraz do jej wytropienia. Analiza izotopowa pozostałości kostnych pozwala określić z pewnym prawdopodobieństwem, że pierwsze udomowione psy wyglądem były zbliżone najbardziej do współczesnych husky syberyjskich, były jednak od nich większe."

Zaskakujecie mnie swoim brakiem wiedzy i teoriami nijak nie popartymi niczym...

Edytowane przez Axaxax
Czas edycji: 2010-05-25 o 10:12
Stary 2010-05-25, 10:29   #3801
sexysoul
BAN stały

A ja uwielbiam psy ;P
Zawsze miałam jakiegoś w domu, czasami zdarzało się, że 3 na raz ;P
Żaden z moich mnie nigdy nie ugryzł, ale mam bliznę na nodze bo psie sąsiada (uh dobrze, że miałam wtedy rolki/łyżworolki? bo by mi całą nogę pogryzł)

Kotów nie lubiłam, ale mój BS ma w domu i kota i psa i jakoś zaczelam się przekonywać. Przychodzę to od razu się łasi ;-)

Edytowane przez sexysoul
Czas edycji: 2010-05-25 o 10:32
Stary 2010-05-25, 10:44   #3802
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
A skąd Ty wytrzasnęłaś taką teorię?!?! Pies to UDOMOWIONY wilk... To oznacza całkowite przeciwieństwo tego co napisałaś!

"Pies domowy (Canis lupus f. familiaris syn. Canis familiaris, Canis lupus familiaris) – drapieżny ssak z rodziny psowatych, udomowiony przez człowieka potomek wilka szarego, jego współczesna forma stworzona została za pomocą doboru sztucznego, w obrębie gatunku istnieją różne rasy."

"Początki udomowienia psa szacuje się na ok. 17-12 tys. lat, był on używany przez myśliwych z Syberii, pojawia się też w Palestynie oraz w Iraku.
Do najstarszych ośrodków udomowienia psa zaliczyć można obszary Europy, gdzie znaleziono najstarsze szczątki tego zwierzęcia, czyli rejony Danii, Niemiec i Anglii, a także odkrycia z okolic Izraela, Iranu, Japonii, czy Turcji. Odkryto także, że na terenach Idaho, w Stanach Zjednoczonych 10000 lat temu także żył przedstawiciel psa domowego.
Współczesne prace archeologiczne prowadzone w jaskini Goyet na terenie Belgii odkryły pozostałości szkieletu psa pochodzące sprzed 31 tysięcy lat. Odkrycie weryfikuje dotychczasowe poglądy na temat czasu i miejsca udomowienia psa i wskazuje ludzi z kultury oryniackiej jako pierwszych hodowców tych zwierząt. Wykorzystywano je do transportowania zwierzyny łownej oraz do jej wytropienia. Analiza izotopowa pozostałości kostnych pozwala określić z pewnym prawdopodobieństwem, że pierwsze udomowione psy wyglądem były zbliżone najbardziej do współczesnych husky syberyjskich, były jednak od nich większe."

Zaskakujecie mnie swoim brakiem wiedzy i teoriami nijak nie popartymi niczym...
Axa nie jesteś może z pod znaku Barana? Po tej dyskusji kogoś mi przypominasz kto właśnie jest zodiakalnym Baranem

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 10:44   #3803
Ketamina
Wtajemniczenie

Ja się musiałam przenieść do innego miasta z powodu braku kierunku Teraz mam do domu 220km, czyli 5h jazdy pociągiem (i dlatego też mamę zobaczę najwcześniej 2 czerwca.. )

Co do psów nigdy żadnego nie miałam, ale kiedyś nadrobię Tylko kot Przed większymi psami czuję respekt
Chociaż jedyne zetknięcie z psimi zębami było.. kiedy jakiś taki mały zaczął mnie gonić, a ja głupia uciekać no i chapsnął Mała byłam :P a w sumie krzywdy mi nie zrobił, troszkę drasnął )
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 10:54   #3804
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Axa nie jesteś może z pod znaku Barana? Po tej dyskusji kogoś mi przypominasz kto właśnie jest zodiakalnym Baranem
Zodiakalny skorpion jestem
Stary 2010-05-25, 10:56   #3805
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
Ja się musiałam przenieść do innego miasta z powodu braku kierunku Teraz mam do domu 220km, czyli 5h jazdy pociągiem (i dlatego też mamę zobaczę najwcześniej 2 czerwca.. )

Co do psów nigdy żadnego nie miałam, ale kiedyś nadrobię Tylko kot Przed większymi psami czuję respekt
Chociaż jedyne zetknięcie z psimi zębami było.. kiedy jakiś taki mały zaczął mnie gonić, a ja głupia uciekać no i chapsnął Mała byłam :P a w sumie krzywdy mi nie zrobił, troszkę drasnął )
To mi coś przypomniało...

Moja mama ma ogólnie do zwierząt ogromne zaufanie, karmiłaby głodnego lwa z ręki... Ale czegoś się boi. Kogutów Jak była nastolatką, jakiś rozwścieczony kogut wskoczył jej na plecy i rozorał dziobem kark.
Z jednej strony straszne, ale jak sobie to wyobrażę...
Stary 2010-05-25, 11:10   #3806
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Pudło

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19564894]To mi coś przypomniało...

Moja mama ma ogólnie do zwierząt ogromne zaufanie, karmiłaby głodnego lwa z ręki... Ale czegoś się boi. Kogutów Jak była nastolatką, jakiś rozwścieczony kogut wskoczył jej na plecy i rozorał dziobem kark.
Z jednej strony straszne, ale jak sobie to wyobrażę... [/QUOTE]

Z tego typu sytuacji to pamiętam że gdy miałam jakieś 12 lat.. jechałam rowerem dokądś.. koleżanka za mną.. patrzę za siebie czy jedzie za mna a tam na moich plecach spoglądają na mnie duuuuże oczyska, zdaje się niebieskie Ważka taka gigantyczna.. wydarłam pysk.. próbowałam strzepnąć i nie zauważyłam jak wjechałam na krawężnik by potem się przewrócić... niby śmieszne ale jak se wtedy pomyśle co przeżyłam to ojojoj

1.08.2015

Stary 2010-05-25, 12:13   #3807
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
No ba! Oczywiście, że widziały. Jak można nie widzieć!?
Widzę Wizażanko5000, że mamy podobne poglądy jeśli chodzi o psiaki
No mam bardzo podobne zdanie do Ciebie, chociaż znam też przypadki kiedy pies rzucił się na człowieka, który nic nie robil.. Mojego kumpla pogryzły 2 psy w szkole, tyle że to były psy z ogrodu kościelnego(bo był koło mojej szkoły) wybiegły przez dziurę w siatce i prosto do niego.. Udało mu sie na jakims trzepaku zawiesić bo mogły go zagryźć, a tak to tylko poszarpały nogi.. 70 szwów miał..

Ale ogólnie kocham psy i co prawda niektórych się boję, bo są psy mądre i głupie. Ale mojej suni nigdy bym się nie bała bo jest tak łagodna i tak kocha wszystkich ludzi, że nie zrobiłaby im celowo krzywdy

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

sexysoul co to za zamieszanie wokół Twojej osoby z tym konkursem?
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 13:12   #3808
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:

Kochana, pisząc to potwierdziłaś to, co ja stwierdziłam
-> zaznaczone na czerwono
oczywiście, że nie chodziło mi o to, że jak bierzesz szczeniaka od kogoś, to jego naturalnym środowiskiem nie jest miejsce przy człowieku

Cytat:
Za to ja właśnie obstawiałam skorpiona. Znam ten typ dyskusji- od razu agresywnie ja za to lwica
Stary 2010-05-25, 13:37   #3809
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiście, że nie chodziło mi o to, że jak bierzesz szczeniaka od kogoś, to jego naturalnym środowiskiem nie jest miejsce przy człowieku

Za to ja właśnie obstawiałam skorpiona. Znam ten typ dyskusji- od razu agresywnie ja za to lwica

Barany też agresywnie dyskutują

1.08.2015

Stary 2010-05-25, 13:43   #3810
Axaxax
BAN stały

Cytat:

Naturalnym środowiskiem psa (który jest zwierzęciem domowym) nie są lasy, łąki itd na litość boską! 20 tys. lat ewolucji sprawia, że nie ma on NIC WSPÓLNEGO z Twoim wyobrażeniem groźnego wilka
A to zaznaczenie "sztucznego" (=genetycznego) jak niby potwierdza Twoją teorię?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości