|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3782 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3783 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3784 |
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19559738]A ja tu mieszkam i nie chcę się wynosić
![]() Od siebie najbliżej bym miała właśnie do Torunia, bo tylko 110 km ![]() Myślałam też nad Wrocławiem, ale to chyba jednak za daleko...
![]() |
#3785 | |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19559740]ćśśś :d[/QUOTE]
ja chce już posesję!!! ![]() ćśśśś bo BS śpi... ![]() przepraszam-to takie późnonaukowe zmęczone słabe żarty ![]() Cytat:
![]() Byłaby w końcu jakaś nimfa z Wro oprócz mnie!!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3786 |
BAN stały
|
Ja zostałam u siebie na studiach. Myślałam o Lublinie, ale zrezygnowałam ze względu na BSa i wcale nie żaluje ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3787 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc pewnie nie wypali. Chociaż swego czasu poważnie się nad tym zastanawiałam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3788 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A co do polibudy- nie orientuję się niestety- ostatnia uczelnia dla mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3789 |
Konto usunięte
|
Dobra, Nimfy moje, ja lecę spać, bo jutro od 8 siedzę z 3 letnim bratem, dopiero na 16 się wyrywam na ten obiad...
Trzymajcie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3790 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiele osób tak reaguje ![]() A co studiujesz? ![]() edit: [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19559788]Dobra, Nimfy moje, ja lecę spać, bo jutro od 8 siedzę z 3 letnim bratem, dopiero na 16 się wyrywam na ten obiad... Trzymajcie kciuki ![]() Ok ![]() Dobranoc ;* erotycznych snów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3791 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3792 |
BAN stały
|
oj Polibuda to i nie dla mnie :P
z matmy jestem noooooga, chociaz na 1 semestrze egzamin z matmy zaliczylam jako jedna z nielicznych ;-d nie wiem jakim cudem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3793 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19558790]A co do podróży... Być może uda się w tym roku mi i BSowi pojechać do Holandii, do mojego Taty. Zwiedziłabym Amsterdam ![]() jeszcze pozwiedzasz, ja dopiero na studiach zaczęłAM TAK jeździć że hej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3794 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19558790]A co do podróży... Być może uda się w tym roku mi i BSowi pojechać do Holandii, do mojego Taty. Zwiedziłabym Amsterdam
![]() Ja mam w planach odwiedzić kuzynkę w Amsterdamie, ale to na razie faza projektu ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do asertywności, to raczej staram się delikatnie acz stanowczo odmóic, ale czasem zbyt szybko i śmiało wyrażam swoje zdanie, nie spodziewam się, że kogoś uraże, a często się to zdarza. ALe wtedy mi z kolei wydaję się, że osoba jest strasznie przewrazliwiona i tak w koło macieju...
![]() |
#3795 | |
BAN stały
|
Cytat:
A przy okazji dodam, że jak pies atakuje przyjmuje się pozycję ogłupiającą psa: klękasz i zakładasz ręce za głowę (tak, żeby nic nie odstawało). Załącznik 3135792 Pies traci zainteresowanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz Damo tym tokiem myślenia to możemy dojść do tego, żeby sie nie spotykać z ludźmi nawet bo cos komus nagle odbije i Ci nagle niespodziewanie krzywdę zrobi. Pies to najwierniejszy przyjaciel człowieka i będę sie tego trzymała.. Krakowianki zapewne widziały nad Wisłą pomnik Psa przyjaciela ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3797 | |
BAN stały
|
Cytat:
Widzę Wizażanko5000, że mamy podobne poglądy jeśli chodzi o psiaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3798 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po prostu chodzi o to, żeby nie mieć pełnego zaufania do zwierzątek, w tym wypadku piesków, bo ich naturalnym środowiskiem nie jest miejsce w domu człowieka. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3799 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak w ogóle to dzień dobry ![]() Idę zaraz zrobić porządek w szafie i komodzie, bo już nie mogę niczego znaleźć ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3800 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() "Pies domowy (Canis lupus f. familiaris syn. Canis familiaris, Canis lupus familiaris) – drapieżny ssak z rodziny psowatych, udomowiony przez człowieka potomek wilka szarego, jego współczesna forma stworzona została za pomocą doboru sztucznego, w obrębie gatunku istnieją różne rasy." "Początki udomowienia psa szacuje się na ok. 17-12 tys. lat, był on używany przez myśliwych z Syberii, pojawia się też w Palestynie oraz w Iraku. Do najstarszych ośrodków udomowienia psa zaliczyć można obszary Europy, gdzie znaleziono najstarsze szczątki tego zwierzęcia, czyli rejony Danii, Niemiec i Anglii, a także odkrycia z okolic Izraela, Iranu, Japonii, czy Turcji. Odkryto także, że na terenach Idaho, w Stanach Zjednoczonych 10000 lat temu także żył przedstawiciel psa domowego. Współczesne prace archeologiczne prowadzone w jaskini Goyet na terenie Belgii odkryły pozostałości szkieletu psa pochodzące sprzed 31 tysięcy lat. Odkrycie weryfikuje dotychczasowe poglądy na temat czasu i miejsca udomowienia psa i wskazuje ludzi z kultury oryniackiej jako pierwszych hodowców tych zwierząt. Wykorzystywano je do transportowania zwierzyny łownej oraz do jej wytropienia. Analiza izotopowa pozostałości kostnych pozwala określić z pewnym prawdopodobieństwem, że pierwsze udomowione psy wyglądem były zbliżone najbardziej do współczesnych husky syberyjskich, były jednak od nich większe." Zaskakujecie mnie swoim brakiem wiedzy i teoriami nijak nie popartymi niczym... Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2010-05-25 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3801 |
BAN stały
|
A ja uwielbiam psy ;P
Zawsze miałam jakiegoś w domu, czasami zdarzało się, że 3 na raz ;P Żaden z moich mnie nigdy nie ugryzł, ale mam bliznę na nodze bo psie sąsiada (uh dobrze, że miałam wtedy rolki/łyżworolki? bo by mi całą nogę pogryzł) Kotów nie lubiłam, ale mój BS ma w domu i kota i psa i jakoś zaczelam się przekonywać. Przychodzę to od razu się łasi ;-) Edytowane przez sexysoul Czas edycji: 2010-05-25 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3803 |
Wtajemniczenie
|
Ja się musiałam przenieść do innego miasta z powodu braku kierunku
![]() ![]() ![]() Co do psów nigdy żadnego nie miałam, ale kiedyś nadrobię ![]() ![]() Chociaż jedyne zetknięcie z psimi zębami było.. kiedy jakiś taki mały zaczął mnie gonić, a ja głupia uciekać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3804 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3805 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Moja mama ma ogólnie do zwierząt ogromne zaufanie, karmiłaby głodnego lwa z ręki... Ale czegoś się boi. Kogutów ![]() Z jednej strony straszne, ale jak sobie to wyobrażę... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
Zakorzenienie
|
Pudło
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19564894]To mi coś przypomniało... Moja mama ma ogólnie do zwierząt ogromne zaufanie, karmiłaby głodnego lwa z ręki... Ale czegoś się boi. Kogutów ![]() Z jednej strony straszne, ale jak sobie to wyobrażę... ![]() Z tego typu sytuacji to pamiętam że gdy miałam jakieś 12 lat.. jechałam rowerem dokądś.. koleżanka za mną.. patrzę za siebie czy jedzie za mna a tam na moich plecach spoglądają na mnie duuuuże oczyska, zdaje się niebieskie ![]() ![]() ![]()
#3807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ogólnie kocham psy i co prawda niektórych się boję, bo są psy mądre i głupie. Ale mojej suni nigdy bym się nie bała bo jest tak łagodna i tak kocha wszystkich ludzi, że nie zrobiłaby im celowo krzywdy ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- sexysoul co to za zamieszanie wokół Twojej osoby z tym konkursem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3808 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() -> zaznaczone na czerwono ![]() oczywiście, że nie chodziło mi o to, że jak bierzesz szczeniaka od kogoś, to jego naturalnym środowiskiem nie jest miejsce przy człowieku ![]() Za to ja właśnie obstawiałam skorpiona. Znam ten typ dyskusji- od razu agresywnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Barany też agresywnie dyskutują ![]()
![]() |
#3810 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A to zaznaczenie "sztucznego" (=genetycznego) jak niby potwierdza Twoją teorię? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.