Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :) - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-12, 22:18   #3781
Labirynth
Zakorzenienie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)

Ja to się nawet chyba nie odzywam, bo będzie, że se posty nabijam
Stary 2010-07-12, 22:20   #3782
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Ja to się nawet chyba nie odzywam, bo będzie, że se posty nabijam
Masz na to moje błogosławieństwo
Już w tej części odstąpiłam Ci zaszczytny tytuł Największej Nimfospamerki
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 22:26   #3783
Labirynth
Zakorzenienie

Zastanawia mnie tylko jedno... dlaczego Afrodyt "żaluzjuje" do mnie?? Nie przypominam sobie, żebym choć drwiąco wypowiadała się o jego siłce, jeśli wogole...
Stary 2010-07-12, 22:32   #3784
afrodytta
Raczkowanie

Cytat:
Zastanawia mnie tylko jedno... dlaczego Afrodyt "żaluzjuje" do mnie?? Nie przypominam sobie, żebym choć drwiąco wypowiadała się o jego siłce, jeśli wogole...
Bo nie wypowiadałas sie i nikt sie nie wypowiadał drwiaco,
Sama natomiast przyznałas ze nie masz uzaleznien oprocz pisania na komp i to niekiedy z niemania co robic -i do tego nic nie mam - moja wypowiedz nie byla ot tak - wiec nie rozwijac zaluzji
Call spytała dlaczego niektorzy umilkli wiec postanowiłem odpisac
afrodytta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 22:37   #3785
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez afrodytta Pokaż wiadomość
Sama natomiast przyznałas ze nie masz uzaleznien oprocz pisania na komp i to niekiedy z niemania co robic -i do tego nic nie mam - moja wypowiedz nie byla ot tak - wiec nie rozwijac zaluzji
afrodytt nie kumam Cię... jak zwykle
wyskakujesz "ni zgruchy ni z pietruchy", cos tam sobie piszesz, sam stwierdzasz, że to nie ma wielkiego znaczenia... i tak sobie krytykujesz kogoś, kto ciebie nawet zdalnie sterowanym kijem nie tknął w wypowiedziach...

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
chyba źle przeczytałes mojego posta....

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

I jeszcze jedno bardzo wazne pytanie, ale lepiej się mocno zastanwów zanim odpiszesz... skąd Ty wiesz czy ja mam co robić czy nie??????
Stary 2010-07-12, 22:59   #3786
Konto usunięte

Jaaaj, BS chyba naprawdę zrozumiał, że był be, bo teraz melduje mi jak mamusi "Będę w domu za 45min, obejrzę tylko do końca Blade'a u S" po czym długa wypowiedź, jak to on mnie kocha. I dobrze, niech się kaja.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 23:38   #3787
black-bubu
Zakorzenienie

panny słodkie sa polskie napisy do true?

black-bubu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 07:49   #3788
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20636852]Dasz namiary na wersję z napisami? [/QUOTE]

ja ściągam z rapidshera odcinek, a napisy z bestplayera

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20637640]Cóż, ten wątek zawsze wyglądał tak samo. I tematyka też się w ogóle nie zmieniła. Ani częstotliwość postów (nawet Labi nie będzie przecież odpisywać sama sobie ). A co do "napomykania o hobby" - sorry, ale Ty tylko napomykałeś o czymś innym niż siłka [/QUOTE]

zgadzam się w 100%

Cytat:
Napisane przez black-bubu Pokaż wiadomość
panny słodkie sa polskie napisy do true?
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 08:08   #3789
Konto usunięte

Za 5h będę wiedzieć, co ze studiami... Im bliżej, tym bardziej wyparowuje mój optymizm.
A za 2h przyjedzie BS, więc chociaż czas mi szybciej minie...
Stary 2010-07-13, 08:49   #3790
Axaxax
BAN stały

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20640182]Za 5h będę wiedzieć, co ze studiami... Im bliżej, tym bardziej wyparowuje mój optymizm.
A za 2h przyjedzie BS, więc chociaż czas mi szybciej minie...[/QUOTE]

3mam kciuki
Stary 2010-07-13, 09:18   #3791
Dama_pikowa
BAN stały

Heeeeej!!
Był w końcu seksior!! Wyobraźcie sobie, że BS doszedłbył 2 razy w ciągu kilku minut
Jak cudownie było napawać się nim po tych kilku dniach nieobecności......:rolley es:
Cytat:
wyskakujesz "ni zgruchy ni z pietruchy", cos tam sobie piszesz, sam stwierdzasz, że to nie ma wielkiego znaczenia... i tak sobie krytykujesz kogoś, kto ciebie nawet zdalnie sterowanym kijem nie tknął w wypowiedziach...

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość

ja do wdki zawsze robię koreczki schodzą najszybciej przynajmniej u mnie na imprezach, takie zwykłe robię nabijam parówkę lub kabanoska do tego ogórek surowy lub konserwowy i kawałek sera
Hmmm myślałam o koreczkach, ale stwierdziłam, że jak już będę kroić różne rzeczy, to wolę je na sałatkę wrzucić

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20628221]Jedzenie?
My tam zawsze czipsy mamy
[/QUOTE]
O, Kochaaaana. Chipsy to podstawa!! Koniecznie, ale właśnie chciałam, żeby jeszcze coś było, bo jak wiadomo po % się głodnieje

Cytat:
Dama zrób takie bułeczki, jakie wolisz kup podłóżne albo okrągłe do piekarnika, a na nie daj serek pleśniowy jakiś jeśli lubicie, powyjęciu byłki sa lekko rumiane, chrupiące a serek stopiony lekko, do tego podaj czosneczki obrane zabki, ludzie niehc nimi pocierają po bułerze...
ja tego do wódy nie robie, ale robie to tak o
A wiesz, że myślałam o takich bułkach?? serio serio a ten ser się nie roztopi?? chyba kupię rzeczywiście.
tylko mam problem mały, bo prawdopodobnie będzie więcej osób
ale opakowania są chyba mniej więcej po 12??

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20628221]
A co do sałatki, to co jakiś czas robię banalnie prostą ale moją ukochaną sałatkę
Woreczek ryżu, 2 puszki tuńczyka (jak kto woli w oleju, lub w sosie własnym, ja kupuję kawałki), 2 mieszanki warzywne w słoiku meksykańskie (w Biedronce są za 2,5zł a nie gorsze od tych za ponad 4zł) i majonez
[/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Co do sałatki to proponuję taką:
- 4 woreczki ryżu
- 2 słoiczki cebulki konserwowej (w Tesco po ok 2 zł)
- szyneczka
-4 jajka
- ogórek świeży
-majonez

Ryz ugotuj, ostudź (tylko rozsyp z woreczków na talerz, bo inaczej będzie klucha). Do tego daj cebulkę - możesz ja tez pokroić na połówki.
Szynkę, jajka na twardo i ogóra w kostkę, wszystko wymieszać, dodać majonez. PYCHA!
ryżowa koniecznie!! Ja zawsze robię z szynka i ananasem ale nie każdy lubi, więc chciałam coś bardziej neutralnego
Reeva-Mieszanka meksykańska- nie przepadam za czerwoną fasolą ale pomysł fajny- BSowi sie spodoba.
Iwa chyba spróbuję tą, bo mnie te cebulki w occie kuszą
Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
Bardzo dobra jest sałatka z makaronem z zupki chińskiej (kruszysz go i namaczasz w wodzie z kukurydzy, dodając przyprawy +ew. troche wodym jak soku mało ),do tego oczywiście wspomniana kukurydza, fasolka czerwona (puszkowa), jajeczek kilka, ogórek konserwowany i papryka czerwona. Plus trochę majonezu chyba wszystko

Albo po prostu pomidor, ogórek zielony (wiem, że nie można łączyć, ale i tak to robię :P) plus serek feta. Ale do wódki to ja nie wiem

Bardzo dobre są paluszki z sezamem, takie grubsze, Cymes bodajże je robi (do nabycia w Netto )
z makaronem z zupki chińskiej to najpierw obadam i zrobie dla siebie, a potem jak wypróbuję, to na imprę dzięki!!
ja tez łączę często ogórka z pomidorem

właśnie zadzwonił kolega i idziemy zaraz na zakupy imprezowe.
muszę sobie spisać co kupić i w ogóle się wykąpać i ogarnąć mieszkanie

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
Co Damulko?

I dziewczyny pomóżcie mi namówić Call bo wogóle mi nie odpisuje!
NIE POKAZUJE NAM ŻADNYCH ZDJĘĆ Z BSEM i wogóle z wakacji!!!!!!!!! i z pięknym samochodem!
Call nie odpuszczę!
No bo kochany Kiciaczek napisał chwilę po tym jak się pożegnałam przed wyjazdem, że już tęsknimy!!
Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaall! !!! Ty cipko! Natychmiast proszę wstawić zdjęcia, bo nie dość, ze nas zaniedbujesz, to nie dajesz okazji to popodniecania się!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Nie zrywaaaaaaaaaj z nami, z nikim nie zrywaj!!!
Labi?? Wszystko w porząsiu??

Cytat:
Dobry wieczorek, podczytuje podczytuje ale coraz to mniej a dlaczego
wiec watek został zdominowany przez spontopostomanki i tak jak kiedys kiedy to sie dołaczylem wiekszosc postow nawiazawało do relacji pomiedzy Nimfami a BS-ami to teraz to zakrawa na bicie rekordow w ilosci postow ktore to ukazuja uzaleznienie od kompa, -baaa zdaje mi sie jakbym podczytywał rozmowy na gg i nie ciagnie mnie tak juz.
Hmmmm nie ma już czym się podniecać, bo nie ma pikantnych historyjek mój BS określił to bardziej dosadniej, bo akurat siedział przy kompie jak czytałam tego posta

Orli!!

Edytowane przez Dama_pikowa
Czas edycji: 2010-07-13 o 09:19
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-13, 09:29   #3792
Konto usunięte

Łeee, BS będzie później, bo obudził się i zastał metrową listę Łot Tu Du od mamusi
Stary 2010-07-13, 09:34   #3793
Labirynth
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20641851]Łeee, BS będzie później, bo obudził się i zastał metrową listę Łot Tu Du od mamusi [/QUOTE]

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość

A wiesz, że myślałam o takich bułkach?? serio serio a ten ser się nie roztopi?? chyba kupię rzeczywiście.
tylko mam problem mały, bo prawdopodobnie będzie więcej osób
ale opakowania są chyba mniej więcej po 12??

Labi?? Wszystko w porząsiu??

ad.1. tak, roztopis się, ale nie stopi, będzie taki lekko stopiony... pycha, jadłam to na jednej imprezie, było chyba 6 osób, do tego były dwie sałatki gyrosowa lekka i luźno zrobiona, a druga grecka, do tego czerwone wino półwytrwne i coś jeszcze hmmmmmm

ad.2. No Dama kto jak kto, ale Ty z tego powinnas się najgłosniej śmiać, ale dobra wyłaczam ten żart ze swego repertuaru, bo w pismie nie ma takie wydźwięku zabawnego

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Orli powodzonka
Stary 2010-07-13, 09:58   #3794
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
ad.2. No Dama kto jak kto, ale Ty z tego powinnas się najgłosniej śmiać, ale dobra wyłaczam ten żart ze swego repertuaru, bo w pismie nie ma takie wydźwięku zabawnego
Labi, głupizno Ty żeś tam napisała że NIE zrywaj

Baby!! Znalazłam moją wymarzoną sukienkę ślubną!!!
linea raffaelli w załączniku.
EDIT: BS stwierdził, że mogę być pewna, że jak wystapię w takiej sukni, to on nie zwieje sprzed ołtarza

a do tego: http://jaramsie.pl/2itpzzy_8ghuq3#postbox
widziałyście??

Edytowane przez Dama_pikowa
Czas edycji: 2010-07-13 o 09:59
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 10:20   #3795
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cześć to ja, leśna nimfa
Pojechaliśmy na polankę, oczywiście podczas jazdy oglądalismy filmik i stwierdzilismy, że będziemy wszystko naśladowali. Ja oczywiście w sukience już w aucie zaczęłam miziać Bs'a po pleckach, karku, ssać sutki i drapać jajeczka. Polanka była olbrzymia, rozłożyłam szybko kocyk i zaczęło się. Takiego seksu już dawno nie miałam. Kochalismy się chyba we wszystkich możliwych pozycjach, mogłam wydzierać się ile wlezie. Bylismy tak podnieceni i napaleni, że czasami lądowaliśmy na trawie, kochalismy się na masce samochodu, pod drzewem... jak sobie to wszystko przypominam to najchętniej (mimo upału) spakowałabym się i pojechała powtórzyć te igraszki..wymyśliłam, że następnym razem przemycę jakoś w szklance albo pudełeczku kostki lodu...
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 10:28   #3796
meggara
Wtajemniczenie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20637640]Cóż, ten wątek zawsze wyglądał tak samo. I tematyka też się w ogóle nie zmieniła. Ani częstotliwość postów (nawet Labi nie będzie przecież odpisywać sama sobie ). A co do "napomykania o hobby" - sorry, ale Ty tylko napomykałeś o czymś innym niż siłka [/QUOTE]
A ja uwazam, ze kiedys wygladal inaczej. i czasami rowniez odnosze wrazenie ze tocza sie tutaj rozmowy przeznaczone na gg.
Ja sie udzielam ostatnio zdecydowanie mniej, bo przesiaduje cale dnie na sloneczku ze ksiazka lub przy innych zajeciach. Szkoda czasu na net.
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 11:58   #3797
Labirynth
Zakorzenienie

Ja napisze od siebie tyle, że na bank się zmieniło, bo ludzie tu się zmieniaja, jedni przychodza inni odchodzą.
Każda z nas przecież jest inna, każda ma inny charakter.
Jest to wątek o nazwie Nimfomanki, więc teksty o cycach i innych narządach rodnych, albo podszyte seksem itp sa tu na miejscu.

O ksiązkach można pogadać sobie w wątku o książkach, o siłce w watku o siłce... nawet ja się gupio tu czułam pisząc chyba o filtrach...
Ani razu jednak nie wypowiedziałam się nagtywnie ani o czuyjejś siłowni, a ni o innych pasjach kogokolwiek... jak ktoś chce niech pisze

Mimo to rozmowy sa luźne i często offtopowe, a przeciez to tylko dobrze świadczy - że dziewczyny są zżyte i chętnie i często sobie rozmawiają.
*cały wizaż to jeden wielki spam, bo takie odchyły czy rozmowy a la gg mozna spotkać w większości wątkach o tematyce plotkowej - przecież w takim jesteśmy dziale, czy nie bo się pogubiłam

Ja jestem tu taka jak w rzeczywistości - dużo gadam...

Nikogo nie krytykowałam, więc jest mi przkro, że Afro akurat w wypowiedzi skupił się na mnie, nie mam też nic do siedzenia na słoneczku a nie przy kompie, każdy robi jak uważa, jak chce...
Ja na słońcu za to sobie nie posiedze, bo nie mogę, krew z nosa się leje (zawsze też sa wyjątki) i cieszę się, że nie musze siedzieć na dworze, że miejsca w których musze być to albo muzeum stare z grubymi murami albo dom... i niestety zawsze przy kompie, choć to niezdrowe

Osobiście ciesze się, że mogę tu z Wami pogadać, bo lubię gadać z ludźmi -tutaj umila mi to prace, nawet w mojej pracy zawsze musiałam (choć to już mnie wykańczało) gadać naprawdę dużo...

No... to tyle...

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2010-07-13 o 12:14
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 12:22   #3798
Axaxax
BAN stały

Labi, no masz rację. To jest forum plotkowe, czyli rozmawiamy o wszystkim i o niczym. Wątek nimfomanki, więc główny temat to sex. No i tak tu właśnie jest. Ja też jestem gaduła, ciągle rzucam jakieś uwagi, komentarze. Mówię też o swoim hobby, serialach i innych bzdurach. Ale głównego wątku się wszystkie trzymamy. Oprócz Afro, który od samego początku gada praktycznie o siłowni. Ja już nie chciałam nic mówić, ale miejscami mnie to denerwowało. Nic o sexie, nic o laskach, tylko o siłowni. No trochę żenujące...
Afro wyglądało to tak, jakbyś chciał tylko zachwytów nad swoim "boskim" wypracowanym ciałem. A mnie się ono nigdy nie podobało.

Edytowane przez Axaxax
Czas edycji: 2010-07-13 o 12:23
Stary 2010-07-13, 12:41   #3799
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
Labi, no masz rację. To jest forum plotkowe, czyli rozmawiamy o wszystkim i o niczym. Wątek nimfomanki, więc główny temat to sex. No i tak tu właśnie jest. Ja też jestem gaduła, ciągle rzucam jakieś uwagi, komentarze. Mówię też o swoim hobby, serialach i innych bzdurach. Ale głównego wątku się wszystkie trzymamy. Oprócz Afro, który od samego początku gada praktycznie o siłowni. Ja już nie chciałam nic mówić, ale miejscami mnie to denerwowało. Nic o sexie, nic o laskach, tylko o siłowni. No trochę żenujące...
Afro wyglądało to tak, jakbyś chciał tylko zachwytów nad swoim "boskim" wypracowanym ciałem. A mnie się ono nigdy nie podobało.
zachwytów(przynajmniej ode mnie) nie było, więc jest foch i atak...

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2010-07-13 o 12:45
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-13, 12:48   #3800
Konto usunięte

Nimfyyyy!
Dostałam się!
Jestem TiRówką!
Stary 2010-07-13, 12:50   #3801
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
A czym???
Automatem do pieczenia chleba, bo babka jest na podstawach chleba, czyli takim cieście co mikser sam nie zmiksuje tylko specjalne do tego mieszadła
Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
I dziewczyny pomóżcie mi namówić Call bo wogóle mi nie odpisuje!
NIE POKAZUJE NAM ŻADNYCH ZDJĘĆ Z BSEM i wogóle z wakacji!!!!!!!!! i z pięknym samochodem!
Call nie odpuszczę!
Miałam przygotowane dla Was najlepsze zdjęcia i jak się BS dowiedział, że je wrzucam .. Zabrał mi kartę pamięci
BS ma złe wspomnienia ze wrzucaniem swoich zdjęć do internetu więc jest taki uprzedzony .. Ja bardzo chętnie bym Wam je pokazała, ale zabrał mi czubek. Mówię Wam, jestem strasznie zła i puściłam na niego focha

Cytat:
afrodytt nie kumam Cię... jak zwykle

Również bardzo często nie rozumiałam Afrodyta.

Cytat:
Ja napisze od siebie tyle, że na bank się zmieniło, bo ludzie tu się zmieniaja, jedni przychodza inni odchodzą.
Każda z nas przecież jest inna, każda ma inny charakter.
Jest to wątek o nazwie Nimfomanki, więc teksty o cycach i innych narządach rodnych, albo podszyte seksem itp sa tu na miejscu.

O ksiązkach można pogadać sobie w wątku o książkach, o siłce w watku o siłce... nawet ja się gupio tu czułam pisząc chyba o filtrach...
Ani razu jednak nie wypowiedziałam się nagtywnie ani o czuyjejś siłowni, a ni o innych pasjach kogokolwiek... jak ktoś chce niech pisze

Mimo to rozmowy sa luźne i często offtopowe, a przeciez to tylko dobrze świadczy - że dziewczyny są zżyte i chętnie i często sobie rozmawiają.
*cały wizaż to jeden wielki spam, bo takie odchyły czy rozmowy a la gg mozna spotkać w większości wątkach o tematyce plotkowej - przecież w takim jesteśmy dziale, czy nie bo się pogubiłam

Ja jestem tu taka jak w rzeczywistości - dużo gadam...

Nikogo nie krytykowałam, więc jest mi przkro, że Afro akurat w wypowiedzi skupił się na mnie, nie mam też nic do siedzenia na słoneczku a nie przy kompie, każdy robi jak uważa, jak chce...
Ja na słońcu za to sobie nie posiedze, bo nie mogę, krew z nosa się leje (zawsze też sa wyjątki) i cieszę się, że nie musze siedzieć na dworze, że miejsca w których musze być to albo muzeum stare z grubymi murami albo dom... i niestety zawsze przy kompie, choć to niezdrowe

Osobiście ciesze się, że mogę tu z Wami pogadać, bo lubię gadać z ludźmi -tutaj umila mi to prace, nawet w mojej pracy zawsze musiałam (choć to już mnie wykańczało) gadać naprawdę dużo...

No... to tyle...
Padam Ci do stóp za tą wypowiedź. Wyjęłaś mi wszystko z ust.

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
Axa, masz rację. Nie chciałam się odzywać, bo byłabym pewnie wydalona z tego wątku, za to, że się odezwałam Ale ja miałam serdecznie dość czytania do drugi post o siłowni, wypracowanym ciele itd. .. No, przecież ile można?!

Jak się komuś nie podoba atmosfera wątku i ciągłe offtopy, to niech się tutaj nie udziela. Proste jak budowa cepa.

Czy ktoś myśli, że jak wątek nazywa się NIMFOMANKI to ciągle na wątku będzie tylko o seksie, gorące opowieści i inne tego typu rzeczy?! Nie. Bo tutaj udzielają się także osoby, które chcą porozmawiać, pogadać o bzdurach i głupotach, a opowieści ze swoich sfer intymnych to tylko dodatek do tego wątku.

Ja osobiście czuję się świetnie tutaj i nie mam najmniejszego zamiaru się stąd wynosić [chyba, że mnie wygonicie]. Jest tutaj świetna atmosfera, każdy, powtarzam: KAŻDY Cię tutaj zrozumie, podpowie jak czegoś nie wie, pośmieje się i nawet spotka w rzeczywistości.

Labi, przecież nikt nigdy nie powiedział Ci, że offtopujesz. Przecież gdy pisałaś o filtrach widać, że się na tym znasz i przy okazji rozmowy z reevą, pomogłaś także mnie.

Nasz wątek stał się jakby naszą zwartą "paczką wirtualnych przyjaciół". Osobiście uwielbiam Wasze poczucie humoru, każdą waszą radę i szczerze doceniam, że znalazłam tak świetny wątek, gdzie każdy mnie rozumie i mogę tutaj powiedzieć o wszystkim.

A jeśli Afrodytkowi się to nie podoba wcale nie musi się tutaj udzielać.

Skończyłam.
Dziękuję za uwagę.

Laski, ale znowu hot u mnie Byłam wczoraj wieczorem na koncercie Macieja Maleńczuka Śpiewał fajnie, gorzej gadał, bo był na % i klną jak szewc

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
zachwytów(przynajmniej ode mnie) nie było, więc jest foch i atak...
Dokładnie. Ja się nie zachwycałam.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20647275]Nimfyyyy!
Dostałam się!
Jestem TiRówką![/QUOTE]
To w końcu na co? Turystyka?
Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 12:52   #3802
Konto usunięte

Tak, Turystyka i Rekreacja, tak jak chciałam
Stary 2010-07-13, 12:57   #3803
Callanthe
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20647407]Tak, Turystyka i Rekreacja, tak jak chciałam [/QUOTE]

BRAWO!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-13, 12:58   #3804
Axaxax
BAN stały

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20647407]Tak, Turystyka i Rekreacja, tak jak chciałam [/QUOTE]

to przez moje 3manie kciuków
gratuluję
Stary 2010-07-13, 13:00   #3805
Labirynth
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20647275]Nimfyyyy!
Dostałam się!
Jestem TiRówką![/QUOTE]

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Call
Stary 2010-07-13, 13:02   #3806
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Call
Labi!!! Nie offtopuj, bo się Afrodyt wkurzy!!!!!!
Stary 2010-07-13, 13:03   #3807
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Callanthe Pokaż wiadomość
LOL

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-13, 13:05   #3808
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Callanthe Pokaż wiadomość
No włąśnie i tak leci mi dziś znowu post za postem, łojejku

ps. a wiecie, że ja nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak lista, kto ma najwięcej postów w wątku, normalnie mnie wtedy Orli zaskoczyła...

Stary 2010-07-13, 13:06   #3809
Konto usunięte

Orli lubi zaskakiwać

W ogóle... poryczałam się, jak zobaczyłam wyniki rekrutacji BS się ze mnie śmiał.
Stary 2010-07-13, 13:07   #3810
Axaxax
BAN stały

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20647773]Orli lubi zaskakiwać

W ogóle... poryczałam się, jak zobaczyłam wyniki rekrutacji BS się ze mnie śmiał.[/QUOTE]

biedna
nawet nie wiesz jak się cieszę

Labi masz o 299 postów więcej niż ja

Edytowane przez Axaxax
Czas edycji: 2010-07-13 o 13:09
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości