Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :) - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-26, 15:21   #3931
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)

:winko :Damo Pikowa Gratulacje!:winko :
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 15:41   #3932
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
Wizazanko ja bym sie nadal i cale zycie trzymala wersji, ze przyjaciele sa na zawsze a faceci odchodza i przychodza. To sa inne mimo wszystko relacje wiec nigdy ich nie zaniedbuj

Ciesze sie, ze sprawa wyszla na jaw i jest wyjasniona.
Axa wnosze o usuniecie sexysoul z naszego klubu. Jak dla mnie to tlumaczenie to mydlenie oczu. Dobrze wiedziala, ktore zdjecie jest czyje bo sa podpisane kto je wstawial. Az strch pomyslec gdzie w przyszlosci znajde swoje cycki

czyli tak jak pisałam z kicią na pw że sexy powinna dostac bana i tak sie stało, i bardzo dobrze, jak mozna byc tak bezczelnym i wstawiać czyjeś zdjęcia kiciu dobrze zrobiłas że tu wszystko opowiedziałaś

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 15:53   #3933
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Damo właśnie opchnęłam na allu czarne szpile Nie sądzę, że mogłyby mi dobrze służyć A jeszcze kilka groszy zarobiłam
Stary 2010-05-26, 16:18   #3934
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
A skąd Ty wytrzasnęłaś taką teorię?!?! Pies to UDOMOWIONY wilk... To oznacza całkowite przeciwieństwo tego co napisałaś!

"Pies domowy (Canis lupus f. familiaris syn. Canis familiaris, Canis lupus familiaris) – drapieżny ssak z rodziny psowatych, udomowiony przez człowieka potomek wilka szarego, jego współczesna forma stworzona została za pomocą doboru sztucznego, w obrębie gatunku istnieją różne rasy."

"Początki udomowienia psa szacuje się na ok. 17-12 tys. lat, był on używany przez myśliwych z Syberii, pojawia się też w Palestynie oraz w Iraku.
Do najstarszych ośrodków udomowienia psa zaliczyć można obszary Europy, gdzie znaleziono najstarsze szczątki tego zwierzęcia, czyli rejony Danii, Niemiec i Anglii, a także odkrycia z okolic Izraela, Iranu, Japonii, czy Turcji. Odkryto także, że na terenach Idaho, w Stanach Zjednoczonych 10000 lat temu także żył przedstawiciel psa domowego.
Współczesne prace archeologiczne prowadzone w jaskini Goyet na terenie Belgii odkryły pozostałości szkieletu psa pochodzące sprzed 31 tysięcy lat. Odkrycie weryfikuje dotychczasowe poglądy na temat czasu i miejsca udomowienia psa i wskazuje ludzi z kultury oryniackiej jako pierwszych hodowców tych zwierząt. Wykorzystywano je do transportowania zwierzyny łownej oraz do jej wytropienia. Analiza izotopowa pozostałości kostnych pozwala określić z pewnym prawdopodobieństwem, że pierwsze udomowione psy wyglądem były zbliżone najbardziej do współczesnych husky syberyjskich, były jednak od nich większe."

Zaskakujecie mnie swoim brakiem wiedzy i teoriami nijak nie popartymi niczym...

Cytat:
Napisane przez Dama_pikowa Pokaż wiadomość

Że tez Ci się chce tak szukać

Axa w ostatnim zdaniu jest moje przesłanie. To, co próbuję Ci wytłumaczyć. A czemu mówi się, że nie wolno np. psu w sytuacji napięcia patrzeć w oczy?? właśnie dlatego, że reaguje instynktownie, że dla niego to jest wyzwanie i może człowieka zaatakować. I o to chodzi- żeby nie ufać w 100% psom, bo
Wybaczcie, ale ja się 100% zgadzam z Axą.
Mój pies: nigdy nikogo nie ugryzł, nigdy się nie pogryzł, i nigdy nie zawarczał na nikogo.

Jestem dumna z mojego psa
Cytat:
jeszcze bym cos dopisala, ale napiszę tylko:

amen

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
a ja jestem sobie raczek tak samo mam na nazwisko co najciekawsze a mój BS to wodnik
A ja jestem.. Lwicą!
Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY WAŻNA SPRAWA!!!!! Bardzo proszę o przeczytanie dokładnie

Naszą kochaną sexysoul już zbanowali na szczęście ale warto, żebyście wszystkie wiedziały za co.
Otóż aby wygrać w konkursie Fashion zestaw kosmetyków, perfum czy nie wiem już czego wystawiła na męskim forum zdjęcie BIUSTU i prosiła o kliki. Faceci je komentowali i być może klikali. Najpierw mówiła, że to jej piersi a potem, że ściągnięte z internetu. NIESTETY TO BYŁO MOJE ZDJĘCIE Z NASZEGO KONKURSU Z KLUBU!!!!
Słowem się nie odezwała i kłamała na wizażu jak jakaś wizażanka ją wyczaiła. Dodam, że zdjęcia skasowałam od razu po konkursie, więc sądzę, że mogły zostać ściągnięte nie tylko moje zdjęcia...
Strach się bać gdzie mogą teraz być. Szkoda, że sexysoul nie była tak odważna, żeby wystawić na widok publiczny swoje piersi...być może kompleksy nie pozwalały... Swoją drogą ta nagroda powinna też być dla mnie! Tak więc sexysoul bardzo proszę o paczkę z naszym wspólnym prezentem!
Miałyśmy ją wyrzucić z nimfomanek ale mam nadzieję, że to czyta i pożałuje, że nie może już wejść na wizaż.
Szczyt bezczelności...ukradła moje zdjęcie i takie chamstwo...A przecież ufałam jej. Jak zapewne nie wie, podlega pod paragraf.
To narazie tyle z mojej strony Daję linki dla potwierdzenia:
http://www.netwars.pl/forumview.php?t=120619 - forum
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=429652&page=68 - wczoraj o godz. 17 jak kłamała

Trzymaj się kochana.

Takiej to ja bym chyba nogi z dup*y powyrywała! W ogóle jak można zrobić komuś takie świństwo! Szczyt bezczelności i dodatkowo kłamanie, że wszystkie zdjęcia były z Google Żenua.

I jeszcze jak śmie przepraszać Kicccie, takiego czegoś nie da się wybaczyć, przecież to jest naruszenie czyjejś prywatności! I kradzież!

Sexysoul od początku jak do nas dołączyła to niesamowicie mi podpadała swoją nie wyparzoną gębą! I wydawaniem jej się, że jest najmądrzejsza! Mam nadzieję, że teraz to czyta i jest jej niemiłosiernie wstyd! A zresztą co się będziemy produkować, takiej to nikt nie wytłumaczy.

Mam gdzieś co po mojej wypowiedzi pomyśli sobie o mnie. Jestem z siebie dumna, że mogłam stanąć w obronie Kiccci!
Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
Cała prawda polega na tym, że wstawiała tam biusty innych wizażanek, które NIE WYRAŻAŁY na to zgody.

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Oczywiście, że będzie usunięta.
Serdecznie Ci dziękuję, przynajmniej z mojej strony
Czuję wielką ulgę, że sexysoul więcej się u nas nie pojawi, a przynajmniej pod tym nickiem ().
Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Cześć często czytam, ale rzadko komentuję i dodaję coś od siebie
Witamy, musisz się częściej udzielać
Cytat:
!!1000!!

Z tej okazji urządzam wielką orgię!!

dlaczego u nas na wątku jest wyłączony kod img?? czy to ja coś źle robię?

Cytat:
dziękuję mww Jakie kilka setek. Raptem troche ponad jedną setkę

Axa! Nie wolno wyganiać z mojej imprezy!! Orli, zostań

To ja coś napiszę z okazji imprezy Po tygodniu przerwy BS się do mnie dobrał.
Leżeliśmy już w łóżku. godzina 1 w nocy. Leżałam na boku tyłem do niego.
BS zaczął pieścić moje piersi, szyję, plecy, zsunął mi spodenki i drażnił mnie przykładając swojego twardego przyjaciela, który był jeszcze w obcisłych bokserkach do nagiej mnie. Pieścił moją pussy, w końcu uwolnił swojego Przyjaciela i wszedł we mnie. Było cudownie, te ogarniające mnie fale rozkoszy. Jednak nie pozwolił mi dojść. Jemu tez niedużo brakowało. Chwila na misjonarza z mocnym uścisku, a potem go dosiadłam. Czułam go tak niesamowicie wyraźnie, uderzał w sam najczulszy punkt. do tego pieścił moją drugą dziurkę i na zmianę piersi i moją muszelkę. Kilka razy przerywał, a jak w końcu pozwolił mi, żeby ogarnął mnie O, to sąsiedzi chyba się pobudzili, zwłaszcza, że zaczął wtórować mojemu niesamowicie długiemu Ooooo. I tak ja cała mokra opadłam na mojego podrapanego Ogiera próbującego złapać oddech...

Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 16:24   #3935
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
A jak się ma Skorpion i mój Bs Rybka?
Jeden z lepszych układów!!!!!!!!!!!
Stary 2010-05-26, 16:25   #3936
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Jeden z lepszych układów!!!!!!!!!!!
A ja Rybka i BS Bliźniak?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 16:27   #3937
madzia2306
Zakorzenienie

a jak raczek i wodnik??

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-26, 16:34   #3938
Labirynth
Zakorzenienie

O jaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ale poczytałam temat, dzień mnie nie było a tu taka afera z SSSSexy.... hm
Niexle
teraz to tak jakoś dziwnie..... jak tak można?????????????? Ale masakra, jest jakoś tak dziwnie mi, dobrze, że skasowałam moje cycki!!!!: nie:

NIe wiem dziewczynki jak wasze układy.... zatopie się w ten temat jak znajdę więcej czasu.

AZapytam Axe a jak Ryby i Raczek?????????????????? MY woda, ale jestesmy jak ogień oboje!!!!!!!!!!
Stary 2010-05-26, 16:35   #3939
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
O jaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ale poczytałam temat, dzień mnie nie było a tu taka afera z SSSSexy.... hm
Niexle
teraz to tak jakoś dziwnie..... jak tak można?????????????? Ale masakra, jest jakoś tak dziwnie mi, dobrze, że skasowałam moje cycki!!!!: nie:

NIe wiem dziewczynki jak wasze układy.... zatopie się w ten temat jak znajdę więcej czasu.

AZapytam Axe a jak Ryby i Raczek?????????????????? MY woda, ale jestesmy jak ogień oboje!!!!!!!!!!
Kicia też skasowała od razu po zakończeniu naszego konkursu...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 16:38   #3940
madzia2306
Zakorzenienie

dobrze że mnie cos podkusiło żeby nie dodawać swoich zdjęc ufff, i sexysoul zaraz po tym wyżuciłam z przyjaciół bo cholera wie co by z moimi zdjęciami robiła, przezorny zawsze ubezpieczony

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-05-26, 16:42   #3941
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze że mnie cos podkusiło żeby nie dodawać swoich zdjęc ufff, i sexysoul zaraz po tym wyżuciłam z przyjaciół bo cholera wie co by z moimi zdjęciami robiła, przezorny zawsze ubezpieczony

Dobrze, że mi podpowiedziałaś! Tez tak zrobię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-26, 16:44   #3942
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Ja właśnie to zrobiłam.
Stary 2010-05-26, 16:45   #3943
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
ja to zrobiłam zaraz po tym jak mi kiccia na PW napisala o tej historii, cholera wie co taka może zrobić z chęci zemsty na nas, nie znamy jej nie wiemy co może zrobić jeszcze

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-05-26, 16:52   #3944
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
ja to zrobiłam zaraz po tym jak mi kiccia na PW napisala o tej historii, cholera wie co taka może zrobić z chęci zemsty na nas, nie znamy jej nie wiemy co może zrobić jeszcze
Noooooooooo

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Rak i bliźnięta, ale to z jakiegoś portalu wzięłam, bo osobiście nie znam przypadków raka i bliźniąt tak z życia wziętych

W tym związku może być trudno o harmonię, różnicie się od siebie znacznie. Bliźniak potrzebuje ciągłych zmian i podniet, ciągle "go nosi", nie może usiedzieć na miejscu. Jest przy tym niefrasobliwy i zmienny. Rak natomiast ceni domowe życie, bezpieczeństwo, stabilizację. Jest czuły i troskliwy, trudno mu będzie zaakceptować zmienność nastrojów u Bliźniąt. Bliźnięta mogą bardzo szybko znudzić się Rakiem, a Rak może mieć męczące poczucie, że żyje w chaosie. Aby to wszystko pokonać, trzeba dużo wyrozumiałości i taktu. Bliźnięta będą starały się zdominować Raka.

W tym związku trudno będzie o dużą namiętność.
Stary 2010-05-26, 16:54   #3945
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Noooooooooo

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Rak i bliźnięta, ale to z jakiegoś portalu wzięłam, bo osobiście nie znam przypadków raka i bliźniąt tak z życia wziętych

W tym związku może być trudno o harmonię, różnicie się od siebie znacznie. Bliźniak potrzebuje ciągłych zmian i podniet, ciągle "go nosi", nie może usiedzieć na miejscu. Jest przy tym niefrasobliwy i zmienny. Rak natomiast ceni domowe życie, bezpieczeństwo, stabilizację. Jest czuły i troskliwy, trudno mu będzie zaakceptować zmienność nastrojów u Bliźniąt. Bliźnięta mogą bardzo szybko znudzić się Rakiem, a Rak może mieć męczące poczucie, że żyje w chaosie. Aby to wszystko pokonać, trzeba dużo wyrozumiałości i taktu. Bliźnięta będą starały się zdominować Raka.

W tym związku trudno będzie o dużą namiętność.
a apropo kogo to bylo??

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-05-26, 16:59   #3946
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
a apropo kogo to bylo??
Oj pomyliło mi się... zaraz poprawiam.... mam tu mała zamotkę
Stary 2010-05-26, 16:59   #3947
Iwa844
Zakorzenienie

Ajć! Ale nadrukowałyście! A ile się działo!
Sprawę sexysoul pozostawiam bez komentarza. Chyba wszystko już na ten temat zostało powiedziane i wszystkie mamy takie samo zdanie

Dziewczyny, nie wiem czy pamiętacie, ale pisałam, że jedziemy z BS'em załatwiać ważną dla nas sprawę... byliśmy i wszystko poszło ok Szkoda tylko weekendu zmarnowanego niepotrzebnym stresem i zamartwianiem się
Cytat:
a ja jestem sobie raczek tak samo mam na nazwisko co najciekawsze a mój BS to wodnik
Cśśś... gdzie Ty tu z nazwiskiem wyskakujesz Jeszcze kto wykorzysta

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;19577140]Jam jest koziorożec [/QUOTE]
Jam jest też a BS Waga

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19581430]Mam jakiś kryzys, siedzę i ryczę.
Nie mam szczęścia do ludzi. Ilekroć się do kogoś zbliżę, okazuje się, że:
- dana osoba staje się pasożytem / egoistą
- zaczyna mnie w końcu olewać
- zakochuje się / mąci w moim związku
- wiele innych wariantów
Na chwilę obecną jest tylko kilka bliskich mi osób, w tym dwie sprawdzone przez lata - BS i kumpela, z którą też teraz odnawiam kontakt po dwóch latach. Znajomy, z którym mam dobry kontakt, kocha mnie od 4 lat i nie może się wyleczyć. "Braciszkowi" najwyraźniej wystarcza już jego laska. Przyjaciółka wyjeżdża na studia. Czuję się na chwilę obecną zupełnie sama, nie licząc tych dwóch sprawdzonych osób (kumpela mnie wyciągnęła na spacer, teraz wróciłam). Aż się boję, co to będzie, kiedy we wrześniu i październiku BS i znajomi porozjeżdżają się po Polsce i nie tylko. Jasne, spotkam nowych ludzi na studiach, ale skoro mam takie szczęście...?
Przepraszam, że tak marudzę, ale czuję się naprawdę fatalnie dziś...[/QUOTE]
Orli - pamiętaj, że masz jeszcze nas

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
Jesteśmy BOSKIE! Cudowne, fenomenalne, doskonałe, piękne, inteligentne...
... skromne...

Cytat:
Zawsze przecież możecie przyjąć do swojego grona kolejną nimfę
Musisz się wkupić za pomoca pikantnej opowiastki dajesz, dajesz!

Cytat:
dziękuję mww Jakie kilka setek. Raptem troche ponad jedną setkę

Axa! Nie wolno wyganiać z mojej imprezy!! Orli, zostań

To ja coś napiszę z okazji imprezy Po tygodniu przerwy BS się do mnie dobrał.
Leżeliśmy już w łóżku. godzina 1 w nocy. Leżałam na boku tyłem do niego.
BS zaczął pieścić moje piersi, szyję, plecy, zsunął mi spodenki i drażnił mnie przykładając swojego twardego przyjaciela, który był jeszcze w obcisłych bokserkach do nagiej mnie. Pieścił moją pussy, w końcu uwolnił swojego Przyjaciela i wszedł we mnie. Było cudownie, te ogarniające mnie fale rozkoszy. Jednak nie pozwolił mi dojść. Jemu tez niedużo brakowało. Chwila na misjonarza z mocnym uścisku, a potem go dosiadłam. Czułam go tak niesamowicie wyraźnie, uderzał w sam najczulszy punkt. do tego pieścił moją drugą dziurkę i na zmianę piersi i moją muszelkę. Kilka razy przerywał, a jak w końcu pozwolił mi, żeby ogarnął mnie O, to sąsiedzi chyba się pobudzili, zwłaszcza, że zaczął wtórować mojemu niesamowicie długiemu Ooooo. I tak ja cała mokra opadłam na mojego podrapanego Ogiera próbującego złapać oddech...

Damo! Już chociaż Ty mnie nie denerwuj!

...87... i dajemy radę
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 17:00   #3948
Labirynth
Zakorzenienie

Aby ten związek przetrwał należy zadbać, by Wodnik zbyt szybko się nie znudził. Przy odrobinie chęci możecie stworzyć udany związek. Różnicie się temperamentami, ale można to pogodzić. Rak, lubiący spokojne i stabilne życie, może sprawić, że niespokojny, dynamiczny Wodnik popadnie w marazm, który z czasem przerodzi się nawet w niechęć. Oboje macie wyobraźnię, jesteście romantyczni, ale Wodnik działa z większym rozmachem i w sposób niepojęty dla Raka. Jednak Rak przy swojej ugodowości może wyrozumiale podchodzić do szalonych pomysłów Wodnika. Rak powinien uważać, aby nie zamęczyć Wodnika swoją nadopiekuńczością i zazdrością, a Wodnik, aby nie przytłoczyć Raka dynamiką i nieprzewidywalnością postępowania. W sprawach erotyki Rak powinien wykazać więcej zaangażowania.

Tu też nie znam przypadków z życia, więc daję z neta
Stary 2010-05-26, 17:02   #3949
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Aby ten związek przetrwał należy zadbać, by Wodnik zbyt szybko się nie znudził. Przy odrobinie chęci możecie stworzyć udany związek. Różnicie się temperamentami, ale można to pogodzić. Rak, lubiący spokojne i stabilne życie, może sprawić, że niespokojny, dynamiczny Wodnik popadnie w marazm, który z czasem przerodzi się nawet w niechęć. Oboje macie wyobraźnię, jesteście romantyczni, ale Wodnik działa z większym rozmachem i w sposób niepojęty dla Raka. Jednak Rak przy swojej ugodowości może wyrozumiale podchodzić do szalonych pomysłów Wodnika. Rak powinien uważać, aby nie zamęczyć Wodnika swoją nadopiekuńczością i zazdrością, a Wodnik, aby nie przytłoczyć Raka dynamiką i nieprzewidywalnością postępowania. W sprawach erotyki Rak powinien wykazać więcej zaangażowania.

Tu też nie znam przypadków z życia, więc daję z neta
łoj to wogóle nie pasuje do nas ja jestem zwariowana jak cholera BS to samo

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2010-05-26, 17:07   #3950
Labirynth
Zakorzenienie

A my tak samo... tzn mój BS rak i on idealnie pasuje do opisu, a ja ryby iiiiiii tu zgrzyt, bo wszyscy mi dają barana.... u nas jest bardzo gorĄąco, ale ogólnie pasuja nam opisy
Stary 2010-05-26, 17:35   #3951
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Sprawę sexysoul pozostawiam bez komentarza. Chyba wszystko już na ten temat zostało powiedziane i wszystkie mamy takie samo zdanie

Dziewczyny, nie wiem czy pamiętacie, ale pisałam, że jedziemy z BS'em załatwiać ważną dla nas sprawę... byliśmy i wszystko poszło ok Szkoda tylko weekendu zmarnowanego niepotrzebnym stresem i zamartwianiem się

Cśśś... gdzie Ty tu z nazwiskiem wyskakujesz Jeszcze kto wykorzysta

Jam jest też a BS Waga

Orli - pamiętaj, że masz jeszcze nas

... skromne...

Musisz się wkupić za pomoca pikantnej opowiastki dajesz, dajesz!

...87... i dajemy radę

A możesz już teraz powiedzieć co to za sprawa była? Bo ja to taka ciekawska
Stary 2010-05-26, 17:41   #3952
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
Damo właśnie opchnęłam na allu czarne szpile Nie sądzę, że mogłyby mi dobrze służyć A jeszcze kilka groszy zarobiłam
No coś Ty!! za ile poszły??

Cytat:
Dama - to opowiadanie jeszcze mnie podkręciło, a moje "ruchadełko" jest dzisiaj na najwyższych obrotach masakra, a nie mam stałego partnera wiec jako nienasycona nimfa jestem bardzo rozdrazniona... ale od czego ma się przyjaciela...

No właśnie- napisz coś o sobie Call- czemu nie zareagowałaś, to chyba Twoja działka pisać nowym, żeby coś napisały o sobie

Cytat:
:winko :Damo Pikowa Gratulacje!:winko :
auć, auć

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość

...87... i dajemy radę
Cieszę sie, że wszystko wporzo

Oj tam, nie denerwuj. Dobrze, to już nie będę opisywać
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 17:43   #3953
Wizazanka5000
Zakorzenienie

za 99
Stary 2010-05-26, 17:45   #3954
Dama_pikowa
BAN stały

Jako kup teraz?
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 17:47   #3955
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Tak Laska zobaczyła, że tak tanio (inna laska sprzedawała te same za prawie 300 to krótka piłka
Stary 2010-05-26, 17:51   #3956
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Tak Laska zobaczyła, że tak tanio (inna laska sprzedawała te same za prawie 300 to krótka piłka
Oj ja też mam kilka rzeczy do opchniecia, w tym 2 pary bronxów, ale coś się zebrac nie mogę
Stary 2010-05-26, 18:03   #3957
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie- napisz coś o sobie Call- czemu nie zareagowałaś, to chyba Twoja działka pisać nowym, żeby coś napisały o sobie
Och, no myślałam, że ktoś chociaż sam na to wpadnie, tym bardziej, że ktoś chyba przyjął moje obowiązki ostatnio
Byłam taaakaa zapracowana tą robotą, że aż się spociłam Poszłam na urlop i jadę, tzn. lecę, na Kretę jak aneszna.
Palcem po mapie

Trzyma mnie dzisiaj dobry humor

Edytowane przez Callanthe
Czas edycji: 2010-05-26 o 18:04
Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-26, 18:15   #3958
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
napisałam kiedyś, ale jesteście tak "zwartą grupą", ze ciężko "wbić" się w Wasze towarzystwo

wbijaj wbijaj widzę zeo kolice Poznania zooooooooostań

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 18:28   #3959
meggara
Wtajemniczenie

kurcze ale wy produkujecie!
Ja za to zamiast czytac wysprzuntałam moj pokoik, ze mozna jesc z podlogi [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19591975]W sumie racja, jesteśmy chyba najbardziej zżytą społecznością forumową jaką znam Kooocham Was [/QUOTE]
Zgodze sie! nigdzie nie ma tak fajowych laseczek jak my I zawsze sobie pomagamy
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19592138]i przede wszystkim niewyżyte[/QUOTE]

Cytat:
Zapomnialam o tym!

Orli - wykasuj przy okazji z pierwszej strony osoby, co sie nie udzielaja. Niech bedzie porzadek miedzy naszym nieporzadkiem

czy Wy dzis nie macie nic do roboty tylko wizazowanie?
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-26, 18:42   #3960
Chaigata
Zakorzenienie

a gdzie sa wasze ciuszkowe aukcje z all? tzn. pod czym szukać?
Ja wczoraj takie sexy buciki widziałam... czerwone... czarne... szpileczki, pantofelki, sandałki.... tylko rozmiarów brak...

Za to przerzuciłam się na zielony tusz i złoty błyszczyk i będę driadowo-wróżkową-nimfą...

Ja w horoskopy w sumie nie wierzę. Przynajmniej te gazetowo- netowe...
Ale jeśli chodzi o przypasowanie znaków do osób, to często się zgadza.
Nie wiem jak one powstawały ale na moją głowę chyba ktoś zbierał ludzi z tego samego okresu urodzeń i opisywał grupowo. Tak jakoś mnie naszło teraz

A ja mam od sss odpoczynek do pt... zawsze muszę czekać conajmniej 4/5 dni... to minusy weekendowego spotykania za czasów nauki.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości