Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;) - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-04, 13:25   #3961
Labirynth
Zakorzenienie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)

Cytat:
Napisane przez Zussska Pokaż wiadomość
Labi sen zaczepisty widać jak dużo o Nimfach myślisz
Czemu dziwny dzień?
no właśnie to mnie zmartwiło bo znowu się zaangażowałam emocjonalnie

dziwny, ale to przed md... wszystko drażni, wkurza, leci z rąk... jestem dziś jak dziecko specjalnej troski i laleczka chucky w jednym

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2010-09-04 o 13:26
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 14:06   #3962
Jemi91
Rozeznanie

Meggara - a jakieś zdjęcia będą? Jaką sukienkę miałaś? (jeśli przeoczyłam, to wybacz )

Co do bandy babskiej, to ja się trzymałam tak z dwoma sąsiadkami (jeszcze jak na zadupiu z rodzicami mieszkałam ) i fakt, że do tej pory mamy baardzo czesty kontakt, z jedną rozmaiwam dzień w dzień przez telefon, a z drugą ostatnio jakoś rzadziej - no i wsumie z wiekiem się wszystko pozmieniało...
A BS tak naprawdę mi całkiem nieźle kiedyś uświadomił, że przyjaźń to jest naprawdę określenie na wyrost i o przyjaciela baaaaardzo ciężko. Jakieś dwa miesiące temu pożyczyłam właśnie jednej z tych dziewczyn stanik (młodsza ode mnie o rok, ogólnie z BSem wszystkie moje kumpele się znają i bardzo lubią) no i od ponad miesiąca próbowałam się o niego doprosić ;] bezskutecznie.. dzwoniłam, pisałam, dzwoniłam, grzecznie, potem już mniej i BS powiedział "chrzań to, kupię Ci drugi stanik" (bo to była bardotka za 100zł, a drugiej nie miałam, a sporo mam sukienek, gdzie potrzebuję stanika bez ramiączek), nawet chciałam do niej pojechać po to, ale twierdziła że nie może go znaleźć, i tak w kółko. Niedawno napisała czy mogę jej oddać rzeczy które u nas zostawiła (jakiś sweter, podkład, po imprezach je zapomniała wziąć) i akurat jechał nasz kumpel w te okolice i miał o jej podrzucić. Jej nie było w domu i zostawił to mojemu bratu (mieszkamy obok siebie), ale stanika nie raczyła przekazać. BS do niej dzwoni i spokojnie tłumaczy etc, a ona "dobra pa" i się rozłączyła... mega dziecinne zachowanie, to BS dzwoni ponownie z pytaniem "Czy tobie się coś nie po***ało?! Rozłączać to się możesz z każdym innym, ale nie ze mną" no i zaczęła się tłumaczyć etc. W tym tygodniu obiecała że mi go przywiezie, ale a to ją głowa bolała, a to coś (a mieszka teraz u babci w wawie, więc nie ma daleko) no i widziała się wczoraj z dziewczyną która szła z nami na imprezę i powiedziałam żeby jej go dała...tak oto po dwóch miesiącach odzyskałam upragniony stanik Trochę to przykre, że niektórzy mają wy***ane na najbliższe osoby... nie mam zamiaru się kłócić o takie coś, po prostu na przyszłość zweryfikuję sobie niektóre zachowania etc. Dodam jeszcze, że w ostatnim czasie ta dziewczyna pożyczyła od naszej trzeciej sąsiadki (co pisałam wyżej że się obijałyśmy we trzy) płaszcz z Zary (nowiutki) na imprezę i go u mnie zostawiła, nie wiedziała co się z nim dzieje, myślała że go zgubiła i o tym nie poinformowała ;] Asia (właścicielka płaszcza) dowiedziała się o tym ode mnie i sama go musiała odebrać, tamta nie przeprosiła jej do tej pory. I takich sytuacji ostatnio było ze 4 także hmm.... Nauczka na przyszłość w postrzeganiu niektórych osób. Niby głupota, a daje wiele do myślenia...
Jemi91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 14:12   #3963
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Callanthe Pokaż wiadomość
Nie, ale ktoś coś takiego napisał (nie pamiętam kto, mało ważne), tym bardziej, że rozmawiałam z kicccią.. I uważam, że to był niemiły komentarz w stosunku do nas
Amen.
Call nie badz taka - my wszystko z milosci piszemy a tp bylo z pewnoscia napisane w formie zartu i z przymrozeniem oka. Tutaj tez nikt nie podziela mojej pasjii wycinania iglakow

A ja przed chwila dostałam @ i nie wiem skad sie wziela! spodziewalam sie za kilka dni, ale zadnych objawow nie mialam! nic! ja jestem chyba jakas anormalna. No i ani jednego pryszcza (szok!) choc to jest akurat pozytyw

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Jemi91 Pokaż wiadomość
Meggara - a jakieś zdjęcia będą? Jaką sukienkę miałaś? (jeśli przeoczyłam, to wybacz )
będą do 3tyg. jak tylko je dostane nie omieszkam kilku wstawic

Ja mialam paczke w LO. Łącznie nas było 3sztuki. I tylko ja zostalam w rodzinnej miejscowosci, dwie wyemigrowaly do Miast przez duze M i tak to sie kontakt urywał, i urywał... a teraz ich nie widzialam od przeszlo roku (!). Jedna pozostala sobą a druga zostanie "panią doktorową" i nie moze sie przyjaźnić z pospólstwem
ot - koniec przyjazni jeszcze z lat dzieciecych i piaskownicy
Ale koty to potęga.
Co Wizaż robi z Kobietami?
Odpowiedź:
Farmaceutka
meggara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 14:34   #3964
sabbatha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meggara Pokaż wiadomość
Call nie badz taka - my wszystko z milosci piszemy a tp bylo z pewnoscia napisane w formie zartu i z przymrozeniem oka. Tutaj tez nikt nie podziela mojej pasjii wycinania iglakow

A ja przed chwila dostałam @ i nie wiem skad sie wziela! spodziewalam sie za kilka dni, ale zadnych objawow nie mialam! nic! ja jestem chyba jakas anormalna. No i ani jednego pryszcza (szok!) choc to jest akurat pozytyw

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Ja mialam paczke w LO. Łącznie nas było 3sztuki. I tylko ja zostalam w rodzinnej miejscowosci, dwie wyemigrowaly do Miast przez duze M i tak to sie kontakt urywał, i urywał... a teraz ich nie widzialam od przeszlo roku (!). Jedna pozostala sobą a druga zostanie "panią doktorową" i nie moze sie przyjaźnić z pospólstwem
panią doktor czy panią doktorową, bo to różnica jak to drugie to jeszcze słabszy powód do utraty kontaktu

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 14:52   #3965
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sabbatha Pokaż wiadomość
panią doktor czy panią doktorową, bo to różnica jak to drugie to jeszcze słabszy powód do utraty kontaktu
wiem, ze to roznica. Panią doktorową sama studiuje biologie laboratoryjną.
Ona uwaza, ze wszystko jest ok i jak juz przyjedzie (o czym dowiaduję sie od znajomych, ze ją widzieli gdzieś na miescie) to zachowuje sie jak gdyby nigdy nic, ale w trakcie roku to jakos "nie ma czasu" napisac chocby na gg
znudzilo mi sie juz staranie o utrzymanie kontakru i namawianie na spotkania.
Ale koty to potęga.
Odpowiedź:
Farmaceutka
Stary 2010-09-04, 14:56   #3966
ennostiel
Zakorzenienie

Aj właśnie, fajna sprawa taka babska banda jak Lejdis i sama zawsze o takiej marzyłam... ale w życiu to jakoś tak ciężko wychodzi. Ja mam parę przyjaciółek ale to tak "luzem", chociaż część zna się nawzajem i jak się spotkamy w 3 albo 4 baby to jest wielkie trajkotanie, jedzenie, picie, oglądanie czegoś, piszczenie i ogólnie szał ciał. Tyle że to nie jest jakaś taka stała grupka, składa się z kilku osób ale nigdy wszystkie naraz - a szkoda.

Co do filmów z Bullock, ja ją ogólnie bardzo lubię i faktycznie polecam Przeczucie, Narzeczony mimo woli też okej. I zawsze lubiłam Totalną Magię, że nie wspomnę o Speed Ale pierwszą część bo druga już taka sobie. A, i Dom nad jeziorem! Uwielbiam, zwłaszcza że i do Keanu czuję lekką miętę A film w ogole piękny i poruszający.

Ślub
ennostiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 15:01   #3967
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Ona uwaza, ze wszystko jest ok i jak juz przyjedzie (o czym dowiaduję sie od znajomych, ze ją widzieli gdzieś na miescie) to zachowuje sie jak gdyby nigdy nic, ale w trakcie roku to jakos "nie ma czasu" napisac chocby na gg
megg też tak miałam, miałam 2 bardzo dobre kumeple az od podstawówki do końca studiów, potem ta jedna wyjechała, ale jej mi nie żal, bo ona jak nie miała co robić, to sobie oo mnie przypominała
a druga pokończyła chyba z 3 kierunki dostała świetną pracę w jakimś banku i teraz już się nie odzywa wcale, ja tez zatem przestałam zabiegac, bo ile można

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-04, 15:01   #3968
asiaczek87
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21854371]Ale przyznasz Sandrze, że zagrała świetnie Zresztą to chyba dość stary film, jeśli dobrze pamiętam.
EDIT: A nie, z 2009. No nic, gra Sandry dla mnie tu była genialna.
Ale i tak dwa ulubione filmy z nią to Speed (i ulubiony cytat końcowy "-Wiesz, że związki budowane na silnych emocjach nie mają przyszłości? - Wiem. Nasz zbudujemy na seksie." ) i Miss Agent [/QUOTE]

A ja uważam że najlepszy był "Speed" i "System". Tak po polsku nazwali. W orginalne "The net" zdaje się. Któraś widziała? Bardzo dobry film

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 15:04   #3969
sabbatha
Zakorzenienie

Cytat:
Popularny błąd, dlatego wolałam dopytać Bo jak doktorową to jeszcze gorzej, wielkie mi mecyje - być żoną doktora

Stary 2010-09-04, 15:09   #3970
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sabbatha Pokaż wiadomość
Popularny błąd, dlatego wolałam dopytać Bo jak doktorową to jeszcze gorzej, wielkie mi mecyje - być żoną doktora
Ale wiesz... ona ma sobie to za cos WIELKIEGO, bo bedzie zoną doktora!
a nie 'bylejakiego' chlopa czy kogos innego...
nie rozumiem jej w kazdym razie...
Ale koty to potęga.
Odpowiedź:
Farmaceutka
Stary 2010-09-04, 15:10   #3971
sabbatha
Zakorzenienie

olej ją, znajomych też się zmienia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-04, 15:14   #3972
meggara
Wtajemniczenie

Poznałam świetne kobitki w pozniejszej szkole po LO. Z kilkoma z nich bede regularnie utrzymywac kontakt W koncu nie ma co sie prosic kogos
Ale koty to potęga.
Odpowiedź:
Farmaceutka
Stary 2010-09-04, 15:22   #3973
Zussska
Zakorzenienie

U mnie wiele osób z podstawówki i gimnazjum spotykam na co dzień na dworcu, więc krótka rozmowa się zdarza, dodatkowe spotkania już nie. Stwierdzam, że kogo będę chciała spotkać, ten się ze mną umówi, nic na siłę.
Dlatego też jestem przeciwniczką spotkania klasowego. Przede wszystkim dlatego, że nie byliśmy zgrani i wcale za nimi nie tęsknię.
Stary 2010-09-04, 15:34   #3974
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
A ja uważam że najlepszy był "Speed" i "System". Tak po polsku nazwali. W orginalne "The net" zdaje się. Któraś widziała? Bardzo dobry film

Widziała, faktycznie nie wypisałam go Lubię takie filmy

Co do pryszczy, to ostatnio nawet chwaliłam cerę, bo wyglądała ok a tutaj
Kilka miechów temu zapchałam ją ale jakoś zeszło jak zmieniłam krem a teraz (nie wiedzieć dlaczego) narobiły się zaskórniki Ale żeby było śmieszniej powstały tylko na jednym policzku i to na obszarze 2cm Wyjęłam mydło siarkowe z szafencji, dwa użycia i znikają powoli Przed md wyskoczyły mi 3 krosty, schodzą. Chcę pozbyć się wszystkiego i dlatego składam zamówienie w internetowym *******, wezmę jeszcze maść cynkową (póki co 2szt.).
W ogóle zdecydowałam się na podkład! Ja!!! Biorę też z apteki, zamówię razem z maściami, firma flos lek - uwielbiam ich żele pod oczy, na zimę wezmę sobie żel arnikowy, bo jest spory a dochody w tym okresie u mnie spadają, do tego wezmę jeszcze krem do syr ziaji.
Do tego do zamówienia dojdzie beta karoten dla BS - takie jego zboczenie Ale tym razem nieco mocniejszy, taki co kiedyś miał, bo faktycznie po nim się zmarchwił

Jak kiedyś pisałam jestem nastawiona na polskie firmy, nie zawsze się da ale jak jest możliwość, to staram się jak najwięcej kupować od naszych
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 15:37   #3975
Labirynth
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21863365]
Ale żeby było śmieszniej powstały tylko na jednym policzku i to na obszarze 2cm Wyjęłam mydło siarkowe z szafencji, dwa użycia i znikają powoli Przed md wyskoczyły mi 3 krosty, schodzą. Chcę pozbyć się wszystkiego i dlatego składam zamówienie w internetowym *******, wezmę jeszcze maść cynkową (póki co 2szt.).
W ogóle zdecydowałam się na podkład! Ja!!! Biorę też z apteki, zamówię razem z maściami, firma flos lek - uwielbiam ich żele pod oczy, na zimę wezmę sobie żel arnikowy, bo jest spory a dochody w tym okresie u mnie spadają, do tego wezmę jeszcze krem do syr ziaji.
Do tego do zamówienia dojdzie beta karoten dla BS - takie jego zboczenie Ale tym razem nieco mocniejszy, taki co kiedyś miał, bo faktycznie po nim się zmarchwił

Jak kiedyś pisałam jestem nastawiona na polskie firmy, nie zawsze się da ale jak jest możliwość, to staram się jak najwięcej kupować od naszych [/QUOTE]

kupuj kupuj, nadrabiaj za mnie, bo ja mało od polaków kupuję, nie żeby specjalnie, po prostu jakoś tak wychodzi
ale zaczyna denerwować mnie ten cały koncernik l'oeralowski
a co to ten beta karoten, na co Twojemu???

ja też lecę po podkład na zimę, a nawet może dwa hmmm
Stary 2010-09-04, 15:43   #3976
meggara
Wtajemniczenie

Reeva - ja tez lubie polskie firmy. Chyba nasza Ziajka jest moja ulubioną niskie ceny i naprawde fajna jakosc kosmetykow
A ktory B-karoten jest najmocniejszy? Jakos nie porownywalam ich nigdy... Mozesz mi podac firme? bede doradzac pacjentom w przyszlosci
Ale koty to potęga.
Odpowiedź:
Farmaceutka
Stary 2010-09-04, 16:01   #3977
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Reeva - ja tez lubie polskie firmy. Chyba nasza Ziajka jest moja ulubioną niskie ceny i naprawde fajna jakosc kosmetykow
A ktory B-karoten jest najmocniejszy? Jakos nie porownywalam ich nigdy... Mozesz mi podac firme? bede doradzac pacjentom w przyszlosci
Też preferuję polskie. I właściwie wszystkie polskie nie testują na zwierzętach, co dla mnie jest ważne
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 16:39   #3978
Callanthe
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21854187]Call, kochanie, ja to pisałam i bynajmniej nie było to wtrącenie do Waszej rozmowy
Nie wydaje mi się, żeby Kicię to uraziło, wręcz przeciwnie. Jesteś przewrażliwiona

Jutro BS przychodzi znowu i będziemy chyba piec muffinki, zobaczymy, czy będzie przydatny [/QUOTE]
Proszę Cię

Cytat:

Nie chodzi o pasję tylko o to, że moim zdaniem to było złośliwe.
Koniec tematu.

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21863365]
Widziała, faktycznie nie wypisałam go Lubię takie filmy

Co do pryszczy, to ostatnio nawet chwaliłam cerę, bo wyglądała ok a tutaj
Kilka miechów temu zapchałam ją ale jakoś zeszło jak zmieniłam krem a teraz (nie wiedzieć dlaczego) narobiły się zaskórniki Ale żeby było śmieszniej powstały tylko na jednym policzku i to na obszarze 2cm Wyjęłam mydło siarkowe z szafencji, dwa użycia i znikają powoli Przed md wyskoczyły mi 3 krosty, schodzą. Chcę pozbyć się wszystkiego i dlatego składam zamówienie w internetowym *******, wezmę jeszcze maść cynkową (póki co 2szt.).

Jak kiedyś pisałam jestem nastawiona na polskie firmy, nie zawsze się da ale jak jest możliwość, to staram się jak najwięcej kupować od naszych
[/QUOTE]
A powiedz mi reeva, gdzie można kupić takie mydło siarkowe? W jakim sklepie i jakiej jest marki.
A do czego służy maść cynkowa? Też na pryszcze? Jeśli tak, to też prosiłabym Cię, żeby podała mi gdzie można ją kupić, w jakiej jest cenie i jakiej marki

Ja preferuje tylko polskie marki. Nigdy nie kupiłam l'oreal'a, ani innych podobnych kosmetyków.
Jedynie czasem kupię coś z LRP, albo Vichy.

Cytat:
Również uwielbiam Ziaję

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21863913]Też preferuję polskie. I właściwie wszystkie polskie nie testują na zwierzętach, co dla mnie jest ważne [/QUOTE]
To jest dla mnie najważniejsze. Potrafiłabym odłożyć nawet krem "cud", gdyby był testowany na zwierzętach..
Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 16:45   #3979
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Ja preferuje tylko polskie marki. Nigdy nie kupiłam l'oreal'a, ani innych podobnych kosmetyków.
Jedynie czasem kupię coś z LRP, albo Vichy.
.
to również należy do l'oreala, dlatego laski często narzekają, że Vichy robi się nie apteczne a drogeryjne coraz bardziej

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

a ja oprócz ziai nie znam polskich marek na rynku, z ziai lubię kremy do rąk, płyny do kapieli... lubię niemieckie kosmetyki, bo niemcy mają szajbe i robią często zdrowe rzeczy, a do niemiec mam dwa kroki, więc nigdy nie przepłacam
acha czyba jeszcze znam pollena eva

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2010-09-04 o 16:47
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-04, 16:45   #3980
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
A powiedz mi reeva, gdzie można kupić takie mydło siarkowe? W jakim sklepie i jakiej jest marki.
A do czego służy maść cynkowa? Też na pryszcze? Jeśli tak, to też prosiłabym Cię, żeby podała mi gdzie można ją kupić, w jakiej jest cenie i jakiej marki
mydlo siarkowe podejrzewam ze kupisz zarowno w aptece jak i sklepie zielarskim oraz w dobrych drogeriach
a masc cynkowa w kazdej aptece za 2-3zl
Ale koty to potęga.
Odpowiedź:
Farmaceutka
Stary 2010-09-04, 16:55   #3981
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
to również należy do l'oreala, dlatego laski często narzekają, że Vichy robi się nie apteczne a drogeryjne coraz bardziej
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

a ja oprócz ziai nie znam polskich marek na rynku, z ziai lubię kremy do rąk, płyny do kapieli... lubię niemieckie kosmetyki, bo niemcy mają szajbe i robią często zdrowe rzeczy, a do niemiec mam dwa kroki, więc nigdy nie przepłacam
acha czyba jeszcze znam pollena eva
Żartujesz?! Dobrze, że mi mówisz

Cytat:
mydlo siarkowe podejrzewam ze kupisz zarowno w aptece jak i sklepie zielarskim oraz w dobrych drogeriach
a masc cynkowa w kazdej aptece za 2-3zl
A na co jest ta maść i mydło dokładnie, bo zaraz pruję do sklepu, to kupię od razu
Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 17:08   #3982
meggara
Wtajemniczenie

Cytat:
A na co jest ta maść i mydło dokładnie, bo zaraz pruję do sklepu, to kupię od razu
mydlo siarkowe jest odkazajace i bakteriobojcze - stosowane czesto przy trądziku
a masc cynkowa do zasuszania syfkow. Łagodzi i pomaga sie zagoic
Ale koty to potęga.
Odpowiedź:
Farmaceutka
Stary 2010-09-04, 18:21   #3983
Chaigata
Zakorzenienie

Eja, a mi się dzisiaj śniło, że kominy z nieba spadały, te części co ponad dach wystają : hahaha:

Ziaja jest fajna

W lejdis fajna paczka, ale nie wierzę w takie w prawdziwym życiu.

Lecę grać, bo dół mega.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-04, 18:52   #3984
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
kupuj kupuj, nadrabiaj za mnie, bo ja mało od polaków kupuję, nie żeby specjalnie, po prostu jakoś tak wychodzi
ale zaczyna denerwować mnie ten cały koncernik l'oeralowski
a co to ten beta karoten, na co Twojemu???

ja też lecę po podkład na zimę, a nawet może dwa hmmm
Bo On ma problemy z krążeniem i jest szybko różowy a czasem jego ręce są fioletowe a dzięki beta karotenowi trochę się zabrzoskwinił Zdrowiej wygląda wtedy. Ale to tylko przy większej zawartości beta karotenu w tabletce.
Podkład chcę kupić, bo jak się zimno robi, to moja cera się przesusza i czerwieni.

Cytat:
Standardowe opakowanka miały w tabletce 6mg, raz nawet kupiliśmy z 2 czy 3mg i trzeba było brać po 2szt. a ten, który teraz bierzemy, to BS kiedyś miał i dawał efekty na skórze (przypuszczam, że znacznie szybciej skóra łapała słonce), bo ma aż 10mg w tabletce jednej i to jest firma CHANCE, 100szt. kosztuje normalnie ok 20zł.
Cytat:
Oba w aptece jak pisała Meg, mydełko możesz zobaczyć w KWC:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...owa-wersja.htm
Czyści skórę idealnie, także po myciu piszczy jak dobrze umyte naczynia Jednak już jest droższe i kosztuje coś koło 10zł ale warto Jest bardzo wydajne.

Cytat:
mydlo siarkowe jest odkazajace i bakteriobojcze - stosowane czesto przy trądziku
a masc cynkowa do zasuszania syfkow. Łagodzi i pomaga sie zagoic
Dokładnie
Chciałabym dodać od siebie, że to mydło i maść cynkowa całkowicie wyleczyły moje plecy z krost A miałam je 8 lat i próbowałam wielu innych sposobów, nawet preparatów z przepisu lekarza. Po 2 miechach szorowania i smarowania wszystko zeszło (maść kładłam na noc, przyklejało się także wytrzymywałam z taką piżamą max dwie noce i do prania). Potem przez rok, po myciu zawsze smarowałam plecy kremem nawilżającym do ciała i dziś nie mam nawet blizn Normalnie je myję żelem i już nie smaruję kremem, rok temu przestałam smarować.

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Z polskich firm uwielbiam ziaję, polleny (bo jest ich trochę) i flos-lek.
Wszystkie mają tanie produkty i naprawdę dobre
Polskich firm kosmetycznych jest całkiem sporo i myślę, że każda ma swoje perełki, pewnie się kiedyś pokuszę na ich testowanie.
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 18:52   #3985
Labirynth
Zakorzenienie

A ja mam gościa, siedzimy, sącze piwo... i pisze mgr...
eeeeeeee

dziwnie mi
Stary 2010-09-04, 19:33   #3986
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Odwdzięczyłam się BSowi za wczorajszy podwójny orgazm
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-04, 19:36   #3987
FallenAnn
Rozeznanie

Orli, opowiadaj i to ze szczegolami
Stary 2010-09-04, 19:39   #3988
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FallenAnn Pokaż wiadomość
Orli, opowiadaj i to ze szczegolami
o hejooo
opowiadaj jak tam mieszkanko z BS???
Stary 2010-09-04, 20:01   #3989
FallenAnn
Rozeznanie

a wszystko jak w najlepszym porzadku
dzis mam urodziny wiec BS mnie zasypal różami przyzwyczajam sie do takiej ilosci kwiatow, chyba mi sie w dupie przewraca xD
Stary 2010-09-04, 20:05   #3990
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FallenAnn Pokaż wiadomość
a wszystko jak w najlepszym porzadku
dzis mam urodziny wiec BS mnie zasypal różami przyzwyczajam sie do takiej ilosci kwiatow, chyba mi sie w dupie przewraca xD
ooooooooo
zdrowia szczęscia i radości, dużo seksu i miłości, dziś mam humor imprezowy, więc życzę Tobie samych najlepszości

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości