|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Tadzieusz, dzięki tym rozpalonym nimfom moje libido jest chyba dwukrotnie większe bo jak się naczytam to się rzucam na BSa
wiec mozna powiedziec ze ten temat dobrze działa na zaburzenia życia seksualnego ![]() PS. kupiłam sobie dzisiaj okularki na straganie za 25 zł hehehe i moze zaraz pojade sobie jakies spodenki kupic ^^ potem sie pochwale i jeszcze strojem bo obiecałam tu choćby Labi
|
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z winkiem, świeczki i inne gadżety Przygotuj sama romantyczną atmosferę jak Twój Romeo wróci z pracy, siądziecie do stołu, fajna muzyczka, romantic wrzucicie coś na ruszcik i .. bara-bara murowane Mówię Ci. Spróbuj. Nic nie stracisz ![]() Czeeeść Lachony! |
|
|
|
|
#4113 |
|
BAN stały
|
aaaa! jak ten glupi chłop mnie denerwuje!!!
|
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20692317]
PS. kupiłam sobie dzisiaj okularki na straganie za 25 zł hehehe i moze zaraz pojade sobie jakies spodenki kupic ^^ potem sie pochwale i jeszcze strojem bo obiecałam tu choćby Labi [/QUOTE]pewnie ![]() A ja dziś wracając do domu widziałąm śliczną sukieniunie, chyba nie droga była, ale nie mogłam znaleźć ceny na jakimś straganiku, biała lniana, krótka w sam raz na strój kapielowy... i super torbe, taką dużą pakowną, idealna na ksiązki... ale ta już była droga... ![]() jak tylko jakaś wypłata się wleje może kupie sobie choć jedną z tych rzeczy ........ hm will see A tak w ogole zastanawiałam sie na czym by tu można zaoszczędzić, co jest takie mega niezbędne a bez czego mozna sie obejść. Każda z nas ma pewnie jakąś słabość i na jakąś część ciałą nie szczędzi sobie kasy (ja np buzia), na reszcie można zaoszczędzić.hmmmmmmmm ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- który ????
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam cos napisac Tadzieuszowej
, ale ja chyba zbyt zboczona jestem, bo ja biegałabym przed mężem w tak seksownym wdzianku, że facet już przy drzwiach dobierałby się do mnie, podczas ogladania tv przechodziłabym obok kręcąc zalotnie tyłeczkiem, w ten upał włozyłabym kostkę lodu do buzi i polizała go zimnym językiem po sutkach...
|
|
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
No hej Bobasku
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
jak tylko ejstemw domu, latam na golaska...
|
|
#4117 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmyslił się z kinem???
|
#4120 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
walnij mu
|
#4122 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-07-15 o 13:54 |
|
|
|
#4125 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
Albo zbierał zęby z podłogi
|
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4128 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
To weź mu Ty raz tak pociśnij, żeby go zdziwko chwyciło i poczuł się tak ja Ty, kiedy Tobie ciśnie
|
|
|
|
#4130 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4131 |
|
Konto usunięte
|
Okularów sobie oczywiście nie znalazłam...
Ale kupiłam 4 albumowe książki o ciekawych miejscach, szampon, dwa lakiery i pastę do zębów Jestem w miarę usatysfakcjonowana ![]() Przymierzałam kilka ciuszków w Outlecie, ale o dziwo nic nie kupiłam tym razem ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Połamanymi rękami oczywiście. |
|
|
|
#4132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko że on prawie cały czas może... to ze mną jest/był problem.... jemu to wsio rawno co mam na sobie, co robię, on ma ochote prawie cały czas
|
|
|
#4133 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4134 |
|
Konto usunięte
|
Ale śmieszna sytuacja dziś w ogóle. Zrobiliśmy dziś sobie z BSem wolne od siebie - ja miałam iść na te zakupy, a on jechać do kumpla za miasto. Idę więc sobie na te zakupy i po drodze dzwonię do BSa - cisza, nie odbiera. Nagle wpadam na kogoś, bo gapiłam się w telefon. Druga osoba też gapiła się w telefon. To był mój BS
|
|
|
|
#4135 |
|
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;20694001]razem pracujecie?to widzisz go pewnie co chwile...[/QUOTE]
Właśnie nie, co mnie cieszy. Firma jest duża, on pracuje w zupełnie innym dziale w innej części budynku. Widzimy się może z 2 razy w ciągu dnia. |
|
|
|
#4136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Skarbie ja ledwo oddycham, nie mam siły zrobić kanapki a jeszcze kolacje robić..... eeeee.... nie da rady..... alkoholu nie pijemy, z pracy to on padnięty wraca, zwłąszcza teraz.... tak więc.... jak już coś jest to jest z przypadku... zresztą ja nie lubię planować, bo już nie raz było, że ja się nastawiłam, napalałam przez pół dnia, a jak miało coś być to mi się już nie chciało jestem nadal w domu, teściowej nie zobaczę dzisiaj, oszczędził mi tego
|
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20694053]Ale śmieszna sytuacja dziś w ogóle. Zrobiliśmy dziś sobie z BSem wolne od siebie - ja miałam iść na te zakupy, a on jechać do kumpla za miasto. Idę więc sobie na te zakupy i po drodze dzwonię do BSa - cisza, nie odbiera. Nagle wpadam na kogoś, bo gapiłam się w telefon. Druga osoba też gapiła się w telefon. To był mój BS
[/QUOTE]---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
Zacznij się przytulać, miziać, niby "przypadkiem" bawić się jego drągalem I dalej powinno się już potoczyć bara-bara ![]() Wypróbowałam
|
|
|
|
|
#4138 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bardzo źle się z tym czuję. Wczoraj jak leżeliśmy w łóżku, ja się do niego dobierałam, całowałam go, to się odsuwał mówiąc, że musi iść spać. Tak jest często. Wczoraj nie wytrzymałam i powiedziałam mu, że żaden normalny facet tak by nie reagował, kiedy baba chce żeby ją zerżnął... jak chcę z nim pogadać, on twierdzi, ze jest wszystko ok... [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20694053]Ale śmieszna sytuacja dziś w ogóle. Zrobiliśmy dziś sobie z BSem wolne od siebie - ja miałam iść na te zakupy, a on jechać do kumpla za miasto. Idę więc sobie na te zakupy i po drodze dzwonię do BSa - cisza, nie odbiera. Nagle wpadam na kogoś, bo gapiłam się w telefon. Druga osoba też gapiła się w telefon. To był mój BS [/QUOTE]dobre |
|
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
Tadzieuszowa chyba liczy na to, że napiszemy jej jak rozbudzic w niej demona seksu... a może ty jesteś tak zmęczona, ze nie masz ochoty na seks? a może potzrebujesz jakichś bodźców zewnętrznych żeby się pobudzić... ja oglądam filmiki ....
Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-07-15 o 14:47 |
|
|
|
#4140 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
będzie dobrze, przejdzie mu... a jak nie to odszczeknij tak by go zagiąć totalnie i umilknie i wtedy mu wygarnij cos w stylu "no i widzisz do czego to prowadzi? nie mozemy rozmawiac kulturalnie?"Trzymamy kciuki a jak nie to ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20694053]Ale śmieszna sytuacja dziś w ogóle. Zrobiliśmy dziś sobie z BSem wolne od siebie - ja miałam iść na te zakupy, a on jechać do kumpla za miasto. Idę więc sobie na te zakupy i po drodze dzwonię do BSa - cisza, nie odbiera. Nagle wpadam na kogoś, bo gapiłam się w telefon. Druga osoba też gapiła się w telefon. To był mój BS [/QUOTE]hahaha padłam Cytat:
to słabo no nie wiem, albo rzeczywiście jest przemęczony, a może coś go martwi? zaraz ide cykać focie dzisiejszych nabytków , chcecie?
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.

wiec mozna powiedziec ze ten temat dobrze działa na zaburzenia życia seksualnego 
i moze zaraz pojade sobie jakies spodenki kupic ^^ potem sie pochwale i jeszcze strojem bo obiecałam tu choćby Labi 

Z winkiem, świeczki i inne gadżety 

będzie dobrze, przejdzie mu... a jak nie to odszczeknij tak by go zagiąć totalnie i umilknie i wtedy mu wygarnij cos w stylu "no i widzisz do czego to prowadzi? nie mozemy rozmawiac kulturalnie?"