|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Tadzieusz, dzięki tym rozpalonym nimfom moje libido jest chyba dwukrotnie większe bo jak się naczytam to się rzucam na BSa
![]() ![]() PS. kupiłam sobie dzisiaj okularki na straganie za 25 zł hehehe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mówię Ci. Spróbuj. Nic nie stracisz ![]() ![]() Czeeeść Lachony! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4113 |
BAN stały
|
aaaa! jak ten glupi chłop mnie denerwuje!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20692317]
PS. kupiłam sobie dzisiaj okularki na straganie za 25 zł hehehe ![]() ![]() pewnie ![]() A ja dziś wracając do domu widziałąm śliczną sukieniunie, chyba nie droga była, ale nie mogłam znaleźć ceny na jakimś straganiku, biała lniana, krótka w sam raz na strój kapielowy... ![]() i super torbe, taką dużą pakowną, idealna na ksiązki... ale ta już była droga... ![]() jak tylko jakaś wypłata się wleje może kupie sobie choć jedną z tych rzeczy ........ hm will see ![]() A tak w ogole zastanawiałam sie na czym by tu można zaoszczędzić, co jest takie mega niezbędne a bez czego mozna sie obejść. Każda z nas ma pewnie jakąś słabość i na jakąś część ciałą nie szczędzi sobie kasy (ja np buzia), na reszcie można zaoszczędzić.hmmmmmmmm ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- który ???? ![]()
#4115 |
Zakorzenienie
|
Chciałam cos napisac Tadzieuszowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4116 | |
Zakorzenienie
|
No hej Bobasku
![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4117 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4118 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4119 |
Zakorzenienie
|
Rozmyslił się z kinem???
![]()
#4120 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4121 |
Zakorzenienie
|
walnij mu
#4122 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4123 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
Zakorzenienie
|
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-07-15 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4125 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4126 |
Zakorzenienie
|
Albo zbierał zęby z podłogi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4128 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4129 |
Zakorzenienie
|
To weź mu Ty raz tak pociśnij, żeby go zdziwko chwyciło i poczuł się tak ja Ty, kiedy Tobie ciśnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4130 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4131 |
Konto usunięte
|
Okularów sobie oczywiście nie znalazłam...
Ale kupiłam 4 albumowe książki o ciekawych miejscach, szampon, dwa lakiery i pastę do zębów ![]() ![]() Przymierzałam kilka ciuszków w Outlecie, ale o dziwo nic nie kupiłam tym razem ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Połamanymi rękami oczywiście. |
![]() ![]() |
![]() |
#4132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko że on prawie cały czas może... to ze mną jest/był problem.... jemu to wsio rawno co mam na sobie, co robię, on ma ochote prawie cały czas ![]()
![]() |
#4133 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4134 |
Konto usunięte
|
Ale śmieszna sytuacja dziś w ogóle. Zrobiliśmy dziś sobie z BSem wolne od siebie - ja miałam iść na te zakupy, a on jechać do kumpla za miasto. Idę więc sobie na te zakupy i po drodze dzwonię do BSa - cisza, nie odbiera. Nagle wpadam na kogoś, bo gapiłam się w telefon. Druga osoba też gapiła się w telefon. To był mój BS
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4135 |
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;20694001]razem pracujecie?to widzisz go pewnie co chwile...[/QUOTE]
Właśnie nie, co mnie cieszy. Firma jest duża, on pracuje w zupełnie innym dziale w innej części budynku. Widzimy się może z 2 razy w ciągu dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Skarbie ja ledwo oddycham, nie mam siły zrobić kanapki a jeszcze kolacje robić..... eeeee.... nie da rady..... alkoholu nie pijemy, z pracy to on padnięty wraca, zwłąszcza teraz.... tak więc.... jak już coś jest to jest z przypadku... zresztą ja nie lubię planować, bo już nie raz było, że ja się nastawiłam, napalałam przez pół dnia, a jak miało coś być to mi się już nie chciało ![]() jestem nadal w domu, teściowej nie zobaczę dzisiaj, oszczędził mi tego ![]()
![]() |
#4137 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20694053]Ale śmieszna sytuacja dziś w ogóle. Zrobiliśmy dziś sobie z BSem wolne od siebie - ja miałam iść na te zakupy, a on jechać do kumpla za miasto. Idę więc sobie na te zakupy i po drodze dzwonię do BSa - cisza, nie odbiera. Nagle wpadam na kogoś, bo gapiłam się w telefon. Druga osoba też gapiła się w telefon. To był mój BS
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wypróbowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4138 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo źle się z tym czuję. Wczoraj jak leżeliśmy w łóżku, ja się do niego dobierałam, całowałam go, to się odsuwał mówiąc, że musi iść spać. Tak jest często. Wczoraj nie wytrzymałam i powiedziałam mu, że żaden normalny facet tak by nie reagował, kiedy baba chce żeby ją zerżnął... jak chcę z nim pogadać, on twierdzi, ze jest wszystko ok... [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20694053]Ale śmieszna sytuacja dziś w ogóle. Zrobiliśmy dziś sobie z BSem wolne od siebie - ja miałam iść na te zakupy, a on jechać do kumpla za miasto. Idę więc sobie na te zakupy i po drodze dzwonię do BSa - cisza, nie odbiera. Nagle wpadam na kogoś, bo gapiłam się w telefon. Druga osoba też gapiła się w telefon. To był mój BS ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4139 |
Zakorzenienie
|
Tadzieuszowa chyba liczy na to, że napiszemy jej jak rozbudzic w niej demona seksu... a może ty jesteś tak zmęczona, ze nie masz ochoty na seks? a może potzrebujesz jakichś bodźców zewnętrznych żeby się pobudzić... ja oglądam filmiki ....
Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-07-15 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4140 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymamy kciuki a jak nie to ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20694053]Ale śmieszna sytuacja dziś w ogóle. Zrobiliśmy dziś sobie z BSem wolne od siebie - ja miałam iść na te zakupy, a on jechać do kumpla za miasto. Idę więc sobie na te zakupy i po drodze dzwonię do BSa - cisza, nie odbiera. Nagle wpadam na kogoś, bo gapiłam się w telefon. Druga osoba też gapiła się w telefon. To był mój BS ![]() ![]() hahaha padłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zaraz ide cykać focie dzisiejszych nabytków , chcecie? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.