|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
raczej nie ma takiej mozliwości...
![]() wiecie co tak zobaczyłam urywek rozmów w toku który we wtorek ma być jestem przerazona jak mozna tak okaleczać kobiety obżezaniem ![]()
#4142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4143 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4144 |
Zakorzenienie
|
cho się całować
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- dobra koniec tych wygłupów, trza coś zjeść
#4145 |
Zakorzenienie
|
bmadziamam zamiar to oglądać. Straszny zwyczaj, wręcz nieludzki. Podobnie jest w afrykańskich krajach. W dodatku brudne narzędzia, zamontowana rurka, żeby krew wyciekała, a później mąż rozrywa. Straszne!
Dziewczyny, widziałam dzisiaj dziki ![]() ![]() Co do przyjaciółki: była kłótnia, w czasie której powiedziała "jak chcesz być w tym związku to sobie bądź". Nie doszłyśmy do żadnego porozumienia, stwierdziła, że nagle sobie o niej przypomnialam, bo BS w weekendy jeździ do szkoły, a ja siedzę w domu. Totalnie mnie to rozwaliło. Widujemy się - źle, nie widujemy się - też źle. Na pewno nie jest to koniec dyskusji.
Edytowane przez Zussska Czas edycji: 2010-10-22 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smacznego. Dziewczyny, przeczytałam z kumpelą cały ten wątek o laptopie i upłakałyśmy się ze śmiechu. Uważamy, że Axaxax, Dama, ennostiel i Kmee miałyście totalna prawdę. Nic dodać nic ująć. Skoro potrzebuje komputer do internetu to niech to będzie dobry komputer (w tym przypadku Asus) niż gorszy Sony, który miałby wolniej chodzić. Bo skoro chce do używania internetu to niech zadba, żeby ten internet dobrze jej chodził ![]() Inteligencja niektórych ludzi mnie przeraża... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kłótni - eeee..? Wybacz, ale jakoś ta przyjaciółka dziwne ma zagrania. Cytat:
![]() ![]() A do ostatniego zdania dodałabym chyba nawet "brak inteligencji"... i wrażliwości na drugiego człowieka, bo wg mnie biedny z nią ten mąż ![]() Tydzień do przyjazdu BSa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4148 |
Zakorzenienie
|
Odcinek będzie 26. października
![]()
#4149 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Wykańczam się dziś.. Wczoraj popiłam z kumpelami winka, a dziś umieram.. Zawsze pijemy po jednym winku na głowe i jestem tak lekko podpita, a wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4150 |
Zakorzenienie
|
Oj bidulo
![]() Co prawda to nie po piciu, ale jak miałam coś z żołądkiem typu zatrucie czy może początki grypy żołądkowej to po poczytaniu w necie zapodałam sobie nie żadne herbaty tylko... slone paluszki i coca-colęo raz kajzerkę bez niczego. Oczywiście nie dużo naraz. I po jednym dniu takiej "diety" nie miałam już problemu... |
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Konto usunięte
|
Czeeeść...
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4152 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22824042]Czeeeść...
![]() no czeeeeeeeeeeść ![]() ![]()
#4153 |
BAN stały
|
Rzygam już moim związkiem. Dalej niż widzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4154 |
Wtajemniczenie
|
A ja dzis rzygam drugą głupkowatą stażystką dalej niż widzę
![]() Damo - nie czytalam klubu ale masz ![]() ![]() I wyjezdzam na weekend do kuzynostwa w "góry" ![]() ![]()
![]() |
#4155 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4156 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, mam kryzys
![]() Nie mogę na siebie patrzeć, nie wiem już, co robić. Wiem, że nie potrafię się do tego zabrać, trudno mi zrezygnować z łakoci, bo nigdy nie musiałam - żarłam ile chciałam i byłam szczuplutka. No i się pozmieniało najwyraźniej w organizmie. Ćwiczę na brzuch, ale co z tego, jak najwięcej nadmiaru mam w biodrach. Nie stać mnie na żadną dietę, prowadzę zbyt nieregularny i zwariowany tryb życia, na siłownię nie mam czasu. Na bieganie czy basen - kondycji ani zdrowia - wada serca. Już nie wiem, co ze sobą robić... BS stanu nie poprawia, choć się stara. Wiem, że jemu mój wygląd nie przeszkadza, ale on nie rozumie, że tak się tym przejmuję. Dziś np. byłam u niego na obiedzie i jak zwykle zjadłam sporo, więcej niż on... Później odprowadzał mnie na przystanek i podczas rozmowy powiedziałam, że nie jadam ostatnio kolacji, bo nie mam sił, ani nie jestem jakoś strasznie głodna, na co on żartem "Po takim obiedzie - nic dziwnego". Niby nic, ale kilka takich dosrywających uwag w żartach jednak ryje psychę. Sorry. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4157 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22828789]Dziewczyny, mam kryzys
![]() Nie mogę na siebie patrzeć, nie wiem już, co robić. Wiem, że nie potrafię się do tego zabrać, trudno mi zrezygnować z łakoci, bo nigdy nie musiałam - żarłam ile chciałam i byłam szczuplutka. No i się pozmieniało najwyraźniej w organizmie. Ćwiczę na brzuch, ale co z tego, jak najwięcej nadmiaru mam w biodrach. Nie stać mnie na żadną dietę, prowadzę zbyt nieregularny i zwariowany tryb życia, na siłownię nie mam czasu. Na bieganie czy basen - kondycji ani zdrowia - wada serca. Już nie wiem, co ze sobą robić... BS stanu nie poprawia, choć się stara. Wiem, że jemu mój wygląd nie przeszkadza, ale on nie rozumie, że tak się tym przejmuję. Dziś np. byłam u niego na obiedzie i jak zwykle zjadłam sporo, więcej niż on... Później odprowadzał mnie na przystanek i podczas rozmowy powiedziałam, że nie jadam ostatnio kolacji, bo nie mam sił, ani nie jestem jakoś strasznie głodna, na co on żartem "Po takim obiedzie - nic dziwnego". Niby nic, ale kilka takich dosrywających uwag w żartach jednak ryje psychę. Sorry. ![]() Ostatnio tutaj się nie udzielam, bo nie mam ochoty ale muszę to skomentować. Wg mnie po 1. masz zakrzywiony obraz siebie, bo do nadwagi duuuużo Ci brakuje a po 2. za mało posiłków zaburza całą pracę organizmu... (za mało = organizm się broni, odkłada tłuszcz). Po 3. po 20. roku życiu znacznie zmienia się trawienie, metabolizm, sporo kobiet tyje... |
![]() ![]() |
![]() |
#4158 |
Zakorzenienie
|
Muszę się zgodzić szczególnie z punktami 1. i 2. tego, co napisała reeva. Mnie samej masa osób zazdrości figury, i jak by nie patrzeć noszę rozmiar 36 a na przykład widok moich ud mnie ciągle doprowadza do rozpaczy... pewnie masz podobne schizy jak ja.
A za mała ilość posiłków prędzej doprowadzi do utycia niż schudnięcia! Nie musisz zaraz przechodzić na dietę, ale naprawdę lepiej sobie podzielić dzienne jedzenie na 5 mniejszych posiłków po ok. 200-400 kalorii (żeby razem wyszło powiedzmy 1400-1500). A na biodra rób sobie może 8 min abs na nogi? Zresztą ten problem mamy wspólny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | |
Konto usunięte
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22828821]Ostatnio tutaj się nie udzielam, bo nie mam ochoty ale muszę to skomentować.
Wg mnie po 1. masz zakrzywiony obraz siebie, bo do nadwagi duuuużo Ci brakuje a po 2. za mało posiłków zaburza całą pracę organizmu... (za mało = organizm się broni, odkłada tłuszcz). Po 3. po 20. roku życiu znacznie zmienia się trawienie, metabolizm, sporo kobiet tyje... [/QUOTE] 1. Sporo mnie przybyło od ostatnich zdjęć... Ważę może mało, ale wizualnie jest wielkie ała. Nigdy nie byłam zakompleksiona, więc kiedy widzę, że coś jest nie tak, to musi tak być - wylewam się ze wszystkiego... 2. Jem kilka razy w ciągu dnia, ale nieregularnie... 3. Po 20stce jeszcze nie jestem. ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4160 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22828843]1. Sporo mnie przybyło od ostatnich zdjęć... Ważę może mało, ale wizualnie jest wielkie ała. Nigdy nie byłam zakompleksiona, więc kiedy widzę, że coś jest nie tak, to musi tak być - wylewam się ze wszystkiego...
2. Jem kilka razy w ciągu dnia, ale nieregularnie... 3. Po 20stce jeszcze nie jestem. 8 min abs na nogi?[/QUOTE] Znaczy nie abs, tylko ćwiczenia 8 min. Służę linkiem ![]() http://www.youtube.com/watch?v=MkUPZr15gn4 Mam ściągnięte z tej serii legs, abs, arms ![]() Jeść powinnaś w miarę regularnie i zachowywać 2,5-3,5 h odstępy między posiłkami. Pijesz dużo? Najlepiej pić wodę, herbatki zielone, czerwone, pu-erh, ziołowe. Co pijasz? Ja jak się odchudzałam wyeliminowałam wszystko gazowane poza wodą i od święta colą zero, podobnie jak soki owocowe oraz słodzenie. Soki czasem pijam ale tylko 100%. Pomagają produkty pełnoziarniste, i np. żytni makaron jest bardzo tani zazwyczaj. Podobnie jak kasze i otręby, które bardzo pomagają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4161 | ||
Konto usunięte
|
Właśnie wypłakiwałam się BSowi
![]() Mówi, że wg niego nie muszę nic robić, ale jeśli nie czuję się dobrze z tym, jak wyglądam, to pomoże mi ze wszystkim - ewentualną dietą, ćwiczeniami itd... Na start zaproponował ściankę wspinaczkową. Ja wiem, że widziałyście mnie na zdjęciach, wyglądałam szczupło itd. Ale to było, a nie jest. Znalazłam foty z tego, kiedy ostatnio się za A6W zabierałam - jestem 2x większa... ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4162 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22826905]Za dużo
![]() Zawalę jutro koło z anatomii ![]() ![]() ![]() ![]() jak wam wybić to odchudzanie z głowy ![]() Orli jak dla mnie, to szukanie problemów tam, gdzie ich nie ma ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22828869] Ja wiem, że widziałyście mnie na zdjęciach, wyglądałam szczupło itd. Ale to było, a nie jest. Znalazłam foty z tego, kiedy ostatnio się za A6W zabierałam - jestem 2x większa... .[/QUOTE] no to pokaż te foty Moim zdaniem, żadnych diet, posiłki regularne, najlepiej o tej samej porze, albo chociaz w zbliżonych wstajesz o 7??? jedz o 7.30 jadłaś zawsze 5 kromek chleba?? jedz 4 owoce, warzywa na parze, albo surowe, woda z cytryną lub bez zielona herbata woda zielona herbata chipsy sripsy w odstawkę, czekolada gorzka jesz 10 kartofli, dwa kotlety?? - jedz 7 kartofli i jeden kotlet, kolacja o 19 a potem NIC sama to robiłam, jak na studiach przytyłam do 60 kg, chciałam zrzucić tylko 5 kg więc na wakacje zrobiłam to co opisałam wyżej, schudłam chyba 4 kg, ale starczyło mi to, było ok - to było moje jedne jedyne odchudzanie w życiu i na szczęście ostatnie, za bardzo kocham JESC ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- no nieee ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. do mnie?? ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-10-23 o 07:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22828821]Ostatnio tutaj się nie udzielam, bo nie mam ochoty ale muszę to skomentować.
Wg mnie po 1. masz zakrzywiony obraz siebie, bo do nadwagi duuuużo Ci brakuje a po 2. za mało posiłków zaburza całą pracę organizmu... (za mało = organizm się broni, odkłada tłuszcz). Po 3. po 20. roku życiu znacznie zmienia się trawienie, metabolizm, sporo kobiet tyje... [/QUOTE] niestety ale musze się zgodzić z reevą... orli prosze cię nie mw że masz za dużo tu czy tu bo wg mnie to ty jesteś szczuplutka i masz super figurę a ty jeszcze narzekasz że coś jest nie tak... jedz regularnie i będzie ok...denerwuje mnie takie gadanie bo ja sama szczupła nie jestem może i ważę odpowiednio do wzrostu ale dupę mam jak jasny piernik... i co? nie narzekam tu... jak mi coś nie pasuje to biorę się do roboty i tyle... uh
![]() |
#4164 | |
Zakorzenienie
|
Orli jeśli koniecznie chcesz pracować nad sobą, to okej, i Labi dobrze pisze, ale:
Cytat:
![]() Sama muszę zacząć więcej pić bo ostatnio coś przestałam, i odstawić w końcu słodycze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4166 |
Zakorzenienie
|
Ja na razie też nie
![]() Swoją drogą: dzień dobry ![]() Mogę prosić o głosy? Link w podpisie ![]()
Edytowane przez Zussska Czas edycji: 2010-10-23 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale mam od rana ochotę na ssss..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4168 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj sss miałam, 1. raz od bardzo dawna, bo omijamy płodne. Pierwszy byl świetny, ale na początku było za sucho - poocierałam się lekko, więc za 2. razem zupełny brak przyjemności. Szkoda
![]() ![]() Może do niedzieli wydobrzeję i nadrobimy ![]()
#4169 |
Zakorzenienie
|
Orlica - Nie będę komentować tego co napisałaś, bo doskonale wiesz jakie mam zdanie o twoje pięknej figurze. Dieta i ćwiczenia w Twoim przypadku są Ci kompletnie zbędne.
Axa - Co się stało... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Konto usunięte
|
Zussska doobre
![]() ![]() ![]() Co do jedzenia, to faktycznie najlepiej białko jako ostatni posiłek. Fajnie, że nawet takiej możliwości nie mam.... ![]() Chciałabym podziękować Wam za info dot. żelu truskawkowego Unimila. Zrobiłam ładnie lodzika BSowi do końca i nawet nie poczułam smaku spermy, całkowicie zneutralizowany żelem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.