|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
|
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4203 |
Zakorzenienie
|
![]() Komplety dla Mww skończone, teraz czas na komin i łapki dla Damy. ![]()
#4204 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22849087]Są zupełnie luźne ;] Bez nich też bym tak wyglądała. Ale takich zdjęć nie będzie.
![]() Hmm wygląda jakby właśnie one były przyczyną, ale przecież wiesz (czujesz) najlepiej. Ale powiem Ci, że nie jest najgorzej. Naprawdę ![]()
![]() |
#4205 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co do majtek - wolę wziąć się za siebie, zamiast kupować luźniejszą bieliznę ![]() Aktualizacje co tydzień? Dwa? Miesiąc? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Zakorzenienie
|
Uch, nie chce mi pokazać Twojego albumu - błąd wyskakuje o.O
|
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4208 |
Zakorzenienie
|
Dzięki.
Obejrzałam i nie uciekłam z krzykiem ![]() ![]() Nie ma tragedii, ale zapewne 3-4 kilo pozwoli Ci się lepiej poczuć. Myślę, ze po prostu trzymaj się tego co postanowiłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22849651]Zaprosiłam do znajomych, będziesz mogła zobaczyć.
Mam nadzieję, że już rozumiecie, czemu nie mogę na siebie patrzeć, naprawdę przyda mi się motywacja / presja z Waszej strony ![]() Ja nadal nie rozumiem ![]()
#4210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22849549]Jest, w porównaniu do tego, co było ![]() A co do majtek - wolę wziąć się za siebie, zamiast kupować luźniejszą bieliznę ![]() Aktualizacje co tydzień? Dwa? Miesiąc?[/QUOTE] Powiem tak, troszkę widać różnicę ale nie jest ona aż taka duża. Sama wiem jak to jest bo ostatnio tez mi przybyło i źle się z tym czuje. Zaczęłam chodzić na basen i sam fakt tego, że coś robię daje mi już satysfakcje, że nie siedzę bezczynnie na tyłku i narzekam.
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- ale powiem Wam, ze głowa mnie strasznie dziś boli
![]() |
#4212 |
Zakorzenienie
|
A ja się też staram ograniczać kalorie i co? Współlokatorka mi przyniosła pizzę na obiad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4214 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4215 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Orli możesz wykonywać jakieś aeroby? ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() Oks, idzim na mecza ręcznej dziewuch ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4216 |
Zakorzenienie
|
A ja idę piec muffinki, bo wczoraj kupiłam blachę
![]()
#4217 |
Zakorzenienie
|
Chai a jakie i z czym? Moja koleżanka ostatnio zrobiła z nutellą, ale na szczęście ona daleko ode mnie jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś znowu kwas
![]() ![]() ![]() i szczerze dziewuszki nie wiem co wam napisać na jego temat ![]() Ja robiłam migdała pierwszy raz 2 lata temu, powtarzałam co dwa tyg lub miech. U lekarza. Potem wakacje przerwa i znowu do lekarza na mieszankę: migdał, pirogron i coś tam jeszcze, efekt piękna biała skóra, delikatna i gładka bez stanów zapalnych. Zaraz dam do albumu foto z buzią po tych kwasach. Na wakacje znów przerwa i tym razem postanwiłam zakupić na allegro 40%, choć u lekarza miałam 60% i robię sama, o efektach za jakiś czas ![]() Sama na własną rękę trochu bałabym się mieszać, nie mam takiego zaufania do siebie póki co, ale kto wie, może za jakiś czas. Więcej na wątku o kwasie migdałowym, jeśli chodzi o domową robotę, a kto woli na początek, może zafundować sobie z dwie wizyty u kosmetyczki. ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- zdjęcie, które dałam jest prawie sprzed dwóch lat, czas bardzo intensywnego kwaszenia ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- jakość zdjęc jest bardzo słaba, za co przepraszam, ale tylko taki mam aparat... szczególnie zwracałabym uwagę na brodę, która mam ogromnie problemową, a na fotach jest po prostu piękna, w rzeczywistości skóra wyglądała jeszcze lepiej w ramach ciekawostki dodam, ze wazyłam wtedy 52 kg
#4219 | |
BAN stały
|
![]() ![]() Cytat:
![]() A wiecie co wczoraj usłyszałam po ssss? Była 69, w której było wielkie Oooo, a po wszystkim jak myłam BSa, to wzięłam go jeszcze liznęłam, a on "lepiej nie zaczynaj, bo robisz to cholernie dobrze" ![]() Nimfomanka z krwi i kości ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22849087]Są zupełnie luźne ;] Bez nich też bym tak wyglądała. Ale takich zdjęć nie będzie. ![]() Hmmmm ja bym nalegałam, bo zdjęcia w bieliźnie nie pozwalaja na obiektywną ocenę ![]() ![]() Co do nadmiaru ciałka- ja tez z tym się zmagam. Wszystko przez kryzys finansowy od paru miesięcy. Ale juz sobie postanowiłam, że jak w końcu przeleją mi stypendium, to robimy z BSem coś w stylu dukana, zapisuję się na fitness 2x w tygodniu (juz mam jeden karnet na 8 wejść z promocji za 39zł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A poza tym pojechaliśmy z BSem wczoraj na wycieczkę. Znów spotkaliśmy niesamowicie miłych i pomocnych ludzi, zjedliśmy obiad w ekskluzywnej restauracji (ale cenowo różniła się niemożliwie od restauracji takiej samej klasy we Wro), gdzie zapłaciliśmy za obiad, colę, martini i deser 75 zł ![]() ![]() a dziś byli moi rodzice i mamy jedzenie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4220 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też chcę BEZ ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4221 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() I powiem Wam też, że BS juz pokazał, że się uczy panować nad sobą ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4222 |
Zakorzenienie
|
#4223 |
BAN stały
|
Labi, a co do tego kwasu to ile to kosztuje u kosmetyczki?
To pierwsze zdjęcie rzeczywiście nie ma najlepszej jakości, ale widać, że buzia gładka jak pupcia niemowlęcia ![]() ![]() Gdyby BS usłyszał, ze nakładam sobie na twarz KWAS to by chyba umarł ![]() a jak na razie idę sobie zrobić maseczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4224 |
Zakorzenienie
|
#4225 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4226 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u kosmetyczki róznie, od 50 zł do 200zł (ja tyle płaciłam za taki mieszany u lekarza) dlatego kupiłam na all i za 5 zabiegów zapłąciłam razem z przesyłką 41 zł chyba ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Labi, super! Ja chcę kwas. Ale sama w domu.
![]() |
#4228 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() btw na brodzie robi mi się ogromny pryszczowulkan ![]() ![]() ![]() A niedziela, to za późno, ja na pewno wcześniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Zakorzenienie
|
Ja pomału się zakochuje
![]() ![]() ![]() ![]() Uważam, że basen jest naprawdę świetny dla każdego. nawet nie tyle co pływać jak na zawodach ale nawet żeby chwile popływać i posiedzieć w bąbelkach ![]() Swoją drogą macie jakieś sposoby na takie krostki, grudki (?) pod skórą, które są niewidoczne a wyczuwalne pod palcami? ![]()
Edytowane przez Lavi92 Czas edycji: 2010-10-24 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4230 | |
Zakorzenienie
|
to najpierw radzę przestudiowac wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197242
ja natomiast kupiłam mój gotowy kwas do stosowania od razu na buzię tu: http://allegro.pl/item1160328677_6ml...ato_grati.html ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- mam mam, albo jestem już przewrażliwona ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
![]() a co do basenu to mnie czasem trzeba siłą wynosić, raz mnie kumpela za nogi i ex za ręce i wynosili, bo za BARDZO mi się podobało ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.