|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
Cytat:
![]() Dla mnie to wieksza dbalosc o higiene a nie moda lub niemęskość. ![]() Wiec jak widzicie są gusta i guścicki.
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Zakorzenienie
|
A wg. mnie facet powinien golić pachy i choćby przyciąć dół . Tymbardziej w cieplejsze dni bo zapach potem nieprzyjemny... :/
#4233 |
Raczkowanie
|
no jak kto woli.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
![]() Za moich czasów ( ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;19659661]Bestplayer, nie trzeba go nawet instalowac
![]() mam viste ![]() ![]()
![]() |
#4236 |
Konto usunięte
|
A ile bitów? 32 czy 64? Na 64 subedit nie ruszy na pewno ale nie wiem jak na 32.
Ja mam Windowsa 7 64bit i subedit niestety nie idzie ![]() ![]() ![]() Vista była lipna na początku, z czasem wychodziły nowe aktualizacje, łatki i problemy znikają ![]() Siódemka jest ponoć ulepszoną wersją visty ale ja tam i tak się na systemach zbytnio dobrze nie znam ale przyznaję, że jest świetna ![]() ![]() na pcozątku były problemy z programami, bo większość musiałam szukać najnowszych wersji, bo niestety na 64bity dopiero niedawno zaczęto robić ale należy zaznaczyć, że za jakiś czas już nie będzie się robić programów na 32bity, także to pociesza ![]() Ale OT ![]() edit: i mój pulpit ![]() ![]() Podsumowując: polecam siódemkę ![]() Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 Czas edycji: 2010-05-29 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma czego zazdościć, nie zawsze jest fajnie jak np. kłótnia że nic nei ma w lodówce, nie chce się komuś sprzątać albo 150 innych domowych rzeczy, my po 1 roku mieszkania razem się rozstaliśmy na kolejny rok , teraz mieszkamy w jednym mieszkaniu studenckim jeszcze z innymi ludźmi, ale mamy osobne pokoje wiec na łeb sobie nie włazimy. Cytat:
![]() a co do zmierzchu to racja druga cześć chała jak nie wiem, ja żałuję że do kina poszłam. AAA i co do depilacji - no ja uważam, ze dobrze jak facet się goli pod pachami, zapaszku nie ma, nie poci się tak i jest to o wiele bardziej higieniczne, na dole owszem może się podcinać.
![]() |
#4238 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Raczkowanie
|
Reeva też mam windowsa 7
![]() ![]() A BS nadal się nie odzywa....
![]() |
#4240 |
Wtajemniczenie
|
Reeva - jaką mam viste - szczerze nie wiem
![]() ![]() ![]() Zainstalowalam mplayera i dziala ![]() ![]() A pulpit masz świetny! ![]()
![]() |
#4241 |
Raczkowanie
|
Reeva jak zrobić takie małe ikonki
![]() Mi sie w jednym rzędzie tylko 5 mieści, a nie chcę takich dużych ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4242 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kliknij prawym na pulpicie i wybierz rozdzielczość ekranu, ja mam 1920x1080. Możliwe, że przy niższej będzie to równie dobrze wyglądało, bo ja mam 22cale monitor i w dodatku 16na9, nie wiem jaki Ty masz, trzeba to dopasować do monitora, popróbuj tam a coś na pewno będzie Ci pasowało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;19659661]Bestplayer, nie trzeba go nawet instalowac ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- ![]() Za moich czasów ( ![]() ![]() ![]() Mój BS też pach nie goli. Na dole się zazwyczaj tylko podcinał.... a wczoraj wrócił z łazienki z wygolonym dołem (jądrami znaczy się ![]() ![]() Jeszcze 84 dni.... a mamy taki mega kryzys w postanowieniu, że wczoraj musiałam siędo lodowatej ściany przytulać, coby ochłonąć. A i tak myślałam, że ją (znaczy ścianę) zaraz zgwałcę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Konto usunięte
|
Mój nic nie goli, nic nie podcina, a mi to w ogóle nie przeszkadza
![]() Właśnie od niego wróciłam, ochłonę trochę i opowiem co nieco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19662166]Mój nic nie goli, nic nie podcina, a mi to w ogóle nie przeszkadza
![]() Właśnie od niego wróciłam, ochłonę trochę i opowiem co nieco ![]() Mój też nie podcina, a goli tylko zarost na twarzy ![]() Opowiadaj koniecznie ![]() A BS przeprosił, a potem powiedział, że musi kończyć i tyle. Nie odzywa się. Zły na cały świat ![]()
![]() |
#4247 |
Konto usunięte
|
Historia I
Jak tylko przyszłam do BSa, oboje byliśmy już nakręceni. Kiedy tylko wszyscy wyszli, BS rzucił się na mnie i podczas namiętnego całowania się i wicia, pozbyliśmy się ubrań. Wtedy wdarł się we mnie mocno i głęboko, zaczął się rytmicznie we mnie poruszać, często zmieniając tempo, kąt, intensywność... Było mi cudownie, wgryzałam się we własne ramię, oplatając jego biodra nogami, w pełni oddając się przyjemności. Wzleciałam pod sufit, gdy w pewnym momencie schylił głowę i zaczął ssać moje sutki, jednocześnie dłońmi bawiąc się piersiami. W ten sposób doprowadził mnie do intensywnego orgazmu, a kiedy wróciłam po nim na ziemię, mój Bóg Seksu szepnął mi na ucho, że teraz jego kolej i zanim zdążyłam w jakikolwiek sposób zareagować, położył sobie moje nogi na ramionach i wchodził we mnie mocno, pod różnymi kątami, a ja krzyczałam z rozkoszy... Kiedy wreszcie i on osiągnął orgazm, oboje długo nie mogliśmy uspokoić oddechu... Położyliśmy się przytuleni na łyżeczkę i zasnęliśmy z błogimi uśmiechami. Chcecie dwie kolejne? ![]() Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2010-05-29 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Orlica ja nie wiem jak to robicie że tyle siły macie żeby kilka razy ![]()
![]() |
#4249 |
Raczkowanie
|
Orli
![]() ![]() opowiadaj, opowiadaj, chętnie poczytamy i pozazdrościmy ![]() BS się odezwał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4250 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;19657694]Powiedziałam o sytuacji z banem BS a ten: Ja pier..., co za wieś ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam na Ciebie focha, nie wybaczę Ci tego, że tak napisałaś ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19662512] Historia I [/QUOTE]Jak tylko przyszłam do BSa, oboje byliśmy już nakręceni. Kiedy tylko wszyscy wyszli, BS rzucił się na mnie i podczas namiętnego całowania się i wicia, pozbyliśmy się ubrań. Wtedy wdarł się we mnie mocno i głęboko, zaczął się rytmicznie we mnie poruszać, często zmieniając tempo, kąt, intensywność... Było mi cudownie, wgryzałam się we własne ramię, oplatając jego biodra nogami, w pełni oddając się przyjemności. Wzleciałam pod sufit, gdy w pewnym momencie schylił głowę i zaczął ssać moje sutki, jednocześnie dłońmi bawiąc się piersiami. W ten sposób doprowadził mnie do intensywnego orgazmu, a kiedy wróciłam po nim na ziemię, mój Bóg Seksu szepnął mi na ucho, że teraz jego kolej i zanim zdążyłam w jakikolwiek sposób zareagować, położył sobie moje nogi na ramionach i wchodził we mnie mocno, pod różnymi kątami, a ja krzyczałam z rozkoszy... Kiedy wreszcie i on osiągnął orgazm, oboje długo nie mogliśmy uspokoić oddechu... Położyliśmy się przytuleni na łyżeczkę i zasnęliśmy z błogimi uśmiechami. Chcecie dwie kolejne? ![]() No ba ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Konto usunięte
|
Historia II Niewiele dane mi było pospać, bo właściwie od razu jak zasnęłam, obudził mnie mój Ogier z szerokim uśmiechem i z szeptem prosto do ucha... "Zgadnij, kochanie, na co mam ochotę?". Bez dalszej rozmowy zrzuciliśmy ciuszki, ukochany usiadł na kanapie wygodnie oparty i pokazał, że mam na nim usiąść tyłem, ja jednak miałam ochotę poujeżdżać go inaczej. Dosiadłam go więc przodem, piersiami muskając go po twarzy, z czego on skorzystał, by pieścić je językiem, a dłońmi ściskał moje pośladki. Jak zawsze w tej pozycji, od razu zapomniałam gdzie jestem, kim jestem i co się dzieje, zero kontaktu z rzeczywistością - tylko ja, BS i wielka rozkosz. Długo nie trwało zanim osiągnęłam tak wielki orgazm, że niemal udusiłam BSa, przyciskając jego twarz do moich piersi. Gdy doszłam do siebie, zgodnie z życzeniem Ogiera, odwróciłam się tyłem i mocno pochyliłam do przodu, fundując mu boski widok na moje pośladki poruszające się miarowo na jego nie tak znowu małym przyjacielu. Pomysł był ciekawy, a wrażenie jeszcze bardziej, choć moje nogi nie wytrzymały zbyt długo, miękkie jeszcze po orgazmie. Wtedy Bóg Seksu wstał, oparł moje ręce o biurko i zaczął mocno brać od tyłu. Znając moje upodobanie do lekkiej perwersji, chwycił mnie mocno za włosy, a drugą ręką ściskał pierś. Moje jęki słyszało chyba całe osiedle... W końcu szczytował i on, musiał usiąść, tak mocne to były wrażenia. Tym razem oboje padliśmy wyczerpani do granic - na jakiś czas...
Ciąg dalszy, czyli opowieść nr 3, będzie pewnie późno w nocy, bo zaraz wychodzę z kuzynostwem na imprezę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Raczkowanie
|
Orli ale miałaś przeżycia
![]() A ja dzisiaj nic, bo BS nie przyjechał ![]()
![]() |
#4253 |
Raczkowanie
|
Aure
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Reeva mój kociak był dokładnie taki sam, nawet kolorki miał takie same, ale już nie żyje ;(
![]() |
#4255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przykro mu bardziej dlatego, że bardzo skrupulatnie się przygotowywał i naprawdę poświęcił temu swój wolny czas... A teraz może się nie dostać. Ale przeprosił mnie, obiecał, że to się już więcej nie powtórzy i na szczęście jest ok ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;19661001]Jeżeli vista działa podobnie, to info będzie we właściwościach komputera (najedź prawym na Komputer i wybierz właściwości) pod nazwą Typ systemu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ksiazki mi sie bardzo podobaly i pochlonelam cała sage w tydzien ![]() Odfochujesz się? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Raczkowanie
|
Rozdzielczości to się nie tykam. Kiedyś tak komputer rozwaliłam jak byłam młodsza i mam traumę
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po bilety na 3 część dzwoniłam już 4 dni temu, ale spuścili mnie na manowce i powiedzieli, że mam zadzwonić na początku czerwca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zazwyczaj ksiazki sa lepsze od ekranizacji... nie ma jak wlasna wyobraznia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Raczkowanie
|
Lecę spać
![]() Erotycznych ;*
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.