|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój tata i BSa to tez świetni ludzie, z moim to sporo pijemy z BSa rzadziej, bo ona sam woli rzadziej z pewnych względów. Ogólnie naprawdę świetnie się dogadujemy, oczywiście tak samo z mamami. Imprezy? U BSa nie robią ale jak moi rodzice czasem zrobią, to nas tez zapraszają i razem balujemy z ich znajomymi ![]() Od kiedy jestem z BSem to dwa razy zapaliliśmy sobie fajkę, nie przeszkadza mi okazjonalnie. W LO się sporo paliło ale nigdy nie kupiłam sama paczki za swoje, tylko na zrzutę i jak zawsze byłam zdania, że nie ogarniam jak to może być nałogiem, tak podtrzymuję, bo mnie nie ciągnęło i nie ciągnie a popalałam ![]() Poza tym niszczyć zaufanie, bo BS popala na imprezie? Sorry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Zakorzenienie
|
pamiętam nie raz była pijana mnie ogólnie szybko sieka że tak powiem ale nigdy nie zrobiłam nic głupiego czego potem bym żałowała
![]() a apropo palenia to nie cierpię kiedy facet pali bo nie lubię tego smrodu z buzi jak pali nałogowo nie wspomnnę o dymie bo mnie normalnie dusi co innego raz na jakis czas na tzw smaczka... ja nie pale i na szczęście BS też nie
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-09-08 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21938241]Ja mogę być nawet pijana i się zataczać ale mam hamulce jeżeli chodzi o całowanie czy smyranie z osobą inną niż BS
![]() Akurat to świadczy bardzo dobrze o tacie, dobry gość ![]() Mój tata i BSa to tez świetni ludzie, z moim to sporo pijemy z BSa rzadziej, bo ona sam woli rzadziej z pewnych względów. Ogólnie naprawdę świetnie się dogadujemy, oczywiście tak samo z mamami. Imprezy? U BSa nie robią ale jak moi rodzice czasem zrobią, to nas tez zapraszają i razem balujemy z ich znajomymi ![]() Od kiedy jestem z BSem to dwa razy zapaliliśmy sobie fajkę, nie przeszkadza mi okazjonalnie. W LO się sporo paliło ale nigdy nie kupiłam sama paczki za swoje, tylko na zrzutę i jak zawsze byłam zdania, że nie ogarniam jak to może być nałogiem, tak podtrzymuję, bo mnie nie ciągnęło i nie ciągnie a popalałam ![]() Poza tym niszczyć zaufanie, bo BS popala na imprezie? Sorry ![]() Dla mnie dlatego, że robiłby coś czego ja nie pochwalam, a nawet jestem bardzo mocno przeciwna. Że robił coś przede mną w tajemnicy niejako. Tyle ode mnie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
pamiętam raz była niexle zapruta aczkolwiek gadalm normalnie i byłam świadoma wszystkiego co robię... zajechaliśmy do tż do domu walnęłam się na łóżko i mówię mu czy ma ochotę na numerek... on uhahany no oczywiście że tak... tylko byl taki maly niułansik... on mnie posuwal a ja kompletnie nic nie czułam
![]() ![]() ![]() ![]()
#4235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tu juz kiedyś pisałam na ten temat... picie jest fajne, do momentu gdy ktos pijany nie zaczyna zachwywać się jak bandyta, damski bokser i głupek po prostu ![]()
![]() |
#4236 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ale żeby się z kimś miziać ![]() Z tym paleniem, to dajcie na luz, sama tego nie lubię, w domu mam palaczy ale żeby zaraz jakieś kłamstwa, szantaże... Ech... Idę zaraz do apteki, moje zamówienie dzisiaj przyjechało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
Rozpisałyście się okrutnie, ale jakoś nadrobiłam dyskusję.
Osobiście calowanie się z dziewczyną po pijanemu nie wydaje mi się jakąś wielką zbrodnią w związku, chociaż na pewno na miejscu BSa nie byłabym zachwycona. Zresztą mi akurat się tego typu sytuacje nie zdarzają. Na szczęście mam tzw. "mocną głowę", więc nigdy się jeszcze na dobre nie upiłam, ale z reguły i tak nie piję dużo. Lubię alkohol okazjonalnie, ale nie jest mi niezbędny do dobrej zabawy i zdecydowanie lepiej się bawię, mając świadomość tego co robię (i ewentualnie z kim). Orli, sama wiesz, ze popełniłaś błąd. Z tego co czytałam wyżej, BS zresztą też. I chociaż czego innego to dotyczyło, mnie akurat razi, bo podobnie jak kilka dziewczyn tutaj nie lubię palenia, wręcz bardzo. Na szczęście zarówno mój BS, jak i ja jesteśmy antypalaczami i zaczynać nie zamierzamy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |||
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Uff.. jestem ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A fajek też nie znoszę i nie toleruję. NIBY powinnam się przyzwyczaić (moja mama pali, nigdy bezpośrednio przy mnie, chyba że na dworze.. ale jednak) ale nie zamierzam. Na szczęście mój BS też nie znosi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Damo współczuję przeżyć.. ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chai a u Ciebie jak, psychicznie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Wtajemniczenie
|
Madzia - av zabójczy po prostu!!!
![]() musisz zmienic podpis w lokalizacji na cos podobnego: Częsie (się i nie) chowa ![]() Cytat:
![]() Orli - wszystko juz zostalo napisane a wiec tylko miśka ( ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21939745]Nom, w naszym kręgu nic takiego nie ma miejsca, nawet jak się trochę bardziej spijemy, co dzieje się raczej tylko na wyjazdach albo w wolnych domach, to włącza nam się kilkugodzinne śmianie
![]() ![]() Ale żeby się z kimś miziać ![]() Z tym paleniem, to dajcie na luz, sama tego nie lubię, w domu mam palaczy ale żeby zaraz jakieś kłamstwa, szantaże... Ech... Idę zaraz do apteki, moje zamówienie dzisiaj przyjechało ![]() reeva ja myslę, że tu chodzi o fakt zatajenia, fakt kłamstewka srewka... ja nie lubię takich tajniaczków niespodzianek ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=kcMEx4OHLOs pewnie nikomu się nie spodoba, ale mam dziś faze na wspomnienia i tylko łzy się cisną do oczu i leca same ![]()
#4242 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja wczoraj na koncercie winobraniowym byłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech chciałam się wybrać do ZG na winobranie, ale jakoś mi się nie zebrało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no ja w sumie też ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
Oj nie AŻ tak daleko, poza tym mam dobrą koleżankę w ZG ;] aleee jestem leniwa ostatnio no i o.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
a wspomnienia takie z młodości gdy się miało 19, 20 lat, gdy nie spotykało Cię to co teraz np, gdy miało sie pewne postanowienia, gdy było się niewinnym, gdy tylko smiech, mężczyźni i wino, taniec w 4 różach dla Lucienne, zapraszam super klub w ZG, mój ulubiony
![]()
#4248 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Na koncercie już nie byłaś? Szkoda, że się nie zgadałyśmy wcześniej :/ ennostiel trzeba się było zmobilizować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() porazka widziałam na YT, że tam jakies dyski się robi - ale MASAKRA fakt to lekko inne róże, ale kocham ten lokal, taki klimat, ż ehej naprawdę, moje najlepsze czasy tam przetańczyłam ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Ketaminka a Ty chodziłaś w czwartki na rockoteki w roku między 2003 a 2007??? bo ja Cię chyba skądś znam ![]()
![]() |
#4250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4251 | |
Konto usunięte
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21938241]Ja mogę być nawet pijana i się zataczać ale mam hamulce jeżeli chodzi o całowanie czy smyranie z osobą inną niż BS
![]() Akurat to świadczy bardzo dobrze o tacie, dobry gość ![]() Mój tata i BSa to tez świetni ludzie, z moim to sporo pijemy z BSa rzadziej, bo ona sam woli rzadziej z pewnych względów. Ogólnie naprawdę świetnie się dogadujemy, oczywiście tak samo z mamami. Imprezy? U BSa nie robią ale jak moi rodzice czasem zrobią, to nas tez zapraszają i razem balujemy z ich znajomymi ![]() Od kiedy jestem z BSem to dwa razy zapaliliśmy sobie fajkę, nie przeszkadza mi okazjonalnie. W LO się sporo paliło ale nigdy nie kupiłam sama paczki za swoje, tylko na zrzutę i jak zawsze byłam zdania, że nie ogarniam jak to może być nałogiem, tak podtrzymuję, bo mnie nie ciągnęło i nie ciągnie a popalałam ![]() Poza tym niszczyć zaufanie, bo BS popala na imprezie? Sorry ![]() Nie byłam pijana, pisałam to kilka razy już... Właśnie o to chodzi z ojcem. Na imprezę go nie wezmę, ale na taką posiadówkę przy piwie - spoko, może na trochę dołączyć. Nie chodzi o fakt palenia, a zatajenia tego przez 3 miesiące. Nie przejęłabym się tym całowaniem tak bardzo, gdyby nie drobny fakt (trzymajcie się mocno!) - BS był do tej pory jedyną osobą, z którą się całowałam. Ponadto ta wcześniejsza rozmowa też wzmagała wyrzuty sumienia. Bałam się, że BS gorzej to przyjmie, ale chyba bardziej przejęłam się ja... Cytat:
Właśnie wróciliśmy z kina, pod domem jeszcze pogadaliśmy i tym razem to ja wygarniałam wszystko, co myślę na temat tego palenia. Powiedział, że wcześniej bał się mojej reakcji, więc wygarnęłam, że wygląda na to, że mam większe jaja niż on. Widać, że go to dotknęło i coś dotarło do tego łba. Czuł się winny i bardzo dobrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Klimacik lokal ma, oj ma.. a jakie fajne umiejscowienie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Konto usunięte
|
Pierwszy rozdział druknięty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Konto usunięte
|
Aaa, z innej beczki, byliśmy na "Niezniszczalnych" - niezły, ale dla mnie to tylko Rambo w innym wydaniu... I nic dziwnego, skoro Stallone to reżyserował...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
E, ja się rozłożyłam.
Enno wiesz, ciutkę lepiej, aczkolwiek nie do końca. Orli ale wyjaśnione już i ok ![]()
#4256 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21945075]Dokładnie
![]() To i dobrze kiedy tak ![]() Ja lecę do łóżka, bo trza się kurować, ale mam dylemat czy z książką czy szydełkiem ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21944176]Pierwszy rozdział druknięty ![]() ![]() ![]() ![]()
#4258 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21945075]Dokładnie ![]() Ech, no tak szybko się wszystko "nie wygładzi".. najważniejsze, że pogadaliście i wiecie co drugiemu na wątrobie leży ![]() ZIIIIMNO!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie szydełkiem zrobiłam tylko opaskę do włosów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A najbardziej na świecie http://www.youtube.com/watch?v=v4_OSekl50g ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.