|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Witajcie Choróbki!
![]() ja porzadkuje pokoj i jutro zaczynam go malować ![]() moje kolory to: śliwka węgierka i krem budyniowy ![]() zobaczymy jaki bedzie efekt. Zatem ide sprzatać ![]()
![]() |
#4292 | |
Zakorzenienie
|
mnie już żołądek od tych leków boli
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
![]() Ale będzie cieplusio u Ciebie i przytulnie. Ja marzę o jakiejś kawie z mlekiem, coś jak ciepłe kakao. ![]()
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
Oo widzę, że też jesteście miłośniczkami dobrych herbatek
![]() ![]() ![]() meggara śliczne kolory! A ja mam w pokoju od miesiąca ciemny niebieski i lawendę, świetne połączenie ![]()
"Could you see, I could break? Did you notice all my mistakes? There were times I could feel you read my mind" Ślub ![]() Edytowane przez ennostiel Czas edycji: 2010-09-09 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
buuu, krzyż mnie boli... co na to poradzić
![]()
#4295 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() mam jeszcze teraz bordowego siniaka pod okiem jakby mi ktoś przywalił... ![]() Cytat:
![]() ![]() Iść pod pałac... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eh Ty ![]() Kończę mitenkę! ![]() ![]()
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21954928]Zrobimy konkurs Miss Spuchniętego i Czerwonego Nosa?
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- ja ledwo zyje, poszło w ruch już syrop i ibuprom zatoki, mleko z czosnkiem fuj, ale liczy się gest, bo BS mi robi i się opiekuje
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-09-09 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A robię się grypowo obolała... ałć.
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
ja niby też, ja nie lubie mleka, wymiotuje po nim, ale jakoś mi weszło
![]()
#4300 |
Rozeznanie
|
Zdechlaki
![]() Mnie wczoraj lekko gardło bolało, ale już jest ok. Ja właśnie siedzę na wizazu i już kolejną godzinę studiuję wątki o dekoloryzacji włosów ![]() ![]() Nie chcę mieć takich ciemnych, jakiś ładny brązikkk bym chciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4302 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() A.. jeszcze herbata z sokiem malinowym jest dobra ![]() Brzmi ciekawie ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21951029]Tak, teraz pod koniec września Kosmetyka (w Cosinusie, więc nie będzie tak ciężko jak na studiach), a od października Turystyka. Z pracy prawdopodobnie mogę w każdej chwili zrezygnować, sama decyduję, w jakich godzinach i kiedy chcę pracować, więc nie jest źle. Kasa może nie jakaś super - 5-6zł/h - ale kocham kino, więc i bez kasy mogłabym tam pracować, żeby móc sobie filmy za free oglądać ![]() Fajnie, nie wiedziałam, że tak można ![]() ![]() Cytat:
![]() Masażyk ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
Czuję się lepiej, ale zobaczymy jutro...
#4304 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
Oj wy chorowitki! Na szczęście mnie nic nie łapie, grzeję się w domku i koniec.
A teraz się udam oglądać różne moje i mamine serialiska ;D |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 | ||
Konto usunięte
|
Minetkę?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Aaa, teściu mi podbił... Spodziewałam się, że odeśle mi mooocno poprawioną wersję tego CV, tak jak popoprawiał ostatnio BSowi, a dostałam tylko maila zwrotnego o treści "Jest perfekcyjnie, powodzenia!" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie wierzę, Ty też?? ![]() ![]() ![]() Tak jak Orli przeczytałam MINETKĘ ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21964803] Aaa, teściu mi podbił... Spodziewałam się, że odeśle mi mooocno poprawioną wersję tego CV, tak jak popoprawiał ostatnio BSowi, a dostałam tylko maila zwrotnego o treści "Jest perfekcyjnie, powodzenia!" ![]() ![]() Idę stąd, bo zaraz się tez zarażę, a nie mogę, bo w sobotę jadę na ślub do Bratysławy. Nie mam kasy nawet żeby coś kupić ani żadnej kiecki, ani jakis dodatków ![]() ![]() Orli- chciałabym coś chociaż fajnego na paznokcie wykombinować. Myślałam o gazecie, ale może masz jakąś inną fajna propozycję? ![]() ![]() ![]() Kurcze, Nimfy pomóżcie ![]() Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-09-09 o 19:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Konto usunięte
|
Mam dzisiaj na ryju pokład pierwszy raz od prawie 3 lat
![]() ![]() Ale jest ok, bo mi nie przeszkadza i jedynie ładnie wyrównał koloryt, że zakrył się mój rumień, który występuje sobie obok nosa z jednej strony ![]() ![]() Facet wziął pierwszy rozdział i mam już wpis ![]() Co do CV, to bym miała wypchane po brzegi jakby się zajęcia na zlecenie liczyły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Konto usunięte
|
Właśnie męczę list motywacyjny i już nie wiem, co tam pisać...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Raczkowanie
|
zrobiłam test ciążowy ! na szczęście moje wymioty, nudności i drobne plamienia to był fałszywy alarm !
#4311 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21967405]Niepotrzebnie się stresowałaś
![]() Dobra, list motywacyjny właśnie poleciał do eksperta - teścia.[/QUOTE] Orli ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
Piszta piszta dziewojki, ja też lecieć będę ze swymi, me serce rwie się do pracy, bo lubie trwonic pieniądze na moje ukochane fanaberie
![]() ![]() ![]() ide do wyra, bo nie ma to tamto
#4316 |
Konto usunięte
|
Łeee, nie dostanę dziś teściowej opinii o liście motywacyjnym, bo zasnął chłop już podobno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Wtajemniczenie
|
Minetke!
![]() ![]() ![]() ja juz mam pokoj przygotowany na jutrzejsze machanie pedzlem ![]() ![]() Juz sie ciesze, ze bede miala czysciutko i w nowym kolorze ![]() Dobranoc! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 |
Zakorzenienie
|
megg pochwal się później fotkami
![]() Dobranoc dziewczynki, zmęczona jestem a jeszcze i tak od razu spać nie pójdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Konto usunięte
|
Właśnie sobie uświadomiłam, że od ok. 2-3 tygodni nie było dosłownie ani jednego dnia bez płaczu. BS mi to uświadomił właściwie. Że mam zjechaną psychikę to wiem, że na chwilę obecną jestem wrakiem to też, ale jakoś tego sobie nie uzmysławiałam. BS myślał, że to on ma jakiś wpływ, zapytał, czy chcę odpocząć od niego i rozmów przez telefon z nim przez weekend (wyjeżdża na weekend do rodziny do Poznania), a tu absolutnie nie o to chodzi. Potrzebowałabym raczej przerwy od wszystkiego - od domu, rodziny, niektórych znajomych. Powiedział, że spróbuje nam załatwić mieszkanie w Wawie na kilka dni u tego naszego kumpla wspólnego. Zaskoczył mnie, muszę przyznać...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21971063]Właśnie sobie uświadomiłam, że od ok. 2-3 tygodni nie było dosłownie ani jednego dnia bez płaczu. BS mi to uświadomił właściwie. Że mam zjechaną psychikę to wiem, że na chwilę obecną jestem wrakiem to też, ale jakoś tego sobie nie uzmysławiałam. BS myślał, że to on ma jakiś wpływ, zapytał, czy chcę odpocząć od niego i rozmów przez telefon z nim przez weekend (wyjeżdża na weekend do rodziny do Poznania), a tu absolutnie nie o to chodzi. Potrzebowałabym raczej przerwy od wszystkiego - od domu, rodziny, niektórych znajomych. Powiedział, że spróbuje nam załatwić mieszkanie w Wawie na kilka dni u tego naszego kumpla wspólnego. Zaskoczył mnie, muszę przyznać...[/QUOTE]
a ja proponuję wyjazd gdzieś na weekend ale w jakąś wieś bez niczego. żeby odzyskać stan spokoju. jakiś drewniany domek w lesie czy coś w tym stylu... ja przynajmniej tak robię 3maj się jakoś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.