|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
JEstem
![]() eh, zimno i spać. Aja nie mam pomysłu co zrobić sobie na zimę... Zabciajsno widzisz ![]() ![]()
#4442 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolorek chce szary, ale nie wiem jak co ma wyglądać. Za dużo pomysłów, co skutkuje chaosem i pustką w końcu. ![]()
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
Chai, a skąd Ty takie piękne rzeczy umiesz robisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Zakorzenienie
|
A sama nie wiem, czaruję
![]() Szydełkiem zaczynałam w wieku chyba koło 12 lat, tak, że umiałam coś zrobić już. Na drutach dopiero od 6 chyba lat. W tym roku najwięcej dziergałam chyba, także się wyrabiam trochę ![]() A tak to z głowy, z prób i błędów, z sieci. ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Aj... BS chory, a mnie coś diabeł dopadł i się złoszczę... Muszę uważać, bo coś czuję pod skórą, że zaraz się zacznie i wyskoczę z buzią na niego... ![]() A przecież @ skończona no... ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-10-26 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jesteś mądra, że potrafisz tak sobie pomyśleć, że musisz uważać bo możesz się niepotrzebnie zezłościć, ja tego nie wiem dopóki nie wybuchnę bez powodu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4448 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak raz miałam, jak guz wyglądało, a zrobił sie z teog syf, ogromny ;( Cytat:
Cytat:
no widzisz, układa się ![]() ![]()
![]() |
#4449 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Za to u BS'a w robocie się popiętroliło... ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Zakorzenienie
|
Labi e, ja też miałam. Tak jak Bubu pisze, zrobił się syfek... takie najgorsze są, bo nie da się ich szybko pozbyć.
![]() ![]()
#4451 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam guza ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak wy sprawdzacie tą aktywność? ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- E, no we włosach to nie ![]()
![]() |
#4453 | |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() właśnie mnie ta babka też wypytwała i to strasznie dużo, o to jak moi znajomi, jak narzeczony na to, że ja w sklepie po studiach... ja nawet nie wiedziałam co jej powiedzieć, takie dziwne pytania, jakby życia nie znała bierze się, co się nawinie, owszem, jeśli znalazłabym coś lepszego odeszłabym, ale tego jej nie mogłam powiedziec, choć tez parła na te kwestie mocno mimo mojemu zaskoczeniu, bo odpowiadałam bardzo szczerze, ona była bardzo pozytywnie nastawiona i dawała mi do zrozumienia, że jest spora szansa ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- no bo ja to mam na czubku głowy, nie czoła, we włosach na samym czubku no ![]() ![]() ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-10-26 o 18:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja tez nie miałam we włosach ale na czole, nie chciało zejść chyba z dwa miesiące, jeszcze wtedy usłyszałam od mojego Bs jak chciałam sie z nim kochać - popatrz w lustro to ci przejdzie ochota tak samo jak mi - no ale przepraszał potem
![]() |
#4455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jestem w szoku przepraszam a to mój BS bzyka w najgorszym stanie mnie, nawet z twarzą pokiereszowaną ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- bubu ja cię chcę zawsze ![]()
![]() |
#4456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Damo mogę się łapkami tu pochwalić? ![]()
![]() |
#4457 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jest niestety teraz trochę zachodu z pozamykaniem spraw w starej pracy... a ogloszeń rekrutacyjnych wcale nie ma tak wiele... Zwłaszcza, że on jest dokładnie ukierunkowany i świetnie wie czego szuka... Mam jednak nadzieję, że "bezrobocie" nie potrwa długo. Chociaz jak sobie pomyślę jak mi fajnie gdy wracam do domu i mam obiadek podany... ![]() A na głowie... kiedyś miałam coś takiego... najpierw długo długo (chyba z pół roku) miałam takiego guza. Byłam z tym nawet u lekarza, który stwierdził, że to tłuszczak, i że to nic groźnego. I to coś po jakimś czasie samo pękło, tylko przed pęknięciem koszmarnie bolało, a potem jeszcze przez jakiś tydzień prz naciśnięciu wyłaziła z tego taka wstrętna biała maź... jak smalec normalnie (no tłuszczak w końcu ![]() Obrzydliwa jestem, wiem ![]() Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-10-26 o 19:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pamiętam, jak kiedy mi tłumaczyłaś ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Demencja starcza. Postępująca ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4460 |
Zakorzenienie
|
no o tej ilości postów
![]() ![]()
#4461 |
Zakorzenienie
|
![]() ee, ja jestem 2 w kolejce postowej w tym atku, cóż się to porobiło ![]() Ja gotuję kolację i muszę dzisiaj popieścić BSa trochę ![]()
#4462 |
Konto usunięte
|
Ojoj, znowu miałam szalony dzień.
Znowu zaspałam na zajęcia, pojechałam do miasta, kupiłam trochę rzeczy (złoty lakier do stempli, herbatkę wspomagającą metabolizm, biszkopty i płatki fitness ![]() Otóż pierwszy raz w życiu doprowadziłam się do orgazmu masturbacją. Może dlatego, że masturbowałam się BSem - bo seksem tego nie nazwę, chłop zasypiał w trakcie. Wszystko było na mojej głowie ![]() ![]() Później okazało się, że... wczoraj nie wzięłam tabletki, pierwszy raz odkąd je biorę, czyli od dwóch lat! I nie wiem, co mnie podkusiło, ale zamiast robić szybszą przerwę, jak powinnam, łyknęłam obie, dzisiejszą i wczorajszą o tej godzinie, o której dzisiaj powinnam brać. Mam nadzieję, że nic nie będzie się dziać... Ogólnie dziś jakieś chore wahania nastrojów mam, bo był np. dialog, że ja głaszcząc się po brzuchu i łasząc do BSa mówię "A kochasz naaas?", na co on, też żartem, odpowiedział "Ciebie kocham, WAS kochać już nie będę." - wiadomo, głupi, żartobliwy dialog, a ja się rozkleiłam w tym momencie ![]() A jutro idziemy do restauracji i do kina, mamy 3 lata i 8 miesięcy - zwykle nie obchodzimy tak miesięcznic, ale jakoś teraz mamy ochotę. Ale się napisałam, no, mam nadzieję, że przeczytacie ten telegraficzny skrót ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() W Trójmieście ofert dużo ale i dużo chętnych. Trzeba stale szukać, grzebać w ofertach. Jeżeli chodzi o dorywcze, to jest tego sporo i zawsze ogarnialiśmy a już nie wspomnę, że BS się spoufala ze wszystkimi, ma gadane i zawsze wychodzi tak, że to On owija sobie tych pośredniaków wokół palca ![]() Mam nadzieję, że jakaś robota nam się trafi po obronie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4464 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22896883]Ojoj, znowu miałam szalony dzień. Znowu zaspałam na zajęcia, pojechałam do miasta, kupiłam trochę rzeczy (złoty lakier do stempli, herbatkę wspomagającą metabolizm, biszkopty i płatki fitness ![]() Otóż pierwszy raz w życiu doprowadziłam się do orgazmu masturbacją. Może dlatego, że masturbowałam się BSem - bo seksem tego nie nazwę, chłop zasypiał w trakcie. Wszystko było na mojej głowie ![]() ![]() Ogólnie dziś jakieś chore wahania nastrojów mam, bo był np. dialog, że ja głaszcząc się po brzuchu i łasząc do BSa mówię "A kochasz naaas?", na co on, też żartem, odpowiedział "Ciebie kocham, WAS kochać już nie będę." - wiadomo, głupi, żartobliwy dialog, a ja się rozkleiłam w tym momencie ![]() A jutro idziemy do restauracji i do kina, mamy 3 lata i 8 miesięcy - zwykle nie obchodzimy tak miesięcznic, ale jakoś teraz mamy ochotę.[/QUOTE] Przeczytałam skrót z radością ![]() Zaganiany dzien też miałam, okropnie wręcz. W dodatku boli mnie gardło i jest tak zimno ![]() Gratuluję O przy masturbacji BSem (jakie pojęcie ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Zakorzenienie
|
Ło matko. A ja myślałam, ze Ty mówisz, że ja już drugi raz o guzie na głowie opowiadam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Zakorzenienie
|
No
![]() ![]() Idę do wanny i spaciu ![]() tylko pochwalę się łapkami dla Damy... ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-10-26 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4467 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I oczywiście sklerotyczka mww nie zabrała ze sobą aparatu. Fociszek różowego pryjaciela będzie jutro.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4468 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22896883]Ojoj, znowu miałam szalony dzień.
Znowu zaspałam na zajęcia, pojechałam do miasta, kupiłam trochę rzeczy (złoty lakier do stempli, herbatkę wspomagającą metabolizm, biszkopty i płatki fitness ![]() Otóż pierwszy raz w życiu doprowadziłam się do orgazmu masturbacją. Może dlatego, że masturbowałam się BSem - bo seksem tego nie nazwę, chłop zasypiał w trakcie. Wszystko było na mojej głowie ![]() ![]() Później okazało się, że... wczoraj nie wzięłam tabletki, pierwszy raz odkąd je biorę, czyli od dwóch lat! I nie wiem, co mnie podkusiło, ale zamiast robić szybszą przerwę, jak powinnam, łyknęłam obie, dzisiejszą i wczorajszą o tej godzinie, o której dzisiaj powinnam brać. Mam nadzieję, że nic nie będzie się dziać... Ogólnie dziś jakieś chore wahania nastrojów mam, bo był np. dialog, że ja głaszcząc się po brzuchu i łasząc do BSa mówię "A kochasz naaas?", na co on, też żartem, odpowiedział "Ciebie kocham, WAS kochać już nie będę." - wiadomo, głupi, żartobliwy dialog, a ja się rozkleiłam w tym momencie ![]() A jutro idziemy do restauracji i do kina, mamy 3 lata i 8 miesięcy - zwykle nie obchodzimy tak miesięcznic, ale jakoś teraz mamy ochotę. Ale się napisałam, no, mam nadzieję, że przeczytacie ten telegraficzny skrót ![]() Czerwona herbatka? ![]() ![]() Te płatki fitness to lepiej zużyj i więcej nie kupuj, owsiana lepsza niż to cholerstwo ![]() ![]() Z tabsami, to mogłaś jedną wziąć, bo strzeliłaś sobie taka dawkę hormonów, że możesz trochę źle się czuć xD Ale zapomniałaś... trochę lipa heh No nieciekawe, teoretycznie duża szansa na zafasolenie. Zrób sobie za jakiś czas testa dla spokoju ![]() ![]() A jeżeli jest ta niepewność zafasolenia, to chyba powinno się nie brać? |
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Konto usunięte
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22897851]Czerwona herbatka?
![]() ![]() Te płatki fitness to lepiej zużyj i więcej nie kupuj, owsiana lepsza niż to cholerstwo ![]() ![]() Z tabsami, to mogłaś jedną wziąć, bo strzeliłaś sobie taka dawkę hormonów, że możesz trochę źle się czuć xD Ale zapomniałaś... trochę lipa heh No nieciekawe, teoretycznie duża szansa na zafasolenie. Zrób sobie za jakiś czas testa dla spokoju ![]() ![]() A jeżeli jest ta niepewność zafasolenia, to chyba powinno się nie brać?[/QUOTE] Nee, w którymś tygodniu w przypadku pominięcia jednej, można wziąć obie jednocześnie, z tym mi się popieprzyło... Myślę, że szans nie ma, bo to dzisiaj to seks nie był, on nawet średnio podniecony był no i krótko to trwało. Zresztą czy tabsy nie mają przypadkiem działania hamującego owulację? Zrobię przerwę za tydzień, jestem spokojna. |
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22898177]Nee, w którymś tygodniu w przypadku pominięcia jednej, można wziąć obie jednocześnie, z tym mi się popieprzyło... Myślę, że szans nie ma, bo to dzisiaj to seks nie był, on nawet średnio podniecony był no i krótko to trwało.
Zresztą czy tabsy nie mają przypadkiem działania hamującego owulację? Zrobię przerwę za tydzień, jestem spokojna.[/QUOTE] No jo, to ich zadanie ale zapomniana tabletka zmniejsza skuteczność. Testa można zrobić, jak wspomniałam dla spokoju ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.