![]() |
#4471 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2
Widziałam!
![]() ![]() ![]() I powiedzcie mi: Jak to piękne stworzenie o blond czuprynie, rzęsach niczym skrzydła motyla i zalotnym (z ku*wikami niczym p.Beger ![]() ![]() Wyrzuc w tej chwili te wszystkie torby ![]() ![]() I jak ten palant mógł woleć różowe czupiradło od takiej ślicznotki?! ![]() ![]() Callante - sorry ale bedzie Ci naprawde słusznie słodzić, bo jesteś naprawdę PIĘKNA! ![]() Lubisz kobiety? ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- a Rodzynek? ![]()
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=meggara;18192762]Widziałam!
![]() ![]() ![]() I powiedzcie mi: Jak to piękne stworzenie o blond czuprynie, rzęsach niczym skrzydła motyla i zalotnym (z ku*wikami niczym p.Beger ![]() ![]() Wyrzuc w tej chwili te wszystkie torby ![]() ![]() I jak ten palant mógł woleć różowe czupiradło od takiej ślicznotki?! ![]() ![]() Callante - sorry ale bedzie Ci naprawde słusznie słodzić, bo jesteś naprawdę PIĘKNA! ![]() Lubisz kobiety? ![]() A kto nie lubi? ![]() Ale nie przesadzajcie, aż taka piękna nie jestem.. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- no to macie jeszcze 3.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny.. Nie spodziewałam się..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Konto usunięte
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18193110]przeciez ty piekna dziewczyna jestes, nie wiem po co te torby, domyslam sie co by sie działo gdybyś sobie zrobila profil na jednym z portali randkowych
![]() ![]() Żeby tylko faceci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Wtajemniczenie
|
JESTEŚ!
![]() ![]() ![]() Tak a'propos grzywki - w zaczesanej na bok zdecydowanie bardziej ładnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Rozeznanie
|
Naprawdę śliczna buźka
![]() Ja właśnie siedzę jak co dzień u BS-a, bo teraz mieszkamy razem ![]() Ogólnie w weekend byliśmy na imprezie, ale jestem chora, także bez rewelacji :/ nawet lodzika nie mogę zrobić, bo mam maksymalnie zapchany ;] A co do tej spontaniczności, to u nas wygląda to tak, że jak ja robię coś w stylu mruczenie, przeciąganie się to BS uprzedza, że jesli nie przestanę to wylądujemy w łóżku (a zazwyczaj są to poranki, gdzie trzeba wychodzić do szkoły/pracy) Ja się zazwyczaj z tego śmieję i liczę na to, że skończy się na gadaniu, i ostatnio jak tak zrobiłam to BS podszedł, oprał mnie o fotel w salonie i Sssssss ![]() Fallen opowiedz coś dokładniej ;> bo chyba nigdzie tego nie przeoczyłam.. Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-03-28 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko tak się wydaje, że to boli itp Na początku przecież nawet depilowanie łydek boli a potem tego już się nie czuje, tutaj jest tak samo. Callanthe ale Ty piznięta jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() Fallen mów więcej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
Callanthe..
![]() ![]() Aż brak słów.. ![]() A która z Was nie jest.. Wszystkie jesteście ! ![]() Jak ja Was dziewczyny uwielbiam to sobie nawet nie wyobrażacie! ![]()
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Rozeznanie
|
no to ja juz jestem i opowiadam.
wiec tak, spedzalismy ostatnio dosc sporo czasu razem na relacjach kumpelskich. no i wczoraj wieczorem wpadl do mnie na mieszkanie bo obiecal mi taka pierdo*e naprawic, no i jak skonczyl, siedlismy sobie i wyciagnelam piwko, no i tak gadamy normalnie kumpelsko i nagle zlapal mnie za reke, dosiadl sie do mnie na lozko, i mnie przytulil. mnie zamurowalo. powiedzial ze my nie mozemy nie byc razem. dopiero teraz zdal sobie sprawe ile dla niego tak naprawde znacze, mowi ze nawet probowal podrywac jakies panienki w miedzyczasie, ale czul obrzydzenie, bo stwierdzil ze 'calkiem nalezy do mnie'. najpierw sie rozryczalam. potem zrobilam mu afere, krzyczalam ze wszystko zniszczyl i ze niszczy nadal, ze nie wiem co o tym wszystkim myslec, ze chce z nim byc ale boje sie znow zaufac. nagle mnie zlapal i mocno przyciagnal do siebie, popatrzyl gleboko w oczy i mocno i namietnie pocalowal. nogi sie pode mna ugiely. potem sie tulilismy dlugo. i takiej chemii jak wczoraj dawno nie czulismy. slychac bylo szybkie bicie naszych serc no iiiii.. wyladowalismy w lozku. po cudownym SS trzymajac mnie w objeciach zaczal snuc plany o wspolnym mieszkaniu, ze on mnie z rak nie wypusci, bo jestesmy dla siebie stworzeni. dziewczyny strasznie chce z nim byc, ale boje sie. bo glupieje przy nim. moze ze mna robic co zechce. |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | ||
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18193110]przeciez ty piekna dziewczyna jestes, nie wiem po co te torby, domyslam sie co by sie działo gdybyś sobie zrobila profil na jednym z portali randkowych
![]() ![]() Nie potrzeba portalu tylko wiary w siebie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Rozeznanie
|
Ajajajajjj Afrodytku zapomnialam ze jestes naszym rodzynkiem i dlatego napisalam 'dziewczyny'
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Zerwać z nim całkowicie kontakt. Zapomnieć o nim, bo przecież było już dobrze.. 2. Spróbować, ale liczyć się z tym, że możesz być narażona na kolejną porażkę z jego strony. Skoro zrobił to raz, kiedyś zrobi drugi. Dla mnie szczytem było zadawanie się z kimś kto nie ma szacunku do Ciebie mówiąc, że masz się leczyć czy tym podobne odzywki.. Kochanie, wybacz za szczerość, ale tak właśnie jest.. Dziękuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
Okej. Przepraszam. Czyli mówiła to Axa. Wybacz, nie wiem dlaczego ale jesteście jedynymi nimfami, które cholernie mi się mylą
![]() Czyli historia była taka o ile pamiętam, że powiedział Ci, że nie może kochać Cię tak jak Ty byś tego chciała? Ale to i tak niczego nie zmienia. ![]() Wybór należy do Ciebie. Możesz spróbować, ale nigdy nie wiesz jakie będą tego konsekwencje ![]() Możesz też mu powiedzieć, że trudno Ci mu zaufać, że nie chcesz kolejnej takiej akcji, ale powtarzam wybór należy do Ciebie ![]() Ale skoro go kochasz.. Może warto dać mu szanse.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
Chyba zaraz pójdę do wanny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Wtajemniczenie
|
NIe rob smaka kobieto!
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Konto usunięte
|
Pożaliłam się BSowi, że jak pojedziemy pod namiot nad jezioro to będę chodzić w długich spodniach, bo dziś na przypadkowo pstrykniętym przez siostrę zdjęciu zobaczyłam, jaki mam cellulit
![]() ![]() ![]() ![]() W każdym razie wydrukowałam sobie tabelkę i spis ćwiczeń i zamierzam... ćwiczyć! Zwłaszcza, że brzuch, tyłek i uda rosną mi z dnia na dzień ![]() Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2010-03-28 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18202455]
W każdym razie wydrukowałam sobie tabelkę i spis ćwiczeń i zamierzam... ćwiczyć! Zwłaszcza, że brzuch, tyłek i uda rosną mi z dnia na dzień ![]() Ach te treningi na lato to kazdemu w glowie ![]() ![]() Pisze sie do grupy wsparcia, ja takze cwicze powyzsze partie i jak na razie idzie mi calkeim niezle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
BAN stały
|
Orli, chuda szkapo, daj jakiś namiar na to
![]() Może mój BS dojdzie do podobnego wniosku i będzie mnie tez wspierał ![]() Callanthe, Staaaaara!! ![]() ![]() Fallen, ja pewnie bym zrobiła tak samo- zeszłabym się z nim ponownie. A czy to dobra decyzja, to nie potrafię powiedzieć bo nie znam Go. Tylko z Twoich opowieści. Spróbuj ale licz się z ponownymi jego fanaberiami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://wdziek. info/cwiczenia_na_nogi_i_posla dki.html Ja wykreśliłam sobie skipy, bo nie mam możliwości, żeby je robić. ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Przed info nie ma spacji, musiałam zrobić, bo inaczej wygwiazdkowało - ach, ta konkurencja między portalami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.