|
|
#4471 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2
Widziałam!
I powiedzcie mi: Jak to piękne stworzenie o blond czuprynie, rzęsach niczym skrzydła motyla i zalotnym (z ku*wikami niczym p.Beger ) spojrzeniu może sie ukrywac?! Wyrzuc w tej chwili te wszystkie torby do smieci albo daj sie nimi kotu pobawic - lepszy z nich bedzie uzytek.I jak ten palant mógł woleć różowe czupiradło od takiej ślicznotki?! No tak... przecież jest palantem i tyle ![]() Callante - sorry ale bedzie Ci naprawde słusznie słodzić, bo jesteś naprawdę PIĘKNA! Lubisz kobiety? ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- a Rodzynek?
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=meggara;18192762]Widziałam!
I powiedzcie mi: Jak to piękne stworzenie o blond czuprynie, rzęsach niczym skrzydła motyla i zalotnym (z ku*wikami niczym p.Beger ) spojrzeniu może sie ukrywac?! Wyrzuc w tej chwili te wszystkie torby do smieci albo daj sie nimi kotu pobawic - lepszy z nich bedzie uzytek.I jak ten palant mógł woleć różowe czupiradło od takiej ślicznotki?! No tak... przecież jest palantem i tyle ![]() Callante - sorry ale bedzie Ci naprawde słusznie słodzić, bo jesteś naprawdę PIĘKNA! Lubisz kobiety? [QUOTE]A kto nie lubi? ![]() Ale nie przesadzajcie, aż taka piękna nie jestem.. ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- no to macie jeszcze 3..
|
|
|
|
#4473 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny.. Nie spodziewałam się..
|
|
|
|
#4475 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4476 |
|
Konto usunięte
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18193110]przeciez ty piekna dziewczyna jestes, nie wiem po co te torby, domyslam sie co by sie działo gdybyś sobie zrobila profil na jednym z portali randkowych
facec i by oszaleliŻeby tylko faceci
|
|
|
|
#4477 |
|
Wtajemniczenie
|
JESTEŚ!
![]() Tak a'propos grzywki - w zaczesanej na bok zdecydowanie bardziej ładnie Masz śliczne, proporcjonalne czoło
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4479 |
|
Rozeznanie
|
Naprawdę śliczna buźka
![]() Ja właśnie siedzę jak co dzień u BS-a, bo teraz mieszkamy razem i tak Wam (niektórym) trochę współczuję braku tego luzu i swobody, przy mieszkaniu razem to jest cudowne. No iiii jestem bardzo pocieszona, bo TŻ powiedział, że poważnie myśli nad tym żeby nie zamieszkać z jego przyjacielem tylko sami, w jakiejś lepszej lokalizacji... ja jestem zdeeecydowanie zaaa, aczkolwiek naciskać nie będę bo to jego decyzja i to on póki co płaci za mieszkanie.Ogólnie w weekend byliśmy na imprezie, ale jestem chora, także bez rewelacji :/ nawet lodzika nie mogę zrobić, bo mam maksymalnie zapchany ;] A co do tej spontaniczności, to u nas wygląda to tak, że jak ja robię coś w stylu mruczenie, przeciąganie się to BS uprzedza, że jesli nie przestanę to wylądujemy w łóżku (a zazwyczaj są to poranki, gdzie trzeba wychodzić do szkoły/pracy) Ja się zazwyczaj z tego śmieję i liczę na to, że skończy się na gadaniu, i ostatnio jak tak zrobiłam to BS podszedł, oprał mnie o fotel w salonie i Sssssss trochę się zdziwiłam ;PFallen opowiedz coś dokładniej ;> bo chyba nigdzie tego nie przeoczyłam.. Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-03-28 o 17:02 |
|
|
|
#4480 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko tak się wydaje, że to boli itp Na początku przecież nawet depilowanie łydek boli a potem tego już się nie czuje, tutaj jest tak samo. Callanthe ale Ty piznięta jesteś Z takim wyglądem Aaaa jak ja nienawidzę takiej fałszywej skromności ![]() Fallen mów więcej
|
||
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Callanthe..
![]() Aż brak słów.. Śliczności jesteś! A która z Was nie jest.. Wszystkie jesteście ! Jak ja Was dziewczyny uwielbiam to sobie nawet nie wyobrażacie!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4483 |
|
Rozeznanie
|
no to ja juz jestem i opowiadam.
wiec tak, spedzalismy ostatnio dosc sporo czasu razem na relacjach kumpelskich. no i wczoraj wieczorem wpadl do mnie na mieszkanie bo obiecal mi taka pierdo*e naprawic, no i jak skonczyl, siedlismy sobie i wyciagnelam piwko, no i tak gadamy normalnie kumpelsko i nagle zlapal mnie za reke, dosiadl sie do mnie na lozko, i mnie przytulil. mnie zamurowalo. powiedzial ze my nie mozemy nie byc razem. dopiero teraz zdal sobie sprawe ile dla niego tak naprawde znacze, mowi ze nawet probowal podrywac jakies panienki w miedzyczasie, ale czul obrzydzenie, bo stwierdzil ze 'calkiem nalezy do mnie'. najpierw sie rozryczalam. potem zrobilam mu afere, krzyczalam ze wszystko zniszczyl i ze niszczy nadal, ze nie wiem co o tym wszystkim myslec, ze chce z nim byc ale boje sie znow zaufac. nagle mnie zlapal i mocno przyciagnal do siebie, popatrzyl gleboko w oczy i mocno i namietnie pocalowal. nogi sie pode mna ugiely. potem sie tulilismy dlugo. i takiej chemii jak wczoraj dawno nie czulismy. slychac bylo szybkie bicie naszych serc no iiiii.. wyladowalismy w lozku. po cudownym SS trzymajac mnie w objeciach zaczal snuc plany o wspolnym mieszkaniu, ze on mnie z rak nie wypusci, bo jestesmy dla siebie stworzeni. dziewczyny strasznie chce z nim byc, ale boje sie. bo glupieje przy nim. moze ze mna robic co zechce. |
|
|
|
#4484 | ||
|
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18193110]przeciez ty piekna dziewczyna jestes, nie wiem po co te torby, domyslam sie co by sie działo gdybyś sobie zrobila profil na jednym z portali randkowych
facec i by oszaleliNie potrzeba portalu tylko wiary w siebie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4485 |
|
Rozeznanie
|
Ajajajajjj Afrodytku zapomnialam ze jestes naszym rodzynkiem i dlatego napisalam 'dziewczyny'
mam nadzieje ze mi wybaczysz
|
|
|
|
#4486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Zerwać z nim całkowicie kontakt. Zapomnieć o nim, bo przecież było już dobrze.. 2. Spróbować, ale liczyć się z tym, że możesz być narażona na kolejną porażkę z jego strony. Skoro zrobił to raz, kiedyś zrobi drugi. Dla mnie szczytem było zadawanie się z kimś kto nie ma szacunku do Ciebie mówiąc, że masz się leczyć czy tym podobne odzywki.. Kochanie, wybacz za szczerość, ale tak właśnie jest.. Dziękuję . W ogóle się czegoś takiego nie spodziewałam.. |
|
|
|
|
#4487 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Okej. Przepraszam. Czyli mówiła to Axa. Wybacz, nie wiem dlaczego ale jesteście jedynymi nimfami, które cholernie mi się mylą
.Czyli historia była taka o ile pamiętam, że powiedział Ci, że nie może kochać Cię tak jak Ty byś tego chciała? Ale to i tak niczego nie zmienia. ![]() Wybór należy do Ciebie. Możesz spróbować, ale nigdy nie wiesz jakie będą tego konsekwencje .Możesz też mu powiedzieć, że trudno Ci mu zaufać, że nie chcesz kolejnej takiej akcji, ale powtarzam wybór należy do Ciebie Ale skoro go kochasz.. Może warto dać mu szanse.. |
|
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciukasy
|
|
|
|
|
#4490 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wszystko w porzadku![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba zaraz pójdę do wanny
|
|
|
|
#4492 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4493 |
|
Wtajemniczenie
|
NIe rob smaka kobieto!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4495 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i nawet dobrze... przynajmniej nie laze po scianach
|
|
|
#4497 |
|
Konto usunięte
|
Pożaliłam się BSowi, że jak pojedziemy pod namiot nad jezioro to będę chodzić w długich spodniach, bo dziś na przypadkowo pstrykniętym przez siostrę zdjęciu zobaczyłam, jaki mam cellulit
W odpowiedzi on znalazł mi odpowiedni zestaw ćwiczeń i oznajmił, że zamiast marudzić, mam ćwiczyć i dobrze się czuć we własnym ciele. Ten zestaw ma od razu ustalony harmonogram ćwiczeń na miesiąc i jak zrobię w nagrodę mam dostać od BSa bikini Bo zeszłoroczne mi się podarło Może to faktycznie dobra motywacja - nie bikini, ale fakt, że mnie wspiera. Kiedy robiłam A6W słyszałam od niego tylko "Po co ci to? I tak to nic nie da..." - a jak jakiś tydzień po moim poddaniu się zobaczył moje zdjęcia przed/po, stwierdził, że faktycznie widać różnicę ![]() W każdym razie wydrukowałam sobie tabelkę i spis ćwiczeń i zamierzam... ćwiczyć! Zwłaszcza, że brzuch, tyłek i uda rosną mi z dnia na dzień
Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2010-03-28 o 23:03 |
|
|
|
#4498 |
|
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18202455]
W każdym razie wydrukowałam sobie tabelkę i spis ćwiczeń i zamierzam... ćwiczyć! Zwłaszcza, że brzuch, tyłek i uda rosną mi z dnia na dzień [/QUOTE]Ach te treningi na lato to kazdemu w glowie a teraz mamy godzine jasniej i kiedy tu cwiczyc![]() Pisze sie do grupy wsparcia, ja takze cwicze powyzsze partie i jak na razie idzie mi calkeim niezle
|
|
|
|
#4499 |
|
BAN stały
|
Orli, chuda szkapo, daj jakiś namiar na to
![]() Może mój BS dojdzie do podobnego wniosku i będzie mnie tez wspierał ![]() Callanthe, Staaaaara!! Ty się nie uganiaj za jakimiś palantami (słowa cioci Meg), tylko ruszaj na wiosenny spacer z głową do góry, to dopiero zobaczysz jak się będą faceci oglądać. usiądź sobie na ławce w parku z książką, to dopiero faceci Ci dookoła wyrosną szybciej niż pączki na drzewach ![]() Fallen, ja pewnie bym zrobiła tak samo- zeszłabym się z nim ponownie. A czy to dobra decyzja, to nie potrafię powiedzieć bo nie znam Go. Tylko z Twoich opowieści. Spróbuj ale licz się z ponownymi jego fanaberiami |
|
|
|
#4500 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://wdziek. info/cwiczenia_na_nogi_i_posla dki.html Ja wykreśliłam sobie skipy, bo nie mam możliwości, żeby je robić. ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Przed info nie ma spacji, musiałam zrobić, bo inaczej wygwiazdkowało - ach, ta konkurencja między portalami
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

.
do smieci albo daj sie nimi kotu pobawic - lepszy z nich bedzie uzytek.
No tak... przecież jest palantem i tyle

Z takim wyglądem
Aaaa jak ja nienawidzę takiej fałszywej skromności 
Śliczności jesteś!
mam nadzieje ze mi wybaczysz
Może to faktycznie dobra motywacja - nie bikini, ale fakt, że mnie wspiera. Kiedy robiłam A6W słyszałam od niego tylko "Po co ci to? I tak to nic nie da..." - a jak jakiś tydzień po moim poddaniu się zobaczył moje zdjęcia przed/po, stwierdził, że faktycznie widać różnicę