|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22898389]No jo, to ich zadanie ale zapomniana tabletka zmniejsza skuteczność. Testa można zrobić, jak wspomniałam dla spokoju
![]() ![]() Aaa, jeszcze a'propo płatków - musli wszelakie lepsze od tych fitnesowych? Co do tabsów, zobaczymy czy okres dostanę normalnie, choć niekoniecznie będzie wyznacznikiem ;p Przykro mi, zostałaś moim guru i będę Cię teraz nękać ![]() I jeszcze muszę się pochwalić, że ubyło mi ciut pod biustem, pewnie pierwszy efekt ćwiczenia 8 min ABS od dwóch tygodni. Tam miałam najmniej, więc najszybciej mogło zniknąć... |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22897851] Czerwona herbatka?
![]() ![]() Te płatki fitness to lepiej zużyj i więcej nie kupuj, owsiana lepsza niż to cholerstwo ![]() ![]() A to nie można normalnie czerwonej kupić w sklepie? ![]() CO do płatków trochę racja... zwłaszcza te z Nestle czy inne Fitelle. Chociaż ostatnio pojawiła się jedna wersja bez dodatku cukru i bez czekolady, za to z tymi pysznymi truskawkami liofilizowanymi! Chai te łapki ![]()
"Could you see, I could break? Did you notice all my mistakes? There were times I could feel you read my mind" Ślub ![]() Edytowane przez ennostiel Czas edycji: 2010-10-26 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Konto usunięte
|
http://www.rajsmakosza.pl/figuera-1-...ek-p-1163.html tę herbatkę kupiłam
http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...telle-fit.html a płatki te, ale w tropikalnym wariancie, bez żadnych jogurtów czy czekolad - nie lubię takich sztuczności w tej formie |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Orli jak wczoraj zapomniałaś to dziś dwie bierz, dwa lata bierzesz bez przerw nic nie będzie
![]() BS nabija się z mojego guza na czubku ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4476 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22898576]Aaa, jeszcze a'propo płatków - musli wszelakie lepsze od tych fitnesowych?
Co do tabsów, zobaczymy czy okres dostanę normalnie, choć niekoniecznie będzie wyznacznikiem ;p Przykro mi, zostałaś moim guru i będę Cię teraz nękać ![]() I jeszcze muszę się pochwalić, że ubyło mi ciut pod biustem, pewnie pierwszy efekt ćwiczenia 8 min ABS od dwóch tygodni. Tam miałam najmniej, więc najszybciej mogło zniknąć...[/QUOTE] Hehe ok Naczytałam się o tym, stosowałam się i efekty były a potem wakacje, leń totalny i lipa.... Ta herbata, co dałaś linka - Skład: herbata pu-erh - czyli czerwona ![]() Jeżeli chodzi o te płatki, to rzecz w tym, że one są bardzo ulepszane, naładowane węglami, zakonserwowane. Lepiej kupić płatki owsiane i dorzucić sobie do nich owoca albo jogurta (moja wersja nr 1 ![]() Polecam szczególnie płatki błyskawiczne Melvit: http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...ne-Melvit.html Otwórz sobie link tych, co kupiłaś i porównaj zawartość węglów, tłuszczu i białka http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...telle-fit.html Te, co podaję polecam szczególnie, bo w porównaniu do reszty mają najmniej węgli i więcej białka ![]() Aż się napaliłam i sobie kupię, bo bez kitu tak się w wakacje rozleniwiłam i popuściłam, że nawet płatków mi się kupować nie chciało a taka owsiana z rana zapycha na kilka dobrych godzin, także na zajęciach nie będzie burczało na całą salę ![]() Ennostiel można ale w mojej wiosze w sklepach ta herbata kosztuje duużo a jak jadę na uczelnię, to po drodze mam tylko leclerca złodziejskiego, co ma jeszcze wyższe ceny jak w małych sklepikach.... A pijam tylko sypaną czerwoną (ekspresowa nawet w Biedronie jest). Ale w sumie wybadam jak tam cena u złodziejskiego eklera, może chociaż ta herbata będzie w ludzkiej cenie (sknera jestem i jak coś kupuję, to zapamiętuje ceny w każdym sklepie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
Idę seks uprawiać... napaliłam się, 3 dni do okresu, Labol atakuje!!!!!!!!
![]() BS szykuje pytonga ![]()
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22900041]Hehe ok Naczytałam się o tym, stosowałam się i efekty były a potem wakacje, leń totalny i lipa.... Ta herbata, co dałaś linka - Skład: herbata pu-erh - czyli czerwona
![]() Jeżeli chodzi o te płatki, to rzecz w tym, że one są bardzo ulepszane, naładowane węglami, zakonserwowane. Lepiej kupić płatki owsiane i dorzucić sobie do nich owoca albo jogurta (moja wersja nr 1 ![]() Polecam szczególnie płatki błyskawiczne Melvit: http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...ne-Melvit.html Otwórz sobie link tych, co kupiłaś i porównaj zawartość węglów, tłuszczu i białka http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...telle-fit.html Te, co podaję polecam szczególnie, bo w porównaniu do reszty mają najmniej węgli i więcej białka ![]() Aż się napaliłam i sobie kupię, bo bez kitu tak się w wakacje rozleniwiłam i popuściłam, że nawet płatków mi się kupować nie chciało a taka owsiana z rana zapycha na kilka dobrych godzin, także na zajęciach nie będzie burczało na całą salę ![]() Ennostiel można ale w mojej wiosze w sklepach ta herbata kosztuje duużo a jak jadę na uczelnię, to po drodze mam tylko leclerca złodziejskiego, co ma jeszcze wyższe ceny jak w małych sklepikach.... A pijam tylko sypaną czerwoną (ekspresowa nawet w Biedronie jest). Ale w sumie wybadam jak tam cena u złodziejskiego eklera, może chociaż ta herbata będzie w ludzkiej cenie (sknera jestem i jak coś kupuję, to zapamiętuje ceny w każdym sklepie ![]() [/QUOTE] Moż eja też sobie jakiegoś owsianego zapychacza sprawię... Zima czy co, bo mam potworny apetyt. Zjadłam dziś około 14:00 5 parówek (wiem, świństwo, nie bijcie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
Iwa a wiesz ile ja żrę??? bo jedzeniem tego nazwać nie można, na mase na mase, nawet nie wiem ile i czego, tony żarcia dziennie, BS mówi, ze jem więcej niż on, ale tylko brzuszki może porobię
![]() ![]() dobra, idę na loda
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-10-26 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to musze nauczyć się jeść wolniej. Bo teraz to nie jem tylko pochłaniam. Tak, ze po obiedzie mam wrażenie że się zaraz ocielę, a za godzinę i tak buszuję po kuchni... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
jej ja ostatnio tez tyle zre, masakra , a mialam sie odchudzac :P
no tekst mojego Bs byl mega chamski, ale wiecie jak maja kobiety, "wybacza" ale nie zapomna
#4482 |
Konto usunięte
|
Ja właśnie też ostatnio tonami wszystko pochłaniałam, jadłam więcej niż BS, dlatego ciężko mi się teraz ograniczać... Ale dziś np. zjadłam mało jak dla mnie... Może ocenicie?
Wstałam ok. 10, o 12 zjadłam śniadanie - dwa kawałki chleba z dżemem i jajecznica z dwóch jaj. Ok. 16 - obiad, trochę ziemniaków i surówki (były klopsy, których nie lubię, więc mięcha dziś niet ![]() Ok. 18 - wielkie japco ![]() Ok. 21 - ok. 60g tych fitnessów na sucho ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Aaa, zapomniałabym - ważyłam się dziś i padłam. Ja mam kuźwa niedowagę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że na loda a nie na lody ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22900914]Ale dziś np. zjadłam mało jak dla mnie... Może ocenicie? Wstałam ok. 10, o 12 zjadłam śniadanie - dwa kawałki chleba z dżemem i jajecznica z dwóch jaj. Ok. 16 - obiad, trochę ziemniaków i surówki (były klopsy, których nie lubię, więc mięcha dziś niet ![]() Ok. 18 - wielkie japco ![]() Ok. 21 - ok. 60g tych fitnessów na sucho ![]() Aaa, zapomniałabym - ważyłam się dziś i padłam. Ja mam kuźwa niedowagę! ![]() Generalnie w miarę ok, ale: Czemu śniadanie dopiero o 12?? Między 10 a 16 jeden posiłek? Powinny być dwa ![]() Mięcho powinno być do obiadu, jakieś chude - zadbaj! Lepiej sobie połowę ziemniola odłożyć. Japco to nie posiłek, jak każdy owoc - mogłaś do niego dołożyć mały kubeczek jogurtu nat chociaż, albo gruby plaster białego sera, cokolwiek białkowego. No i te fitnessy mogłaś zamienić na jakieś białeczko, ale powiedzmy że mogą być ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Śniadanie o 12, bo zaspałam i obudziłam się o 10, wybiegłam z domu, nie zdążyłam zjeść nic, ani wziąć na drogę. Zjadłam dopiero u BSa. Mięcho normalnie zjadam, ale nigdy nie lubiłam mielonego, a co za tym idzie - klopsów - boję się, co w tym może być ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
BAN stały
|
No właśnie miałam pisać, ze pewnie że możesz tymi cieplutkimi
![]() ![]() ![]() Dogadamy się jeszcze PW odnośnie szczegółów ![]() ![]() buziaki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22900914]Ja właśnie też ostatnio tonami wszystko pochłaniałam, jadłam więcej niż BS, dlatego ciężko mi się teraz ograniczać... Ale dziś np. zjadłam mało jak dla mnie... Może ocenicie?
Wstałam ok. 10, o 12 zjadłam śniadanie - dwa kawałki chleba z dżemem i jajecznica z dwóch jaj. Ok. 16 - obiad, trochę ziemniaków i surówki (były klopsy, których nie lubię, więc mięcha dziś niet ![]() Ok. 18 - wielkie japco ![]() Ok. 21 - ok. 60g tych fitnessów na sucho ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Aaa, zapomniałabym - ważyłam się dziś i padłam. Ja mam kuźwa niedowagę! ![]() Jednym słowem: tragicznie mało, bez kitu. Ile to jest? 600kcal? 700? Twoje zapotrzebowanie to minimum 1300 ![]() ![]() O tym, że żarcie słabe nie wspomnę ale tego nie komentuję, bo wiem jak to jest w domu rodzinnym... Tradycyjna polska rodzina wpieprza prawie codziennie ziemniaki i jakieś mięso... Białe pieczywo do tego i zapomina o warzywach i chudym mięsie. Grrrr też tak mam, bronię się jedynie ryżem... Chleba w mojej wiosze całkowicie żytniego nie dostanę... Jedynie mieszany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Konto usunięte
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22901582]Jednym słowem: tragicznie mało, bez kitu. Ile to jest? 600kcal? 700? Twoje zapotrzebowanie to minimum 1300
![]() ![]() O tym, że żarcie słabe nie wspomnę ale tego nie komentuję, bo wiem jak to jest w domu rodzinnym... Tradycyjna polska rodzina wpieprza prawie codziennie ziemniaki i jakieś mięso... Białe pieczywo do tego i zapomina o warzywach i chudym mięsie. Grrrr też tak mam, bronię się jedynie ryżem... Chleba w mojej wiosze całkowicie żytniego nie dostanę... Jedynie mieszany ![]() Dlatego mówię, że dziś wyjątkowo mało zjadłam, nawet ograniczając się zjadam więcej. ![]() Dobra, idę poćwiczyć i spać, bo padam ![]() Reeva, dzięki za mentorowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22901723]Dlatego mówię, że dziś wyjątkowo mało zjadłam, nawet ograniczając się zjadam więcej.
![]() Dobra, idę poćwiczyć i spać, bo padam ![]() Reeva, dzięki za mentorowanie ![]() Spoko, czytałam o tym kilka miechów i chociaż się przydaje ![]() ![]() W sumie postaraj się ćwiczyć trochę wcześniej, tak będzie lepiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Konto usunięte
|
hehe, w kupie już takie lekkie nie są, jak się nie ma kondycji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22901761]hehe, w kupie już takie lekkie nie są, jak się nie ma kondycji
![]() No jo, cisną nieźle mimo wszystko, testowałam ![]() Popedałowałam dzisiaj na rowerze hehe Porobiłam sobie interwałki a zmachałam się 100x bardziej niż normalnie ![]() ![]() ![]() Zapuszczam też włosy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- Kocham to!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22900041]Hehe ok Naczytałam się o tym, stosowałam się i efekty były a potem wakacje, leń totalny i lipa.... Ta herbata, co dałaś linka - Skład: herbata pu-erh - czyli czerwona
![]() Jeżeli chodzi o te płatki, to rzecz w tym, że one są bardzo ulepszane, naładowane węglami, zakonserwowane. Lepiej kupić płatki owsiane i dorzucić sobie do nich owoca albo jogurta (moja wersja nr 1 ![]() Polecam szczególnie płatki błyskawiczne Melvit: http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...ne-Melvit.html Otwórz sobie link tych, co kupiłaś i porównaj zawartość węglów, tłuszczu i białka http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...telle-fit.html Te, co podaję polecam szczególnie, bo w porównaniu do reszty mają najmniej węgli i więcej białka ![]() Aż się napaliłam i sobie kupię, bo bez kitu tak się w wakacje rozleniwiłam i popuściłam, że nawet płatków mi się kupować nie chciało a taka owsiana z rana zapycha na kilka dobrych godzin, także na zajęciach nie będzie burczało na całą salę ![]() Ennostiel można ale w mojej wiosze w sklepach ta herbata kosztuje duużo a jak jadę na uczelnię, to po drodze mam tylko leclerca złodziejskiego, co ma jeszcze wyższe ceny jak w małych sklepikach.... A pijam tylko sypaną czerwoną (ekspresowa nawet w Biedronie jest). Ale w sumie wybadam jak tam cena u złodziejskiego eklera, może chociaż ta herbata będzie w ludzkiej cenie (sknera jestem i jak coś kupuję, to zapamiętuje ceny w każdym sklepie ![]() [/QUOTE] A ja tam kupuję musli z Tesco lub Lidla(jest prawie takie samo) w opakowaniu po 1 kg a tańsze niż te pakowane po 350g. Do tego łyżka otrębów i mam konkretne śniadanie, a do tego znakomicie poprawia trawienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Jakoś nie przepadam za musli, muszę mieć na śniadanie chleb (no chyba, że czasami w upalne lato zjem płatki z jogurtem lub kefirem)... Jak na szczupła osobe jem dość dużo - co 3 h, o stałych godzinach... do pracy biorę 6 skibek chleba (lub 3 bułki) jakieś warzywo, dużo piję ( w pracy ok. 5 kubków herbaty, kakao), w domu obiad, kawa, coś słodkiego i o 20 kolacja... I ostatni tydzień wciągam dużo orzechów arachidowych w czekoladzie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() a ja na śniadanko uwielbiam, np jabłko, banana pokrojone w kosteczkę z naturalnym jogurtem bez żadnych dodatków, taka prościzna a jest tak zapychająca i tak pyszna... oczywiście w ramach rozsądku jeszcze coś bym doradzała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
ja też ja też ja też, m&m, albo jakieś inne, michałki... ciągle ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4494 |
Konto usunięte
|
a ja zawsze na śniadanko-żurek/barszcz biały
![]() Zapomniałam dziś jedzonka do pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22902463]a ja zawsze na śniadanko-żurek/barszcz biały
![]() Zapomniałam dziś jedzonka do pracy ![]() ![]() a ja właśnie jem chleb z serem żółtym i zielona herbata ![]() ale polecam ten jogurt i jabłko banan - takie specyficzny kwaśno słodki smak wychodzi mmmmmmmm , sama wymyśliłam tez na studiach ![]() ![]() ![]() a zupka zdrowa jest i dobra na śniadanko ja tak uwielbiam nagotować zupy na wieczór i rano zjeśc sobie
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-10-27 o 07:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
a ja piję kakao
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22902463]a ja zawsze na śniadanko-żurek/barszcz biały ![]() Zapomniałam dziś jedzonka do pracy ![]() ![]() Ooo kurcze,a masz gdzie sobie coś kupić? Pychota! ![]() A ja dziś usypiam od rana, miałam ciężką noc. Praktycznie nie spałam.Wyryczałam się. Z tym kolporterem nie wiem co będzie bo chcą mnie na sobotę też... ![]() Jeszcze w dodatku wczoraj była u mnie koleżanka-dziewczyna mojego kumpla. Biorą za 9 miesięcy ślub,a wszystko wskazuje na to że się rozdzielą. Okropny ten tydzień... A u Was jak tam?
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kurcze, ale ja dziś zdycham z niewyspania i gigantycznego okresu ![]() Byleby dotrwać do 16 i wleźć pod kołdrę.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Eh. Strasznie nie lubię słuchać jak ktoś jest mega długo, ślub i te spawy a tu mysli o rozejściu... strasznie mnie to smuci i jednocześnie straszy. ![]()
![]() |
#4500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem przed MD i wkurza mnie wszycho ![]() Axa widze Cię robaczku ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-10-27 o 10:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.