![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26115299]a pewnie, mww ma racje
![]() mww jak ci sie samej mieszka powiedz szczerze? ![]() Szczerze - przyzwyczaiłam się do samotności (może to zabrzmieć strasznie, ale wcale tak nie jest), pewnie, że czasami jest mi przykro, że budzę się i nie ma nikogo z kim mogłabym zjeść śniadanie albo poleżeć, że czasami wieczorem (kiedy znajomi są zajęci i nie ma kogo zaprosić albo wpaść na pogaduchy) przykre jest siedzenie w samotni (dlatego rozważałam zakup psa lub kota). A z drugiej strony ( i już o tym pisałam) nie wkręcam sobie, że mieszkanie samemu to coś strasznego, bo pewnie za kilka lat jak założę rodzinę będę tęskniła do takich chwil nicnierobienia. Mam ten komfort, że obok w klatce mieszka koleżanka (samotna ![]() A tak ogólnie to chyba mam coś z wodnika - samotnika. Nie należę też do osób, które non stop coś mówią, ja raczej lubię słuchać. Witam ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
![]() Jeśli miałabym wybierać związek, w którym czuję się samotna i życie jakie teraz prowadzę, bez zastanowienia wybrałabym to II. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zakorzenienie
|
A ja chyba wolę męczyć się z kimś (są jednak pewne granice), niż być sama. Tym bardziej, że nie mam rodzinki i puste mieszkanie to dla mnie kosmos.
A z babą za długo bym nie wysiedziała, lubię towarzystwo, ale starszych kobiet, bardziej doświadczonych ode mnie. Nie wiem czemu, gdy jestem sama, przychodza mi do głowy głupie myśli, wspomnienia, za dużo stanowczo myslę w każdym razie. ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- chyba mam kryzys, ale jestem też po kłótni z Bsem i tak czuję, że chyba nie wypaliło porażka życiowa a z drugiej strony nie uśmiecha mi się zaczynać wszystko na nowo samej czuję się dziś jak idiotka szczerośc do bólu ![]()
#4533 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
plusem dnia dzisiejszego jest to, ze robię pyszne spagetti
![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26116161]ojjjj ![]() ![]() już byłam ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2011-04-02 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wiosna idzie, może przyniesie coś czego się nie spodziewasz? ![]() ja na wiosnę zafundowalam sobie wizytę u wróżki-tobie tez polecam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26116394]to super ze jakieś plusy są, to znaczy ze jeszcze depresja ci nie grozi ![]() wiosna idzie, może przyniesie coś czego się nie spodziewasz? ![]() ja na wiosnę zafundowalam sobie wizytę u wróżki-tobie tez polecam. ![]() włąśnie wiesz co Ana, ja tak sobie uświadomiłam, ze jak idzie wiosna mnie łapie deprecha i lato, dlaczego??? bo wszyscy gdzieś jeżdżą, coś robią, jakies góry, jakieś morza, jakies coś nie potrzebuję tego dużo, raz na rok mogę pojechać gdzieś dalej, i raz na rok jakiś szalony weekend, ale odkąd jestem z Bsem nigdy, powtarzam nigdy tego nie było dni proszą się, aby je wykorzystać, szaleć, ŻYĆ, a on nic i nie dlatego, że nie chce, najgorszy jest fakt, że on na to nigdy nie wyda pieniędzy... już raz mi powiedział, o czym pisałam w klubie... i to mnie dołuje a jak spróbuję mu zasugerować, że jest egoistą, to nawet nie wiecie jaki furiat mu się włącza ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- acha/aha - kolejnym plusem dnia dzisiejszego jest to, że bujam w mojej różowej ramonesce i budzi powszechny zachwyt jooooooooooł ![]() ![]() ![]() nawet szefowa powiedziała, ze jest rewelacyjna i że takie rzeczy są mega oryginalne i czadowe ![]()
#4537 | ||
Zakorzenienie
|
Labirynth masz różową ramoneskę?!
![]() Gdzie kupiłaś?! ![]()
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
w orsayu czy jak mu tam i jest wyrąbiasta w kosmos
#4539 |
Zakorzenienie
|
Labi -pewnie nie miałaś jeszcze tak beznadziejnego związku jak ja - uwierz mi, wtedy gdybyś miała wybierać związek, a samotność, bez zastanowienia wybrałabyś dwójeczkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak naprawdę bardziej cierpię z powodu tego, ze nie ma nikogo bliskiego, kto by pocieszył, kto by dał wsparcie w tym trudnym momencie, gdzie mogłabym się schować jestem rozczarowana moją sytuacją i najgorsze jest to, że do nikogo żalu mieć nie mogę przeciez trza wybaczać nie?? i mamusi i tatusiowi, a temu to zwłaszcza ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- ide do klubu
![]() |
#4541 | ||
Zakorzenienie
|
Labirynth pokaaaż
![]() Dawno kupiłaś? Może jeszcze są ![]()
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
jesienią kupiłam, we wrześniu 2010
#4543 | ||
Zakorzenienie
|
Oj
![]() Szkoda ![]() Gdyby Ci się znudziła, to ja chętnie przygarnę ![]() I nie przejmuj się, jak nie ten to następny ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja właśnie zarobiłam ciasto na bułeczki maślane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane za życzonka
![]() mww ja też mam takie zdanie - wolałam być wesołą, pełną życia, nieograniczaną przez nikogo singielką, niż być w związku, który mi nie odpowiada. Zresztą trochę czasu byłam i nie powiem, ten czas był na serio zarąbisty. Faceci zaglądający w dekolt i stawiający driny, kumple pomagający przy aucie, kumpele do pogadania ![]() ![]() Lab idę do Ciebie do klubu ![]() Witam nową nimfę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
![]() a ja pycha spagetii teraz makaron gotuje ![]() ![]()
![]() |
#4547 | ||
Zakorzenienie
|
Ja mam czarną i zieloną
![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
pychota!!!
![]() Ja rano sprzątnełam kuchnie (pomyłam blaty itp), potem sprzątnęłam balkon włącznie z wtarganiem całego kompletu stół i 4 krzesła do łazienki i wyszorowaniem po zimie. Teraz właśnie wróciłam z zakupów, byłam też na myjni i umyłam swoją hondzię ![]() Ślicznie wygląda.. jest cała w nowym lakierze i uwielbiam się na nią gapić ![]() Miałam na obiad zrobić kładzione kluseczki szpinakowe (natchnienie z włoch) z takim sosikiem jak do spaghetti carbonara, ale TŻ wróci koło 19 i stwierdził, że robią grilla w warsztacie więc będą najedzeni ![]() Także kluseczki będą jutro a ja dziś .. się lenię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | ||
Zakorzenienie
|
czarna to ma mój bs, taką prawdziwa, wazy chya 100 kg, jest ogromna jak on
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() sama ![]() pomyłam podłogi, zrobiłam dwa prania, w sumie jeszcze tylko kurze w połowie domu i łazienka do wyszorowania ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 | ||
Zakorzenienie
|
Labirynth mój też wielki
![]() Na siłowni spędza mnóstwo czasu ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Zakorzenienie
|
mój nieeeeeeeee
![]() ![]() ![]() jest zarabiście owłosiony na klacie ![]() i podnosi mnie czasem jak sztangę ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
#4555 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | ||
Zakorzenienie
|
Mój na szczęście nie owłosiony
![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
Zakorzenienie
|
ja musze mieć włosy na klacie, gładki facet to tak nie bałdzo
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
moja szefowa też jest szajba a propos znaków zodiaku, jest wodnik i ona nie umie wysiedzieć sama, musi z kimś gadać, gada więcej niż ja biega, szybka, energiczna,
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Książki uwielbiam czytać jesienią i zimą - teraz wolę pójść na dłuugi spacer, pojeździć rowerem - pobyć na dworze ![]() to ja jestem zaprzeczeniem mojego znaku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() ![]() Maaajjj... jak oglądam te restauracje, to aż włosy dęba stają ![]() mww - a co z telewizorem? jak to się zepsuł? |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj w południe zaczął fiksować - obraz mi znikał, ale myślałam, że coś się dzieje z kablówką więc wyłączyłam. Pod wieczór nagle pojawił się na ekranie czarny pas i telewizor wyłączył się całkowicie. Mam cichą nadzieję, ze to nic poważnego i nie będę zmuszona do kupna nowego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.