|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Cytat:
2. ja tak mam teraz ważne - charakter da się zmienić.... charakter z greckiego znaczy m. in. piętno, a jak wiadomo piętno bywa odciskane, więc wszystko zalezy czym się karmimy, jakimi ludźmi otaczamy
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
Bo wszystko to chemia i już. D.pa blada a nie zakochanie.
Ale staram się nie myśleć o tym w ten sposób i tak, mimo wszystko. Wiecie, zwyczajnie życie sprowadza się do przetrwania gatunku, wg. biologii. Czyli zero romantyzmu i uczuć. Chemia na to pomaga i koniec kropka. Ale jakbym tak na co dzień myślała to bym mnie tu dawno nie było. ![]() A zakochanie jest faaaajne ![]()
#4743 |
Zakorzenienie
|
wiem co czujesz, ja może mam 27 lat, ale jestem z bardzo małej miejscowości, gdzie wszyscy już mają albo rodziny, albo siedzą za granicą
#4744 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Poza BSem nie mam zbyt wielu bliskich osób, którym mogłabym bez problemu zaufać. A on wiedział o mnie wszystko jeszcze zanim byliśmy razem. Szkoda tylko, że on rzadko kiedy mi się z czegoś zwierza, pod tym względem bardzo skryty jest i wyznaje zasadę, że jeśli ma problem, to nie będzie go przekazywał dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Da da- tylko w moim przypadku obawiam się, że odwróciłby się na skrajnie przeciwny.
#4747 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22057765]
![]() Poza BSem nie mam zbyt wielu bliskich osób, którym mogłabym bez problemu zaufać. A on wiedział o mnie wszystko jeszcze zanim byliśmy razem. Szkoda tylko, że on rzadko kiedy mi się z czegoś zwierza, pod tym względem bardzo skryty jest i wyznaje zasadę, że jeśli ma problem, to nie będzie go przekazywał dalej ![]() 100% mnie ![]() I On też ten skryty... cóż ten typ tak ma. Cytat:
![]()
![]() |
#4749 |
BAN stały
|
Jestem beznadziejna... Mówi mi ile znaczę w jego życiu, jak dobrze, że go wspieram, może na mnie liczyć... W drugą stronę jest tak samo... Ale co z tego jak mam wrażenie, że jestem super przyjaciółką, ale nie działam na niego...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
BAN stały
|
No to ja tam mam, ale w drugą stronę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | |
BAN stały
|
Cytat:
czyli mam sobie odpuścić próbę reformacji jego ospałego penisa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4754 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22057921]Powiedz mu to, słowo w słowo...[/QUOTE]
Powiedziałam to wczoraj... Stwierdził, ze "pieprzę głupoty"... Wkurzył się mówiąc, że pójdzie do seksuologa, bo widocznie jest nienormalny, że seks raz na 5 dni mu wystarcza... |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | |
BAN stały
|
Cytat:
Przecież Ty się rypiesz jak królik... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- ale nie z ex, z ex byłam sfrustrowana, bo po 2 latach nie było już seksu tyle ile ja potrzebowałam, dochodziło do tragedii - bo zdradzać zaczęłam
![]() |
#4757 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
BAN stały
|
Związki są %#@$
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
teraz mam seksu aż za dużo, ale żadnego przyjacila, zero zrozumienia, negacja i negacja i egoizm
#4760 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22057993]Jest tu gdzieś emotka "facepalm"?[/QUOTE]
Nie ma, a szkoda, bo bardzo często bym ją na wizażu stosowała. |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
olewanie jest najlepsze, ale ja już jestem rozdygotana nerwowo i wybucham z byle powodu... już nawet ON (największy agresor) zaczyna mnie uspokajać,
#4762 |
Konto usunięte
|
No to trzeba się zadowolić tym:
![]() Wiecie, ja na swój związek nie narzekam. Jesteśmy razem ponad 3,5 roku, nie zawsze jest kolorowo, ale się kochamy, ba, nawet zakochujemy w sobie regularnie na nowo. No i cóż, to mój pierwszy związek, więc może też inaczej na to patrzę, ale w gruncie rzeczy jestem z BSem szczęśliwa, gdyby nie on, to już dawno bym wymiękła przez sytuację z rodzicami. |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
BAN stały
|
Widzisz... Ani Ty nie jesteś zadowolona, ani ja... Czemu szala nie może się choć minimalnie przesunąć, żebyś i Ty była szczęśliwa i żeby mi tez pasowało?
Cytat:
![]() ja nie chcę płakać... po prostu oczy same robią się mokre... zwłaszcza, że nie ma Nimfy, która jest szczęśliwa i która by mogła nas kopnąć w dup.ę i powiedzieć, że "choćby runął ci świat, wiosna przyjdzie i tak"... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22058079]No to trzeba się zadowolić tym:
![]() [/QUOTE] no, ja się ciagle tym ratuję
#4765 |
Zakorzenienie
|
Czasami jak Was czytam to bardziej doceniam to co mam...
Czy Nasz związek jest jakiś nienormalny? Że rozumiemy się bez słów, że ufamy sobie bezgranicznie, że się nie kłócimy (a przynajmniej nie bardzo ![]() Nienormalni jesteśmy... albo nalezymy do jakiegoś wymierającego gatunku... Tak jak piszecie... mi też czasami brak takiego chwilowego drżenia serca jak w początkowych fazach znajomości, tego zakochania, flirtu, gry słów, spojrzeń, uwodzenia, wzajemnych podchodów... Ale potem myślę sobie, że miałam to tyle razy w życiu. I co? Byłam wtedy szczęśliwsza? Nigdy... teraz mam swoje szczęście. Nie w zakochaniu, a w miłości, nie w podchodach a w stabilizacji... A może po prostu dojrzałam do tego wszystkiego... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"życie buduje się na bazie różnic"
![]() |
#4767 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22057993]Jest tu gdzieś emotka "facepalm"?[/QUOTE]
Haha jak na ironię to jest ulubiony gest BSa... |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mi nie brakuje zakochania, ja nie lubię poczatków w związkach, te docieranie się, te niejasności, wyjasniania, ja lubię etap, tuż po... jak juz jest to zaufanie, to zrzumienie tego każdego gestu, ten "jeden mózg" niecierpię poczatków i kołatania serca, wiem jestem dziwna ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- acha i chciałabym dodac, o czym juz pisałam wczoraj - ostatnio nie mam ochoty na seks, żadnej ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- a dodam, że jestem z BS ponad 2 lata, a aja ciagle czuję się jak na poczatkuu - ta niepewnośc, te dziwne zastanawianie sie - zadzwoni - nie zadzwoni, zadzwonić - nie zadzwonić?? a to już nie dobrze, tzn że coś jest nie tak
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-09-14 o 13:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |||
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio tak miałam... moooocno.
![]() Dalej tak mam, ale już mniej. Mnie podniecają tacy faceci, z którymi chyba nie dałabym rady być, Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zakochanie jest w pewnym sensie miłe, ale dlatego, że jest owiane tajemnicą, można sobie wszystko ładnie w głowie podkolorować. Ale i tak najlepszy jest " 1 mózg" jak powiedziała Labi.
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY KOCHANE, WSZYSTKO WRESZCIE NAM SIĘ UŁOŻY!!
JAK TO MÓWIĄ "RAZ NA WOZIE RAZ POD WOZEM".. No, bierzemy łapiemy się za tyłki i wciągamy na wóz.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.