|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22940419]Wiecie, co mnie irytuje?
Nie mam dziś zajęć, a i tak muszę dziś jechać na uczelnię, załatwić sprawę z ubezpieczeniem i stypendium ![]() Ale później jadę do BSa BS wszystko ci wynagrodzi .... Byłam w klubie... |
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa opowiem Wam coś.
Mój BSik miał wyznaczoną wizytę u laryngologa w krk na tamten tydzień, zadzwoniła do Niego babka z recepcji żeby przyjechał za tydzień (czyli wczoraj) ,jak dojechał na miejsce okazało się że nie ma Go na liście. A sama dzwoniła ehh. I tak poszedł do lekarki czy Go przyjmie. Miał iść po konsultacje przed zabiegiem. A jak się okazało ma skierowanie prosto na zabieg. No,ale uprosił babkę żeby Go obejrzała. I teraz musi dowieść skierowanie do poradni i dopiero dostanie termin na zabieg:/ Znów dzień wolny biedny będzie musiał brać, biedny bo teraz mają w pracy nawał i żeby mieć wolne siedział długo w pracy,a dziś na 7 pojechał i pewnie też posiedzi. A zabieg jaki miał mieć to poszerzenie jedej komory nosa, bo ma kłopoty z zatokami. Jak się okazała to nie takie proste. 4 dni w szpitalu! Łamanie chrząstki i wyciąganie, później jakieś płytki w nosie przez 2 tyg,wymienianie ich, jeżdżenie ciągle pewnie do krk. Ojj mój bidulek. Ja Go nie odwiedzie,bo pewnie nie będę dała rady. Ale wymyśliłam,że dam Mu mojego laptopa I zrobię mu parę jakiś gier,rebusów żeby się nie nudził I na szczęście lubi czytać książki.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2010-10-29 o 10:08 |
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
O jeju zabcia, niezly bigos... ale jak widać ma kogoś, kto się o niego troszczy
Pozdrów go od Nimf |
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
No i dostałam pracę...
na razie na okres próbny umowa zlecenie 2 miechy... uffff bardzo się ciesze, bo mam dość siedzenia w chacie i niepłynnego dostępu do gotówy. Az mi się do domu wracać nie chciało. I jeszcze jest u mnie taka piękna pogoda, ciepło, słońce, aż sie zgrzałam w wracając. ![]() ![]() - tak teraz wyglądampodobają mi się tam zarobki, babka docenia pracowników i nie wykorzystuje ludzi, umie zapłacić, ale ja na początek i tak dostanę grosze jeśli zdecyduje się na mnie za te 2 miechy oczywiście będzie podwyżka ja tam się cieszę jak debil i mam nadziejkę, że nie dałam się sfrajerować z tą umowa zleceniem ![]() zaczynam od 2
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-10-29 o 10:47 |
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Lab
gratulacje ![]() ![]() Dziewczyny za co przebrać się na Halloween Party.. nie mam weny i nie bardzo mam coś co nadaje się na przebranie..
|
|
|
|
#4806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiecie jaka jestem szczęsliwa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bardziej chyba niż po obronie
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę Gratuluje! Cytat:
Biedaczek mój...A co myślicie o tej pracy, co pisałam? Brać tymczasowo czy szukać i nie brać?
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2010-10-29 o 11:24 |
|
|
|
|
#4809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja mam dylemat czy zrobić rękawiczki mniejsze czy większe... bo mniejsze lekko są ścisłe, a chciałam wszyć polar, a z kolei większe wyglądają jak rękawica kuchenna...
|
|
#4810 |
|
Rozeznanie
|
brawo,Labi!
ja też jestem szcześliwa bo właśnie przyszła paczka od mojego davida.. co prawda poczta schrzanila cos po drodze i zamiast listu w butelce dostałam kawałek szkła i tonę piasku,ale list jest najsłodszą rzeczą jaką czytałam w życiu i jeszcze w dodatku na skrzynce czeka od niego e-mail. lubię bardzo takie poranki
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mysle że chyba bym wzięła ta pracę a w trakcie szukala innej
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-10-29 o 11:38 |
|
|
|
|
#4812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu - ale to romantyczne Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-10-29 o 11:32 |
|
|
|
|
#4813 |
|
Rozeznanie
|
ja od powrotu żyję w takiej romantycznej bajce - emaile,skype,wszystko. no i przyjeżdża wiosną podczas ich przerw na uniwersytecie. a ja pewnie będę tam na sylwestra. w każdym razie ten list położył mnie na łopatki,jest bajkowy i zupełnie się czegoś takiego nie spodziewałam
|
|
#4814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W serduszka zrobione z brokatu a w środku czerwone. W środku list..długi, opisujący każdą moją część ciała, w taki sposób że mrrrraauu , mój charakter itd Szkoda,że poczta schrzaniła.Ale to nie ważne! Super Cieszę się z Tobą Cudowne uczucie napewno A to gdzie przebywa Twój BS, bo nie wyłapałam. EDIT: już napisałaś ![]() i DZIĘKI dziewczyny za wyrażenie swojego zdania
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2010-10-29 o 11:49 |
|
|
|
|
#4815 |
|
Rozeznanie
|
No w Hiszpanii,to ten co się smiałyście (chyba tutaj któraś
a jednak nie i jest wspaniale,pomijając tylko fakt kilometrów.
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hiszpania...oj! Ja kiedyś też żyłam na odległość ze starym chłopakiem. I powiedziałam sobie !nigdy więcej! Ale oczywiście życzę by się udało Jeśli tego bardzo chcecie to tak będzie
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym chciała taki romantyczny list
![]() Musiałam spruć całą rękawiczkę....
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
Labi gratuluuujjjję!!
![]() tu - no romantico faktycznie *.* |
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny właśnie uwiłam się na 2 listopada z fryzjerką. Odważyłam się
Ale chce wrócić do naturalnego koloru i już udało mi się zapuścić taki do końca ucha ![]() A pozatym myję codziennie włosy,bo mam cienkie, już nie fajnie wyglądają bo fryzura jest oklapnięta,bo pod ciężarem leci. Zdecydowanie za długie. (Choć na ślub czy jakąś okazję można fryzurkę z takich włosów można zrobić cudną- taką mi koleżka zrobiła na sobotę) Ale co ta fryzjerka mi wymyśli.. to jest to że nie mam zaufanej. Chce żeby mi poradziła fryzurkę która by optycznie zwiększała objętość włosków.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2010-10-29 o 12:20 |
|
|
|
#4821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż ja fryzjerom nie ufam wcale.
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za kciuki, przydadzą się
![]() Ja też..całe życie u koleżanki się obcinałam, ale tylko grzywki i z długości. Nigdy nie kombinowałam z cieniowaniem itd. Więc nie wiem jakby to koleżance poszło. A poza tym nie mam pomysłu na fryzurkę i może fryzjerka mi pomoże. Liczę na to.
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
tu, najważniejsze że Wam jest dobrze
![]() Cytat:
W końcu którejś fryzjerce trzeba zaufać, nawet do zaufanej się kiedyś szło pierwszy raz
|
|
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Labi gratulacje, co to za praca ?
u mnie problemy w dziekanacie - jezu latam i załatwiam - pipy w dziekanacie kazały mi warunk wykupiwać i karte i przedłużenie wiec jestem 100 zł w plecy ;(
|
#4825 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Miłego weekendu, Enno!! I żebyś miała co opowiadać!! ![]() Labi!!! a gdzie będziesz pracować? jak rozmowa?? była bezczelna i pytała o życie osobiste?? Żabciu dobrze, że będizesz miała przypływy kasy. Tak jak dziewczyny pisały, możesz szukać czegoś w trakcie. No i pozdrów BSa i dodam, że coś mi się wydaje, że dobrze ma z Tobą
|
||
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
bubu - 100 zł to nie tak źle, u mnie warunki kosztowały 200 zł - to był ból dla kieszeni
Dama - bajer jest tak genialny, że jeśli kiedyś coś mu się stanie (np. zepsuje się) to będzie dla mnie wielka strata... no chyba, że jakiś mechanik usunie usterkę...
Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-10-29 o 13:26 |
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
JUż piszę wszystko
![]() Dzięki dziweczyny wsyskie tysiac zacaluje na smierć ![]() praca w sklepie z art biurowo papierniczymi, no zwykła, ale dziś babka była w zachowaniu inna, miła, fajna, otwarta, widac, ze fajni w porzo ludzie, bo razem z mężem prowadzą biznes no zabciajs bierz pracę,. każdy grosz się przyda, wiesz za ile ja pracowałam?? i to na dwie zmiany, kokosów nie było, ale zawsze jak urobiłam jakąś premię było więcej ![]() zastanawia mnie za to mój BS, on chyba by chciał, żebym ja w domu siedziała, chyba uwiera go to, że będe zarabiałą więcej, jak się dowiedział dziwnie zaczął sie zachowywac, ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- tu super
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
Labi - zazdrosny, że będziesz miała większy kontakt z ludźmi i czasami wpadnie ci w oko inny pytong...
|
|
|
|
#4829 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
a ile za niego dałaś?Cytat:
![]() A co do BSa- zarabiała więcej, tzn więcej od niego? Bo jak więcej od niego, to się nie dziwię, że się dziwnie zachowuje- duma męska pewnie ucierpiała ![]() Wracasz na wioskę?? |
||
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Dama - niecałe 220 zł
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

I zrobię mu parę jakiś gier,rebusów żeby się nie nudził