![]() |
#4861 |
Dolce vita
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
Zatrułam się wczoraj wińskiem.....jak tak dalej pójdzie i będę zdychać sobota mi sie spieprzy przez własna głupotę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiatr jest okropniasty, strasznie mnie przewiało.. no ale ciepła grochówka i piwko pomogły ![]() ![]() TŻ się śmieje, że wyrwałam "dobre geny" na mieście ![]() Co to za bluzka za 350zł !!?! ![]() ![]() Pierścionek mi się bardzo podoba! Na prawdę ma coś w sobie ![]() ![]() A co do moich zakupów! Castorama: dwa jaśminy na balkon, pomarańczowy i żółty.. wiosna! ![]() hiacynta niebieskiego na okno w kuchni .. (3,80zł) odżywkę do moich ukochanych storczyków ![]() i uwaga... namówiłam TŻ, żebyśmy podjechali do Ikea.. Okazało się, że jest nasza komoda ![]() ![]() ![]() za 150zł mamy dużą, 5szufladową komodę ![]() do tego kosz na brudne ubrania za 19zł (w dodatku składany, łatwo go schować) 2 zestawy wieszaków (za 1,90zł 5szt) 3 talerzyki śniadaniowe, bo trochę nam brakło (po 6zł) i TŻ wziął jeszcze dwie większe szklanki do napoi z tego zaaferowania zapomniałam tylko dokupić łyżeczek do herbaty ![]() poprostu caaaaaaaała masa zakupów, a ja jestem szcześliwa jak dziecko, bo rzeczy masa a pieniędzy wydaliśmy niedużo (jak na takie zakupy) ![]() Cytat:
![]() ps. wino trzeba pić równolegle z wodą, wtedy świetne samopoczucie następnego dnia gwarantowane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() trochu nawet zazdroszczę Ci ![]() bo którzy dzis teściowie biegają??? a jak chopczyk się za młodu na fajoskich rodziców napatrzył, to i sam fajoski wyrośnie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- co do kwiatków i zakupów, to czaderskie, sama chętnie bym pokupowała takie dziś podlewając gadałam ze swoimi kwiatkami, mam 3 i BS sie ze mnie nabijał, ze gadam z kwiatkami, wydzieliłam mu, z którym on może gadać jak chce ![]()
![]() |
#4864 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z jednej strony mądrzy i inteligentni (lekarze) a z drugiej strasznie ciepli, aktywni i młodzieżowi - np. tym woodstockiem na motorze też mnie ultra pozytywnie zaskoczyli ![]() ![]() a Twoi jak? Cytat:
![]() jaki mu wydzieliłaś? kaktus :P ? wklejam foty moich kwiatkowych zakupów ![]() nie wiem tylko czemu napisałam jaśmin, a nie JASKIER ![]() Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2011-04-09 o 16:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam szczęscie do facetów bez tatiusiów, a do tego tatusiowie albo popełnili samobójstwo, albo zginęli w wypadku, już 4 raz mi sie coś takiego zdarza zarąbiście nie?? ![]() i albo apodyktyczna mamuska choleryczka, albo paranoiczna melancholijka z zespołem ofiary losu ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Kmee jakie masz modne kolory na kwiatkach, szał tego lata ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- ja nie mam kaktusów w domku ;-p jemu przydzieliłam tego od pseudochoinki, ale i tak najwięcej ja z nim gadam ![]() hahhahahhaa i NEWS ROKU: MOJA PSEUDOCHOINKA STOI DO DZIŚ I PEWNO JESZCZE POSTOI ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4866 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na serio? rany wypadek to przykre, ale samobójstwo to już smutne bardzo, trzeba być słabym i nieszczęśliwym ![]() Jak oni sobie z tym radzą i czy to mocno na nich wpływało? Mój pierwszy facet nie miał ojca (zmarł na raka w młodym wieku) tylko ojczyma, ale jego mama była strasznie apodyktyczna a on przez nią wyrósł na pantoflarza ![]() hahahha tak? o to taka intuicja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ej ale teraz chociaż JAJKA na niej powieś ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |
Zakorzenienie
|
u mnie chyba basen dziś odpada, mam wielkiego grzyba na duzych paznokciach u stóp i mocno wieje, i mam cellulit
![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
ciekawe dlaczego ciagna do mnie tylko tacy faceci??? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4868 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Zakorzenienie
|
nie mam pojęcia, naprawdę
ale w ramach ciekawostki, m ój BS miał same dziewczyny, które wychowywały sie bez ojców, albo żyły z nimi(ojcami) w konflikcie bardzo powaznym ![]() tak, mam grzybicę paznokci u stopy, załatwiłam się tak na openerze, podczas szalonej nocy w akademiki, gdzie nocowałam w 2008 roku byłam na koncercie massive attack i chemical brothers ![]() ![]() ![]() ![]() ale mam grzyba ![]() coś za coś wyleczyłam go, ale tej jesieni przemoczyłam stopy i wszystko wróciło ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- kupiłam w ptece dziś nailner, ciekawe czy pomoże ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2011-04-09 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja bym poszła do lekarza, żeby dał coś silnego i skutecznego (wiem, że z tym problem, bo to wyjątkowo uparty temat) ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Zakorzenienie
|
ale co patologiczne??
o - sweet edit ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2011-04-09 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4872 | |
Dolce vita
|
Cytat:
![]() ![]() Kmee zakupy super. Cieszą takie sprawy ![]() Labi, pierścionek mi się podoba, uwielbiam takie rzeczy....podpowiedz, gdzie kupilas? p.s. był seeeeks ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w zwykłym jakimś jubilerskim... może miał nazwę, ale nie zwróciłam uwagi ![]() zwyklak jakiś ![]()
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
ale zrobiłam dziś pyszny obiad, trochę żałuję, że foty nie zrobiłam, robiło wrażenie
![]() ![]()
#4875 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane
![]() Nadrobie jutro obiecuje ![]() Padam, dziś z BSikiem kijki i szlakiem takim przez lasy 12 km ![]() Włączamy filmik, później siłę napewno znajdziemy na małe co nieco i do spanka ![]()
![]() |
#4877 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyna z facetami z ojcami po samobójstwach z facetem z dziewczynami z problemami z kontaktami z ojcami
![]() hehehe oboje pokręceni ![]() patologiczne oczywiście w żartach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() a dziś rano była poważna walka, żeby pozbyć się kaca, bo w planach obiad u babci i wizyta u rodziców z okazji urodzin taty ![]() Na szczęście wygrałam! ![]() bardzo cieszą ![]() ![]() opowiedz coś! Cytat:
![]() poopowiadaj jak wyjazd ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Dolce vita
|
No i znowu był seks. I co???? cholera...że też wróciła właścicielka
![]() ![]() ![]() Najgorsze (najlepsze?) jest to, że taka konspiracja strasznie mnie jara ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. po piątkowych wojażach ten weekend spędziłam na trzeźwo. Kmee gratuluję walki z kacem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wypoczęta po weekendzie zgłaszam gotowość do rozpoczęcia pracy ![]() Sobota - sympatycznie spędzona w towarzystwie dziewczyn, popiłyśmy, pojadłyśmy, kupa śmiechu.... Miłęgo dnia kochane |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ukrywam, że poczułam się urażona dzień doberek ![]()
![]() |
#4881 | ||
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() bry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zadomowienie
|
Hejka laseczki
![]() Po weekendzie na uczelni, człowiek aż się cieszy, że wraca do pracy w poniedziałek ![]()
#4883 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 |
Zakorzenienie
|
A ja znów domek... ale zabieram się za ogarnięcie domu, później za zrobienie prac do szkoły na weekend żeby mieć spokój
![]() Robi się coraz cieplaj, a ja jestem na etapie zerowym z pracą lic., a jak bedzie mega ciepło to na pewno mi się będzie chciało. Człowiek jak nie dostanie kopa to jest leniem! Kmee to nie był wyjazd ![]() To była wycieczka jedno popołudniowa szlakami, które mamy nie tak daleko. Ahh uwielbiam drogi przez lat, BSik obok i gadanie o pierdołach lub porostu spacer w milczeniu. Parę szczytów zdobytych. Fajnie tu mamy, po tej stronie pl ![]() Przydała mi się ta wycieczka,bo zapomniałam o wszystkim, o chrzcie na którym byłam i było dość dziwnie, wieczorem w domu BSikowi się rozryczałam z tej całej sytuacji mojego taty. Ale to może w klubie i nie teraz ![]() Miłego dnia!
![]() |
#4885 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4886 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już niestety/stety nie mam okazji zbytnio, jako że mało wyjazdów a mieszkanie wynajęte i o. Cytat:
![]() ![]() Ja sobie poradziłam kapustą kiszoną (na surówkę była, ale co tam) a potem glukozą i paracetamolem ![]() Cytat:
![]() Kurde ja nigdy nie mam takich czysto babskich spotkań, no może kiedyś, ciutek zazdroszczę ![]() eee ja zawsze w ramach żartu głupoty gadam, jak mogłaś pomyśleć, że na prawde patologicznie (przepraszam ![]() ![]() ![]() czemu? Cytat:
![]() ![]() Jak pojedziemy do rodziców tż po Świętach, to sobie odbijemy. Opowiedz w klubie na spokojnie co się stało ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Zadomowienie
|
16-17 kwiecień
Zajęcia oba dni od 9-19:15 + urodziny przyjaciółki 23-25 kwiecień Święta czas zajęty na odwiedzanie rodziny + zapraszanie na wesele 30kwiecien -1maj Wyjazd z zaproszeniem 260km od domu ![]() 7-8 maj sob zajęcia 9-19.15 niedziela 9-18:30 + egzamin z Etyki Biznesu 14-15maj sob- egzamin zarządzanie finansami+ wieczór panieński przyjaciółki niedziela- zajęcia 13:45-19.15 21-22 maj sob zajęcia 9:00-20.15 niedz. zajęcia 9.45-13.45 o 16egzamin 28-29 maj sobota - egzamin ekonometria niedziela- komunia 4-5 czerwiec zajęcia oba dni od 9;00-19.15 11-12 czerwiec mój wieczór panieński ![]() 18-19 czerwiec wesele dwudniowe przyjaciółki wyjazdowe 25-26 czerwiec MÓJ ŚLUB ![]() no i 3-4 lipca Wylot do Egiptu na 15 dni i wreszcie odpoczne ![]()
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
wow to się nazywa TERMINARZ!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Zakorzenienie
|
A mi się śnił chyba mój ślub i powiedziałam, że nie, że nie chcę...
![]()
#4890 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.