|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
ale mamy nimfowe tematy?
---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- btw. co polecacie mega śmiesznego? film... żeby płakać ze śmiechu
|
#512 |
|
Konto usunięte
|
zalezy co kto lubi, ja ogladalam ostatnio vampires sucks
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
"sikałam" jak przelatywali wszyscy nad kłoda...
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Kacha, mój BS powiedział, ze to badziewie
![]() Generalnie zależy od gustu... ja na przykład się mega śmiałam na Lejdis ;D fajne jest też The Onion Movie, Fast Times at Ridgemont High (stare ale jare, u mnie śmiech wywołuje sam widok mlodego Seana Penna ), It's Complicated z Meryl Streep... a, i wbrew pozorom Kobiety na skraju załamania nerwowego, Almodovara. Nawet faceci się śmiali
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
To tak a propo jeszcze religii ..
http://www.youtube.com/watch?v=hYrWO...eature=related |
|
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś to puszczałam,a le puszczam raz jeszcze
meeega positiveeeeee http://www.youtube.com/watch?v=WbTuQ4S4jQc ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-11-02 o 20:40 |
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, co do filmów, jak mogłam zapomnieć
Robin Hood: Faceci w rajtuzach (ale musi być dobre tłumaczenie ;D), Princess Bride (Narzeczony księżniczki chyba polski tytuł), no i oczywiście filmy Monty Pythona! Święty Graal, Żywot Briana <3 |
|
|
|
#519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Coś czuję, że muszę zobaczyć ![]() The Onion Movie--> Melissa Cherry tak pasuje do wątku
|
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ostatnio mam manię na polskie komedie ale te starsze z czasów kilera itp itd
ostatnio oglądałam pieniądze to nie wszystko i dzień świra
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
to co jest piękne to to, że mamy wolną wolę
i to my decydujemy wg jakich zasad chcemy żyć jestem jednak daleka ja osobiście od powiedzenia "róbta co chceta"
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super!!! Podoba mi się!!Ja nie wiem jak dziewczyny mogą wychodzić za arabów
|
|
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
martwi mnie jedno, moja siora chce wyprowadzić się do turcji, ale ja jje tego nie powiem....
swoją droga polecam świetny film "gegen die wand"
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-11-02 o 20:49 |
|
|
|
#524 |
|
Konto usunięte
|
Chai, śmieszne? Polecam "Odlot" - pixarowa kreskówka, ale naprawdę genialna
![]() Byłam u BS cały dzień, był seksior, ale RAZ I bez minetki Maruda ze mnie, bo seksior był boski, ale jakoś tak... no, kto jak kto, ale Wy zapewne rozumiecie
|
|
|
|
#525 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Polecam "Nie zadzieraj z fryzjerem" |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
Laaaaabi kocham te rytmy! Kocham tą piosenkę!
Swego czasu jak ją poznałam to słuchałam dniami, tygodniami jak jechałam do szkoły i na przerwach... aaaj.
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
albo to, jest smieszne:
http://www.youtube.com/watch?v=Ihsne...eature=related ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
ja teeeeeeeeeeeeż
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja polece nieco starszy film ale zawsze jestem posikana "Czyste szaleństwo" z Genem Wilderem i Preyorem A z nowszych to usmialam się na "Pan i Pani kiler" uhahana byłam gdy jej broń z żakietu wystawała ;p
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23015924]Chai, śmieszne? Polecam "Odlot" - pixarowa kreskówka, ale naprawdę genialna
![]() Byłam u BS cały dzień, był seksior, ale RAZ I bez minetki Maruda ze mnie, bo seksior był boski, ale jakoś tak... no, kto jak kto, ale Wy zapewne rozumiecie [/QUOTE]kreskówka bardzo fajna, ale ja miałam dwa podejścia... przy pierwszym jak babcia zmarła rozryczałam się jak dziecko i wyłączyłam film... przy drugim podejściu byłam twardsza |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#530 |
|
Konto usunięte
|
Też miałam dwa podejścia - za pierwszym spóźniłam się na film i oglądałam od tego spotkania z młodym, więc za drugim razem miałam niezłe zbicie z powodu tego początku smutnego...
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
ja bardzo lubie ten bit, ale wywaliłabym kilka wersów, po pierwsze nie wierzę w żadne dża ani rasta
http://www.youtube.com/watch?v=nd8bZfDY0m4 i wbrew pozorom nie jest to piosenka o wszech obecnym "piźnięta zawsze uśmiechnięta" droga wiary nawet w siebie, nie jest łatwą drogą ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- ha i pomyslec, że kiedyś byłam taka mroczną czarną jak smoła metalówą, ale zawsze byłam jakaś bardziej pozytywna niż moje kolezanki czarniejsze od smoły ale trzymam kciuki za nie
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-11-02 o 20:56 |
|
|
|
#532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
no akurat w tej piosence tylko tekst jest warty uwagi, bo muzyczka niezbyt skomlikowana
![]() ale wiem o co chodzi, ja tez wolę muze
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No skoro mamy taką zgodnosć to chyba musisz ;D generalnie jest tego więcej, ale mam dziury w głowie...[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23016049]Też miałam dwa podejścia - za pierwszym spóźniłam się na film i oglądałam od tego spotkania z młodym, więc za drugim razem miałam niezłe zbicie z powodu tego początku smutnego...[/QUOTE] Ano, początek jest mocny. Ale ogólnie kreskówka świetna Urzekł mnie też WALL-E <3A! Krótkie spięcie 1 i 2! Klasyka |
|
|
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak muzycznie, apropo textów... Ale jak nas głupawa weźmie to tak gadamy jak on
|
|
#536 |
|
Konto usunięte
|
Aaa, miałam Wam powiedzieć o moim dzisiejszym odkryciu... BS ma lustro na całą ścianę, że bez problemu obejmuje ono całą sylwetkę, dziś po seksie BS poszedł do sklepu, a ja cichaczem nago przed to lustro...
I chyba nie jest ze mną tak źle... Owszem, mam gdzieniegdzie za dużo, jak widziałyście na zdjęciach, ale na nich nie ma moich ponad metrowych nóg ujętych np Trzeba patrzeć na pozytywy... Dziś jeszcze podczas gry wstępnej, jak leżałam na łóżku nago wyciągnięta, BS tak się odsunął z popatrzył z takim... emmm... podziwem na mnie od góry do dołu i zapytał z uśmiechem, gdzie ja niby mam za dużo. Tak spojrzałam, faktycznie, nie jest źle, dla kogoś może to być nawet seksowny widok No, ale jak leżałam lekko wygięta w łuk, to wiadomo, że ciało smuklej wygląda.Niemniej, z ćwiczeń i ograniczania jedzenia nie zamierzam rezygnować. ![]() Wpadam w jakiś narcyzm?
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam słuchać 3ody kru ^^
Jakoś tak poprawiają humor a tekst tej piosenki to mają chyb najlepszy ![]() http://www.youtube.com/watch?v=LTFNihx7Wfg
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23016417]Aaa, miałam Wam powiedzieć o moim dzisiejszym odkryciu... BS ma lustro na całą ścianę, że bez problemu obejmuje ono całą sylwetkę, dziś po seksie BS poszedł do sklepu, a ja cichaczem nago przed to lustro...
I chyba nie jest ze mną tak źle... Owszem, mam gdzieniegdzie za dużo, jak widziałyście na zdjęciach, ale na nich nie ma moich ponad metrowych nóg ujętych np Trzeba patrzeć na pozytywy... Dziś jeszcze podczas gry wstępnej, jak leżałam na łóżku nago wyciągnięta, BS tak się odsunął z popatrzył z takim... emmm... podziwem na mnie od góry do dołu i zapytał z uśmiechem, gdzie ja niby mam za dużo. Tak spojrzałam, faktycznie, nie jest źle, dla kogoś może to być nawet seksowny widok No, ale jak leżałam lekko wygięta w łuk, to wiadomo, że ciało smuklej wygląda.Niemniej, z ćwiczeń i ograniczania jedzenia nie zamierzam rezygnować. ![]() Wpadam w jakiś narcyzm? [/QUOTE]Moim zdaniem, zaczynasz myśleć racjonalnie
|
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23016417]Aaa, miałam Wam powiedzieć o moim dzisiejszym odkryciu... BS ma lustro na całą ścianę, że bez problemu obejmuje ono całą sylwetkę, dziś po seksie BS poszedł do sklepu, a ja cichaczem nago przed to lustro...
I chyba nie jest ze mną tak źle... Owszem, mam gdzieniegdzie za dużo, jak widziałyście na zdjęciach, ale na nich nie ma moich ponad metrowych nóg ujętych np Trzeba patrzeć na pozytywy... Dziś jeszcze podczas gry wstępnej, jak leżałam na łóżku nago wyciągnięta, BS tak się odsunął z popatrzył z takim... emmm... podziwem na mnie od góry do dołu i zapytał z uśmiechem, gdzie ja niby mam za dużo. Tak spojrzałam, faktycznie, nie jest źle, dla kogoś może to być nawet seksowny widok No, ale jak leżałam lekko wygięta w łuk, to wiadomo, że ciało smuklej wygląda.Niemniej, z ćwiczeń i ograniczania jedzenia nie zamierzam rezygnować. ![]() Wpadam w jakiś narcyzm? [/QUOTE]Kochana, to nie narcyzm, to jak najbardziej zdrowa samoakceptacja i niepotrzebne Ci "jak dobrze wyglądać nago"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.

Podoba mi się!!

ja teeeeeeeeeeeeż
i niepotrzebne Ci "jak dobrze wyglądać nago"