![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
ale mamy nimfowe tematy?
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- btw. co polecacie mega śmiesznego? film... żeby płakać ze śmiechu ![]() ![]()
#512 |
Konto usunięte
|
zalezy co kto lubi, ja ogladalam ostatnio vampires sucks
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
"sikałam" jak przelatywali wszyscy nad kłoda...
![]() ![]()
#514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
Kacha, mój BS powiedział, ze to badziewie
![]() Generalnie zależy od gustu... ja na przykład się mega śmiałam na Lejdis ;D fajne jest też The Onion Movie, Fast Times at Ridgemont High (stare ale jare, u mnie śmiech wywołuje sam widok mlodego Seana Penna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
To tak a propo jeszcze religii ..
http://www.youtube.com/watch?v=hYrWO...eature=related |
![]() ![]() |
![]() |
#517 | |
Zakorzenienie
|
kiedyś to puszczałam,a le puszczam raz jeszcze
meeega positiveeeeee ![]() http://www.youtube.com/watch?v=WbTuQ4S4jQc ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-11-02 o 19:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
Aaa, co do filmów, jak mogłam zapomnieć
![]() Robin Hood: Faceci w rajtuzach (ale musi być dobre tłumaczenie ;D), Princess Bride (Narzeczony księżniczki chyba polski tytuł), no i oczywiście filmy Monty Pythona! Święty Graal, Żywot Briana <3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() The Onion Movie--> Melissa Cherry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
a ja ostatnio mam manię na polskie komedie ale te starsze z czasów kilera itp itd
![]() ![]()
#521 |
Zakorzenienie
|
to co jest piękne to to, że mamy wolną wolę
i to my decydujemy wg jakich zasad chcemy żyć jestem jednak daleka ja osobiście od powiedzenia "róbta co chceta"
![]() |
#522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super!!! ![]() Ja nie wiem jak dziewczyny mogą wychodzić za arabów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
martwi mnie jedno, moja siora chce wyprowadzić się do turcji, ale ja jje tego nie powiem....
swoją droga polecam świetny film "gegen die wand"
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-11-02 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Konto usunięte
|
Chai, śmieszne? Polecam "Odlot" - pixarowa kreskówka, ale naprawdę genialna
![]() Byłam u BS cały dzień, był seksior, ale RAZ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Polecam "Nie zadzieraj z fryzjerem" |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
Laaaaabi kocham te rytmy! Kocham tą piosenkę!
Swego czasu jak ją poznałam to słuchałam dniami, tygodniami jak jechałam do szkoły i na przerwach... aaaj. ![]()
#527 | |
Zakorzenienie
|
albo to, jest smieszne:
http://www.youtube.com/watch?v=Ihsne...eature=related ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja polece nieco starszy film ale zawsze jestem posikana "Czyste szaleństwo" z Genem Wilderem i Preyorem ![]() A z nowszych to usmialam się na "Pan i Pani kiler" ![]()
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23015924]Chai, śmieszne? Polecam "Odlot" - pixarowa kreskówka, ale naprawdę genialna
![]() Byłam u BS cały dzień, był seksior, ale RAZ ![]() ![]() ![]() kreskówka bardzo fajna, ale ja miałam dwa podejścia... przy pierwszym jak babcia zmarła rozryczałam się jak dziecko i wyłączyłam film... przy drugim podejściu byłam twardsza |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Konto usunięte
|
Też miałam dwa podejścia - za pierwszym spóźniłam się na film i oglądałam od tego spotkania z młodym, więc za drugim razem miałam niezłe zbicie z powodu tego początku smutnego...
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
ja bardzo lubie ten bit, ale wywaliłabym kilka wersów, po pierwsze nie wierzę w żadne dża ani rasta
http://www.youtube.com/watch?v=nd8bZfDY0m4 i wbrew pozorom nie jest to piosenka o wszech obecnym "piźnięta zawsze uśmiechnięta" droga wiary nawet w siebie, nie jest łatwą drogą ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- ha i pomyslec, że kiedyś byłam taka mroczną czarną jak smoła metalówą, ale zawsze byłam jakaś bardziej pozytywna niż moje kolezanki czarniejsze od smoły ![]() ale trzymam kciuki za nie ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-11-02 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#532 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
no akurat w tej piosence tylko tekst jest warty uwagi, bo muzyczka niezbyt skomlikowana
![]() ale wiem o co chodzi, ja tez wolę muze ![]()
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23016049]Też miałam dwa podejścia - za pierwszym spóźniłam się na film i oglądałam od tego spotkania z młodym, więc za drugim razem miałam niezłe zbicie z powodu tego początku smutnego...[/QUOTE] Ano, początek jest mocny. Ale ogólnie kreskówka świetna ![]() A! Krótkie spięcie 1 i 2! Klasyka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak muzycznie, apropo textów... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale jak nas głupawa weźmie to tak gadamy jak on ![]() ![]()
![]() |
#536 |
Konto usunięte
|
Aaa, miałam Wam powiedzieć o moim dzisiejszym odkryciu... BS ma lustro na całą ścianę, że bez problemu obejmuje ono całą sylwetkę, dziś po seksie BS poszedł do sklepu, a ja cichaczem nago przed to lustro...
I chyba nie jest ze mną tak źle... Owszem, mam gdzieniegdzie za dużo, jak widziałyście na zdjęciach, ale na nich nie ma moich ponad metrowych nóg ujętych np ![]() Dziś jeszcze podczas gry wstępnej, jak leżałam na łóżku nago wyciągnięta, BS tak się odsunął z popatrzył z takim... emmm... podziwem na mnie od góry do dołu i zapytał z uśmiechem, gdzie ja niby mam za dużo. Tak spojrzałam, faktycznie, nie jest źle, dla kogoś może to być nawet seksowny widok ![]() Niemniej, z ćwiczeń i ograniczania jedzenia nie zamierzam rezygnować. ![]() Wpadam w jakiś narcyzm? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam słuchać 3ody kru ^^
Jakoś tak poprawiają humor a tekst tej piosenki to mają chyb najlepszy ![]() http://www.youtube.com/watch?v=LTFNihx7Wfg
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23016417]Aaa, miałam Wam powiedzieć o moim dzisiejszym odkryciu... BS ma lustro na całą ścianę, że bez problemu obejmuje ono całą sylwetkę, dziś po seksie BS poszedł do sklepu, a ja cichaczem nago przed to lustro...
I chyba nie jest ze mną tak źle... Owszem, mam gdzieniegdzie za dużo, jak widziałyście na zdjęciach, ale na nich nie ma moich ponad metrowych nóg ujętych np ![]() Dziś jeszcze podczas gry wstępnej, jak leżałam na łóżku nago wyciągnięta, BS tak się odsunął z popatrzył z takim... emmm... podziwem na mnie od góry do dołu i zapytał z uśmiechem, gdzie ja niby mam za dużo. Tak spojrzałam, faktycznie, nie jest źle, dla kogoś może to być nawet seksowny widok ![]() Niemniej, z ćwiczeń i ograniczania jedzenia nie zamierzam rezygnować. ![]() Wpadam w jakiś narcyzm? ![]() Moim zdaniem, zaczynasz myśleć racjonalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zakorzenienie
|
#540 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23016417]Aaa, miałam Wam powiedzieć o moim dzisiejszym odkryciu... BS ma lustro na całą ścianę, że bez problemu obejmuje ono całą sylwetkę, dziś po seksie BS poszedł do sklepu, a ja cichaczem nago przed to lustro...
I chyba nie jest ze mną tak źle... Owszem, mam gdzieniegdzie za dużo, jak widziałyście na zdjęciach, ale na nich nie ma moich ponad metrowych nóg ujętych np ![]() Dziś jeszcze podczas gry wstępnej, jak leżałam na łóżku nago wyciągnięta, BS tak się odsunął z popatrzył z takim... emmm... podziwem na mnie od góry do dołu i zapytał z uśmiechem, gdzie ja niby mam za dużo. Tak spojrzałam, faktycznie, nie jest źle, dla kogoś może to być nawet seksowny widok ![]() Niemniej, z ćwiczeń i ograniczania jedzenia nie zamierzam rezygnować. ![]() Wpadam w jakiś narcyzm? ![]() Kochana, to nie narcyzm, to jak najbardziej zdrowa samoakceptacja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.