![]() |
#601 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Jutro wreszcie widzę się z BSem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry nimfetki
![]() Ja dzisiaj się spotkam z BS ![]() Jeśli nie spłonę na tym słońcu. Mam tyyyle nauki, a nie robię nic ![]() ![]()
#603 |
Zakorzenienie
|
Cieszcie się kochane, ze macie sesje, wakacje - ja już to mam za sobą i tak tęsknię do tamtych lat..właściwie to chciałabym mieć znów 4 lata - beztroskie dzieciństwo przypominam sobie m.in. słuchając Lata z Radiem..
|
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
A ja zestaw do opalania mam gotowy, wymaziana kremem, ksiązki już leża, woda z lodem i cytryną tez, krem pod reką... czas na naukę... i opalanie eeeeeeeeee zobaczymy czy się da.... a ja to już bym chciała mieć pracę!!! Konkretną, a nie wciąz i wciąz przystankową, czas studiów już dawno mnie zmęczył...
![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19916192]Jutro wreszcie widzę się z BSem ![]() ![]() ![]() Tylko napisz co tam razem powyprawiacie ![]()
#605 |
Konto usunięte
|
JEŚLI coś powyprawiamy, oczywiście, że zdam relację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Zakorzenienie
|
No 40 min na jednym boczku, a teraz kolejne 40 min na drugim boczku i opalania starczy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Tylko jest problem, kto pomizia kremikiem plecki??? ![]() A sama se pomiziam...
#607 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wiem czy będę w ogóle miała czas pisać w najbliższych dniach... może tygodniach... Ale będę się starała przynajmniej czytac... Mam taką masakrę w pracy, że coś strasznego... |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#609 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Zboczuszki
![]() Znowu dzisiaj goraco ![]() ![]() i jeszcze nas nawiedzą "tropikalne burze".. taka Amazonia będzie ![]() Co do wit B1 na komary - może od razy B compex? To i B6 będzie ![]() Ja też na razie znikam.. także miłego i owocnego we wrażenia weekendu Wam życzę ![]() (No i liczę na dużo ciekawych relacji, oczywiście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Konto usunięte
|
ech ja juz od rana nakrzyczalam na mojego. dobrze wie ze od poniedzialku siedze i sie kisze w domu a ten mnie budzi telefonem i slowami "wstawaj ladna pogoda jest" ....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Konto usunięte
|
http://lakieroholiczka.blogspot.com/ Patrzcie jaki szpaaan
![]() Nudzi mi się, wiem ![]() Ale przynajmniej z tych nudów obfociłam i opisałam wszystkie moje lakiery ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#612 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19919290]http://lakieroholiczka.blogspot.com/ Patrzcie jaki szpaaan
![]() Nudzi mi się, wiem ![]() Ale przynajmniej z tych nudów obfociłam i opisałam wszystkie moje lakiery ![]() o masacra... pamiętam jak miałam 19-20 lat to malowałam pazurki na czarno ( nosze długie pazurki), teraz albo maluję Inglotem 92 (chyba ![]() Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-06-11 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
I po opalaniu, tylko na tyłku mnie wzięło, bo tam najmniej kremu dałam...
Orli, ale ja nie widzę tych nowych fot... ![]()
#614 |
Konto usunięte
|
Chcę wrzucać seriami
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- A ten "szpaaan" to efekt mojej nudy, czyli nagłówek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;19919031]ech ja juz od rana nakrzyczalam na mojego. dobrze wie ze od poniedzialku siedze i sie kisze w domu a ten mnie budzi telefonem i slowami "wstawaj ladna pogoda jest" ....
![]() ![]() Jak dla mnie mój BS od jakiegoś czasu zachowuje się conajmniej dziwnie... już w zeszłym roku miał podobne zwały, ale teraz chyba przegina... chodzi i wzdycha, że upał, jego matka ma remont, a on nawet jej nie pomoże, bo chopiec nie lubi sie przemęczać, już na myśl o wynoszeniu mebli był bardzo niezadowolony. Po mnie na dworzec nie wyjdzie, bo jest zapracowany (siedzi w domu i gra w głupie gry, a lbo ciagle te same dźwieki od dwóch lat na gitarze), jak dzowni, pyta czy mam cięzki plecak (chopak bardzo, ale to wręcz OGROMNIE nie lubi dźwigać) a taki niby z wyglądu twardziel. Moim zdaniem większego harbiego ejscze nie trafiłam, wygląda jak twardziel, zachwouje się jak pipa... niestety musiałam to z siebie wyrzucić. ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19919445]Chcę wrzucać seriami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- A ten "szpaaan" to efekt mojej nudy, czyli nagłówek ![]() To daj Orli, bo ja tez uwielbiam kolorki na paznokciachd dawaj dawaj ![]()
![]() |
#616 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Konto usunięte
|
No to te obiecane lakiery, na paznokciach będę je wrzucać regularnie
![]() I jako gratis, to na co dziś przerobiłam kobalcik ![]() Nie mam ich teraz zbyt dużo, bo sporej części się pozbyłam, ale spoko, nadrobię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19919529]A jemu to samo mówiłaś?[/QUOTE]
Tak mówiłam, a raz nawet w prost powiedziałam : ****uś.... oskarżył mnie o egoizm i prawie się rozstalismy.... Ślub? On woli kupić sobie za kase, któe miałby przeznaczyć na ślub PS 3, coś do grania, nie wiem co to... i już zaczyna fukać na ten temat. Zaręczyny? Tylko ważne wg niego sa z drogim pierścionkiem, ale jak kupował pierścionek, patrzył, żeby był najtańszy... - wczoraj mu to powiedziałam. Obrączki?? Nie mają być kichowate, ale 2000 zł to za duzo, 1000 za mało nie da na lepsze... zresztą On nie musi dawać, przeciez oboje się mamy w to włożyć, ale On dziś przegioł. Miałam zrobić zakupy na obiad, ale stwierdził, że zjemy obiad na stołówce u niego w pracy, bo jak powiedział - taniej. Ja rozumiem oszczędnośc, ale już kiedyś mi taki numer wywinął, dał do zrozumienia, że mu kase mogłabym podebrać czy zabrać.... wiecie w jakim byłam szoku???? Skąd ten człowiek sobie coś takiego wziął. Pytam więc go, czy ktoś mu kiedyś tak zrobił. A on, "że nie, ale ludzie są różni...." Przeciez ja mam swoją kasę??? Nigdy w zyciu nie spodziewałąbym się czegos takiego...
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-11 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#619 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
ech no to też nieciekawie kochana ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#620 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziwna i nieprzyjemna sytuacja, to fakt... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#621 | ||
Zakorzenienie
|
Nic nie poradzę... wczoraj wróciłam przed 22 z pracy... a powinnam być do 19... miałam szkolenie z raportów... a za to nam nadgodzin nie zapłacą. Poza tym zdecydowanie brakuje nam rąk do pracy... Na etacie pracujemy we dwie, są jeszcze dwie dziewczyny na umowę zlecenie na sezon, z czego jedna właśnie rezygnuje... No masakra jest... Wiem, że dla was to pewnie wszystko wyrwane z kontekstu, ale to trzeba by było zobaczyć miejsce w którym pracuję, to stałoby się jasne dlaczego taki cyrk teraz jest...
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19919290]http://lakieroholiczka.blogspot.com/ Patrzcie jaki szpaaan ![]() Nudzi mi się, wiem ![]() Ale przynajmniej z tych nudów obfociłam i opisałam wszystkie moje lakiery ![]() Daj mi choć 1/5 swojego czasu... Marudzę, wiem ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Zakorzenienie
|
Labirynth - co za TYP z tego TŻ, potrzebna Wam poważna, spokojna rozmowa, bo jak to przemilczysz to on będzie uważał, że jest ok..
|
![]() ![]() |
![]() |
#623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ze BS ma taki głupi charakter... bardzo go kocham, ale gdy stalo sie to wtedy, bylam zalamana i powaznie zaczelam watpic... On to wyczul i zaczal mocno naprrawiac. Ale wlasnie od kilku dni dziwi mnie jego zachowanie. Otwarcie napisze BS ma problem z kasa, ale taki, ze bardzo nie lubi sie nia dzielic. I dlatego moje drogie, gdy jade do domu, nie zawsze mam ochote wracac z niego. Choc tesknie lacze, racjonalnie czuje, ze lekko nie bedzie. ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;19919730]ech no to też nieciekawie kochana ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- ![]() ![]() ![]() To zachowanie, które opisujesz jest tez bardzo podobne do zachowania mojego BS...... bardzo, praiwe identyczne. ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Każde z nas ma swoje pieniadze. Mysle, ze oboje po rowno inwestujemy w to zycie razem... ale... po prostu wymiękam ostatnio... gdy widze jakieś szczególiki choćby odnośnie tego problemu. ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19919556]No to te obiecane lakiery, na paznokciach będę je wrzucać regularnie ![]() I jako gratis, to na co dziś przerobiłam kobalcik ![]() Nie mam ich teraz zbyt dużo, bo sporej części się pozbyłam, ale spoko, nadrobię ![]() Orli czadowe lakiery, powiem CI jakie kolory mi osobiście sie podobają. ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Pierwsze trzy foty ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale nie gniewaj sieeee ![]() ![]() Lepiej zapytaj kto wymyslil ten dury pozeracz czasu - internet ![]() Cytat:
W przyszlosci bedziesz: praczką, sprzataczką, zmywarką, kucharką, niańką (dla niego, nie dziecka; zreszta dla dziecka pozniej tez), i lalką do ruchania. ![]() I on ci nie pomoze pomalowac pokoju, przestawic mebli, wniesc telewizora, naprawic kranu, odetkac zlewu, wyniesc smieci, zreperowac listwy o sprzataniu nie wspomne... bedziesz wszystko to SAMA robic. I godzisz sie na takie zycie. Jesli ci to odpowiada to ok ale musisz wiedziec, w co wchodzisz zebys pozniej nie miala pretensji do swiata bo to juz bedzie za pozno. ![]() ja bym wolala faceta bez jaśniepańskich fochów, ktory podstawowe rzeczy przy domu/mieszkaniu zrobic umie i nie boi sie ze polamie paznokcia.... ![]()
![]() Edytowane przez meggara Czas edycji: 2010-06-11 o 14:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak że Labi... zastanów się, czy tak kochasz swojego BS'a. A może przede wszystkim zastanów się, czy on w taki sposób kocha Ciebie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#626 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko czy ten "sposob" wystarczy? jak dla mnie to zbyt mało...o wiele za mało... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję ![]() ![]() Labi - moje słowa mogą być okrutne, ale powiem Ci wprost. W moich oczach, Twój BS to dla mnie żenada ![]() Po pierwsze - Twój BS zachowuje się jak król. Pan i Władca siedzi na tronie i gra w gry komputerowe. Po drugie - nawet w niczym Ci nie pomoże ![]() Po trzecie - jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Twój BS to zwykły chytrus. Żerujący na Tobie i wszystkich. On by kasę brał, ale nie koniecznie ją oddawał. Po czwarte - Zastanów się szczerze czy naprawdę chcesz być takim człowiekiem.. Nie potrzebny Twój stres ![]() ![]() Madziu - a jak u Ciebie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
|
no witajcie kochane ja już w dorbym humorze a nawet bardzo dobrym z BSem pogadałam wczoraj wyjaśniliśmy sobie pare kwestii choć nie ukrywam popłynęły mi łzy bo już z nerwów nie wytrzymałam wczoraj przez cały dzień byłam tylko o dwóch kanapkach bo tak mnie to gnębiło ale żadnego rozstania tymczasowego nie będzie
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- młody ma 10 miesięcy taki wesoły pocieszny dzieciaczek ![]()
#629 | |
Zakorzenienie
|
Ja to w ogóle chce męża zwykłego chopa, czesiek hudraulik na przykład
![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Zamykam temat z BS, bo wiadomo ja i On wiele rozmawalismy i rozmawiamy.... wyjasniamy pewne swoje zachowanie, ale nie martwcie się, ja mam zawsze oczy szeroko otwarte, BS twierdzi, że czasem zbyt szeroko ![]()
![]() |
#630 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zmykam na zajecia! papa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.