![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Ja wogóle muszę popracowac nad okiem, zaczynam od bazy wspomnianej już artdeco - będę miała ją w piatek, potem chciałam eyeliner... bo kredka za bardzo mi się rozmazuje
potem cienie, ale to mineralne chciałam, są takie, nie Axa?? ale się jeszcze zastanaowię aporpos inglota widziałam ostatnio tam właście ze 3 pudry mineralne ![]()
#782 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ten pudry mineralne z Inglota to są takie półmineralne... Tak jak wszystkie te drogeryjne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#784 |
BAN stały
|
wiem... ja jestem tak uzależniona od kupowania kosmetyków, że każda okazja dla mnie jest dobra...
bo mam urodziny bo mam imieniny bo jest dzień dziecka bo jest dzień kobiet bo sie pokłóciłam z BSem bo się pokłóciłam z mamą bo mam okres bo mi się skończył okres bo musze coś komuś na prezent kupić to aż żal sobie nie wziąć bo mam doła bo chce mi się płakać bo są mega promocje bo BS chce mi coś kupić no i z okazji braku okazji też |
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- tak mnie zaabsorbowałaś tymi minerałami, że prawie zapomniałam, ale w jednym filmiku jest taka łzawa piosenka i znowu się poryczałam ![]()
![]() |
#786 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
|
Axa a te cienie to w promocji sa za około 29 dolarów
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() to z filmiku od Ciebie ![]()
![]() |
#788 | |
BAN stały
|
Cytat:
No w promocji tanio wychodzą ![]() Zmykam z BSem oglądać jakiś film 3maj się Labi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- wszyscy poszli ![]()
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
axa pamiętaj o mnie jak bedziesz coś zamawiać
![]() ![]()
#791 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21155717]Du ju lajk it?[/QUOTE] ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Rozeznanie
|
ale wy ciśniecie,ostatni raz bylam tu kolo 14 a tu jakies trzy strony poszły i 90% o kosmetykach eh kobiety
![]() ![]() bylam z nim w kinie.
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
z byłym?
#794 |
Rozeznanie
|
no. dalam sie złapać na czułe słówka. poczulam sie jak zakochana nastolatka idaca na pierwsza randke przez chwile. bylo za***iscie milo i zupelnie tak jak przedtem poza tym,ze nie moglam go zlapac za reke,czy przytulic i bylo tak strasznie dziwnie i smutno przez to. mam znowu metlik w glowie i juz zupelnie nie wiem co dalej z ta relacja - zdalismy na piatkę test spotkania sie po zerwaniu i zachowania sie wobec siebie jak normalni bliscy sobie ludzie , ale czy to ze nie jestesmy ze soba zmienia toksycznosc naszej relacji , czy przypadkiem jej nie pompuje? trudno razem bez siebie jeszcze chyba gorzej
nie bede sie rozpisywac bo ile mozna,musialam tylko gdzies dac o tym znac ![]()
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Labi w to się można mega wkręcić- w minerały. Aj aj aj
![]() Orli faajne, ja też uwielbiam wzorki. Ale mam te z essence. Reeva gdzie Ty się w tych włosach pokazałaś, bo ja nie widzę ![]()
#796 |
Zakorzenienie
|
tusamolot wiesz mój związek po zerwaniu trwał jeszcze 1,5 roku z tym że nie różnił się niczym od tego sprzed zerwania nawet seks uprawialismy tylko nie nazywałam go swoim facetem a swoim byłym, wróciliśmy do siebie na stałe gdzieś w grudniu
![]()
#797 | ||
BAN stały
|
Cytat:
http://1.bp.blogspot.com/_IrzwhGFr8w...0/img1284r.jpg http://1.bp.blogspot.com/_IrzwhGFr8w.../img1285dh.jpg Cytat:
![]() Przyszłam dzisiaj na 9.30 do pracy, bo nie chciało mi się wstawać... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() |
#799 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
a tak z ciekawości, któraś nimfa jest z Wawy?
![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Eh, mam ochotę na jakiś mineralny makijażyk, a wszystkie kosmetyki wywiozłam sobie do nowego gniazdka ![]() jestem tylko na zielonym tuszu i błyszczyku Eclipse ![]() W ogóle znowu upał... a ja mam przeprowadzkę... dziś 27, jutro ponoć 31 ![]() ![]()
#801 | |
Rozeznanie
|
Tu - moją sytuację to w ogóle znasz, wiesz jak było. Pół roku związek (za małolata kompletnego) potem ponad pół roku spotykania się a teraz w końcu jest normalnie. Z Twoim byłym to jest też na swój sposób bardzo skomplikowane, ale to pogadamy jak się zobaczymy
![]() Co do mojego BSa, to mieszkamy razem już 7-8 miesięcy i jest ogólnie świetnie, była jedna spoora wpadka po drodze ( w maju) o której na forum nie pisałam, bo nie byłam w stanie.. generalnie było coś w stylu próby zdrady, jak się dowiedziałam to od razu się spakowałam i do domu, przez cały tydzień stał pod moim domem z kwiatkiem, wysłał bukiet róż kurierem, zabrał mnie na weekend na konie (niespodzianka) na mazury, a nigdy tego nie robił, było cudownie, pojechaliśmy w teren, spędziliśmy dwa dni w stajni etc ![]() Od ponad miesiąca mieszkamy w centrum i jest jeszcze fajniej, wszędzie blisko, zawsze można gdzieś wyskoczyć, spotkać się ze znajomymi. Na nasze pół roku kupił mi moje wymarzone Armani Emporio Diamonds ![]() ![]() ![]() Co do zakupów - BS powiedział wczoraj, że nienawidzi u mnie tego, że jestem taką zakupoholiczką ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
Taaak, ja i Tusamolot ![]() Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-08-05 o 09:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Konto usunięte
|
Idę dziś z mamuśką do miasta, pochodzimy po salonach tatuażu, ale w sumie tylko dwa biorę pod uwagę - słyszałam o nich bardzo pozytywne opinie. Wezmę wzór na kartce i od razu poproszę o wycenę.
Tatuażyści będą zachwyceni moim głosem - mówię skrzekliwym szeptem, mam zapalenie krtani -.- |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
A ja mam coś dośc facetów...
totalny zawód ale bardziej sama sobą brakiem konsekwencji nie wiem, co mam robić mam łatwe uczucia, mocno się angazuję, ale nie szybko... jestem rozdarta ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21162765]Idę dziś z mamuśką do miasta, pochodzimy po salonach tatuażu, ale w sumie tylko dwa biorę pod uwagę - słyszałam o nich bardzo pozytywne opinie. Wezmę wzór na kartce i od razu poproszę o wycenę. Tatuażyści będą zachwyceni moim głosem - mówię skrzekliwym szeptem, mam zapalenie krtani -.-[/QUOTE] pozdro dla Mamuski, a jak Twoja małą weosła sisterka?? ![]()
![]() |
#804 |
Rozeznanie
|
Labi, ale czemu nagle taki kryzys? :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Rozeznanie
|
A w ogóle chciałam się Wam pochwalić moimi wynikami odchudzania
![]() ![]() cycki z 91cm --> 89 ;( talia z 68cm -->65cm biodra z 90 --> 88cm ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Poza tym Twój BS zapewne wprowadza strasznie dużo despotyczności u Was...osobiście nie znoszę tego (chyba że w łóżku) także wiem jakie to męczące.. |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Labi a cóż to się dzieje?
![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Wiecie co, ja żem taki samotnik niby i w ogóle tylko BS i BS, ale coś czuję, że czasem będę musiała do samych bab wyskoczyć jak już będziemy mieszkać razem [od dziś]... ![]() Inaczej zwariuję, jak będę tylko Jego oglądać codziennie, a czasem tak mnie potrafi irytować... ![]()
#808 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja własnie stawiam za duzo wymagań, a on stara się im sprostać - wychodzi z teg niezła szarpanina, ale ja jestem bardziej chyba uległa... nie wiem, albo po równo wiadomo jak człowiek ciagle idzie na kompromis, to najpierw jest żal do tej drugiej osoby, potem gniew i zwykle kończy się to nienawiścią i goryczą ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Boję się trochę tego przesycenia Jego obecnością
![]() Labi to może spotkaj się z jaką babą, na plotki, albo herbatkę czy co tam lubicie. Ja mam nadzieję, że czasem będę mogła w domu przenocować rodzinnym, bo trudno uciec od siebie w mikro mieszkanku... Ja raczej dla wzmocnienia tęsknoty takie rzeczy planują, aczkolwiek biorę pod uwagę, że mogą się zdążyć też jakieś sprzeczki albo "ciche dni".
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zalezy też jaki masz charakter ja tęsknie za znajomymi
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.