![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
Ax, ale trudno mieć tylu zaufanych i bezstronnych ludzi... swoją drogą, czy modom tutaj ktoś płaci?
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wku*** mnie to na maksa ![]()
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
a tam a tam
![]() Ja bym mogła brać ślub.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zadomowienie
|
ja też chcę kiedyś wyjść za mąż, ale nie na ten moment.... niestety nie dla wszystkich jest to takie zrozumiałe...
bo przecież jak już jest się "ze sobą" tyle czasu to na co czekać?? czuję nacisk w tej kwesti i mam wrażenie, że nie jest to takie spontaniczne jak byc powinno ![]()
#785 |
Konto usunięte
|
ja mam jescze czas do slubu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pamiętam na początku, jak zaczęłam się tutaj udzielać, było zupełnie inaczej: dosyć przyjemnie, bez tłumów i nie było tylu dziwnych modów... Poza tym odnośnie modów, to obecnie bym część zwolniła z tego stanowiska, bo bardzo często przyznają punkty w sposób subiektywny.... Nie wspomnę o olewce admina... Nie raczy uzasadnić swoich decyzji, nie odpisuje na wiadomości prywatne i też jest bardzo niesprawiedliwy w przyznawaniu punktów (też kiedyś dostałam, bo użyłam słowa gó$$o ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
BAN stały
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;23047935]Dokładnie...
Pamiętam na początku, jak zaczęłam się tutaj udzielać, było zupełnie inaczej: dosyć przyjemnie, bez tłumów i nie było tylu dziwnych modów... Poza tym odnośnie modów, to obecnie bym część zwolniła z tego stanowiska, bo bardzo często przyznają punkty w sposób subiektywny.... Nie wspomnę o olewce admina... Nie raczy uzasadnić swoich decyzji, nie odpisuje na wiadomości prywatne i też jest bardzo niesprawiedliwy w przyznawaniu punktów (też kiedyś dostałam, bo użyłam słowa gó$$o ![]() Idealnie ujęłaś sedno sprawy ![]() O adminie to nawet moim zdaniem nie ma co mówić. Zrozumiałabym brak reakcji z jego strony, gdyby wynikał z braku czasu, ale powody olewania są zupełnie inne. Dostałam ban tymczasowy za nic i powiem Wam, że nawet się nie przejęłam. Wykorzystałam czas spędzany na wizażu znacznie lepiej. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#788 |
Rozeznanie
|
Ja napisałam do admina wiadomość o usunięciu wieszaka, bo złamałam regulamin, to usunął po ponad tygodniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Konto usunięte
|
Witaj z powrotem, Axa
![]() Dziś przed zajęciami pojechałam do BSa, teoretycznie na seks ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
BAN stały
|
Bo nikt Cię nie podkablował. Gdyby ktoś to zgłosił to dostałabyś pewnie punkty. Niestety jest tu też wiele mało serdecznych osób które tylko szukają okazji żeby nacisnać przycisk "zgłoś"...
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Konto usunięte
|
orlica uuu to dobrze ci
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() ![]() ![]() ![]() Weekend dla mnie z jednej strony super, a z drugiej koszmar. Koszmar bo WŚ.. We wszystkie te dni nie mogłam się opanować jak byłam na gorbie taty, a byłam po 2 razy dziennie.. Tyle zniczy, tylu ludzi przyszło.. Nie mogłam sobie poradzić. Zreszta w ogóle sobie z tym nie radzę mimo, że minęło już albo dopiero 8 miesięcy.. Ile czasu potrzeba, żeby dac sobie radę ze śmiercią tak bliskiej osoby i zaakceptować to co się stało..? ![]() A z BSem było mi tak dobrze, że nie mogłam wyjechać. Bo oststnio bardzo się kłociliśmy. Przez cały tydzień tęskniliśmy, a na weekendzie nieustające kłótnie. Ale teraz było super. Odrobiliśmy straty w SS, a poza tym był taki kochany<love> jakiego go uwielbiam. I bardzo mnie wspierał bo wiedział, że to dla mnie trudny czas.. ![]() mww aleś śliczna! Tylko Twojej kolekcji już nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23048108]Witaj z powrotem, Axa
![]() Dziś przed zajęciami pojechałam do BSa, teoretycznie na seks ![]() ![]() szkoda, że ja na co dzień nie mam takich możliwości... ale mój jutro przyjeżdza, więc sobie odbije za cały tydzień.... ![]()
#794 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Dziewczyny zdjęcia w łapkach bo miałam wstawić ![]() Poza tym zimno i wieje w Wielkopolsce ![]() ![]() Orli gdzie taa opowieść? ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2010-11-04 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
witaj!!!!! Sto lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23048108]Witaj z powrotem, Axa ![]() Dziś przed zajęciami pojechałam do BSa, teoretycznie na seks ![]() ![]() no to dawaj opowiadanko specjalnie dla Ciebie wstawię później zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tak sobie pomyślałam co by było, gdy mi przydarzyła się taka sytuacja.. Z pewnością bardzo ciężko byłoby mi się z tym uporać, nie wspomnę o tęsknocie ![]() Nie mogę powiedzieć, że wiem, co czujesz ale bardzo współczuję |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
Wizazanka5000 - czas leczy rany... to była bardzo bliska osoba więc nawet po roku ciężko pogodzić się z tym co się stało...
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Konto usunięte
|
Macie w klubie cały seksreferat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zadomowienie
|
no właśnie?? ![]() ![]()
#800 |
Zakorzenienie
|
opowieśc jest w naszym prywatnym klubie do którego mają dostęp tylko stale bywalczynie tego wątku świerzaków tam nie wpuszczamy bo potem dziwne sprawy wynikają... pikantne opowieści przeniosłyśmy tam bo za dużo osób podgląda nasz wątek nie udzielając się
#801 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#802 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23049727]Nie jest to takie trudne
![]() A jako przykładową opowieść z takich, jakimi się tu raczymy, mogę Ci to podesłać na PW ![]() bardzo proszę ![]()
#804 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zarobiki tam sa fajoskie po okresie próbnym ![]() siora w dupe dostanie ode mnie i jej wybije z głowy takie firdzi pirdzi tureckie ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() czyli jak?? bobik ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- joł joł ![]()
![]() |
#805 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
napewno częstym bywaniem tu... bo były i takie ewenementy że popisały tydzień weszły do klubu i baj baj...
#807 |
Zakorzenienie
|
uf, idę zaraz kwasić ryjka, kąpiel teges szmeges, trza trochu porobić koło siebie, głowe umyc o jenyyy
![]() jak ja te moje 5 włosów niecierpię gmerać ![]()
#808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro foty nowej krótkiej fryzurki umieszcze ![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2010-11-04 o 16:53 Powód: Literówka :D A mnie to tak razi:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23049998]Wysłałam - przyzwyczajaj się
![]() I pamiętaj, że jakoś się trzeba tu wkupić ![]() ![]() dzięki ![]() weekend tuz tuż, więc może mnie "coś" natchnie ![]()
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.