![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Teraz panowie na dzień dobry są informowani, że nie zabezpieczam się więc pozostaje wyciąganie w najprzyjemniejszym momencie.
A ja Wam nie wspominałam o wczorajszej rozmowie tel z moim byłym... Zadzwonił wieczorem niby co robię itd..pogaduszki, pierdółki i w pewnym momencie wypalił "zawsze marzyłem o seksie w trójkącie z Tobą - obojętnie czy z dwoma facetami czy dwie kobiety, ale zebyś Ty też tam była"... |
![]() ![]() |
![]() |
#992 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() moj wczoraj napisał,że mu smutno. kiedy chciałam go wyciagnac dzisiaj na spacer powiedział,że nie chce miec ze mna nic wspolnego.. znam go,wiec widze,ze ma ciezka depresje skoro sie tak zachowuje,a nie moge mu pomoc,bo mnie odpycha i to jest w tym calym rozstaniu najgorsze. czy gdzies w umysle jest wtyczka 'wyłącz emocje'
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Zakorzenienie
|
Chaigata pij dużo żurawiny i jakieś globulki z kwasem mlekowym sobie zakup
![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21232695]No to ja mam szczęście z moim Cyprestem - 7zł za opakowanie ![]() Nie za mało jak na tabletki anty jak sądze? ![]()
#994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Zakorzenienie
|
ja bym się bałą takich tanich tabletek że mi układ hormonalny rozwalą. Teraz nie biorę i jestem cała happy
![]()
#996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i wiecie czym jestem przerażona? nie wiem jak to wygląda u Was, ale u mnie jak szłam do lekarza po inne tabletki to nie miałam robionych żadnych badań tylko lekarz przepisywał na chybił trafił - na zasadzie - jak się będzie Pani źle czuła to zmienimy na inne... Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-08-08 o 14:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#997 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko tyle.ale nie narzekam,są okay,czasami mam skutki uboczne w stylu sucha pipka czy lekko spuchnięte nogi,ale to mi sie zdarza rzadko i jestem w stanie to zniesc dla komfortu stosunku bo nienawidzę gumek (tylko unimile skyny jeśli już)
![]() ![]() |
![]() |
#998 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I dobre to, że praktycznie o każdej porze można się "chędożyć" ![]() Ja biorę codziennie, mam przypominajkę w tel. i 2 jako TŻ, a do tego mam inne leki, które muszę brać o tej samej porze, więc pamiętam. Czasem w przerwie idę do szafki, jak zapomnę, że nie biorę, bo md jest ![]()
![]() |
#999 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Ale moja siostra i ten cały jej mąż nie mieli NIC na wesele.... Nie wiem, czy oni liczyli, że zwróci im się to z prezentów czy co, no nie wiem... A ponaglać nie ma co, czasem jak ktoś przyjedzie z rodziny i się pyta, to mówię, że się uczę, nie pracuje a do ślubu aż tak nam nie spieszno ![]() Nie, bo są refundowane ![]() ![]() ![]() ![]() A z gumkami czy bez to ja nie czuję zbytniej różnicy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1000 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
o własnie też mnie przeraża że lekarze przepisują tabletki jak im się podoba. Jak powiedziałam jednemu że chce zbadać hormony i żeby mi dał skierowanie to zrobił głupią minę i pyta - a po co ? ma pani problem z tarczycą ? w dodatku na siłę mi talbetki wciskał, mówię chce zbadać hormony bo mam problem z okresem, a to ja dam pani talbetki, no to mówie mu że nie chce tabletek - a ten do mnie - no jak pani się woli stresować. No szał myślałam że mu coś zrobie
![]() |
#1002 |
Zakorzenienie
|
Ja biorę Diane jak narazie najlepiej te tably na mnie działają...
dziś czuję się coś fatalnie ![]()
#1003 |
Zakorzenienie
|
Chaigata - ubaw z tej rozmowy miałam niesamowity, nie spotykaliśmy się długo (ok.5 m-cy), ale to, że teraz jestem sama nie oznacza, że pójdę na jakieś chore układy byleby mieć w sobie jakiegoś kutaska... kurdencja, najbardziej to mi brakuje przytulania, bo ze mnie straszny przylepek, uwielbiam drapać faceta po plecach (właściwie po całym ciele), leżeć wtulona w jego klatę, plecki, nawet nogi
![]() Labi - fatalnie, bo coś ci dolega czy coś leży na serduszku? |
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Zakorzenienie
|
coś mnie na wymioty wzięło... bardziej fizycznie, tak mnie nagle wzięło.... poleżałam trochę... nie rzygałam, bo ja niecierpię rzygać
mww nie daj się byłemu... oni to tak chętnie, nawet mój bzykał swoją byłą przez półtora roku z braku laku jak twierdzi, tak mi mówi, że ona się dawała??? wogóle mam maksymalne obrzydzenie do facetów tak mnie drażnią mięczaki tchórze no brak mi słów unikają woja, robią wszytsko, żeby tylko tam nie iśc, a na ulicy przed słabszymi udają twardzieli, oczywiście nie mówię o wszystkich, ale przeważnie, ida takie delikwenty nie rzadko na studia i się nazywają intelektualistami, no padaczka mam dość facetów
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-08-08 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dzisiaj błogi relaks na słoneczku u rodziców - tylko przychodzę do stołu na imieninowe jedzonko i smyk na taras wygrzać się. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1006 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mój BS stale powtarza, że jest idiotą i prostakiem ![]() ![]() ![]() Zaś jak miałabym wymieniać wady obu płci, to chyba kobiety wypadłyby gorzej, tysiąc razy wspominałam, że lepiej rozumiem kolesi i wolę ich towarzystwo ![]() Tutaj z kolei jest wyjątkowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21243919]Uuuu kogoś coś gryzie
![]() Zaś jak miałabym wymieniać wady obu płci, to chyba kobiety wypadłyby gorzej, tysiąc razy wspominałam, że lepiej rozumiem kolesi i wolę ich towarzystwo ![]() [/QUOTE] koledzy mogą sobie być jacy chcą i wiszą mi ich wady, natomiast mój facet z którym mam żyć na codzień jako człowiekiem, towarzyszem życia, a że jestem hetero więc jest to facet, musi mieć jakieś wazne cechy dla mnie jakbym była lesbą wielkie wymagania miałabym co do mojej partnerki życiowej wspominałam też już jak draznią mnie rozczulające się mamuśki nad swoimi synkami, i mój problem opera się na tej kwestii... facet musi czuć twarda reke , inaczej staje się ****usiem - znam to autopsii twarda reka, wcale w moim mniemaniu nie znaczy brutalna chodzi o stanowczośc, hardośc ducha, brak panikarstwa niestety jakem wolę towarzystwo męzczyzn, to mam tu na mysli MĘŻCZYZN, a nie kolesi, co to boją się zabić pająka, albo w ogóle boją się robactwa, albo kolesi co to liczą nałatwy szybki seks - bo nie znają słowa odpowiedzialność niecierpię babskich cech u facetów - takie jest krótkie zwięzłe streszczenie mojego postu akurat bycie prostakiem u faceta to zaleta, faceci sa z natury prości i mało domyślni boję się tych skomplkowanych i przewrażliwonych
#1008 |
Konto usunięte
|
Kiciu, specjalnie dla Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Zakorzenienie
|
dodam jeszcze jedno:
każdy jest człowiekiem i zarówno kobieta jak i facet mamy prawo bać się choroby, śmierci, nie wiem poważnych kwesti, ale żeby facet bał się robaków??? bał się przeciwstawić innym, powiedzieć swoją rację, żeby facet brzydził się zabić karpia??? a przepraszam bardzo, żeby walnąć babę po pysku to taki się nie brzydzi??? bo przeważnie ci co zwierzątek nie krzywdzą, bo się "brzydzą", maja lekką rękę do bicia kobiet Hitler kochal zwierzęta, a co z ludźmi robił??? *ale poleciałam co??? hahah ![]() reeva wiesz ja zanim podziele ludzi na kobiety i mężczyzn, dzielę na mądrych i głupich
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-08-08 o 23:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1010 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1011 |
Konto usunięte
|
Labi nie twierdzę, że chłopy są wspaniali, idealni ale właśnie podoba mi się ta ich prostota, olewczość, bo sama takimi cechami dysponuję
![]() Wiele rzeczy nie trawię u różnych osób: kobiet i mężczyzn. Jeżeli miałabym określić czego nie chciałabym u swojego, to na pewno nieporadności, "krzywych rąk", nieśmiałości i chowania się za kiecką mamuśki, więcej teraz nie wymyślę. Facet powinien być twardy - pewnie tak ale powinien też wiedzieć kiedy okazać czułość kobiecie. Nie oszukujmy się - coraz mniej jest facetów, którzy faktycznie posiadają cechy faceta. A kolesi błaznujących przy tzw panienkach/dupach (nienawidzę tych "określeń") nie trawię, tak samo chłopaczków zachowujących się gorzej niż baby... |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21244608]
Wiele rzeczy nie trawię u różnych osób: kobiet i mężczyzn. Jeżeli miałabym określić czego nie chciałabym u swojego, to na pewno nieporadności, "krzywych rąk", nieśmiałości i chowania się za kiecką mamuśki, więcej teraz nie wymyślę. Facet powinien być twardy - pewnie tak ale powinien też wiedzieć kiedy okazać czułość kobiecie. Nie oszukujmy się - coraz mniej jest facetów, którzy faktycznie posiadają cechy faceta. A kolesi błaznujących przy tzw panienkach/dupach (nienawidzę tych "określeń") nie trawię, tak samo chłopaczków zachowujących się gorzej niż baby...[/FONT][/QUOTE] właśnie o tym jest ten wiersz ![]()
#1013 |
BAN stały
|
ale miałam własnie rypanko
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1014 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21244608]
Jeżeli miałabym określić czego nie chciałabym u swojego, to na pewno nieporadności, "krzywych rąk", nieśmiałości i chowania się za kiecką mamuśki, więcej teraz nie wymyślę. Facet powinien być twardy - pewnie tak ale powinien też wiedzieć kiedy okazać czułość kobiecie. tak samo chłopaczków zachowujących się gorzej niż baby...[/FONT][/QUOTE] facet przede wszytskim powinnien być mądry, a nie ciagle gadanie jakie słysze dookoła: a wiesz faceci, oni sa tacy dziecinni, dopóki wszyscy tak będa gadać, a zwłaszczca baby, to se takich dzieciaczków wychowają kobieta dziecinna zwykle zwana jest idiotką ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- no to opowiadaj ![]()
#1015 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Skądś to wszystko się bierze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Zakorzenienie
|
zarąbiste błędne koło, z którego ja wysiadam
---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Ja uważam, że tatusiowie sa bardziej winni niż mamusie... gdyby adam przypilnował ewę w raju, a nie pozwalała jej się szlajać, ta by jakiegoś dziwnego węża nie posłuchala....i nie zerwała jabłko, a ten co robił?? latał se po raju sam, bez niej, gdzies polazł, ona sama..... mało tego, nawet jak już te jabłko mu dawała, zamiast powiedziec NIE kobieto, bo to złe, to on wziął i zjadł.... no sory, ja wysiadam
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-08-08 o 23:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
BAN stały
|
Mam opowiedzieć? Ok
![]() Oglądaliśmy wieczorem "Gotowe na wszystko", przytuleni, BS miły bo się wczoraj pokłóciliśmy ostro, więc postanowiłam to wykorzystać. Mówię "kochanie, zrób mi dobrze" ![]() kicccia i bubu - widzimy się u mnie w czwartek koło 17 (BS zrobi nam obiadek, dzisiaj się zaoferował ![]() labi - dostałam paczuszkę ![]() ![]() Robię zamówienie z EDM, jeśli któraś coś chce to PW proszę (mam nadzieję na zniżkę co najmniej -25% lub -45%, więc BIGi i pędzle mile widziane) Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2010-08-09 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-08-09 o 09:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Rozeznanie
|
No ja w czwartek miałam urodzinki 22 TŻa...zabraliśmy go ze znajomymi na bungee przy trasie Toruńskiej (90m
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Załączam zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Zakorzenienie
|
Jemi szaleństwo... miłośc kwitnie...
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.