Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;) - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-08, 13:21   #991
mww
Zakorzenienie

GG do mww
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
a tzn. jak teraz?
Ja nie mam jakiś skutków ubocznych raczej.
Teraz panowie na dzień dobry są informowani, że nie zabezpieczam się więc pozostaje wyciąganie w najprzyjemniejszym momencie.

A ja Wam nie wspominałam o wczorajszej rozmowie tel z moim byłym... Zadzwonił wieczorem niby co robię itd..pogaduszki, pierdółki i w pewnym momencie wypalił "zawsze marzyłem o seksie w trójkącie z Tobą - obojętnie czy z dwoma facetami czy dwie kobiety, ale zebyś Ty też tam była"...
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 13:27   #992
tusamolot
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość

A ja Wam nie wspominałam o wczorajszej rozmowie tel z moim byłym... Zadzwonił wieczorem niby co robię itd..pogaduszki, pierdółki i w pewnym momencie wypalił "zawsze marzyłem o seksie w trójkącie z Tobą - obojętnie czy z dwoma facetami czy dwie kobiety, ale zebyś Ty też tam była"...
ja *******ę...mężczyźni

moj wczoraj napisał,że mu smutno. kiedy chciałam go wyciagnac dzisiaj na spacer powiedział,że nie chce miec ze mna nic wspolnego.. znam go,wiec widze,ze ma ciezka depresje skoro sie tak zachowuje,a nie moge mu pomoc,bo mnie odpycha i to jest w tym calym rozstaniu najgorsze. czy gdzies w umysle jest wtyczka 'wyłącz emocje'

hang on

2419 - niezwykłej miłości nie pokonają zwykłe kilometry!
tusamolot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 13:34   #993
asiaczek87
Zakorzenienie

Chaigata pij dużo żurawiny i jakieś globulki z kwasem mlekowym sobie zakup mam tak często po okresie albo po braniu antybiotyków. Sama ostatnio kupowałam Ecovag bo nie mogłam stać z tego pieczenia grrrr :/

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21232695]No to ja mam szczęście z moim Cyprestem - 7zł za opakowanie [/QUOTE]

Nie za mało jak na tabletki anty jak sądze?

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 13:38   #994
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Napisane przez tusamolot Pokaż wiadomość
ja *******ę...mężczyźni

moj wczoraj napisał,że mu smutno. kiedy chciałam go wyciagnac dzisiaj na spacer powiedział,że nie chce miec ze mna nic wspolnego.. znam go,wiec widze,ze ma ciezka depresje skoro sie tak zachowuje,a nie moge mu pomoc,bo mnie odpycha i to jest w tym calym rozstaniu najgorsze. czy gdzies w umysle jest wtyczka 'wyłącz emocje'
emocje siedzą w Twojej głowie i dopóki sama nie uporasz się z tym nikt inny nie wyłączy tej wtyczki..
Stary 2010-08-08, 13:55   #995
black-bubu
Zakorzenienie

ja bym się bałą takich tanich tabletek że mi układ hormonalny rozwalą. Teraz nie biorę i jestem cała happy nie stresuję się że zapomniałam, że może nie zadziałąć, że utyję, nie wydaję masy kasy na tabletki, nie muszę pamiętać o łażeniu po recepty, ogółem nie mam talbetkowych problemów - nie jestem sucha, nie boli mnie głowa, mma ochotę. Nie prędko wrócę do tabletek.

black-bubu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 14:06   #996
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Napisane przez black-bubu Pokaż wiadomość
ja bym się bałą takich tanich tabletek że mi układ hormonalny rozwalą. Teraz nie biorę i jestem cała happy nie stresuję się że zapomniałam, że może nie zadziałąć, że utyję, nie wydaję masy kasy na tabletki, nie muszę pamiętać o łażeniu po recepty, ogółem nie mam talbetkowych problemów - nie jestem sucha, nie boli mnie głowa, mma ochotę. Nie prędko wrócę do tabletek.
to tak jak ja pamiętam jak czasami zapomniałam wziąć jednej i wzięłam jedną rano i wieczorem - dawka hormonów dla żołądka była zabójcza - nocka nad kibelkiem... a teraz luzik..
i wiecie czym jestem przerażona? nie wiem jak to wygląda u Was, ale u mnie jak szłam do lekarza po inne tabletki to nie miałam robionych żadnych badań tylko lekarz przepisywał na chybił trafił - na zasadzie - jak się będzie Pani źle czuła to zmienimy na inne...

Edytowane przez mww
Czas edycji: 2010-08-08 o 14:08
Stary 2010-08-08, 14:19   #997
tusamolot
Rozeznanie

Cytat:
to tak jak ja pamiętam jak czasami zapomniałam wziąć jednej i wzięłam jedną rano i wieczorem - dawka hormonów dla żołądka była zabójcza - nocka nad kibelkiem... a teraz luzik..
i wiecie czym jestem przerażona? nie wiem jak to wygląda u Was, ale u mnie jak szłam do lekarza po inne tabletki to nie miałam robionych żadnych badań tylko lekarz przepisywał na chybił trafił - na zasadzie - jak się będzie Pani źle czuła to zmienimy na inne...
ja miałam wywiad na temat chorób,ale bardzo szczegółowy,plus zleciła mi zrobić badania po trzech miesiącach brania tabletek

tylko tyle.ale nie narzekam,są okay,czasami mam skutki uboczne w stylu sucha pipka czy lekko spuchnięte nogi,ale to mi sie zdarza rzadko i jestem w stanie to zniesc dla komfortu stosunku bo nienawidzę gumek (tylko unimile skyny jeśli już)

hang on

2419 - niezwykłej miłości nie pokonają zwykłe kilometry!
tusamolot jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-08, 14:30   #998
Chaigata
Zakorzenienie

Cytat:
.... no comments! no way!

Cytat:
Napisane przez black-bubu Pokaż wiadomość
Ja bym się bała na samych gumkach jechać, albo jeszcze dodatkowo jakieś inne rzeczy, więc dla wygody biorę tabsy i dla świętego spokoju.

I dobre to, że praktycznie o każdej porze można się "chędożyć"
Ja biorę codziennie, mam przypominajkę w tel. i 2 jako TŻ, a do tego mam inne leki, które muszę brać o tej samej porze, więc pamiętam. Czasem w przerwie idę do szafki, jak zapomnę, że nie biorę, bo md jest
Stary 2010-08-08, 14:36   #999
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Moje włosy też wcale nie chcą się układać, wcale a wcale, dlatego moje przybory do włosów to: szampon, odzywka i ostatnio kupiłam Nivea spray nadający objętość , że niby coś pokombinuję, hahhha nawet suszarki nie mam
Ja też nie mam suszarki, tylko siostra u nas ma Nie używam, bo wiem co robi z włosami, zresztą moje po suszeniu wyglądają przez kilka godzin jak siano a normalnie tak nie wyglądają, są błyszczące i spokojne W tym roku suszarki użyłam z 3 razy, bo wyszła taka sytuacja, że nie zdążyłyby wyschnąć
Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
Reeva wow, ależ Ty fajnie wyglądasz! Pasują Ci te włoski!
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
chcę uniknąc kredytu choć wiem że bez małego pewnie się nie obejdzie ale chociaż chcę mieć pracę... nie chcę nie dopuszczę do tego żeby BS mnie utrzymywał co to to nie po moim trupie ale na szczęście BS ma swój charakter i powiedział że ojcu nie ulegnie a hajtniemy się w najodpowiedniejszym DLA NAS momencie
No tak, trochę ciężko jest ogarnąć taką imprezę, bez żadnej pomocy choćby ot banku
Ale moja siostra i ten cały jej mąż nie mieli NIC na wesele.... Nie wiem, czy oni liczyli, że zwróci im się to z prezentów czy co, no nie wiem...
A ponaglać nie ma co, czasem jak ktoś przyjedzie z rodziny i się pyta, to mówię, że się uczę, nie pracuje a do ślubu aż tak nam nie spieszno Dla mnie z papierem czy bez nie robi różnicy a na wesele trzeba mieć kasę. Czasy kiedy się hajtało po byciu razem roku czy niewiele więcej minęły a tym bardziej, że wtedy nie wiązały się z tym takie koszty.

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Nie, bo są refundowane Tak samo jak rigevidon czy stediril, obie nazwy, co wymieniłam to jest dokładnie to samo a cena? 7zł i 3zł Ale są ok, dobrze działają, nie tyłam od nich ani nic ale przestałam brać, bo jednym ciągiem brałam ponad 2 lata a to nie służy zdrowiu, poza tym przy drugim podejściu trochę spuchłam ale miałam jeszcze inne problemy z piczą i to może mieć związek ale jak powiedziałam BSowi, to prosił, żebym nie brała, bo nie chce żebym się szprycowała hormonami Kochany

A z gumkami czy bez to ja nie czuję zbytniej różnicy Poza tym to stale pilnowanie czy się nie zapomniało, susza... Nie wiem, może kiedyś jakieś zacznę brać ale póki co nie zapowiada się Nie przesadzajmy I dajmy pracować organizmowi jak chce Niech sobie odpocznie
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 15:04   #1000
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Chaigata pij dużo żurawiny i jakieś globulki z kwasem mlekowym sobie zakup mam tak często po okresie albo po braniu antybiotyków. Sama ostatnio kupowałam Ecovag bo nie mogłam stać z tego pieczenia grrrr :/

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Jest kilka takich tanich. Skład mają podobny jak inne, ale moje są jeszcze antytrądzikowe. Cena nie ma nic wspólnego z działaniem.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 15:04   #1001
black-bubu
Zakorzenienie

o własnie też mnie przeraża że lekarze przepisują tabletki jak im się podoba. Jak powiedziałam jednemu że chce zbadać hormony i żeby mi dał skierowanie to zrobił głupią minę i pyta - a po co ? ma pani problem z tarczycą ? w dodatku na siłę mi talbetki wciskał, mówię chce zbadać hormony bo mam problem z okresem, a to ja dam pani talbetki, no to mówie mu że nie chce tabletek - a ten do mnie - no jak pani się woli stresować. No szał myślałam że mu coś zrobie

black-bubu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 15:25   #1002
Labirynth
Zakorzenienie

Ja biorę Diane jak narazie najlepiej te tably na mnie działają...

dziś czuję się coś fatalnie
Stary 2010-08-08, 15:43   #1003
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Chaigata - ubaw z tej rozmowy miałam niesamowity, nie spotykaliśmy się długo (ok.5 m-cy), ale to, że teraz jestem sama nie oznacza, że pójdę na jakieś chore układy byleby mieć w sobie jakiegoś kutaska... kurdencja, najbardziej to mi brakuje przytulania, bo ze mnie straszny przylepek, uwielbiam drapać faceta po plecach (właściwie po całym ciele), leżeć wtulona w jego klatę, plecki, nawet nogi byleby czuć jego ciepło...

Labi - fatalnie, bo coś ci dolega czy coś leży na serduszku?
Stary 2010-08-08, 16:43   #1004
Labirynth
Zakorzenienie

coś mnie na wymioty wzięło... bardziej fizycznie, tak mnie nagle wzięło.... poleżałam trochę... nie rzygałam, bo ja niecierpię rzygać

mww nie daj się byłemu... oni to tak chętnie, nawet mój bzykał swoją byłą przez półtora roku z braku laku jak twierdzi, tak mi mówi, że ona się dawała??? wogóle mam maksymalne obrzydzenie do facetów
tak mnie drażnią
mięczaki
tchórze
no brak mi słów

unikają woja, robią wszytsko, żeby tylko tam nie iśc, a na ulicy przed słabszymi udają twardzieli, oczywiście nie mówię o wszystkich, ale przeważnie, ida takie delikwenty nie rzadko na studia i się nazywają intelektualistami, no padaczka

mam dość facetów

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2010-08-08 o 16:45
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 17:11   #1005
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
coś mnie na wymioty wzięło... bardziej fizycznie, tak mnie nagle wzięło.... poleżałam trochę... nie rzygałam, bo ja niecierpię rzygać

mww nie daj się byłemu... oni to tak chętnie, nawet mój bzykał swoją byłą przez półtora roku z braku laku jak twierdzi, tak mi mówi, że ona się dawała??? wogóle mam maksymalne obrzydzenie do facetów
tak mnie drażnią
mięczaki
tchórze
no brak mi słów

unikają woja, robią wszytsko, żeby tylko tam nie iśc, a na ulicy przed słabszymi udają twardzieli, oczywiście nie mówię o wszystkich, ale przeważnie, ida takie delikwenty nie rzadko na studia i się nazywają intelektualistami, no padaczka

mam dość facetów
kochana, pewnie, że mu się nie dam.. było, minęło, nawet jakbym miała być sama przez rok to i tak się na niego nie skuszę..cholerny zazdrośnik - przecież on wczoraj zadzwonił żeby sprawdzić czy sama siedzę w domu, no wiecie, sobota, to ciekawiło go co robię i może uda mu się wbić na herbatkę, a że jestem w potrzebie seksualnej to myślał, że zagrzeje u mnie do rana... takie zagrywki to ja już przerabiałam jak miałam 23 lata - po zerwaniu miałam 3 miesiące spokoju i nagle jak mój ex dowiedział się, że jeżdżę na imprezy i kręcą się koło mnie faceci to zaczął wydzwaniać, umawiać się, przyłaził ot tak sobie, później seks - i tak to trwało prawie 6 miesięcy - wreszcie nie wytrzymałam i zakończyłam definitywnie jednocześnie zmieniając nr telefonu - i mam spokój.
A ja dzisiaj błogi relaks na słoneczku u rodziców - tylko przychodzę do stołu na imieninowe jedzonko i smyk na taras wygrzać się.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-08, 22:39   #1006
Konto usunięte

Cytat:

tak mnie drażnią
mięczaki
tchórze
no brak mi słów

mam dość facetów
Uuuu kogoś coś gryzie
Mój BS stale powtarza, że jest idiotą i prostakiem Na szczęście tchórzem ani mięczakiem nie jest ale wiadomo, że zna swoje możliwości Chociaż i to nie zawsze do końca
Zaś jak miałabym wymieniać wady obu płci, to chyba kobiety wypadłyby gorzej, tysiąc razy wspominałam, że lepiej rozumiem kolesi i wolę ich towarzystwo

Tutaj z kolei jest wyjątkowo
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 22:56   #1007
Labirynth
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21243919]Uuuu kogoś coś gryzie

Zaś jak miałabym wymieniać wady obu płci, to chyba kobiety wypadłyby gorzej, tysiąc razy wspominałam, że lepiej rozumiem kolesi i wolę ich towarzystwo
[/QUOTE]

koledzy mogą sobie być jacy chcą i wiszą mi ich wady, natomiast mój facet z którym mam żyć na codzień jako człowiekiem, towarzyszem życia, a że jestem hetero więc jest to facet, musi mieć jakieś wazne cechy dla mnie

jakbym była lesbą wielkie wymagania miałabym co do mojej partnerki życiowej

wspominałam też już jak draznią mnie rozczulające się mamuśki nad swoimi synkami, i mój problem opera się na tej kwestii...
facet musi czuć twarda reke , inaczej staje się ****usiem - znam to autopsii
twarda reka, wcale w moim mniemaniu nie znaczy brutalna
chodzi o stanowczośc, hardośc ducha, brak panikarstwa

niestety jakem wolę towarzystwo męzczyzn, to mam tu na mysli MĘŻCZYZN, a nie kolesi, co to boją się zabić pająka, albo w ogóle boją się robactwa, albo kolesi co to liczą nałatwy szybki seks - bo nie znają słowa odpowiedzialność

niecierpię babskich cech u facetów - takie jest krótkie zwięzłe streszczenie mojego postu

akurat bycie prostakiem u faceta to zaleta, faceci sa z natury prości i mało domyślni
boję się tych skomplkowanych i przewrażliwonych
Stary 2010-08-08, 23:06   #1008
Konto usunięte

Kiciu, specjalnie dla Ciebie http://lakieroholiczka.blogspot.com/...p-by-step.html
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 23:08   #1009
Labirynth
Zakorzenienie

dodam jeszcze jedno:
każdy jest człowiekiem i zarówno kobieta jak i facet mamy prawo bać się choroby, śmierci, nie wiem poważnych kwesti,
ale żeby facet bał się robaków??? bał się przeciwstawić innym, powiedzieć swoją rację, żeby facet brzydził się zabić karpia??? a przepraszam bardzo, żeby walnąć babę po pysku to taki się nie brzydzi???
bo przeważnie ci co zwierzątek nie krzywdzą, bo się "brzydzą", maja lekką rękę do bicia kobiet

Hitler kochal zwierzęta, a co z ludźmi robił???

*ale poleciałam co??? hahah

reeva wiesz ja zanim podziele ludzi na kobiety i mężczyzn, dzielę na mądrych i głupich

Czas edycji: 2010-08-08 o 23:15

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-08, 23:17   #1010
Konto usunięte

Cytat:
dodam jeszcze jedno:
każdy jest człowiekiem i zarówno kobieta jak i facet mamy prawo bać się choroby, śmierci, nie wiem poważnych kwesti,
ale żeby facet bał się robaków??? bał się przeciwstawić innym, powiedzieć swoją rację, żeby facet brzydził się zabić karpia??? a przepraszam bardzo, żeby walnąć babę po pysku to taki się nie brzydzi???
bo przeważnie ci co zwierzątek nie krzywdzą, bo się "brzydzą", maja lekką rękę do bicia kobiet

Hitler kochal zwierzęta, a co z ludźmi robił???

*ale poleciałam co??? hahah

reeva wiesz ja zanim podziele ludzi na kobiety i mężczyzn, dzielę na mądrych i głupich
Wbrew pozorom mądrze prawi, piwa jej!
Stary 2010-08-08, 23:29   #1011
Konto usunięte

Labi nie twierdzę, że chłopy są wspaniali, idealni ale właśnie podoba mi się ta ich prostota, olewczość, bo sama takimi cechami dysponuję

Wiele rzeczy nie trawię u różnych osób: kobiet i mężczyzn.

Jeżeli miałabym określić czego nie chciałabym u swojego, to na pewno nieporadności, "krzywych rąk", nieśmiałości i chowania się za kiecką mamuśki, więcej teraz nie wymyślę.
Facet powinien być twardy - pewnie tak ale powinien też wiedzieć kiedy okazać czułość kobiecie.
Nie oszukujmy się - coraz mniej jest facetów, którzy faktycznie posiadają cechy faceta.

A kolesi błaznujących przy tzw panienkach/dupach (nienawidzę tych "określeń") nie trawię, tak samo chłopaczków zachowujących się gorzej niż baby...
Stary 2010-08-08, 23:33   #1012
Labirynth
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21244608]

Wiele rzeczy nie trawię u różnych osób: kobiet i mężczyzn.

Jeżeli miałabym określić czego nie chciałabym u swojego, to na pewno nieporadności, "krzywych rąk", nieśmiałości i chowania się za kiecką mamuśki, więcej teraz nie wymyślę.
Facet powinien być twardy - pewnie tak ale powinien też wiedzieć kiedy okazać czułość kobiecie.
Nie oszukujmy się - coraz mniej jest facetów, którzy faktycznie posiadają cechy faceta.

A kolesi błaznujących przy tzw panienkach/dupach (nienawidzę tych "określeń") nie trawię, tak samo chłopaczków zachowujących się gorzej niż baby...[/FONT][/QUOTE]
właśnie o tym jest ten wiersz
Stary 2010-08-08, 23:34   #1013
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax

ale miałam własnie rypanko
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-08, 23:40   #1014
Labirynth
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21244608]

tak samo chłopaczków zachowujących się gorzej niż baby...[/FONT][/QUOTE]

facet przede wszytskim powinnien być mądry, a nie ciagle gadanie jakie słysze dookoła: a wiesz faceci, oni sa tacy dziecinni, dopóki wszyscy tak będa gadać, a zwłaszczca baby, to se takich dzieciaczków wychowają

kobieta dziecinna zwykle zwana jest idiotką

---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
ale miałam własnie rypanko
no to opowiadaj
Stary 2010-08-08, 23:48   #1015
Konto usunięte

Cytat:
facet przede wszytskim powinnien być mądry, a nie ciagle gadanie jakie słysze dookoła: a wiesz faceci, oni sa tacy dziecinni, dopóki wszyscy tak będa gadać, a zwłaszczca baby, to se takich dzieciaczków wychowają

kobieta dziecinna zwykle zwana jest idiotką[COLOR="Silver"]
Kobiety same często do tego doprowadzają a potem się dziwią, że mąż nie pomoże sprzątnąć domu, że siedzi tylko i gra a potem się na nim wyżywają i się dziwią, że łazi z kolegami co rusz na piwo a kobiecie nigdy nie zaproponuje... To samo tyczy się dzieci... U mnie żaden z braci nie musiał nic robić: sprzątanie, pomaganie - tylko dziewczyny (żenada). Na szczęście ten starszy jak zamieszkał sam, to i ugotuje coś, ogarnie. Mój BS lubi mi pomagać, ba! lubi sam coś porobić.
Skądś to wszystko się bierze.
Stary 2010-08-08, 23:54   #1016
Labirynth
Zakorzenienie

zarąbiste błędne koło, z którego ja wysiadam

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

Ja uważam, że tatusiowie sa bardziej winni niż mamusie...

gdyby adam przypilnował ewę w raju, a nie pozwalała jej się szlajać, ta by jakiegoś dziwnego węża nie posłuchala....i nie zerwała jabłko, a ten co robił?? latał se po raju sam, bez niej, gdzies polazł, ona sama..... mało tego, nawet jak już te jabłko mu dawała, zamiast powiedziec NIE kobieto, bo to złe, to on wziął i zjadł.... no sory, ja wysiadam

Czas edycji: 2010-08-08 o 23:55
Stary 2010-08-09, 09:16   #1017
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax

Mam opowiedzieć? Ok

Oglądaliśmy wieczorem "Gotowe na wszystko", przytuleni, BS miły bo się wczoraj pokłóciliśmy ostro, więc postanowiłam to wykorzystać. Mówię "kochanie, zrób mi dobrze" Nie trzeba było mówić 2 razy. Od razu dobrał się do mnie, zjechał językiem nisko, zanurzył go w mojej dziurce. Uwielbiam ten jego zwinny język. Chwilkę później poczułam paluszek. Jeden, za chwilę drugi... Nie byłam w stanie wytrzymać i mówię "zerżnij mnie". Boże jak on mnie wczoraj rypał... Najpierw na misjonarza, mocno, przytrzymując się łóżka, wchodząc głęboko... Później od tyłu na pieska... Mmmm... Mocno, trzymając za biodra. Obrócił mnie na plecy i pozwolił dojść robiąc mi dobrze... Orgazm ogarnął każdy jeden mój mięsień. Ale nie minęła nawet minuta i znów mnie wziął. Kolejny orgazm... Tym razem dłużysz... Uwielbiam jak mnie bzyka... No i trzeci dostałam też językiem i paluszkiem. Od razu później poszliśmy spać. Spałam jak dziecko...

kicccia i bubu - widzimy się u mnie w czwartek koło 17 (BS zrobi nam obiadek, dzisiaj się zaoferował )

labi - dostałam paczuszkę Dziękuję

Robię zamówienie z EDM, jeśli któraś coś chce to PW proszę (mam nadzieję na zniżkę co najmniej -25% lub -45%, więc BIGi i pędzle mile widziane)

Edytowane przez Axaxax
Czas edycji: 2010-08-09 o 09:26
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 09:33   #1018
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
Mam opowiedzieć? Ok

Oglądaliśmy wieczorem "Gotowe na wszystko", przytuleni, BS miły bo się wczoraj pokłóciliśmy ostro, więc postanowiłam to wykorzystać. Mówię "kochanie, zrób mi dobrze" Nie trzeba było mówić 2 razy. Od razu dobrał się do mnie, zjechał językiem nisko, zanurzył go w mojej dziurce. Uwielbiam ten jego zwinny język. Chwilkę później poczułam paluszek. Jeden, za chwilę drugi... Nie byłam w stanie wytrzymać i mówię "zerżnij mnie". Boże jak on mnie wczoraj rypał... Najpierw na misjonarza, mocno, przytrzymując się łóżka, wchodząc głęboko... Później od tyłu na pieska... Mmmm... Mocno, trzymając za biodra. Obrócił mnie na plecy i pozwolił dojść robiąc mi dobrze... Orgazm ogarnął każdy jeden mój mięsień. Ale nie minęła nawet minuta i znów mnie wziął. Kolejny orgazm... Tym razem dłużysz... Uwielbiam jak mnie bzyka... No i trzeci dostałam też językiem i paluszkiem. Od razu później poszliśmy spać. Spałam jak dziecko...

kicccia i bubu - widzimy się u mnie w czwartek koło 17 (BS zrobi nam obiadek, dzisiaj się zaoferował )

labi - dostałam paczuszkę Dziękuję

Robię zamówienie z EDM, jeśli któraś coś chce to PW proszę (mam nadzieję na zniżkę co najmniej -25% lub -45%, więc BIGi i pędzle mile widziane)
zajefajnie zakończony tydzień... ach... opowiadajcie, a jak ja dorwę kolejnego BS'a to chłopak biedny będzie... ja też zawsze po wieczornym seksie spałam spokojniej, a jeszcze jak mogłam wtulić się w te silne ramiona to miałam odlot na całego

Edytowane przez mww
Czas edycji: 2010-08-09 o 09:34
Stary 2010-08-09, 09:59   #1019
Jemi91
Rozeznanie

No ja w czwartek miałam urodzinki 22 TŻa...zabraliśmy go ze znajomymi na bungee przy trasie Toruńskiej (90m ) i jak odwiązaliśmy mu oczy to było "Ja *******e, po***ało was..." i zaproponowałam, że skoczę z nim. Było meeega...wjechaliśmy na górę, byliśmy spięci takimi szelkami, caaałą Warszawę było widać z góry..no i 3...2...1...bungee i siup w dół uczucie nie do opisania, oczywiście bez krzyków się nie obeszło, w locie jeszcze daliśmy sobie buziaka Ogólnie BS zachwycony. Wieczorem kameralna posiadówa ze znajomymi, potem przebrałam się (wieczorkiem) w nowo zakupioną bieliznę (czarne koronkowe bokserki i stanik) i 12 cm szpilki, wyszłam w sukience (też nowej), patrzę na BSa a jemu już stoi no i poszło. Zdjął ze mnie sukienkę i zachwycił się bielizną, tak więc sssss był cudowny. Po wszystkim dałam mu urodzinowy medal ( kupiony w empiku) z logiem "Super Bzykacz" W sobotę też obchodziliśmy jego urodziny, tylko ze bardziej hucznie. Było ponad 10 osób, potem do klubu, rano poszliśmy na śniadanie do Lemona (taki klub, w którym rano wszyscy przychodzą na jedzonko) i potem do domu. W niedzielę poleżeliśmy troszkę w łóżku, a wieczorem jak już się położyliśmy w kime to weszłam na niego, pocałowałam i kazałam mu JĄ pocałować. Tak więc przeszłam nad jego twarz i się rozkoszowałam, po paru minutach przeszłam niżej, całowałam go, lizałam, parę minut dla niego i zmiana na plecy, dokończył to co zaczął a potem we mnie wszedł... cudowny ssss.

Załączam zdjęcia
Jemi91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 11:00   #1020
Labirynth
Zakorzenienie

Jemi szaleństwo... miłośc kwitnie...

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości