![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
Zepsuł mi się nowy telefon, którego mam 2 miesiące...
![]() Ja to mam kurde pecha! Strata pracy, z koleżanką z którą miałam w tym semetrze jeździć autem na uczelnie ma dziś zjazd, a ja za tydzień- poprzestawiało nam się! I jeszcze ten telefon. Ale szczerze to sie nawet nie denerwuje,nie mam na to sił,a pozatym jestem przyzwyczajona,że pech goni pecha, zawsze tak miałam.
![]() |
#1022 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jaki to? ![]() Może niedługo znowu się przestawi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Zadomowienie
|
wybzykana
![]() ![]() ![]()
#1024 | |
Rozeznanie
|
Już?
![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
a mi jak na razie podoba się ta jesień
![]() zima w zeszłym roku zresztą też mi się podobała, wszystko mi sie podoba od roku i wierzę, że ta jesień będzie przełomowa dla mnie ![]() ![]()
#1026 |
Rozeznanie
|
![]() |
#1027 |
Konto usunięte
|
Aaale miałam dziś ciekawy dzień!
Spóźniłam się o 2h na zajęcia na pracowni, bo tak się umówiłam z koleżanką z pary, musiałyśmy się wyspać ![]() ![]() ![]() A przed zajęciami jeszcze o lumpka zahaczyłam i 4 ciuszki kupiłam za 4zł łącznie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1028 |
Zakorzenienie
|
Ketamina - przez av oswajam się z widokiem pająka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23087789]Aaale miałam dziś ciekawy dzień!
Spóźniłam się o 2h na zajęcia na pracowni, bo tak się umówiłam z koleżanką z pary, musiałyśmy się wyspać ![]() ![]() ![]() A przed zajęciami jeszcze o lumpka zahaczyłam i 4 ciuszki kupiłam za 4zł łącznie ![]() no to pochwal sie, porób foty ryjka i ciuchów i poka poka ![]()
#1030 |
Wtajemniczenie
|
Podkreślałam wiosnę, nie już.
![]() ![]() taa.. straszne jest to, co nieoswojone ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23087789]Aaale miałam dziś ciekawy dzień! Spóźniłam się o 2h na zajęcia na pracowni, bo tak się umówiłam z koleżanką z pary, musiałyśmy się wyspać ![]() ![]() ![]() A przed zajęciami jeszcze o lumpka zahaczyłam i 4 ciuszki kupiłam za 4zł łącznie ![]() Full wypas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Konto usunięte
|
Ryjka nie pokażę, bo wszystkie blizny po trądziku mi się teraz uwydatniły, trzeba przeczekać
![]() ![]() Aaa, miałam jeszcze masaż szyi i dekoltu robiony przez piękną dziewczynę, która nam to prowadzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
ja nieeeeeeeeeeeee ja ich NIE CHCE kochac
![]()
#1034 |
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23087789]Aaale miałam dziś ciekawy dzień!
Spóźniłam się o 2h na zajęcia na pracowni, bo tak się umówiłam z koleżanką z pary, musiałyśmy się wyspać ![]() ![]() ![]() A przed zajęciami jeszcze o lumpka zahaczyłam i 4 ciuszki kupiłam za 4zł łącznie ![]() ale Ci dobrze.... sama bym tak chciała! ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- a pro po pająków - też się ich bardzo boję! ostatnio jak byłam u rodziców, zostałam sama w domu i miałam taki wielki okaz w łazience, nie miałam odwagi podejść i go zabić jakimś kapciem, więc potraktowałam go...lakierem do włosów...straszne, okrutne wiem... ale jakos poradzić sobie musiałam
#1035 |
Konto usunięte
|
Spóźniłam się o 2h na zajęcia na pracowni, bo tak się umówiłam z koleżanką z pary, musiałyśmy się wyspać ![]() ![]() ![]() A przed zajęciami jeszcze o lumpka zahaczyłam i 4 ciuszki kupiłam za 4zł łącznie ![]() Z jednej strony fajna szkoła a z drugiej pewnie i tak bym się nie skusiła, nie wyobrażam sobie tyle babek dookoła ![]() Kupiłam dziś naftę kosmetyczną z witaminkami (trzymam na czuprynie), odżywkę Isany i szampon Babydream ![]() ![]() Złożone tez zamówienie na BU ale tylko tonik z kwasami (10% - moje pierwsze kwaszenie), puder bambusowy i do niego pudełeczko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
Labi - mnie to nie grozi, jak widzę pająka dostaje ataku paniki.... serce wali jak oszalałe...
Orli - podziwiam Cię za to, że w domu trzymasz spajdery... nigdy w życiu nie zasnęłabym w takim pokoju... atlanta - co za pomysł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Konto usunięte
|
Bo moje pajory mnie lofciają!
*wmawia sobie Orli* |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Konto usunięte
|
mww, gdyby pająki były jak ten w twoim avie, to moje życie byłoby znacznie przyjemniejsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1040 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23088320]Bo moje pajory mnie lofciają!
*wmawia sobie Orli*[/QUOTE] ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;23088332]mww, gdyby pająki były jak ten w twoim avie, to moje życie byłoby znacznie przyjemniejsze ![]() moje również ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- i jest git!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Zakorzenienie
|
Haha, ja też nie jestem fanką pająków, ale ten mww jest taki uroczy, że zawsze radośnie na niego patrzę ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
SE Zylo Mam nadzieję,żę się przestawi i to niedługo. Widzę,że dziś w domku zasiadamy ![]() Ja zaraz kąpiel, peeling,oliwkowanie..i wskakuje do łożka na jakiś film może ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Wtajemniczenie
|
Reeva - jak dziala Nafta?
![]() Orli - ciesz sie, ze masz zajecia weekendowe. Ja mialam na kosmetyce 3-4razy w tyg i przez miesiac trenowalysmy masaz twarzy, szyi i dekoltu - do tej pory jakos za nim nie przepadam. Po miesiacu mialysmy wszystkie kompletnie go dosc. ![]() te same ruchy, ten sam ucisk, powtarzanie - pozniej taki dotyk juz tylko draznił. ![]()
![]() |
#1044 |
Konto usunięte
|
Wzmacnia, nabłyszcza, niweluje wypadanie włosów, odżywia, działa przeciwłupieżowo i ponoć przyspiesza wzrost włosa
![]() ![]() Ja mam wersję z witaminami A+E, bo innej w aptece nie było akurat. Stosuję, bo mam ostatnio problem z łupieżem - pokusiłam się raz użyć head&shoulders... Kiedyś po nim miałam wysyp łupieżu... No i teraz też, a nic nie pomagało. Nie wspomnę, że jak normalnie włosy myje co drugi dzień, tak po h&s miałam na drugi dzień rano tłuste, posklejane kosmyki, bleee... ![]() Wsmarowałam naftę, umyłam włosy szamponem Babydream i uwaga.... nie ma łupieżu! ![]() Nieźle, co? Zobaczymy za jakiś czas jak tam z przetłuszczaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Wtajemniczenie
|
Dziweczyny mam problema. Wy jesteście zródłem wiedzy... Wszelkiej wieszy... zatem poradzcie mi:
Jak usunąć prasowanke z fartucha? ![]() Wyjaśniam: Dostałam fartuszek z tandetną prasowanką "novocardia" ![]()
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
Iii zwykłym szamponem zmywasz naftę?
![]() Ja kiedyś użyłam przeciwłupieżowego H&S i po nim dostałam mega łupieżu. Podpisuje się pod tym, że to najgorszy szampon. Nigdy więcej.
![]() |
#1047 |
Wtajemniczenie
|
Mnie tam H&S nie zaszkodził, ale moze ja mam zmutowane szczotko-wlosy
![]()
![]() |
#1048 |
Zakorzenienie
|
No, na łupiez mi tylko nizoral, ale dziwne włosy po nim były, takie matowe...
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- ale co do babydream i łupiezu, mi niestety pogorszył... za to nie miałam wcale, po ciut dropższym, bo za 6 zł bambino albo bobino, nie pamiętam dokładnie, różowa butelka w eco - po tym zero łupiezu
#1049 |
Zakorzenienie
|
Mi na łupież i przy okazji zadbanie o włosy dobrze zadziałał ten nowy przeciwłupieżowy Nivea - w mojej wersji akurat do włosów farbowanych, ale podobno wszystkie są niezłe. W takiej dużej, białej butelce. Nivea Pure coś tam chyba. Zadziałał świetnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W sumie nie wiem czyja to zasługa, że łupież zniknął - nafty czy szamponu. Po zmyciu użyłam odżywki do spłukania. W sumie i tak mam pewnie oblepione włosy i muszę je doszorować czymś mocniejszym ale musiałam zrobić coś z tym łupieżem. Mam nadzieję, że będzie lepiej ![]() Podzielam zdanie wizażanek, że szampon ma myć a odżywiać i pielęgnować - odżywka, jakieś specyfiki. Wszelkie szampony 2w1, 3w1 obciążają włosy i faktycznie, jak się naczyta, to nie za ciekawie z tymi silikonami. Damo,dzięki za przydatne info o włosach ![]() O, mam tę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ami-a-i-e.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.