![]() |
#1081 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;23100147]no masz pecha, Orli ma zły czas
ale co racja to racja, kilka słów o sobie prosimy, a najlepiej hot opowiastkę ![]() aha!!! jesteś dziewicą???? [/QUOTE] cóż, tak mi się trafiło ![]() ![]() Coś o mnie? nie mam w zwyczaju wypisywania swojej biografii w internecie,ale studentka 3 roku, pochodząca z Mazowsza, ale studiująca na wschodzie Polski ![]() ![]() Co do pytania, to gdybym była dziewicą to chyba bym się tu nie znalazła ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Wtajemniczenie
|
Jedynie co mi przyszło do głowy to to, co napisała Tu Coś jeszcze słyszałam o żelazku (?) ale podobno można je tak zniszczyć
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;23099051] BS oficjalnie wyraził zgodę na moje widywanie się z tą "złą" kumpelą - pamiętacie? ![]() Zawsze ktoś ![]() Spokojnie, czas jest potrzebny.. A nie ma nikogo u Ciebie kto też jest sam? Wszyscy tak zakorzenieni i zżyci? |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() orli zobaczysz, że oni sami się znajdą! ![]()
elegancja- to coś więcej niż tylko styl, to sposób bycia Edytowane przez atlanta1987 Czas edycji: 2010-11-07 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I czemu BS daleko? Na stałe czy chwilowo? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nie Seboradin to co innego http://sklep.i-f.com.pl/pl/niger/11
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do historyji to napiszę jak będę miała chwilę czasu bo dziś trochę obowiązków mnie czeka a ja nadal na wizażu ![]() ![]() BS daleko bo jesteśmy z innych miast, ale ja po licencjacie wybywam do Niego, bo dłużej tak bym nie wytrzymała ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- oo,miło, również witam ![]() Edytowane przez rebeccaa Czas edycji: 2010-11-07 o 13:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1088 |
Zakorzenienie
|
Ja akurat mam ten psikacz co dałam w linku, niby się sprawdza ale może wysuszyć tak jak w moim przypadku = łupież. Więc nawilżacz obowiązkowo
![]() Eh jak ja bym chciała studiować w Lublinie ![]()
![]() |
#1089 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |
Zadomowienie
|
JA TEŻ!!!! jeszcze kilka miesięcy, mgr i spadam stąd!!!!
Lublin na samym początku bardzo mi się podobał, w tym momencie zbrzydł mi.... tu panuje "dziwny" klimat - moim zdaniem.... pochodzę z zupełnie innej części kraju i tam jest "lepiej" niż tu. odliczam miesiące aż się stąd wyprowadzę.... ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
a Ty już studentka?? ![]() ![]()
![]() |
#1091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja byłam przejazdem w z lublinie i im bardziej na wschód tym dziwniej mi było ![]() ![]()
![]() |
#1092 |
Zakorzenienie
|
Matura dopiero mnie czeka...
W sumie nie wiem dlaczego ale zakochałam się w Lublinie ![]() Czyżbym nie wiedziała o jego złych stronach? ![]()
![]() |
#1093 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bo tu jest dziwnie.... na samym początku tak do tego nie podchodziłam, podobało mi się tu bo zielono, bo fajne kluby itd (znajomy tu sie uczył, więc go odwiedzałam), ale z każdym miesiącem....coraz gorzej.... teraz jak jade do BSa, albo do domu i mam tu wracać to aż "coś mi się robi"... dziwny tu klimat, dziwni ludzie (nie wszyscy), bieda i szczerze to niebezpiecznie jest w Lublinie....
![]() |
#1094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale ja gdybym miała 2gą szansę nigdy 2gi razy bym tego miasta nie wybrała ![]() ale decyzja należy do Ciebie;-) nie chcę Cie zrażać ![]()
![]() |
#1096 |
Rozeznanie
|
idę męczyć się z łaciną maluszki.. egzamin jutro
![]()
![]() |
#1097 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() żelazko - bede probowac ale przez szmatke ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1099 | |
Zakorzenienie
|
Najpierw musze maturę zdać żeby myśleć co dalej ^^ Ale tak serio to chyba będę musiała zrezygnować z Lbn bo nie ma tam "mojego" kierunku a na zaoczne nie pójdę tam tylko dlatego 'bo Lublin'
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Lavi92 Czas edycji: 2010-11-07 o 13:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Zadomowienie
|
owocnej ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- a co chcesz studiować?
#1101 | |
Zakorzenienie
|
eeeeeeeee tam, to tak jak w ZG grasował gwałciciel, odkąd pamietam tam ciagle jakies zboczeńce były, osiedlem , którym chodziłam po ciemku na zajęcia było ponoć najniebezpieczniejsze...
w klatce obok z moim bloku dziewczyne zgwałcil ktoś, moją wykładowczynie oid wspólczesnosci zaatkowal gosc z nozem, opowiadala nam jak do szyi przystawil od tylu caly czas tam ktos gwalcil, a nawet zabijal,a i tak ZG wydaje mi sie byc ogromnie pozytywnym miastem ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
![]() |
#1102 |
Zadomowienie
|
Widzę,że nie tylko ja tak mam
![]() Również gdybym miała drugi raz wybierać na pewno nie byłby to Lublin. Cóż błędy młodości, człowiek głupi był ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Pewne zdarzenie spowodowało u mnie dość duże i niemiłe zmiany. Dlatego bezpieczeństwo jest dla mnie baardzo istotna rzeczą.
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w zeszłym roku wracałam z pracy po 21 lazł za mną koles a przy mojej klatce stanął i wyjał kutasa dobrze, że ja przez tel gadałam, to od razu na ten widok powiedziałam: Ty facet z gołym pisiorem stoi przede mną i zaczęłam się śmiać, uciekł ale ja w środku byłam przerazona
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-11-07 o 14:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
no to poka
#1107 | |
Zakorzenienie
|
Orli, będzie dobrze
![]() A ja mieszkam w tym samym miejscu, a i tak ciężko spotkać się ze wszystkimi, praca,wyjazdy,studia, za granicą. Ale najważniejsze, żę BSik jest, no nie? A mnie mój nauczył,że każdej sytuacji są jakieś plusy.Może lepiej poznasz siebie? Może odpoczniesz? Może..ciężko mi mówić,bo nie znam Cię dobrze. Co do włosów, to na łupieżu się nie znam-nigdy nie miałam. Ale dużo się w swoim życiu naodżywiałąm włosów,bo wkońcu zapuszczałam ![]() A teraz to nawet nie wiem jak nakładać odżywki czy maseczki na tych krótkich,bo ja nigdy blisko skóry głowy nie nakładałam,bo mam cienkie włosy i muszę je myć codziennie i gdybym nałożyła blisko to sam tłuszcz gwarantowny. ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem co bym na Twoim miejscu zrobiła. Serio ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
potem koło bloku specjalnie zwolniłam, żeby mnie wyprzedził, jak mnie wyprzedził zauwazyłam, że się dziwnie zaniepokoił i juz byłam pewna, że cos jest nie tak, ide on sie obraca do mnie i kutas w łapie i tyle dobrze, że miałam gadkę przez tel, dośc wesołą, więc od razu zareagowałam, bo nie czułam się sama ktoś był, słyszał co się dzieje chociaż przez tel kolo uciekł ale weszłam do domu w takim szoku, że hej ![]()
![]() |
#1110 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.