![]() |
#1321 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1322 |
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21339625]Ojojoj... Skąd się dowiedziałaś? Sama się przyznała czy jak?
![]() w duzym skrocie,wiecej opowiem jutro bo chwilowo mam ochote pojechac do jej domu i ja za*******ic , ale bede ponad to zadzwonila,tak jak pisalam wczesniej,urywajac szybko rozmowe. na kilometr bylo slychac,ze klamie,szczegolnie,ze mowila,ze siedziala w domu bo nie miala ochoty sie z nikim spotykac a ja ja widzialam z nim w arkadii... zanim zdazyla spytac o wczoraj,rozlaczyla sie. wiec napisalam jej za porada Jemi sms o tresci 'nie wiesz moze co u mateusza? chcialabym mu oddac ladowarke a cos trudno sie do niego dobic. widzialam go wczoraj w arkadii z pewna dziewczyna,wygladali na bardzo zadowolonych. szkoda,ze zle sie czulas i siedzialas w domu,zycze ci milych wakacji' plus dodala 'wyjezdzam na jakis czas wiec pewnie sie nie zobaczymy nawet we wrzesniu trzymaj sie' po jej tonie glosu i tym wszystkim co smierdzi okropnie bylam pewna,ze to ona napisalam do kolezanki ktora ja tez zna,i nagle dowiedzialam sie,ze przez te pare lat,jak sie znamy,opowiadala wszystkim moim znajomym rozne chujowe rzeczy o mnie,ze ja sie niby podwalam do cudzych chlopakow,ze niby zawsze mam wszystkich w dupie,ze niby jestem pieprzona egoistka et caetera . pare razy bylam swiadkiem jak mowila rozne takie rzeczy o mnie nawet mateuszowi , ze niby ja jestem w kims nieszczesliwie zakochana,czego on nie mogl potem dlugo z umyslu wyrzucic chociaz tlumaczylam mu,ze to stek bzdur... ale bylam slepa jak jasna cholera i nie moge sobie tego wybaczyc... duzo sie dowiedzialam,wiem juz dzieki komu czesc znajomych sie ode mnie odwrocila i bardzo silnie podejrzewam,ze to ona ostatecznie rozbila moj zwiazek z mateuszem. szczegolnie,ze wiem dokladnie jakie rzeczy mogla mu nagadac,postanowil sie ze mna rozstac dzien po tym jak spotkal sie z nia na piwo,a kiedy pytalam go czemu powiedzial,ze nie moze zniesc tego jak traktuje innych ludzi. spytalam kogo,powiedzial ze ja... nie wiem po prostu,jestem zupelnie zamurowana,zatkana,nie wiem. znam ja 11 lat i zastanawiam sie kogo jeszcze w moim zyciu obrocila przeciwko mnie i coraz mocniej sie zastanawiam,czy gdyby nie jej cudowna ingerencja,nie siedzialabym teraz sama i pisala do was ze lzami w oczach tylko lezalabym w jego lozku? nic ****a nie rozumiem,to co wam napisalam to i tak duzy skrot bo ja musze ochlonac,nie mam na to sily co sie dzis dowiedzialam...
![]() |
#1323 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja randka - porażka.. nawet nie wyszłam z samochodu, bo kolega upierał się żeby wejść do mnie do domu na herbatę.. nie chciał nigdzie do knajpki, bo twierdził, że tam nie można na spokojnie porozmawiać... no nie..takie numery ze mną nie przechodzą... Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-08-13 o 07:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21337057]Wiecie co? Mam ochotę na randkę. Flircik. Zaloty.
![]() Może nie ochotę, a jakąś taką tęsknotę... Jestem z BSem 3,5 roku, dopiero przez ten czas nabrałam pewności siebie, dopiero teraz mogłabym czerpać przyjemność z wodzenia facetów na pokuszenie ( ![]() Absolutnie nie zamierzam zdradzić ani zostawić BSa, życia sobie bez niego nie wyobrażam, ale jakoś tak mnie teraz naszło... ![]() Oj, szczerze mówiąc dokłądnie wiem co czujesz... Ja też sobie nie wyobrażam bycia z kimś innym niż BS, ale... czasami jak patrze na różnych facetów to brakuje mi tych poczatkowych podtekstów, gry słów, spojrzeń... czasami się zastanawiam czy jeszcze to potrafię ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21339411]http://lakieroholiczka.blogspot.com/...p-by-step.html Jest już krok po kroku jak zrobić gazetki ![]() Takie pytanie bo ja gupia... ten lakier który jest podstawą ma być już suchy przed zamoczeniem paznokci w spirytusie? Cytat:
![]() Zaczynam naprawdę panikować... ząb boli jak bolał. Zaraz idę do dentysty, potem do krawca odebrać szal który się szyje do sukni, potem po takie tam drobe dekoracje, wieczorem po resztę zakupów, jutro do pracy, w niedzielę pakowanie wszystkich weselnych gratów - zastanawiam się jak my się do auta zmieścimy - i wyjazd do Rodziców BS'a. Nie wiem jaki bukiet chcę, nie mam kompletnie pojęcia jak się umaluję (sama używam tylko pudru w kamieniu i tuszu do rzęs, czasami kredki, cieniami kompletnie nie potrafię się malować, a jednocześnie nie wyobrażam sobie żeby ktoś miał mi zrobić makijaż bo nienawidzą jak mi ktoś przy twarzy grzebie brrrr....), dalej nie zdecydowałam co z włosami... Nawet jeszcze dokładnie nie wiemy ile dokładnie osób będzie na weselu, nie wiemy co zrobić z poprawinami - planowaliśmy mega grilla, ale co jak będzie deszcz? Chyba najpierw zaprosimy na obiad do tego samego lokalu gdzie bedzie weselicho, a po południu ewentualnie przydomowa imprezka... Nie wyrabiam.... Aaaaa!!!! Ślubu mi się zachciało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Zakorzenienie
|
Oj, dziewczynki. Witam ponownie po powrocie z upalnej Chorwacji
![]() Możecie mnie znienawidzić, ale kolejny raz nie będę się do Was odzywać, przez kilka dni, bo mam bardzo ważną misję nadrobienia obydwóch tematów [ ![]() Mam nadzieję, że mi wybaczycie i przyjmiecie mnie z powrotem do Waszego grona... |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | ||
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21339411]http://lakieroholiczka.blogspot.com/...p-by-step.html Jest już krok po kroku jak zrobić gazetki
![]() ja wiedziałam, że to tak, ja wiedziałam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1328 |
Rozeznanie
|
Tusamolot -
![]() Jeśli on wierzy osobom pobocznym, to absolutnie nie ma co sobie głowy zawracać i dobrze o tym wiesz. Uważam, że obydwoje mają jakiś wielki problem ze sobą i swoimi głowami :/ Powiedziałam Ci już wcześniej, ich zachowanie przebija jakąkolwiek normę zachowań nastolatków... dziecinada i tyle. Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-08-13 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
Konto usunięte
|
Iwa, tak, suchy - już uzupełniam w tekście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Przyczajenie
|
Oj baby baby jak was nienawidze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1332 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1333 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21337057]Wiecie co? Mam ochotę na randkę. Flircik. Zaloty.
![]() Może nie ochotę, a jakąś taką tęsknotę... Jestem z BSem 3,5 roku, dopiero przez ten czas nabrałam pewności siebie, dopiero teraz mogłabym czerpać przyjemność z wodzenia facetów na pokuszenie ( ![]() Absolutnie nie zamierzam zdradzić ani zostawić BSa, życia sobie bez niego nie wyobrażam, ale jakoś tak mnie teraz naszło... ![]() Ja jestem ze swoim 4,5 roku i mam takie myśli od jakiegoś czasu, ale również nie wyobrażam sobie bez niego życia ![]()
#1334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tusamolot weź ich olej, ja Ciebie nawet prosze o to ![]()
![]() |
#1335 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1337 |
Rozeznanie
|
Aleee miałam wczoraj ssss
![]() Po czym podszedł do mnie i zaczął całować po karku, ramionach, po jakimś czasie sięgnął rączką niżej i zaproponował kierunek w stronę stołu (jest idealny na sss ale go jeszcze nie próbowaliśmy ![]() ![]() ![]() Po wszystkim mogłam z czystym sumieniem powiedzieć, że tym razem było cuudownie ! Jak kładlismy się spać to jeszcze na dobranoc zrobiłam mu lodzika i tak oto zakończyliśmy udany wieczór. A dzisiaj nie mogłam leżeć na plecach, od stołu mam tak zbitą kość ogonową, że masakra, aż mi spuchła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
BAN stały
|
Jemi91 - przez Ciebie chcę sexu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1339 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Przepraszam, wczoraj zbeształam na forum BSa to dzisiaj musiałam pochwalić ![]() Axa - dorwiesz BSa to też się naseksisz ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 |
Zakorzenienie
|
jemi91- narobiłaś mi smaka na rąbanko..ja chcę być zerżnięta jak suka, chcę najpierw pieszczot, a później ostrego j....a
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1341 | |
Zakorzenienie
|
Mi też narobiła
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2010-08-13 o 09:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Przyczajenie
|
****a odnoszę wrażenie że , nic nie robicie tylko się *******icie cały czas
A takie rzeczy jak wy wypisujecie to już w ogóle , takich jak wy to ni chcialbym patykiem tknąć , zwykłe dziwki , kto mówi tak otwarcie o seksie ? nawet faceci tak nie robią . To powinna być tajemnica między dwojga ukochanymi a nie publiczne forum . Jednak to jest prawda że wam się po***ało w głowach od tej niby "wolności" do garów i do dzieci rodzić ich jak najwięcej bo kto będzie na nasze emerytury robił. I powiem tak jesteście bezwstydne , tak to bardzo staromodne słowo ale jakże adekwatne , żegnam , niech was dyma kto popadnie jak tak lubicie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Napisałabym coś więcej, ale widzę, że nie ma sensu ![]() Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2010-08-13 o 10:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1344 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1345 |
Zakorzenienie
|
Hmmm wydaje mi się że nasz kolega Aro ma mniejsze doświadczenie w tych sprawach, stąd też wypisuję takie płytkie wypociny by podnieść swoje męskie ego. To jest żałosne. Jeśli będzie tu tyle wypisywał to może trzeba by to zgłosić modowi?
To jest tak śmieszne że aż żałosne ![]()
#1346 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1347 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21344058]Eee, obstawiam, że już tu więcej nie napisze, bo nas nienawidzi i bo jesteśmy dzi*kami
![]() ![]() No i to przeważyło szale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1348 |
Konto usunięte
|
Nie da miłości, of korz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1349 |
Zakorzenienie
|
![]() Może nie ochotę, a jakąś taką tęsknotę... Jestem z BSem 3,5 roku, dopiero przez ten czas nabrałam pewności siebie, dopiero teraz mogłabym czerpać przyjemność z wodzenia facetów na pokuszenie ( ![]() Absolutnie nie zamierzam zdradzić ani zostawić BSa, życia sobie bez niego nie wyobrażam, ale jakoś tak mnie teraz naszło... ![]() aj, ja też za tym tęsknie ![]() zgadzam się z całym cytatem ![]() Jeee, spałam do 11 ![]() Tu trzymaj się. Trzeba teraz "delete" ją. I jego lepiej też. Orli lasko, nie gadać głupot! ![]() A pazurki super! Też miałam takie robić, ale jakoś zapomniałam i o. Axa no poka jak malujesz ![]() Labi a jaki dokładnie błysczyk? Bo ja szukam jakiegoś nude kryjącego.
#1350 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21344174]Nie da miłości, of korz.[/QUOTE]
No przecież o tym mówię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.