|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
To jest nasze wspólne odliczanie, bo ja za te 75 dni będe bronić mgr
, o ile nie da rady wcześniej
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-07 o 08:30 |
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo pisania Ci jeszcze zostało? Z jakiej w ogóle dziedziny? Bo albo nie wiem albo mi umkneło co studiujesz... Kurcze... właśnie się dowiedziałam, że mam dziś wolny dzień i pierwszy raz od nie wiem kiedy nie wiem co zrobić z czasem. Najchętniej to bym się walnęła z książką na balkonie, no ale łazienka domaga się sprzątania... |
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Temat krótko ujmując nudny - o dysleksji.... ![]() Ja za to dziś mam kupe nauki i dłuuuuugą podróż przed sobą A jutro come back
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-07 o 08:41 |
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
A zapomniałam wczoraj napisać!!!! Wieczorkiem oglądaliśmy z BS Kwiat pustyni, mój BS nie przepada za moimi filmami, a ja za jego Gwiezdymi wojnami
Oglądamy i oglądamy, aż się skończył i był tak zszokowany, że przez jakiś czas chodził taki bardzo zamyslony, w nocy nie chciał się kochac i powiedział, że bardzo go poruszył ten film, dodał, że nawet bardziej niż Requiem dla snu.
|
#127 |
|
BAN stały
|
Jeszcze ten tydzień i będzie po wszystkim. Ale jak to przetrwam, to w sobotę po ostatnim egzaminie BS będzie mnie niósł do domu ![]() Generalnie będę Was podczytywać, ale nie będę miała czasu pisać ![]() Trzymajcie za mnie kciuki bo będzie naprawdę ciężko... |
|
|
|
#128 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A planów wakacyjnych mamy mnóstwo, ale na razie nie myślimy o nich poważniej - najpierw ja się chcę dostać na studia, a BS do tej szkoły, on ćwiczy i się uczy, a ja czekam na wyniki matur. Cytat:
Staram się być dobrej myśli, wiem, że potrafimy to przetrwać i że zależy to wyłącznie od nas, ale... No nie powiem, jestem przerażona tą wizją...
|
||
|
|
|
#129 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A Kwiat Pustyni też niezły. A muzyka z Requiem ![]() Ostatnio widziałam fajny film - Wyspa tajemnic (a jeszcze do niedawna byłam zdania, że Leo to najlepszy był jak pływał sztywny koło Titanica mam nadzieję, że się komuś nie naraziłam? )No i.. "Jak wytresować smoka" dzieciak ze mnie ![]() Cytat:
Miłej podróży ![]() Cytat:
dokładnie ![]() Nawet rozmawiałyśmy na ten temat z Labirynth pod koniec poprzedniego wątku ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19831527] A planów wakacyjnych mamy mnóstwo, ale na razie nie myślimy o nich poważniej - najpierw ja się chcę dostać na studia, a BS do tej szkoły, on ćwiczy i się uczy, a ja czekam na wyniki matur.[/QUOTE] Na razie -
|
|||
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Witam, Was
jeśli mogę to się dołącze Od jakiegoś czasu udzielam się na wizażu, ale dopiero dziś Was znalazłam Mam tylko pytanie Bs? nie mogę rozszyforwać skrótu ok, już wiem
Edytowane przez bialekropelki Czas edycji: 2010-06-07 o 10:25 Powód: czytanie ze zrozumieniem ( tyloko czemu dopiero po chwili ) |
|
|
|
#131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda że ja ich nie mam. Trzymam kciuki! [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19831527]Raczej nie da się częściej, to kwestia przepustek... A planów wakacyjnych mamy mnóstwo, ale na razie nie myślimy o nich poważniej - najpierw ja się chcę dostać na studia, a BS do tej szkoły, on ćwiczy i się uczy, a ja czekam na wyniki matur. Dokładnie 3 lata, 3 miesiące i 11 dni Staram się być dobrej myśli, wiem, że potrafimy to przetrwać i że zależy to wyłącznie od nas, ale... No nie powiem, jestem przerażona tą wizją...[/QUOTE]Liczysz tak cały czas, czy policzyłaś na potrzeby tego postu? ![]() Btw. My w momencie takiego stażu jak Wasz będziemy już ponad miesiąc po ślubie Cytat:
|
||
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie Requiem to straszny film, horror wręcz, a ja horrorów nie ogladam... bo nie lubię, muza tez mi sie nie podoba, dwa razy widziałam ten film, i dziekuje za więcej, istna tortura. Nie musze oglądac tego filmu, żeby wiedzieć, że narkotyki są złe, i ta patologia z matką... bleh
![]() Wiadomo film dobry, ale jak dla zbyt brutalny, a ja naszczęście nie mam problemów z narkotykami, żeby w ten sposób się przekonywac o ich naprawde złym wpływie ...
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-07 o 11:16 |
|
|
|
#133 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19831527]Raczej nie da się częściej, to kwestia przepustek...
A planów wakacyjnych mamy mnóstwo, ale na razie nie myślimy o nich poważniej - najpierw ja się chcę dostać na studia, a BS do tej szkoły, on ćwiczy i się uczy, a ja czekam na wyniki matur. Dokładnie 3 lata, 3 miesiące i 11 dni Staram się być dobrej myśli, wiem, że potrafimy to przetrwać i że zależy to wyłącznie od nas, ale... No nie powiem, jestem przerażona tą wizją...[/QUOTE]Oj kochana no to wytrwałości życzę Dacie radę na pewno po takim czasie to się zupełnie inaczej podchodzi
|
|
|
|
#134 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19832947]Mam ściągawkę w postaci suwaczka :d[/QUOTE]
suwaczka
|
#136 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
A nam 23 czerwca stuknie 2 lata...
|
#138 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ogóle bardzo lubię filmy Almodovara Chociaż "Złe wychowanie" nie do końca mi się podobało... ![]() Ekhem... nam 16 lipca.. 6 lat (z przerwami co prawda, ale jednak)
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć nimfy
I jak z testem banana, bo jakoś nie widzę żeby któraś się chwaliła?? Słoneczko pięknie świeciło przez weekend i zaliczylismy seks na leżaku podczas smażenia ciałłłł....opalałam tył w stringach, a to działa na mojego hm... kolegę...bardzo mocno...miałam delikatnie rozchylone nogi, podszedł od tyłu i wsunął paluszki w mokrą muszelkę..rozgrzana i mocno podniecona chwyciłam go za pałeczkę rokoszy i wsunęłam głeboko do gardła delikatnie drapiąc pazurkami po jajeczkach...dał mi posmakować moich soczków, podniosłam pupę i wsunął się we mnie od tyłu pieszcząc delikatnie drugą dziurkę...cwana bestia niego, bo widział jak bardzo jestem rozgrzana więc dwa delikatne ruchy i jeden mocny - całym fallusem - stękałam z rozkoszy, wiłam się jak wąż, a on mocno trzymał za biodra i wpychał naprężonego słonika... miałam taki oooorgazm, że aż trysnęły moje soczki, a po chwili wypłynęła biała rzeka ciepłej spermy.... |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Volver? Albo Porozmawiaj z nią? Te filmy podobały mi się, zwłaszcza ten pierwszy. Kiedys byłam wielkim fanatykiem kina, mnóstwo obejrzanych filmów... dla klimaciar tutaj polecam klasykę Herzoga Nosferatu, pejzaż, obraz istna plastyka... no i historia o wampirze, z reguły robią się dwa obozy zwolennicy Herzoga i ich przeciwnicy Dracula Coppoli, a ja zaskakuje, bo oba lubię
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-07 o 11:42 |
|
|
|
|
#141 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19832947]Mam ściągawkę w postaci suwaczka :d[/QUOTE] A jak zrobiłaś, że jest ile jesteście razem, a nie, że zostało ileś tam dni?? Bo zazwyczaj jest odliczanie do czegoś
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kolegę, powiadasz?
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś szykuje erotyczny atak na BS, czekam aż wróci z pracy chop <mniam>
|
|
#144 |
|
Konto usunięte
|
Jest możliwość ustawienia tego :P Robiłam to dawno temu, ale może spróbuj po prostu ustawić datę i automatycznie będzie liczyło OD, zamiast DO.
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica - trza go jakoś ładnie nazywać
![]() wieczorem w domku dobralismy się do siebie 3 razy - dłuugie pieszczoty, zlizywanie śmietany z różnych części ciała, zabawy gadżetami, kąpiel w wannie - tam mnie namydlił, wytarł, nabalsamował i zaniósł na rękach do sypialni... takie weekendy pełne seksu to ja chcę cęśto..bo dzisiaj w pracy siedzę z uśmiechem na twarzy i jak wspomnę sobie jakie były oddlotyyyy to tak mi dobrze robi sie na serduszku
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Wszzystko fajnie pieknie........ yyyyyyyy tylko ja chyba z kolegą bym nie chciała
![]() Wiem co piszę.... już raz się "z kolegą" dobrze bawiliśmy... tylko że do dziś mimo, że wtedy było fajnie, z niesmakiem to wspominam .
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-07 o 11:57 |
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie to jest kolega, a czy cos poważnego z tego wyniknie - czas pokaże - oboje nie jesteśmy w związkach, spotykamy się często, ale jeszcze oficjalnie nie predstawiłam go rodzicom więc jest dla mnie kolegą
|
|
|
|
|
#148 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Robiła któraś? ![]() Cytat:
(ale trochę przeszkadza różnica wzrostu A próbowała któraś z budyniem zamiast śmietany? podobno fajny, bo mniej się klei i daje ciekawe wrażenie na skórze.. hmmCytat:
(a jeśli chodzi o wampiry.. saga zmierzch jest dla mnie ![]() Mnie podobały się jego starsze filmy: Kobiety na skraju załamania nerwowego, Matador, Drżące cialo.. |
|||
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Kmee
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

, o ile nie da rady wcześniej

) ale jakoś się udało.. Ale wtedy to było nieugruntowane, z Wami będzie inaczej 
Staram się być dobrej myśli, wiem, że potrafimy to przetrwać i że zależy to wyłącznie od nas, ale... No nie powiem, jestem przerażona tą wizją...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)