![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
To jest nasze wspólne odliczanie, bo ja za te 75 dni będe bronić mgr
![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-07 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dużo pisania Ci jeszcze zostało? Z jakiej w ogóle dziedziny? Bo albo nie wiem albo mi umkneło co studiujesz... Kurcze... właśnie się dowiedziałam, że mam dziś wolny dzień i pierwszy raz od nie wiem kiedy nie wiem co zrobić z czasem. Najchętniej to bym się walnęła z książką na balkonie, no ale łazienka domaga się sprzątania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Temat krótko ujmując nudny - o dysleksji.... ![]() Ja za to dziś mam kupe nauki i dłuuuuugą podróż przed sobą ![]() ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-07 o 07:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
A zapomniałam wczoraj napisać!!!! Wieczorkiem oglądaliśmy z BS Kwiat pustyni, mój BS nie przepada za moimi filmami, a ja za jego Gwiezdymi wojnami
![]() Oglądamy i oglądamy, aż się skończył i był tak zszokowany, że przez jakiś czas chodził taki bardzo zamyslony, w nocy nie chciał się kochac i powiedział, że bardzo go poruszył ten film, dodał, że nawet bardziej niż Requiem dla snu.
#127 |
BAN stały
|
![]() Jeszcze ten tydzień i będzie po wszystkim. Ale jak to przetrwam, to w sobotę po ostatnim egzaminie BS będzie mnie niósł do domu ![]() Generalnie będę Was podczytywać, ale nie będę miała czasu pisać ![]() Trzymajcie za mnie kciuki bo będzie naprawdę ciężko... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
A planów wakacyjnych mamy mnóstwo, ale na razie nie myślimy o nich poważniej - najpierw ja się chcę dostać na studia, a BS do tej szkoły, on ćwiczy i się uczy, a ja czekam na wyniki matur. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A Kwiat Pustyni też niezły. A muzyka z Requiem ![]() ![]() Ostatnio widziałam fajny film - Wyspa tajemnic (a jeszcze do niedawna byłam zdania, że Leo to najlepszy był jak pływał sztywny koło Titanica ![]() ![]() No i.. "Jak wytresować smoka" ![]() ![]() Cytat:
Miłej podróży ![]() Cytat:
![]() ![]() Nawet rozmawiałyśmy na ten temat z Labirynth pod koniec poprzedniego wątku ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19831527] A planów wakacyjnych mamy mnóstwo, ale na razie nie myślimy o nich poważniej - najpierw ja się chcę dostać na studia, a BS do tej szkoły, on ćwiczy i się uczy, a ja czekam na wyniki matur.[/QUOTE] Na razie - ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Witam, Was
![]() ![]() ![]() Mam tylko pytanie Bs? nie mogę rozszyforwać skrótu ![]() ok, już wiem ![]() Edytowane przez bialekropelki Czas edycji: 2010-06-07 o 09:25 Powód: czytanie ze zrozumieniem ( tyloko czemu dopiero po chwili ) |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19831527]Raczej nie da się częściej, to kwestia przepustek... A planów wakacyjnych mamy mnóstwo, ale na razie nie myślimy o nich poważniej - najpierw ja się chcę dostać na studia, a BS do tej szkoły, on ćwiczy i się uczy, a ja czekam na wyniki matur. Dokładnie 3 lata, 3 miesiące i 11 dni ![]() Liczysz tak cały czas, czy policzyłaś na potrzeby tego postu? ![]() Btw. My w momencie takiego stażu jak Wasz będziemy już ponad miesiąc po ślubie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie Requiem to straszny film, horror wręcz, a ja horrorów nie ogladam... bo nie lubię, muza tez mi sie nie podoba, dwa razy widziałam ten film, i dziekuje za więcej, istna tortura. Nie musze oglądac tego filmu, żeby wiedzieć, że narkotyki są złe, i ta patologia z matką... bleh
![]() Wiadomo film dobry, ale jak dla zbyt brutalny, a ja naszczęście nie mam problemów z narkotykami, żeby w ten sposób się przekonywac o ich naprawde złym wpływie ...
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-07 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19831527]Raczej nie da się częściej, to kwestia przepustek...
A planów wakacyjnych mamy mnóstwo, ale na razie nie myślimy o nich poważniej - najpierw ja się chcę dostać na studia, a BS do tej szkoły, on ćwiczy i się uczy, a ja czekam na wyniki matur. Dokładnie 3 lata, 3 miesiące i 11 dni ![]() Oj kochana no to wytrwałości życzę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19832947]Mam ściągawkę w postaci suwaczka :d[/QUOTE]
suwaczka ![]() ![]()
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
A nam 23 czerwca stuknie 2 lata...
![]()
#138 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ogóle bardzo lubię filmy Almodovara ![]() ![]() Ekhem... nam 16 lipca.. 6 lat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Cześć nimfy
![]() I jak z testem banana, bo jakoś nie widzę żeby któraś się chwaliła?? Słoneczko pięknie świeciło przez weekend i zaliczylismy seks na leżaku podczas smażenia ciałłłł....opalałam tył w stringach, a to działa na mojego hm... kolegę...bardzo mocno...miałam delikatnie rozchylone nogi, podszedł od tyłu i wsunął paluszki w mokrą muszelkę..rozgrzana i mocno podniecona chwyciłam go za pałeczkę rokoszy i wsunęłam głeboko do gardła delikatnie drapiąc pazurkami po jajeczkach...dał mi posmakować moich soczków, podniosłam pupę i wsunął się we mnie od tyłu pieszcząc delikatnie drugą dziurkę...cwana bestia niego, bo widział jak bardzo jestem rozgrzana więc dwa delikatne ruchy i jeden mocny - całym fallusem - stękałam z rozkoszy, wiłam się jak wąż, a on mocno trzymał za biodra i wpychał naprężonego słonika... miałam taki oooorgazm, że aż trysnęły moje soczki, a po chwili wypłynęła biała rzeka ciepłej spermy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Volver? Albo Porozmawiaj z nią? Te filmy podobały mi się, zwłaszcza ten pierwszy. Kiedys byłam wielkim fanatykiem kina, mnóstwo obejrzanych filmów... dla klimaciar tutaj polecam klasykę Herzoga Nosferatu, pejzaż, obraz istna plastyka... no i historia o wampirze, z reguły robią się dwa obozy zwolennicy Herzoga i ich przeciwnicy Dracula Coppoli, a ja zaskakuje, bo oba lubię ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-07 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19832947]Mam ściągawkę w postaci suwaczka :d[/QUOTE] A jak zrobiłaś, że jest ile jesteście razem, a nie, że zostało ileś tam dni?? Bo zazwyczaj jest odliczanie do czegoś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kolegę, powiadasz? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dziś szykuje erotyczny atak na BS, czekam aż wróci z pracy chop <mniam>
![]() |
#144 |
Konto usunięte
|
Jest możliwość ustawienia tego :P Robiłam to dawno temu, ale może spróbuj po prostu ustawić datę i automatycznie będzie liczyło OD, zamiast DO.
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Orlica - trza go jakoś ładnie nazywać
![]() wieczorem w domku dobralismy się do siebie 3 razy - dłuugie pieszczoty, zlizywanie śmietany z różnych części ciała, zabawy gadżetami, kąpiel w wannie - tam mnie namydlił, wytarł, nabalsamował i zaniósł na rękach do sypialni... takie weekendy pełne seksu to ja chcę cęśto..bo dzisiaj w pracy siedzę z uśmiechem na twarzy i jak wspomnę sobie jakie były oddlotyyyy to tak mi dobrze robi sie na serduszku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Wszzystko fajnie pieknie........ yyyyyyyy tylko ja chyba z kolegą bym nie chciała
![]() Wiem co piszę.... już raz się "z kolegą" dobrze bawiliśmy... tylko że do dziś mimo, że wtedy było fajnie, z niesmakiem to wspominam .
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-07 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie to jest kolega, a czy cos poważnego z tego wyniknie - czas pokaże - oboje nie jesteśmy w związkach, spotykamy się często, ale jeszcze oficjalnie nie predstawiłam go rodzicom więc jest dla mnie kolegą ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() (ale trochę przeszkadza różnica wzrostu ![]() A próbowała któraś z budyniem zamiast śmietany? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mnie podobały się jego starsze filmy: Kobiety na skraju załamania nerwowego, Matador, Drżące cialo.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Kmee
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.