|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Powiem Ci, że dopóki nie zobaczyłam go na zdjęciu, było OK. Dopiero na fotce zobaczyłam kilka tych szczegółów, które mnie rażą i się rozkleiłam na moment
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21414348]Powiem Ci, że dopóki nie zobaczyłam go na zdjęciu, było OK. Dopiero na fotce zobaczyłam kilka tych szczegółów, które mnie rażą i się rozkleiłam na moment
![]() ![]() Musi Ci poprawić ![]() I lepiej jak się już podgoi, tak za 2 tygodnie. Moim zdaniem jest urok w niedoskonałościach, ale to moje zdanie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1743 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Zakorzenienie
|
Orli choć w to nie wierzyłam, to zainspirowalaś mnie z tymi paznokciami... kurka, jak tylko skompletuje wszycho do buzi, to zabiorę się za pazury, narazie zmieniam kolorki
![]()
#1745 |
Zakorzenienie
|
Axa już miałam się Ciebie pytać tyle razy ale skleroza nie boli, prawda?
Co Ty robisz, że masz takie białe końcówki pazurków? Aha i jak się sprawuje essensowski 'konad'?
![]() |
#1746 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21413794]To dobry czas na dzisiejszy dialog.
![]() BS: Ja mam tu stan zapalny... Może to Ty mnie zaraziłaś? Ja: No niby jak? BS: Nie masz zapalenia jamy ustnej? Ja: Gardła, krtani i tchawicy, ale jamy ustnej nie ![]() BS: [po chwili namysłu] W sumie ja mam... I w tym momencie oboje zrozumieliśmy, co to oznacza i on się wkurzył, a ja stoczyłam ze śmiechu z łóżka ![]() [/QUOTE] A no widzisz!! Pikowa wszystko widzi w kartach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Konto usunięte
|
Labi, dzisiaj nawet ta niestabilna ziaja dała radę
![]() ![]() ![]() Straszne było to łażenie... Jestem w bazie jednego klubu ze swoją twarzą ![]() ![]() A pół godziny temu wrócilim znad jeziora ![]() No i w morze też się rzuciliśmy i przez to morze właśnie zrobiliśmy 2x więcej km ![]() Jestem nieźle zmęczona ale włosy muszą mi trochę przeschnąć i lecę w kimę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1748 |
BAN stały
|
bry
ja już kawusię popijam gaaaaaduły nadążyć z czytaniem ciężko uśmiałam się z historii o stanie zapalnym ![]() a orzeł i niedoskonałości? przyjrzyj się mu jak się zagoi i poprawki-za które nie powinnaś dopłacać.. ja tam nie dostrzegam złych ruchów ręki, ale! ja mam na to swój pogląd ![]() sama swego czasu robiłam tatuaże więc na sobie ćwiczyłam i sporo miejsc mam niedociągniętych ![]() dobrego dnia nimfy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21413794]To dobry czas na dzisiejszy dialog.
![]() BS: Ja mam tu stan zapalny... Może to Ty mnie zaraziłaś? Ja: No niby jak? BS: Nie masz zapalenia jamy ustnej? Ja: Gardła, krtani i tchawicy, ale jamy ustnej nie ![]() BS: [po chwili namysłu] W sumie ja mam... I w tym momencie oboje zrozumieliśmy, co to oznacza i on się wkurzył, a ja stoczyłam ze śmiechu z łóżka ![]() [/QUOTE] ![]() O orełek fajny ![]() ![]() Już niedługo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Orli - tatuaż ![]() Axa ![]() A dla reszty ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1751 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-jedwabiem.htm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1752 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21418392]Labi, dzisiaj nawet ta niestabilna ziaja dała radę
![]() ![]() ![]() Straszne było to łażenie... Jestem w bazie jednego klubu ze swoją twarzą ![]() ![]() A pół godziny temu wrócilim znad jeziora ![]() No i w morze też się rzuciliśmy i przez to morze właśnie zrobiliśmy 2x więcej km ![]() Jestem nieźle zmęczona ale włosy muszą mi trochę przeschnąć i lecę w kimę ![]() ale fajnieeeeeeeeeee ![]()
#1753 |
BAN stały
|
Labi, wrzuciłam fociszcza szminek nudowych na bloga - opisy wieczorem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Zakorzenienie
|
już lece, już lece, o jezu
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1755 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1756 |
Konto usunięte
|
Axa, kochanie, dzięki, że mnie bronisz na tatuażowym, ale czas odpuścić, szkoda nerwów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Zakorzenienie
|
Hmmmmmmmmm a ten NYX to ciemny jest cholerka, ja chciałam taka jak skóra
![]()
#1758 |
Rozeznanie
|
ej mądre nimfy,właśnie zauwazyłam,że uchrzaniłam sie podkładem na białej bluzce przez przypadek , nie widać tego bardzo ale wciąż mnie to wkurza,a mam zaraz po pracy spotkanie.. czy istnieje jakiś domowy sposób na spranie tego,przyjmując również,że jestem w pracy i nie mam tu arsenału proszków ani czegoś
![]()
![]() |
#1759 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() BS właśnie wyskoczył z pomysłem, żebyśmy w przyszłym tygodniu pojechali sobie na piknik do lasu na cały dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a po pracy kup szare mydło i po tym powinna zniknąć plama Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-08-17 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Axiątko
![]() ![]()
![]() |
#1762 |
Zakorzenienie
|
Witam i życzę milego dnia!
Orlica świetny pomysł z tym piknikiem ![]() ![]() Czy Belissa rzeczywiście jest skuteczna? Używa któraś Belissy Hydro?
#1763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- acha, jest tansza belissa... w każdym razie ja jestem bardzo zadowolona z merca ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21424550]To w formie tabletek?[/QUOTE]
tak, 60 tabli po dwie dziennie, oczywiście możecie brac po jednej dziennie, wtedy jedno opakowanie starczy na 2 miechy, ale wtedy wolniejsze działanie. Ja wyleczyłąm swoje paznokcie ze strasznego łamania, rozdwajania... sa piękne, mocne i dlatego kochana Orli szaleje teraz z lakierami ![]() o! właśnie sobie przypomniałam, że muszę wziąć... drugie opakowanie wezmę jeszcze po 2 dziennie, ale trzecie już będe brać po jednej ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-08-17 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Konto usunięte
|
Może kiedyś zainwestuję... Brałam kiedyś skrzypovitę, ale nie widziałam jakoś rezultatów...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Zakorzenienie
|
Mnie głównie chodzi o suchą skórę, bo obecnie na twarzy jest tak, że nie mogę nałozyć podkladu, bo wygląda to jakbym miała martwy naskórek na wierzchu (nie usuniety)...
![]() |
#1768 |
Konto usunięte
|
A może jakiś porządny peeling u kosmetyczki? Podkład tylko to uwidacznia, pewnie faktycznie masz te suche skórki...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam tak przesuszoną skórę od kwasów na wiór, i tak moja przetłuszczająca stała się przesuszoną... najpierw zmieniłam pielegnację, mycie buzi wodą tylko 2 razy w tygodniu,a tak bez wody, sam pły micel i mleczko, potem zainwestowałam w krem nawilżający, ale tylko na noc.... no i ostatnio doszły tablety - poprawa jest... teraz chyba mam skórę normalną
![]() |
#1770 |
Konto usunięte
|
Chcę się oprzeć
![]() Axa, kupiłam Bepanthen, chociaż facet polecał zwykłą oliwkę dla dzieci - ją też kupiłam, ale na razie wolę maści używać, oliwka pójdzie w ruch jak zacznie się goić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.