|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
Aaa trzeba było wysłać zdjęcie swojej świnulki i dostawało się dla niej przeróżne jedzonka ^^ Moja złośnica była bardzo zadowolona z prezentu
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
hahahha nieźle!
i jakie pożyteczne ![]() echh BS napisał, że będzie godzinę później z pracy
|
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie fajnie, ale dasz rade
Moja mama mnie zaskakuje. Ostatnio trochę nie bardzo nam się układa. Siedzę przy komputerze a tu sms od mamy "Kocham Cię"... z pokoju obok
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Dam radę
pewnie.. pewnie będzie jeszcze później, bo będzie siedział do końca, dokąd nie skończą na dziś.. inna rzecz, że trochę zazdroszczę mu tej roboty. Super jest pracować z pasji Fajnie! Do mnie czasem mama też tak pisze a ja odkąd się wyprowadziłam to czasami wysyłam jej smski na dobranoc ![]() A czemu Wam się nie układa? |
|
|
|
#1835 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nigdy nic nie wygrałam ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
u mnie w domu rodzice nam bardzo rzadko mówili, że nas kochają co było oczywiste ;-)fajnie ;-) że tak macie z mama
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie Twoje Szczęście pracuje, że tak do późna siedzi?
Oj dłuugo by pisać, ale głównym powodem jest szkoła. Ona jest przewrażliwiona na tym punkcie i z tego wynikają baaardzo ostre spory. Ale jak zawsze raz jest pod górkę raz z górki... ![]() No nie wiem czy tak fajnie... Ja tylko czekam, aż skończę szkołę przez którą mam to piekło żeby wreszcie się wyprowadzić.
Edytowane przez Lavi92 Czas edycji: 2010-11-23 o 21:45 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
no tak... szkoła! wieczny powód sporów z rodzicielami
![]() To wszystko dlatego, że chcą jak najlepiej ![]() To taka dodatkowa praca, znajomy zaproponował mu, żeby pomagał u niego w warsztacie i teraz uczy się budować jakieś amerykańskie potwory jak Jesse James ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- co tam u Ciebie? |
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
Taa zawsze mi to powtarza
Ale to jest takie irytujące, że zaczynam mówić rzeczy, których nie powinnam. Ale... jeszcze tylko pół roku. Choć mam nadzieje, że wszystko się ułoży. U lala to fajna robota! Ale na pewno męcząca Właśnie Labi, co u Ciebie słychać? Czy już możesz uchylić rąbka Twej tajemnicy?
|
|
#1841 |
|
Zadomowienie
|
kiedys grałam w totolotka
aaa i ze2 razy wysłałam rozwiązanie krzyżówki ze SKARBU 'pisemko rossmanowskieeeeej yamisat Y wzskakuje mi Z pomocz co tu tryeba yrobic_
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Naciśnij Ctrl i Shift jednocześnie
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
Lavi ładne to z mamą
ja z moją się bardzo dobrze dogaduję i strasznie się z tego cieszę..
|
|
|
|
#1844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z czasem jakoś przestaje to tak człowieka denerwować, bo ma większy dystans ![]() Na pewno, w końcu sporo też pracy fizycznej.. ale jest taki dumny i szczęśliwy jak wraca, że nawet jakby miał siedzieć do 24 to bym nie marudziła. Lubię go takiego widzieć ![]() Cytat:
grunt to dawać szczęściu szansę :P
|
||
|
|
|
#1845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wystarczy, że nie będzie miała na mnie aż takiego wpływu. W końcu muszę kiedyś dorosnąć! Choć wolałabym żeby się martwiła bardziej o moje zdrowie a nie tym czy dostałam 1 ![]() Ah no to nawet nie ma się serca zabraniać bo i po co? Najważniejsze, że obie strony są usatysfakcjonowane.
|
|
|
#1846 | |
|
Zadomowienie
|
dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- chyba zaczne działać zeby wygrac miliony heh...
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Trzeba próbować - nigdy nie wiesz kiedy trafi na Ciebie
|
|
#1848 |
|
Zadomowienie
|
hehe
dokładnie czasem mam ochote wysłać takiego esa np. na radiu zet albo rrmf fm (wygraj 35 tys, zł) ale zawsze na ochocie sie konczy ale jak jeszcze raz poczuję że warto wysłać zastanawiać się nie bede ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- uciekam do łóżeczka
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie często kuszą te Telegry! Ale dalej nie wiem jak ludzie trafiają na otwarte linie
Więcej można stracić niż zyskać
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
praca i mysli
![]() myśli i praca ![]() nogi bolą, kolega zły zaczął się wiecej uśmiechać teraz to już tylko szefowa mnie wkurza jak przystało na babe, psychologiczna wojna się zaczęła!!! ![]() tylko ja nie zamierzam w niej brać udziału - walki koniec z mojej strony, ignorancja i DYSTANS powinno pomóc ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- gdzie mww???
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-11-24 o 08:52 |
|
|
|
#1851 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;23419847]wogole ten watek umiera......
nie umiera musimy więcej i częsciej pisac po prostu, na drugim watku, też idzie wolno, ciut szybciej niż tu, ale tez wolno
|
#1853 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co nam ze wszystkiego jakby nie było zdrowia... Cytat:
i wczoraj dostałam taki rewanż w sypialni, że aż trudno to opisać! ![]() ja już dawno sobie postanowiłam, że kiedyś muszę wygrać Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie angażować się to najlepsze wyjście, bo szkoda nerwów na jakiegoś babsztyla |
||||
|
|
|
#1854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzień dobry Wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- kmee musimy probowac dalej ja chyba tez w koncu wysle kto wie moze wygram????
|
|
#1855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
Cytat:
![]() Mam pytanie, jakie ozdoby szykujecie na święta na choinkę? robicie coś same? |
||
|
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo specjalnie je tak ukrywam żeby mogła trochę poszukać ale głupia jestem... haha jak małe dziecko.. znajdzie cukiereczka i sie cieszy![]() chcociaż mam ochote sobie ustroić choinkę z samych takich słomianych lub takich lekkich zawieszek
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-11-24 o 10:54 |
|
|
|
|
#1857 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobry pomysł, pochowam TŻtowi coś dobrego na choince ![]() Strasznie się cieszę na te pierwsze święta, że sam już stwierdził, że musimy ubrać choinkę, postanowiliśmy kupić żywą Kurcze to takie miłe i fajne móc razem planować wszystko No, ale musimy skombinować też jakieś ozdoby i chciałabym dużo wykonać sama, żeby było taniej i rodzinnej Dlatego zbieram pomysły! [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;23421878]przynosze stroiki z pracy a po swietach odnoszę [/QUOTE]hahaha świetne! ja niestety nie mam stroików w pracy. brrr i muszę coś sama wymyślić w dodatku niskim kosztem |
|
|
|
|
#1859 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a u mnie w domu moja mama maaa caaaały strych ozdób.... niektóre jeszcze z lat 80 tych - czadowe są co roku coś tam kupuje ale od 2 lat stawiamy na minimalizm białe światełka kilka czerwonych i złotych bombeczek i łancuszek taki z tych perełek złoty i cuuuuukieeerki ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- u mnie w domu też zawsze żywa to co innego ten zaaapach...... bosko ![]() ooo fajna piosnka na rmfie---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- bruno mars just the way you are ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- uciekam papapa buziaki i miłego dnia
elegancja- to coś więcej niż tylko styl, to sposób bycia Edytowane przez atlanta1987 Czas edycji: 2010-11-24 o 12:19 |
|
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
My same święta pewnie też będziemy spędzać jeszcze osobno, tyle tylko że i jego i moja rodzina robi je w Wawie, więc to dużo ułatwia
![]() Dlatego cały okres przedświąteczny i tuż po będziemy już spędzać w domu, więc super będzie patrzeć na taką "naszą" choinkę ![]() U Was to co innego.. do Waszego powrotu już by zwiędła ![]() Moi rodzice, też mają trochę takich starych ozdób! takie ptaszki szklane na nóżkach z piórkami w ogonie itp na prawdę są fajne! Święta jak dla mnie to tylko z żywą choinką - właśnie ten zapach drzewka, ciasteczek i bigosu.. jej, ja już chcę grudzień ![]() Piosenkę posłucham sobie w domu, bo u mnie leci Zetka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

to tak w ramach przechodzenia na zdrowe metody dbania o włosy
ja nigdy nic nie wygrałam