![]() |
#1891 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
![]() te firmę kup se!!! ja moje kupiłam choc jescze wypłaty nie mam, 2 wypłata, a zadzwoniłam do nich, że zapłacę wtedy i wtedy, babka rzekła ok ![]() mam od nich 4 pary butów, są to bardzo dobre, solidne i przede wsyztskim wygodne buty, lelgnacko wyprofilowane, naprawde nie zawiodłam sie na nich ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Kmee widze, że mamy podobny gust, przynajmniej co do butów, bo te pierwsze to te mi sie bardzo podobaja ![]()
![]() |
#1892 |
Zakorzenienie
|
Jedyny plus, że z nim mam dobry kontakt.
Niestety nie zawsze dostajemy to co chcemy, ale za to mamy co innego ![]() ![]()
![]() |
#1893 |
Zakorzenienie
|
Lab ale kusisz! Cholera no.. a ja muszę kupić coś na zimę DEFINITYWNIE!
Tylko, że one nie są ocieplane i co ja zrobię ![]() Gust do butów faktycznie mamy bardzo podobny ![]() ![]() ![]() Kurcze zaczęłam czytać na potrzeby jednego wątku badania statystyczne dotyczące wierności i jestem PRZERAŻONA ![]() "Do kontaktów seksualnych poza związkiem przyznało się 48 proc. mężczyzn i 42 proc. kobiet. Zdradza co trzecia osoba wierząca i praktykująca oraz połowa niewierzących." |
![]() ![]() |
![]() |
#1894 |
Zakorzenienie
|
Fajowe buciska, ale drogie.
W ogóle mają drogie rzeczy, ale ładne ![]() ![]()
#1895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja teraz stwierdziłam, że lepiej kupić raz a porządnie niż kupować co roku nowe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1897 |
Rozeznanie
|
Nie wiem czy tego typu buty chcę, czy takie typowe gładkie oficerki skórzane
![]() pomóżżżżcie...zdjęcia oficerek nie wklejam, bo wiecie jak wyglądają ![]() http://www.butyk.pl/towar.7371.Kozak...sa_101399.html http://www.butyk.pl/towar.5393.Kozak...sa_101399.html http://www.butyk.pl/towar.8808.Kozak...ha_101493.html |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1898 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kmee nie czytaj tego!!! Ja raz na to weszłam, tez mnie przeraziło, ale nie wracam tam, wazne, że ja jestem wporzo co do partnera i nawet nie myslę o zdradzoie.... bla bla bla ![]()
![]() |
#1900 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]() a pod spodem mają jakiś konkretny "traktorek" ? ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
![]() mi się od tych emu bardziej podobają te co teraz wkleiła Lavi ![]() Cytat:
![]() ![]() ale w sumie nie podejrzewam go o takie ciągotki.. u nas teraz wśród znajomych parę zdrad wyszło (dokładnie 4) i jest równie zbulwersowany jak ja ![]() chociaż nauczona doświadczeniem to zawsze będę mieć uszy i oczy otwarte a rękę na pulsie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1901 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() a pro po butów ja dziś znów wybieram się na poszukiwania.... dzień 3ci ![]() ![]() a teraz dzewczyny co za miksture życia sobie zrobiłam... gorzkie... kwaśne... ale piję ![]()
#1902 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1903 |
Zadomowienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;23457339]podaj przepis
![]() działa na popęd sexualny? bry ![]() nic nadzwyczajnego ale mimo to krzywi mi r******a ... :/ zblendowałam banana z jabłkiem 3 pomaranczami grejfrutem i gruszka wyszła mi taka mamałyga uzupełniłam wodą (przegotowana zimna) i znow zblendowałam i pije.... działa ale chyba bardziej na oczyszczenie organizmu .... pije na czczo ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- a na poped działa winoooo ![]() sama wczoraj 2 kieliszki do kolacji wypiłam i stw., że działa ![]()
elegancja- to coś więcej niż tylko styl, to sposób bycia Edytowane przez atlanta1987 Czas edycji: 2010-11-26 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest gładka. http://allegro.pl/rieker-modnie-ciep...252892579.html Eee ja tam nie widzę żadnych ograniczeń wiekowych ![]() Ale dziś zrobiłam interes ![]() ![]() Ale jest ciekawy artykuł ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1905 |
Wtajemniczenie
|
Ossssstry pszczeli wibruś
![]()
![]() |
#1906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyzbym była real woman?? ![]() no, a co do zdrady... staram sie unikac wszystkiego, co złe jeju jakie miałam zdarzenie w sklepie tłum ludzi ja ide na zaplecze, nagle słysze takie opętańcze: dzien dobry na cały sklep, znikam, pojawiam się, znowu: dzien dobry, obracam się a tam jeny jakiś chłopak, bez zębów, taki buczący ze straszn ą buzia tego nie da sie opisać gadał do mnie ja przestraszona za ladą ludzie patrza na mnie moja reakcja była dla mnie nawet tak nieprzewidywalna, że ja do tej pory nie wiem jak ja zareagowałam, i dlaczego tak potem szefowa coś gadała, ż eto chory chłopak i w ogóle, ale wiecie co, widziałąm wielu chorych ludzi, naprawdę ale to był jakiś koszmar chłopak był z matką mała starsza kobiecina z uśmiechem na twarzy, pełna miłości i wilekiej cierpliwości dla niego nie wiem, to już 3 osoba tutaj w tym mieście z tak paskudnym okaleczeniem umysłu, widziałam tu 2 strasznie chore osoby, ale to strasznie i ten dodatkowo ja nie rozumiem ja nie wiem przerasta mnie to nie umiem nie umiem reagować właściwie uciekam, boję się przesraża i przesrasta mnie to czy mam się czuć winna??? to było wczoraj i powiem wam, że jakoś to przezywam w srodku
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-11-26 o 19:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1907 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1909 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1910 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;23468974]PEWNIE by tak kazdy zareagował...[/QUOTE]
nie wiem ja byłam w szoku, może wszyscy go znaja kojarzą ja nie wyszłam na jakąś straszną osobę, która nie rzoumie ludzkiej choroby ale dla mnie to był horror zadaje sobie pytanie: dlaczego?? skąd?? jak to?? szefowa mówi: geny a ja sobie myśle: jakie kurde geny??? jeny nie radze sobie chyba z tym wydarzeniem bardzo mnie rozbiło
#1911 |
Zakorzenienie
|
Labi... wg mnie to była naturalna Twoja reakcja. Jeśli ktoś nie ma styczności z chorymi ludźmi, nie zna choroby, przyczyny to nie ma się co dziwić. Ja często spotykam osoby dotknięte chorobami mniej czy więcej cieżkimi ale też nie zawsze wiem jak się zachować. Stres, niemoc, niepewność. To wszystko się zbiera. Musisz to odreagować...
![]()
![]() |
#1912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie masz pojęcia jakie straszne mogą być choroby genetyczne... mi w zeszłym sem. aż się odechciewało na zaj. z genetyki chodzić... ![]() ![]() Przykre jest, że takie rzeczy istnieją, ale nie da się im jakoś specjalnie zapobiegać, jeśli ktoś ma mutacje, albo geny odpow. za te choroby. A reakcji się nie dziwię, bo skoro nie wiedziałaś że ktoś taki jest, a nagle się pojawia i to tak blisko... uważam, że to naturalna reakcja.
![]() |
#1913 |
Konto usunięte
|
madzia zagłosowałam na ciebie w konkursie rowenty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uciekam koszmar ludzie na mnie patrzą kurde ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jest wszystko dobrze. ![]()
![]() |
#1916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Działa. Potwierdzam. Dlatego obecnie pije tylko wino ![]() ![]() Dobry wieczór dziewczyny ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1918 |
Zakorzenienie
|
Musiały się kobiciny czymś ratować ^^
![]() |
#1919 |
Zakorzenienie
|
A niedawno słyszałam, że dawniej kobiety szukały miłości, a nie seksu. Taaa, jasne, że niby potrzeby seksualne tak radykalnie wzrosły w XXI wieku? Te pszczółki są dowodem na to, że kobiety zawsze potrzebowały pieszczot tylko mniej się o tym mówiło
![]()
#1920 |
Zakorzenienie
|
Pewnie w jakiejś epoce tak było ^^ Ale... "Najstarszy sztuczny penis pochodzi sprzed 28tys. lat. Został wykonany z kamienia, ma 20 cm długość i 3 cm średnicy." Marmurowym zabawiała się Kleopatra
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.