|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Jezu, dziewczyny... Ja to mam pecha. Właśnie przed godziną zostałam napadnięta i złamałam kolesiowi nos w samoobronie. Uspokoję się i opowiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20286026]Jezu, dziewczyny... Ja to mam pecha. Właśnie przed godziną zostałam napadnięta i złamałam kolesiowi nos w samoobronie. Uspokoję się i opowiem...[/QUOTE]
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2163 |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20286026]Jezu, dziewczyny... Ja to mam pecha. Właśnie przed godziną zostałam napadnięta i złamałam kolesiowi nos w samoobronie. Uspokoję się i opowiem...[/QUOTE]
dziewczyno pecha to dopiero bedziesz miec jak on cie oskarzy o naruszenie cielesnosci i wniesie sprawe do sadu o odszkodowanie za ten nos! A zdarzaly juz sie takie niedorzeczne sprawy... ![]()
![]() |
#2164 |
Konto usunięte
|
OK, już jestem w miarę spokojna...
Wracałam do domu przez park i z naprzeciwka szło trzech kolesi, ok. 23 lata, takie dziane skejciki/dresiki, wszyscy nieźle wstawieni. Jeden z nich zastąpił mi drogę, stanął tak blisko, że się dotykaliśmy. Ja spokojnie powiedziałam "Przepraszam, chcę przejść", a ten tylko głupi uśmiech i zaczął mnie dotykać. Tzn. spróbował mnie objąć, chwycił mnie za tyłek, a ci dwaj pozostali stali ze 2m dalej i się cieszyli. Przestraszyłam się bardzo, bo w okolicy nikogo nie było. Chciałam się wyrwać, ale trzymał mnie mocno, a był troszeczkę ode mnie niższy, więc zupełnie odruchowo walnęłam mu z całej siły łokciem w twarz... Krew buchnęła, on się zwinął wyjąc, a ci dwaj się z niego śmieli, ja za to spokojnie poszłam dalej - nie chciałam uciekać biegiem, bo bałam się, że by mnie gonili. Ale nogi do tej pory mam jak z waty. Od razu zadzwoniłam do BSa, żeby to z siebie wyrzucić, on najpierw się wściekł, przestraszył, a potem dłuuugo mówił, jaki to on jest ze mnie dumny... Meg, on był tak nawalony, że nawet mnie nie będzie pamiętał... |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
O kurcze... Dobrze, że Tobie się nic nie stało!
![]() |
#2166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20286361]OK, już jestem w miarę spokojna... Wracałam do domu przez park i z naprzeciwka szło trzech kolesi, ok. 23 lata, takie dziane skejciki/dresiki, wszyscy nieźle wstawieni. Jeden z nich zastąpił mi drogę, stanął tak blisko, że się dotykaliśmy. Ja spokojnie powiedziałam "Przepraszam, chcę przejść", a ten tylko głupi uśmiech i zaczął mnie dotykać. Tzn. spróbował mnie objąć, chwycił mnie za tyłek, a ci dwaj pozostali stali ze 2m dalej i się cieszyli. Przestraszyłam się bardzo, bo w okolicy nikogo nie było. Chciałam się wyrwać, ale trzymał mnie mocno, a był troszeczkę ode mnie niższy, więc zupełnie odruchowo walnęłam mu z całej siły łokciem w twarz... Krew buchnęła, on się zwinął wyjąc, a ci dwaj się z niego śmieli, ja za to spokojnie poszłam dalej - nie chciałam uciekać biegiem, bo bałam się, że by mnie gonili. Ale nogi do tej pory mam jak z waty. Od razu zadzwoniłam do BSa, żeby to z siebie wyrzucić, on najpierw się wściekł, przestraszył, a potem dłuuugo mówił, jaki to on jest ze mnie dumny... Meg, on był tak nawalony, że nawet mnie nie będzie pamiętał...[/QUOTE] ufff, dobrze, że nic Ci nie jest ![]()
![]() |
#2167 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() b)odp w pkt a ![]() c)Siedziałam 2,5 h ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A płacą 6/h, do tego napiwki idą dla Ciebie, dajesz tylko 10% barmanom Meg, dziękuję!!! ![]() Musiałam usunąć pół Twojej wiadomości, bo pisało, że mój post jest przeładowany grafiką ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20286026]Jezu, dziewczyny... Ja to mam pecha. Właśnie przed godziną zostałam napadnięta i złamałam kolesiowi nos w samoobronie. Uspokoję się i opowiem...[/QUOTE] ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20286361]OK, już jestem w miarę spokojna...
Wracałam do domu przez park i z naprzeciwka szło trzech kolesi, ok. 23 lata, takie dziane skejciki/dresiki, wszyscy nieźle wstawieni. Jeden z nich zastąpił mi drogę, stanął tak blisko, że się dotykaliśmy. Ja spokojnie powiedziałam "Przepraszam, chcę przejść", a ten tylko głupi uśmiech i zaczął mnie dotykać. Tzn. spróbował mnie objąć, chwycił mnie za tyłek, a ci dwaj pozostali stali ze 2m dalej i się cieszyli. Przestraszyłam się bardzo, bo w okolicy nikogo nie było. Chciałam się wyrwać, ale trzymał mnie mocno, a był troszeczkę ode mnie niższy, więc zupełnie odruchowo walnęłam mu z całej siły łokciem w twarz... Krew buchnęła, on się zwinął wyjąc, a ci dwaj się z niego śmieli, ja za to spokojnie poszłam dalej - nie chciałam uciekać biegiem, bo bałam się, że by mnie gonili. Ale nogi do tej pory mam jak z waty. Od razu zadzwoniłam do BSa, żeby to z siebie wyrzucić, on najpierw się wściekł, przestraszył, a potem dłuuugo mówił, jaki to on jest ze mnie dumny... Meg, on był tak nawalony, że nawet mnie nie będzie pamiętał...[/QUOTE] ![]() Podziwiam. I gratuluję zimnej krwi ![]() Damo ale Ty masz normalnie dzisiaj nastroje ![]() ![]() Że nie usiądę to pół biedy... gorzej jak mi do tego dodatkowo zęby powybija ![]() Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2010-06-26 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20286361]OK, już jestem w miarę spokojna...
Wracałam do domu przez park i z naprzeciwka szło trzech kolesi, ok. 23 lata, takie dziane skejciki/dresiki, wszyscy nieźle wstawieni. Jeden z nich zastąpił mi drogę, stanął tak blisko, że się dotykaliśmy. Ja spokojnie powiedziałam "Przepraszam, chcę przejść", a ten tylko głupi uśmiech i zaczął mnie dotykać. Tzn. spróbował mnie objąć, chwycił mnie za tyłek, a ci dwaj pozostali stali ze 2m dalej i się cieszyli. Przestraszyłam się bardzo, bo w okolicy nikogo nie było. Chciałam się wyrwać, ale trzymał mnie mocno, a był troszeczkę ode mnie niższy, więc zupełnie odruchowo walnęłam mu z całej siły łokciem w twarz... Krew buchnęła, on się zwinął wyjąc, a ci dwaj się z niego śmieli, ja za to spokojnie poszłam dalej - nie chciałam uciekać biegiem, bo bałam się, że by mnie gonili. Ale nogi do tej pory mam jak z waty. Od razu zadzwoniłam do BSa, żeby to z siebie wyrzucić, on najpierw się wściekł, przestraszył, a potem dłuuugo mówił, jaki to on jest ze mnie dumny... Meg, on był tak nawalony, że nawet mnie nie będzie pamiętał...[/QUOTE] Silna jesteś.... ale w takich nerwach ja chyba bym podobnie zareagowała.... ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2170 | |
BAN stały
|
Orli, przypomniało mi się, ze miałam raz też taką sytuację kilka lat temu
![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobra, idę się ubrać i do sklepu, bo siedzę przed Wami w stroju Ewy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Damuś nie mam tyle kasy, a w pon znowu jadę do domu i do ZG we wtorek... ale naprawde chętnie bym przyjechała, napiła sie zimnego piwka, kawki, herbatki, cokolwiek.... oderwała ... ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-26 o 20:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Konto usunięte
|
Ufff, dziewczyny, jestem jak z galarety nadal.
Nie wiedziałabym, co robić, gdyby nie nasze "zapasy" z BSem... |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idź idź.... nie wiem jakoś dziś mocno Ciebie rozumiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20286834]Ufff, dziewczyny, jestem jak z galarety nadal. Nie wiedziałabym, co robić, gdyby nie nasze "zapasy" z BSem...[/QUOTE] Orli podwójna meliska, lawenda do wanny ![]()
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Idę na Strictly Sexual
![]()
#2176 | |||
BAN stały
|
Iwa
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Labi! A w pon to znów tak rano?? ![]() Orlik!! Już marsz do kąpieli i jakiś film sobie obejrzeć!! ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- O właśnie, oglądałyście Chłopiec w pasiastej piżamie, TransAmerica i Dogma?? ![]() Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-06-26 o 20:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Ja jadę później, ale z BS
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
mój BS lubi filmy takie nawalany, z Brucem Willisem i tym podobne... ![]()
![]() |
#2178 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja oglądałam właśnie Chłopca w pasiastej piżamie. Film dobry, ale dość ciężki i bez holyłódzkiego zakończenia... ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Właśnie chciałam obejrzeć Dogmę, ale coś mi się w kompie z dźwiękiem miesza. Przy odtwarzaniu DVD dźwięk się przerywa i obraz lekko też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja ogladnelam prince of percia ![]() ![]() Orli - jestem dumna niczym twoj BS! ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ta na górze jest akurat rozczochrana, ta na dole ładnie ufryzowana i czeka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
A mi zarasta... mój bober jest zawsze odzwierciedleniem stanu ducha.... czyli duch zarasta
![]()
#2184 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Oj... tak niestety mamy, przejdzie Ci, spraw sobie coś miłego ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20286361]OK, już jestem w miarę spokojna... Wracałam do domu przez park i z naprzeciwka szło trzech kolesi, ok. 23 lata, takie dziane skejciki/dresiki, wszyscy nieźle wstawieni. Jeden z nich zastąpił mi drogę, stanął tak blisko, że się dotykaliśmy. Ja spokojnie powiedziałam "Przepraszam, chcę przejść", a ten tylko głupi uśmiech i zaczął mnie dotykać. Tzn. spróbował mnie objąć, chwycił mnie za tyłek, a ci dwaj pozostali stali ze 2m dalej i się cieszyli. Przestraszyłam się bardzo, bo w okolicy nikogo nie było. Chciałam się wyrwać, ale trzymał mnie mocno, a był troszeczkę ode mnie niższy, więc zupełnie odruchowo walnęłam mu z całej siły łokciem w twarz... Krew buchnęła, on się zwinął wyjąc, a ci dwaj się z niego śmieli, ja za to spokojnie poszłam dalej - nie chciałam uciekać biegiem, bo bałam się, że by mnie gonili. Ale nogi do tej pory mam jak z waty. Od razu zadzwoniłam do BSa, żeby to z siebie wyrzucić, on najpierw się wściekł, przestraszył, a potem dłuuugo mówił, jaki to on jest ze mnie dumny... Meg, on był tak nawalony, że nawet mnie nie będzie pamiętał...[/QUOTE] Boze dziewczyno dobrze ze Ci sie nic nie stalo ja bym miala kisiel w gaciach i by mnie zamurowalo tak bym spanikowala pewnie tylko drżącym głosem bym powiedziała i starała odepchnąć, nie wiem czy miałabym odwagę uderzyć... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- basiago ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-26 o 22:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
BAN stały
|
Super, k%#&)_$, super. BS przyjechał, wszedł ze słowami "ała kur******, przytrzasnąłem sobie palca i już mój dobry humorek mi się popsuł". po czym obrażony na drzwi, wyniósł śmieci i zasiadł do przygotowanej specjalnie dla niego kolacji. Ani buzi, ani cześć ani pocałuj mnie w
![]() Wnerwia mnie to, że jak uderzy się o coś, to ta rzecz musi dostać "za swoje" uderzeniem i od razu się obraża na cały świat. ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- A na moje "tez się cieszę, ze Cię widzę" od razu postawa typu "masz coś?" i tekst że mi odwala... |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jakby mi cos tak bez mojej zgody stalo w spodniach jak se chce to bym byla delikatnie mowiac bardzo niepocieszona ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Damo a jak dziecko reaguje jak sie uderzy? Bije tą rzecz o ktora sie uderzylo i obraza (+płacz) na caly swiat. Co robi mama (narzeczona/zona/dziewczyna)? Całuje w bolące miejsce (opcjonalnie główkę, ale tę z mózgiem a nie tę z klejnotami u dolu) i mowi spokojnym glosem i z anielskim usmiechem, ze wszystko sie do wesela zagoi ![]() ide nyny. Ciao! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Konto usunięte
|
Opowiedziałam samo zakończenie dnia, a reszta też była ciekawa...
Byłam u kumpeli, pomóc jej w urodzinach jej 6letniego brata. Byłyśmy we trzy kontra 16 chłopców. Było fajnie, dopóki chłopcom nie odwaliło i nie zaczęli nam próbować dostać się do dekoltów ![]() A ja się dziś nasłuchałam komplementów, bo założyłam białą bluzeczkę, zwykłe jeansy, a zaszalałam kolorami w makijażu - tęczowe wręcz oczka, kolorowy wzorek na pazurkach (pokazać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.