|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
169
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Konto usunięte
|
Hah, Labi, to i wzrostu mamy dokładnie tyle samo - 169.
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam tyle.
Dlatego też często słyszę "jaka chudzina z Ciebie". Ludzie chyba zazdroszczą, zwłaszcza, że nigdy w życiu nie stosowałam diety. Mam dobrą przemianę materii (ważę jakieś 52 kg)
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niby też jestem w normie wg BMI choć i tak ze swojej wagi zadowolona nie jestem. Ale jak to kiedyś pisała Reeva mięśnie też w końcu ważą (tylko żeby nie było- ja ich nie mam )
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dokładnie to samo... teraz waże 57, wtedy na foto 50 kg. Róznica jest, bo BS mi mówi, że widać.
|
|
#2258 |
|
Konto usunięte
|
U mnie tak samo. Ważyłam to 45-47kg i byłam chuda, to fakt. Tylko teraz ważę sporo więcej przez tabsy i zdecydowanie inaczej wyglądam, a nadal słyszę, jaka to ja chudzina, i jak to mi zazdroszczą :/ Ja bym była zadowolona z figury, gdyby mi w biodra tyle nie wlazło, bo te boczki doprowadzają mnie do szału. Już nawet cellulit zniosę, ale nie to!
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast do szczupłych zgrabnych dziewczyn przewaznie na legalu wypala ktoś bardzo nietaktowym tekstem typu: ale ty chuda, jeny, musisz przytyć, itd
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-27 o 17:42 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
I przewaznie mówią to ludzie, którzy sa cały czas na diecie.
ja tego nie kumam
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie podziwiam ludzi na diecie za ich samozaparcie.
Kilkakrotnie obiecywałam sobie, że ograniczę słodycze - bezskutecznie. Później stwierdziłam, że co sobie będę żałować. Skoro kiedyś mogę przytyć i zaistnieje potrzeba pilnowania tego, co jem, to teraz mogę poszaleć z jedzeniem
|
#2264 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20299964]U mnie tak samo. Ważyłam to 45-47kg i byłam chuda, to fakt. Tylko teraz ważę sporo więcej przez tabsy i zdecydowanie inaczej wyglądam, a nadal słyszę, jaka to ja chudzina, i jak to mi zazdroszczą :/ Ja bym była zadowolona z figury, gdyby mi w biodra tyle nie wlazło, bo te boczki doprowadzają mnie do szału. Już nawet cellulit zniosę, ale nie to![/QUOTE]
) eeee po prostu widać... prawie cały czas wciągam brzunio... jak się odchudzam to najpierw maleją mi piersi bardzo mocno (i BS zrzędzi), a dopiero potem może coś z brzucha umknie... więc efekty lipne... generalnie nie jestem zadowolona ze swojego ciała... a fotkę eee... wstydzę się ale za jakies 4 miesiące odstawiam tabletki - rzadko kiedy bede mogla widziec sie z BSem, raz, góra dwa w tygodniu i to pewnie w weekendy więc z seksu i tak będą nici... więc zrobię przerwę w tabletkach, choć może kiedyś jeszcze wrócę do nich
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba dla każdej z nas jets miejsce na te planecie, przeciez jest tylu ludzi, sa faceci co lubią smukłe dziewczyny, sa tacy, którzy lubią złapać za to i owo, są tacy co na nogi patrzą, inni na cyce (jabym była takim facetem
), no nie wiem, każdy zwraca na coś innego uwagę, jeden lubi chude inni grube, a jescze inni Sabrinę (Boys boys boys)
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jako facet leciałabym na brunetki w stylu Megan Fox (przed operacjami)
Mrr... niedawno powiedziałam BS-owi, że jakbym miała taką koleżankę, to bym spróbowała jak to jest być bi
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20300166]
) eeee po prostu widać... prawie cały czas wciągam brzunio... jak się odchudzam to najpierw maleją mi piersi bardzo mocno (i BS zrzędzi), a dopiero potem może coś z brzucha umknie... więc efekty lipne... generalnie nie jestem zadowolona ze swojego ciała... a fotkę eee... wstydzę się ale za jakies 4 miesiące odstawiam tabletki - rzadko kiedy bede mogla widziec sie z BSem, raz, góra dwa w tygodniu i to pewnie w weekendy więc z seksu i tak będą nici... więc zrobię przerwę w tabletkach, choć może kiedyś jeszcze wrócę do nich [/QUOTE]Mój BS z kolei jak widzi, że przytyłam to żartuje, że już nie jem więcej.... ale ogólnie bardzo lubił mnie jako 50 kg czyli tak jak na foto, i teraz też Orli tez poszło mi w biedra
|
#2268 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Stwierdził, że wtedy przestanie ze ze mną zadawać
Typowe. Mój mnie dokarmia. Zawsze pyta, czy chcę kolację. Kiedy mówię nie, że ma sam sobie zrobić, to mówi, że sam nie je. I tym sposobem "zmusza" mnie do jedzenia. W końcu nie będzie przeze mnie głodował
Edytowane przez Zussska Czas edycji: 2010-06-27 o 17:55 |
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
No ciężko... dziś jakby nie celibat, to by mnie pewnie wziął na stole w kuchni... przy kurczaku...
Labi
|
|
|
|
#2271 |
|
Konto usunięte
|
a tak w ogole to moj BS ma teraz na mnie focha bo mu nie kliknelam paru gierek w necie i wysyłam mu mało kissów w esach. śmiać się czy płakać?
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20300263]
a moj zawsze jak zmaleją mi piersi to mowi "ojjjj dawno u mnie nie jadłaś, już ja Cię nakarmię !"
|
#2273 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20300311]a tak w ogole to moj BS ma teraz na mnie focha bo mu nie kliknelam paru gierek w necie i wysyłam mu mało kissów w esach. śmiać się czy płakać?
śmiać i wina napić
|
#2275 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2276 |
|
Konto usunięte
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20300333]czy ja wiem czy typowe... mój pewnie by chciał popatrzeć
Mój tak samo. Powiedział, że mogę spróbować z laską, ale tylko pod warunkiem, że on przy tym będzie. |
|
|
|
#2277 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ramionka małe nooooo dlatego BS woła na mnie Maleństwo PS. Może później walnę takie z teraz, łohohoho
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie mojego nie pytałam, czy kręcą go takie scenki, ale jest prawie oczywiste, że tak.
Jednak kiedy pokazałam mu Megan, stwierdził, że ładna, ale bez przesady Jemu to się nie dogodzibasiago zdecydowanie śmiać się. Mimo wszystko od tego mniejsze zmarszczki niż od płakania
|
#2280 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
idę trochę sprzątnąć w pokoju... stwierdziłam, że ostatnio więcej sprzątam u BSa niż u siebie... a nie lubię żyć w syfie nie jestem przesadną pedantką, ale jak widzę warstwę kurzu, na której można rysować to się wkurzam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

na tym zdjęciu wazyłam 50 kg, teraz waże 57
Ja niby też jestem w normie wg BMI choć i tak ze swojej wagi zadowolona nie jestem. Ale jak to kiedyś pisała Reeva mięśnie też w końcu ważą (tylko żeby nie było- ja ich nie mam 

ja tego nie kumam
), no nie wiem, każdy zwraca na coś innego uwagę, jeden lubi chude inni grube, a jescze inni Sabrinę (Boys boys boys)