|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
BAN stały
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21559773]Niedobra Ty
Ja nie umiem tworzyć takich opowieści i powiem tylko, że rozpaliłam Go ustami i do tego kilka ulepszeń, co by trochę emocje opadły a potem je podkręcałam Pozycji tez kilka, na jeźdźca normalnie i od tyłu (w końcu wyszło mi eleganckie trzęsienie tyłkiem), przeplatając nasze nogi (ze mną na górze) ale ostatecznie BS nie wytrzymał już, wziął mnie w sposób załączony poniżej i w zasadzie dla mnie to jest najgłębsza pozycja i tutaj wystarczają mi wnet dwa ruchy na finisz dobrze, dobrze ![]() Ta pozycja, tylko minimalnie zmodyfikowana, to ulubiona BSa ![]() Dla mnie ona czasem jest aż bolesna ostatnio z nogami na ramionach, to było na stole. I uwielbiam, jak Bs w takiej pozycji zamiast ruchów przód/tył wykonuje ruchy góra/dół ![]() Cytat:
BSowi ostatnio tez się bardzo podoba, bo zamiast klasycznego ujeżdżania poruszam się kręcąc tyłkiem, ale tak, że BS jest we mnie tylko samą końcówką.I ta od tyłu na leżąco jest też fajna, ale BS nie przepada :P mój eks, jak kiedyś mnie tak wziął z rana, to doszłam bez żadnych dodatkowych pieszczot oj, teraz mi się jeszcze przypomniał Sss na plaży Hiszpańskiej ![]() dobra, idę, bo juz przesadzam
|
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
ah, niedługo zapomnę jak to jest... irytuje mnie to już, naprawdę... niby wczoraj było, ale się namęczyłam, a i tak chyba sekundę trwało... i leciutko...
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Dama
zazdroszczę... ah.---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Stara, stara. Nie mam pojęcia... ale tak mnie to irytuje... aaaarghhh, niedługo chyba odechce mi się w ogóle sexu
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Biedactwo
Nie załamuj się, może potrzebna Wam przerwa albo jakaś zmiana? Dodajcie może pikanterii, świece, jak za tym "wymarzonym" pierwszym razem? Niech będzie tak... inaczej niż zwykle.
|
#2256 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no albo ten motyw ze stołem. tez modyfikacja ![]() Chai nie myśl o tym, żeby dojść, czerp przyjemność z samego zbliżenia, skup się na BSie (nie tym, żeby jak najszybciej doszedł), bo jak będziesz myśleć o tym, żeby dojść, to będzie ciężko, bo trzeba się rozluźnić. Mówię to z własnego doświadczenia, bo mi czasem tez nie wychodzi. No i najlepiej mi się wydaje w pozycji na jeźdźca, bo wtedy Ty to kontrolujesz i nie ma sytuacji, że juz dochodzisz, a BS przestaje, żeby nie dojść za szybko, albo wręcz przeciwnie- kończy
|
|
|
|
|
#2257 | ||
|
Konto usunięte
|
No co? To jest istotny element
![]() Cytat:
![]() BS już się szczerzy jak mu rączką smyrałam fallusa ![]() Ostatnio jakoś tak bez rewelacji było i powodem byłam raczej ja, bo sobie głupia wmówiłam, że jak przytyłam, to ble itp Ale już minęło, spoko ![]() Cytat:
To też jest rewelacja, często stosujemy tę pozycję
|
||
|
|
|
#2258 |
|
BAN stały
|
Wiecie co? Stwierdziłam że nie mogę być dla BSa taką wredną s.ucz i mam chęć podać mu dziś obiad, jak wróci z pracy w bieliźnie, którą wam kiedyś prezentowałam (satynowa oberżyna) i do tego pończochy z pasem i szpilki, albo bordowa satynowa halka z koronką na biuście i reszta dodatków ta sama... Co myślicie? Która opcja? do halki założyć jakieś majtki?
|
|
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21561806]No co? To jest istotny element
![]() [/FONT][/QUOTE] ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() jakakolwiek zrób dobry objadek, nawet jesli on się obija, przynajmniej będziesz miała satysfakję i pewność, że zrobiłaś co do Ciebie nalezy
|
|
#2260 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
padłam!! ale żeś mi pomogła z wyborem Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-08-23 o 14:24 |
|
|
|
|
#2262 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2263 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dziękuję wam bardzo bardzo ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21559773]Niedobra Ty Ja nie umiem tworzyć takich opowieści i powiem tylko, że rozpaliłam Go ustami i do tego kilka ulepszeń, co by trochę emocje opadły a potem je podkręcałam Pozycji tez kilka, na jeźdźca normalnie i od tyłu (w końcu wyszło mi eleganckie trzęsienie tyłkiem), przeplatając nasze nogi (ze mną na górze) ale ostatecznie BS nie wytrzymał już, wziął mnie w sposób załączony poniżej i w zasadzie dla mnie to jest najgłębsza pozycja i tutaj wystarczają mi wnet dwa ruchy na finisz uwielbiam tą pozycję <3 ale my to robimy tak, że mam całkowicie wyprostowane nogi oparte na ramionach, a nie zgięte ![]() Cytat:
prawie nic wtedy nie czuję, bo się tak "rozszerzam" że normalnie moge sobie wykonywac wszystkie ruchy z niemal zerowym podnieceniem ... Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2265 |
|
Konto usunięte
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;21562858]
a ja nie lubię na jeźdźca prawie nic wtedy nie czuję, bo się tak "rozszerzam" że normalnie moge sobie wykonywac wszystkie ruchy z niemal zerowym podnieceniem ... [/QUOTE] Też tak uważam i wczoraj po prostu dzięki tym rzucaniem tyłka jakoś coś czułam ale od tyłu znacznie bardziej. |
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
mam dziś wolne
nie poszłam do roboty bo mam zapalenie spojówek i nie widzę na oczka ;( ssssss na pewno by pomógł ![]() też lubię na jeźdźca ale się bardzo szybko męczę, mimo to orgazmy mam imponujące, ale powiedzcie mi jak jesteście na jeźdzca to tak skaczenie w górę i w dół czy posuwacie się do przodu i do tyłu ?
|
#2267 |
|
Rozeznanie
|
Jemi zdała więc przygotujcie jej dużo gratulacji i zestawów kujona żeby miała sie z czego cieszyć jak sie pojawić
|
|
#2268 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jezeli juz chodzi o pozycje z partnerką u góry to jak siedzi na skraju łóżka a ja plecami do niego, albo na siedząco razem to taka bardziej pozycja na czuły seks niż mega doznania ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2269 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post21563502 kiedy wpadniesz po stempelki? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
Jemi - gratulacje!
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Zussska Czas edycji: 2010-08-23 o 15:31 |
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
axa w tym tygodniu
bo w przyszłym się już wyprowadzam więc proponuję pifkko kiedyś w tym tygodniu, albo w piątek jak mi się uda wyrwać, ogółem jeszcze wszystko napisze, bo codziennie umawiam się na ogladanie mieszkanjemi słonko wiedziałam że zdasz gratuluję
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
basiago musimy jakoś się nauczyć!
![]() próbuję się "oduczyć" myślenia o tym, ale nie wychodzi. Tymczasem Kotunio smaruje mi tą bolącą szyjkę ![]() Jemi noooo, pieknie!!!!!!
|
#2273 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
basiago od dziś zaczynamy naukę O, co Ty na to?
No ja może od jutra, bo nie wiem jak szyja, najwyżej będzie na mumię
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze ci napiszę bo praktycznie dowiaduję się codziennie rano o której mnie z roboty łaskawie wypuszczą, tzn. w zalęzności od tego ile roboty będę miała. A będzie cała twoja ekipa czy tylko w dwójkę robicie ?
|
#2277 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym dała bieliznę chyba. Brzusio będzie widać i tyły
|
|
#2279 |
|
Konto usunięte
|
Kurde moja skleroza -.-
Jak Jemi zawita to: No i git
|
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Jemiiiiiiii no ![]() ![]() klask i:![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Dziewczyny ale dziś grom, ide ide ide ulicą, a tu centralnie na moją twarz ONA.... ex BSa wyłazi bosh nie wiedziałam co ze sobą zrobić, drżałam pół drogi, aż w parku musiałam 0,5h posiedzieć, aby ochłonąć, a tu drugi news mój ex będzie w tej samej szkole co BS, BS robi mgr, a ex lic... zaocznie we wroo MASAKRA Jeju ta dziewczyna jest taka piękna, jak posąg, tylko własnie .... jak posąg, skromna, piękna, opanowana, ale taka jakby chłodna, zamknięta w sobie... mój BS był jej pierwszym facetem, teraz ona nie ma nikogo, nawet mój BS ją zostawił ja się dziwię, Ona jest tak piekna...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.

Ja nie umiem tworzyć takich opowieści i powiem tylko, że rozpaliłam Go ustami i do tego kilka ulepszeń, co by trochę emocje opadły a potem je podkręcałam
Pozycji tez kilka, na jeźdźca normalnie i od tyłu (w końcu wyszło mi eleganckie trzęsienie tyłkiem), przeplatając nasze nogi (ze mną na górze) ale ostatecznie BS nie wytrzymał już, wziął mnie w sposób załączony poniżej i w zasadzie dla mnie to jest najgłębsza pozycja i tutaj wystarczają mi wnet dwa ruchy na finisz 
ostatnio z nogami na ramionach, to było na stole. I uwielbiam, jak Bs w takiej pozycji zamiast ruchów przód/tył wykonuje ruchy góra/dół 

zazdroszczę... ah.
Nie załamuj się, może potrzebna Wam przerwa albo jakaś zmiana? Dodajcie może pikanterii, świece, jak za tym "wymarzonym" pierwszym razem? Niech będzie tak... inaczej niż zwykle.

prawie nic wtedy nie czuję, bo się tak "rozszerzam" że normalnie moge sobie wykonywac wszystkie ruchy z niemal zerowym podnieceniem ... 

więc proponuję pifkko kiedyś w tym tygodniu, albo w piątek jak mi się uda wyrwać, ogółem jeszcze wszystko napisze, bo codziennie umawiam się na ogladanie mieszkan