![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
to skoro mówisz że szukasz męża z krótym chcesz mieć dzieci itd to nie patrz tylko na dobrze zbudowanych facetów skoro twierdzisz że nie nadają się na stałe związki...
#2252 |
Zakorzenienie
|
A inny problem to taki, że ja za dużo wiem o facetach (jak kłamią, zdradzają) - chyba kiedyś już tutaj o tym pisałam.. zranione serduszko bardzo długo się goi... i chyba do tej pory wybierałam takich, a nie innych facetów...
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Pewnie nie można tego uogólniać, ale ja do tej pory trafiałam na takich z którymi związek na całe życie raczej by nie przetrwał... |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
postaraj się spojrzeć też na innych facetów... bo może nie znajdziesz faceta pakera czy cos w tym stylu ale możesz znaleśc całkiem w porządku faceta i który będzie cie kochał i cię nie zrani...
mówisz że dobrze zbudowani nie nadają na stałe związki... ja na osiedlu mam paru takich i jeden z nich jest ze swoją żoną kupę czasu i mają już dziecko... drugi też jest długo ze swoją i z tego co widze nie zanosi się na zerwanie... trzeci tak samo... a wszyscy dobrze zbudowani nie tacy straszni pakerzy a w głowach mają poukładane ale i owszem są i tacy którzy myślą że mogą mieć każdą i skaczą z kwiatka na kwiatek
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-10-02 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo może i pchać i bronić- ten mniej zbudowany ![]()
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
madzia, Chai - moja koleżanka powiedziała, ze normalni faceci boja się do mnie podejść... ale jak ktoś ma na tyle odwagi żeby to zrobić i mnie pozna to dopiero widzi jaka jestem naprawdę...
zbudowałam wokół siebie mur i ten, który go zburzy dostanie sie do mojego serduszka i pozostanie tam na zawsze... Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-10-02 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
Zakorzenienie
|
mój jako świetnie zbudowany nie jest chociaż jest najlepiej zbudowany ze swoich kolegów ale jest człowiekiem do rany przyłóż ale i porządnie pchnie mnie jak tylko powiem
![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
odbij sie od tych dobrze zbudowanych skoro sie zraziłas i poszukaj normalnego faceta... zobaczysz że będzie inaczej
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-10-02 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-10-02 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
madzia - o mnie mówią podobnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
ja niestety mam taki a nie inny wyraz twarzy ale ludzie zaraz sie przekonuja po rozmowie ze mną że jestem calkowicie inna i wesoła dziewczyna... no ale znam jedną dziunię znam ją juz 3 lata bo jest z nasyzm kolegą ale do tej pory nie mogę się do niej przekonać wiele razy próbowalam z nia gadać i tyle razy miałam ochotę jej plasnąć...
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem wredna dla tych, którzy są fałszywi - niby ze mną rozmawiaja, wypytuja się co u mnie, a za plecami cieszą się z porażek... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
ta dziewczyna nawet nie potrafi zażartowac nawet BS sie ostatnio zirytowal jej zachowanie... eh nie moge o niej gadać bo mi się ciśnienie podnosi
#2263 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-10-02 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
Zrobię tak jak radzicie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja po malutkim sexiku i zaraz lecę na wykład o tarrrocie ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-10-02 o 14:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() No i oczywiście, że każdy kij ma dwa końce. Ile się rozstaje i ile zdradza- a zobacz ile jest też szczęśliwych. Czemu od razu myśleć o pesymistycznej części? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
mww również uważam, że wspaniała nimfa nam się marnuje i to zupełnie niepotrzebnie. Pamiętaj, że jak koleś nieładny, to zawsze może mieć fajnego znajomego
![]() Daj innym szansę poznać Ciebie, to na pewno nie bedziesz sama ![]()
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, idę na dłuuugi spacer, zdjęcia zostawię do jutra. Życzę wszystkim cudownych chwil w objęciach ukochanej osoby... Może wkrótce też będę zatapiała się w ramionach tego jedynego ![]() Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-10-02 o 15:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Konto usunięte
|
Ech, mam dziś chyba zły dzień... Rano na 8 jechałam na Cosinusa, zaczepiały mnie w autobusie jakieś sucze z marginesu w liczbie 5 - nie spodobało mi się coś we mnie najwyraźniej. Starałam się nie reagować, ale trochę się nasłuchałam o sobie. W końcu jakiś koleś coś im nagadał to poszły na drugi koniec autobusu. Mój wybawca...
![]() Potem okazało się, że jest jakiś błąd w planie i nie mamy przydzielonej pracowni kosmetycznej, więc przez 3h wszystkie [20 bab] siedziałyśmy w maleńkiej salce i miałyśmy "praktykę w teorii". Już pominę fakt, że miałam ze sobą mnóstwo lakierów, bo miał być dziś manicure, więc ciężko mi było, a po tych 3h jeszcze mnie łeb rozbolał na tyle, że z ostatnich dwóch godzin się zwolniłam. W międzyczasie dostałam telefon od BSa, że jednak nie da rady dziś do mnie przyjechać. A jak wróciłam do domu, zastałam oba terraria z ptasznikami na podłodze. Siostra zostawiła otwarte drzwi od mojego pokoju (nawet nie wnikam, po co tu była) i kocurek przyszedł się "pobawić"... Terraria spaść musiały najpierw na łóżko, a potem dopiero na podłogę, cud, że się nie otworzyły i nie popękały... Jednemu z ptaszników nic nie jest, tylko był przysypany torfem, ale drugi, ten większy, moja duma, jest właśnie w stanie agonalnym, wylądował pod wielkim korzeniem... Raczej nie przeżyje... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Rozeznanie
|
Orli... <tuli najmocniej>
![]() |
#2276 |
Konto usunięte
|
A ja dzisiaj wysprzątałam sama dom (nie mylić z mieszkaniem) i trochę się zmęczyłam...
Niestety mamę coś zgięło, nie dała rady mi pomóc a BS też jeszcze niestety w niczym by mi nie pomógł a zawsze robimy to razem i tak o to walczyłam z brudem 2h... Wsmarowałam odżywkę w paznokcie i jest ok, bo podczas szorowania okropnie zmiękły... Ech... A miałam iść szukać tego bzu ![]() Idę na Kuchenne Rewolucje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
padam na twarz i nadrabiam ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22434688]Chodziło nam chyba raczej o mhroków z wyglądu. Nie chciałabym faceta, który na obiad je kota, idąc ulicą macha włosami na wszystkie strony, ryje sobie cyrklem pentagram na czole, growluje na mnie podczas kłótni. ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- kochana ja dziś o 5.40 wstałam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22447108]A ja dzisiaj wysprzątałam sama dom (nie mylić z mieszkaniem) i trochę się zmęczyłam... Niestety mamę coś zgięło, nie dała rady mi pomóc a BS też jeszcze niestety w niczym by mi nie pomógł a zawsze robimy to razem i tak o to walczyłam z brudem 2h... Wsmarowałam odżywkę w paznokcie i jest ok, bo podczas szorowania okropnie zmiękły... Ech... A miałam iść szukać tego bzu ![]() Idę na Kuchenne Rewolucje ![]() a ja dziś we wroo siedziałam na uczelni hehehhe i jaka historia obecny BS chodzi do tej samej szkoły co ex, spotkali się na korytarzu i BS aż spurpurowiał jak go zobaczył, hahhahahah ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Damcia oj chyba nie miałaś dla mnie czasu dziś ;p ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- ja Ciebie teeeeeeeeeeeeeż ![]()
![]() |
#2279 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a jest prawda, ze mature mozna poprawiac tylko do 5ciu lat? ![]() ![]() ![]() ![]() I wlasnie to jest bol, ze faceci po prostu boja sie podejsc. ![]() ![]() Za to ja mam w robocie bardzo fajna babeczke (ok 36lat) i taka mila, taka fajna a jednak piz.da jakich malo. Wszystko z usmiechem a dowala mi roboty ![]() ![]() To juz lepiej byc zołza na pierwszy rzut oka ![]() Chaigata - i jak ten tarot? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chai więcej więcej o tym tarocie!! Może mi postawisz...? Powiem Wam, że zawsze jestem ciekawa wróżek, chiromancji, kart i takich tam. A mój BS też się interesuje astrologią, i runami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.