|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
ten temat był prosty i przyjemny, bardzo szybko go opracowałam i jeszcze szybciej na pamięć wyryłam
|
#2342 |
|
BAN stały
|
No i bardzo dobrze.
Mi mój temat też bardzo podpasował lecę się uczyć parazytologii bo o 20 z BSem jestem umówiona a jeszcze czeka mnie kąpiel ;-d |
|
|
|
#2343 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18854537]Ale się wczoraj zbulwersowałam...
[/QUOTE] Ale DESPERAT!!! ale twardo mu odmawiam... zreszta ja chyba zawsze tyrafiam na podobnych desperatowCytat:
rozwinął sie jako kochanek... ![]() Cytat:
![]() A ja wybralam sobie malo ambitny temat i jakze prosty (a co!) "Wybory moralne bohaterow literackich. Omow na wybranych przykladach" ZakućZdaćZzapomnieć i po sprawie ![]() I dziewczyny maturalne... zazdroszcze Wam, ze juz teraz macie matury naprawde... ja mam 21czerwca i został mi miesiąc
|
|
|
#2344 | |||
|
Zakorzenienie
|
Łojejku dziewuszki, ale jestem padnięta, ryję ryje i zdaję, ale ile energii idzie eh teraz nadganiam watek, ale widze, że tak zyciowo Nimfetki, to dobrze, bo ja bez BS i tęsknie bardzo... seksu dzień trzeci brak
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
joke z angielskiego![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18854537]Ale się wczoraj zbulwersowałam... Dawno temu, jednocześnie z BSem, starał się o mnie pewien facet. Był sympatyczny, ale nawet nie patrzyłam na niego jak na samca, zresztą kiedy zaczął przesadzać z marudzeniem, żebym gdzieś z nim wyszła itd. (raz jeden gdzieś z nim poszłam, a jak odprowadził mnie do domu próbował mnie w drzwiach pocałować, co już zupełnie wyprowadziło mnie z równowagi) postawiłam przed nim sprawę jasno i niby odpuścił. To było prawie 4 lata temu, a on do tej pory pisze mi teksty typu "Nie mam pojęcia, czemu wybrałaś tamtego błazna zamiast mnie" Dopóki nie zaczyna schodzić na te tory, gada się z nim naprawdę fajnie, ale jak już zacznie, nie skończy dopóki znowu go nie zgaszę... Ale wczoraj przegiął konkretnie. Mam ostatnio hopsa na punkcie różnych herbat, o czym on wie. Napisał mi wczoraj wiadomość, że kupił specjalnie dla mnie pyszną herbatkę i że leży właśnie w szpitalu takim i takim, w sali takiej i takiej i czeka, żebym po nią przyszła. Przez te 4 lata próbował mnie gdzieś wyciągnąć na "niezobowiązujący spacerek", teraz wymyślił sobie, że skusi mnie herbatą i weźmie na litość, bo leży w szpitalu (migdałki Skąd ja to znam ![]() Tez był taki jeden, a nawet sie oświadczył. A ja przecież od razu mówiłam, że nic z tego nie będzie. Z wyglądu jak Nergal, identyko, łaził, dzwonił, a nawet sceny zazdrości potrafił robic, mimo, że parą nie byliśmy... ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- No dokładnie, to juz desperacja, tez tak się uczyłam do matury, tydzien przed, ale ja ta stara zdawałm, to trochu inaczej wyglądało Ja teraz zakówam do examów i to tez jest JUŻ desperacja ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
|
|
#2345 |
|
Konto usunięte
|
Wracając do herbacianego amanta... Drażniłam się dziś z BSem i nawiązują co tamtej sytuacji palnęłam "Ale kurde, fajną mi tą herbatę kupił, może pójdę..?", na co BS zupełnie poważnie "Powiedz dokładnie jaką, pójdę i kupię."
![]() Nie muszę chyba mówić, jaki mój Tygrys ma stosunek do tamtego kolesia...
|
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18867238]Wracając do herbacianego amanta... Drażniłam się dziś z BSem i nawiązują co tamtej sytuacji palnęłam "Ale kurde, fajną mi tą herbatę kupił, może pójdę..?", na co BS zupełnie poważnie "Powiedz dokładnie jaką, pójdę i kupię."
![]() Nie muszę chyba mówić, jaki mój Tygrys ma stosunek do tamtego kolesia... [/QUOTE]A w ogóle wracając do herbat, wczoraj się zaopatrzyłam w dwie zielone, jedna liptona jakąs sen chai a druga inna, zapomniałam nazwe, ale obie pyszne, jescze jakieś owocówki musze sobie kupić, ale to już chyba w biedronie
|
#2347 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18856457]A jakie wybrałyście tematy prezentacji?
Ja mam: " Motywy mitologiczne w literaturze i sztuce. Porównaj ujęcia wybranych motywów w różnych dziełach." ![]() [/QUOTE] Ja miałam: Motyw śmierci w literaturze i sztuce, omów na wybranych przykładach. Temat rzeka Wzięłam go, bo szukałam tematu, gdzie da radę zawrzeć coś z mojej ukochanej książki Mistrz i Małgorzata Pracę stworzyłam 2 tygodnie przed maturą
|
|
|
|
#2348 |
|
BAN stały
|
Labirynth okeeej ;-) Bardzo teraz też czasu nie mam kombinować z ciuchami więc jeszcze lepiej
bo jakby były to bym je musiała gdzieś od razu wsadzić ;-dAleż jestem zmęczona.. Ogarnęłam 5 cykli rozwojowych kilka pojęć i jestem mega śpiąca. Zrobię sobie fajną kąpiel, a resztę ogarnę rano bo zaliczenie mam dopiero na 13sta a tego nie zostało już dużo A BS powiedział, że mnie dziś ROZLUŹNI : )
|
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj zrobiłam sobie SPA, ale troche bez sensu, bo tak mnie rozl\uźniło, że dalej uczyc mi się nie chciało, dzis cos pokombinuję, bo jutro odpowczywam ![]() A w ogóle mam takie pytanie, Nimfy czy to dziwne, gdy facet nie jest zazdrosny o swoją kobietę? ![]() Pytam, bo mam takie wrażenie, że mój nie jest zazdrosny :rolle yes:![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;18867752]Ja miałam: Motyw śmierci w literaturze i sztuce, omów na wybranych przykładach. Temat rzeka Wzięłam go, bo szukałam tematu, gdzie da radę zawrzeć coś z mojej ukochanej książki Mistrz i Małgorzata Pracę stworzyłam 2 tygodnie przed maturą [/QUOTE]A ja na pisemnej miałam temat o książkach, które wywarły na mnie duże wrażenie, wpły (czy coś takiego), oczywiście wtedy pisałam o Władcy pierścieni, że magiczny mitologiczny i inne wywijasy
|
|
#2350 |
|
Konto usunięte
|
A ja się męczę nadal z moim szalonym układem pokarmowym... Żołądek mnie strasznie boli, mam rozwolnienie, a na to zwykle pomagała czekolada. Tym razem mam wrażenie, że się tylko pogorszyło. Z węglem też próbowałam... Kurde, dobrze, że nie ważyli mnie wczoraj przy tym pobieraniu krwi...
|
|
|
|
#2351 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale jak trzeba, to zawalczy Z kolei mój ostatni były był nieźle piznięty, chora zazdrość no i to dopiero była tragedia... ![]() Cytat:
Przeczytałam Władcę Pierścieni jak byłam w gimnazjum, oczywiście najpierw Hobbita
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18868861]A ja się męczę nadal z moim szalonym układem pokarmowym... Żołądek mnie strasznie boli, mam rozwolnienie, a na to zwykle pomagała czekolada. Tym razem mam wrażenie, że się tylko pogorszyło. Z węglem też próbowałam... Kurde, dobrze, że nie ważyli mnie wczoraj przy tym pobieraniu krwi...[/QUOTE]
Mam w torebce gorzka czekoladę, chcesz? Zrobie też herbatki
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Orli u lekarza byłaś?
a może masz w domu endex? To a biegunkę bakteryjną typowo.. skoro węgiel nie pomaga to pora na to
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;18869036]
Też świetna książka Przeczytałam Władcę Pierścieni jak byłam w gimnazjum, oczywiście najpierw Hobbita [/QUOTE]Ja tez ))))))Najpierw Hobbit chyba w podstawówce, albo pierwszej średniej, a potem trylogia myk
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-04-27 o 19:44 |
|
|
|
#2355 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18868861]A ja się męczę nadal z moim szalonym układem pokarmowym... Żołądek mnie strasznie boli, mam rozwolnienie, a na to zwykle pomagała czekolada. Tym razem mam wrażenie, że się tylko pogorszyło. Z węglem też próbowałam... Kurde, dobrze, że nie ważyli mnie wczoraj przy tym pobieraniu krwi...[/QUOTE]
U mnie zazwyczaj czekolada działa odwrotnie, kibel do zaliczenia jak nic Ogólnie po słodkościach jelita mi szaleją |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2356 |
|
Rozeznanie
|
Labirynth - mój jest ZBYT zazdrosny, co czasem doprowadza do szału !
Ogólnie najchętniej wszystkim by 'w*******ił'...kiedyś tak nie było, ale z czasem zaczyna narastać. Ostatnio z nim o tym gadałam to sam stwierdził, że powinien to ogarnąć. A po alkoholu to już w ogóle jest miazga ;] wszystko co zrobię będzie odebrane jako intryga tudzież próba ucieczki, a nie daj boże miałabym zatańczyć z jakimś facetem <ściana>... tzn. mogę zatańczyć, ale jak mnie ktoś muśnie, dotknie gdzieś (nie mówię o namiętnym tańcu jakimś tylko tak po prostu, a czasem ktoś naprawdę dotknie mnie albo obróci typowo jak to w tańcu bywa) to BS się od razu podnosi, także nie ryzykuję i siedzę na dupie. Tak otóż wyglądają moje ostatnie wyjścia do klubów... przez zazdrość właśnie. (dla ciekawskich, z BSem raczej nie tańczę, bo on na trzeźwo nie lubi a jak wypije za dużo to się nie da... a stan pośredni rzadko spotykany) W tym tyg. chyba nie idę, bo jak sobie o tym myślę to naprawdę mi się odechciewa... ![]() To jest taka większa wada BS-a...ale młody jest, więc staram się awantur nie kręcić, no chyba że przesadzi. Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-04-27 o 19:45 |
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj a czemu tak pózno ta matura? Sądziłam że wszystko się zamyka w końcu maja zawsze. U mnie mieli ostatnie matury jakos 27 maja. Chyba że chodziło o maj a się Pani pomyliła
|
|
#2358 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2359 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jo, jadłam te książki. Równie szybko poszło mi z Nekroskopem - 5 tomów (pierwsza jakby część), ale jestem trochę zła, bo doszły kolejne tomy i jest ich już 16 Koleś ciągle pisze i pisze
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2360 |
|
Konto usunięte
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;18869204]
![]() Jo, jadłam te książki. Równie szybko poszło mi z Nekroskopem - 5 tomów (pierwsza jakby część), ale jestem trochę zła, bo doszły kolejne tomy i jest ich już 16 Koleś ciągle pisze i pisze [/QUOTE]I obstawiam, że każdy kolejny już gorszy... Nie miałam okazji przeczytać ani jednego tomu, bo pierwszy zawsze w bibliotece był już wypożyczony albo zaklepany -.- |
|
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;18869036]Mój też nie okazuje na co dzień
Ale jak trzeba, to zawalczy Z kolei mój ostatni były był nieźle piznięty, chora zazdrość no i to dopiero była tragedia... ![]() [/QUOTE] No włąsnie ten mój BS najpierw był tak, że zabraniał mi spotykać się ze znajomymi, a potem wyluzował.... teraz wydaje sie mi być obojętny na to.... czuje, że chyba zrobiłam coś nie tak ![]() ALe miałam takiego zazdrośnika kiedyś... łojejku, my nawet razem nie bylismy tylko świrowaliśmy, a On naprawdę robił mi sceny. Nie dziwi mnie, że dziś już nie gadamy ze sobą. Ale nie mam nic przeciwko, żeby mój obecny ODROBINĘ wykazał zainteresowania. W zeszłym roku jak widzał, że jakis koleś zerka w moją stronę, zaczynał dziwny temat o dzieciach w jego obecności, że niby chyba jestem w ciązy. Wtedy koles znikał, a BS głupio sie cieszyŁ ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
Mój BS top samo, sam nie tańczy, bo nie lubi, tylko w domu ze mna jak się wygłupiamy, ale sama na imprezy iść nie mogę, bo cośtam cośtam ...
|
|
#2362 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;18869204]
![]() Jo, jadłam te książki. Równie szybko poszło mi z Nekroskopem - 5 tomów (pierwsza jakby część), ale jestem trochę zła, bo doszły kolejne tomy i jest ich już 16 Koleś ciągle pisze i pisze [/QUOTE]A ja nawet nie wiem co to ten Nekroskop ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------
|
|
#2364 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Rozeznanie
|
Mój BS na co dzień jest bardzo w porządku... chociaż wkurza mnie przeokropnie sytuacja z jednym byłym. Za małolata byłam (jeśli można to tak nazwać) z takim chłopakiem i ciągnęło się wszystko dobre 3 lata i w sumie do tej pory się odzywa. Kilka stron wcześniej o tym pisałam. Generalnie to było moje pierwsze, większe zauroczenie i tyle, teraz już z mojej strony nic nie ma. Aczkolwiek jak rozstałam się z obecnym BS'em przed wakacjami tymi co były, to miałam jednorazową sytuację z tamtym, a od 4 miesięcy jestem znów ze swoim BS'em (ale teraz tak bardziej serio
). No i on ma na tamtego straszne ciśnienie i się o niego wkurza i twierdzi, że jak go spotka kiedyś to sobie "pogadają" ;] Drażni mnie to, ponieważ się nie znają, i nie toleruję czegoś takiego, że BS nie ma mu osobiście nic do zarzucenia, tylko robi jakieś scenki przeze mnie, jak dla mnie jest to idiotyczne i dziecinne. Najgorsze jest to, że obydwa jeżdżą na motocyklach i obawiam się, że kiedyś serio się niechcący spotkają :/
Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-04-27 o 19:57 |
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że to głupio zabrzmi, ale przynajmniej wiesz, że mu zalezy na Tobie, że ma jakies ciśnienie, że jakoś wibruje, gdy chodzi o Ciebie, a co do mnie, zaczynam mieć watpliwości.
Co prawda to żadne porównanie, bo zdaje sobie sprawę z tego, że Tobie Jemi wcale z tym dobrze nie jest i mi pewnie też by nie było. ALe odrobina zazdrości.... nie wiem.... żebym chociaż czuła, że jest zdorow, bo tak dziwnie się zadręczam, że któryś z moich kroków był niewłaściwy, że za bardzo powzwoliłam sie ustawić.
|
#2367 |
|
Wtajemniczenie
|
Orlica to tym razem jedziemy radykalnie. Proponuje kieliszek wódki mnie zawsze pomaga na oczyszczenie zaladka. Od razu mi ustaja wymioty - wszystkie bakterie wyzarte.Jesli nie to niech ktos Ci kupi Nifuroksazyd. www. doz. pl tutaj o nim poczytasz. 100mg i 200mg sa bez recepty. ![]() Orli... tylko nie łącz wódki z lekami. Albo to albo to
![]() Edytowane przez meggara Czas edycji: 2010-04-27 o 20:24 |
|
|
|
#2368 |
|
Rozeznanie
|
No wiedziałam, że tak będzie ... ;] został mi do omówienia jeszcze tylko jeden utwór i zakończenie i wyszło za dużo tego...
mądrzejsza będę ot co...
Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-04-27 o 20:23 |
|
|
|
#2369 | |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18869253]I obstawiam, że każdy kolejny już gorszy... Nie miałam okazji przeczytać ani jednego tomu, bo pierwszy zawsze w bibliotece był już wypożyczony albo zaklepany -.-[/QUOTE]
Jeżeli chodzi o części, które czytałam równie świetne i nie wątpię, ze reszta jest tak samo ok, poza tym nie oceniam, skoro nie przeczytałam Póki co muszę walczyć z pracą licencjacką, byłam dzisiaj w bibliotece i wszystkie książki są ale tylko na miejscu... Zapytam się czy mogę fotki porobić, bo za ksero to zbankrutuję, poszłoby w stówach ![]() Cytat:
![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Nekroskop
|
|
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zaraz spadam do domku, wanny, jakichś małych porządków, bo w końcu trzeba ten dom doprowadzić do ładu ![]() zadowole się w łóżeczku sama, bo już od rana mnie nosi i co??? I opatule sie kołderką w ciemną samotna noc
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-04-27 o 21:15 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

ale twardo mu odmawiam... zreszta ja chyba zawsze tyrafiam na podobnych desperatow
rozwinął sie jako kochanek... 
naprawde... ja mam 21czerwca i został mi miesiąc 

Dopóki nie zaczyna schodzić na te tory, gada się z nim naprawdę fajnie, ale jak już zacznie, nie skończy dopóki znowu go nie zgaszę... Ale wczoraj przegiął konkretnie. Mam ostatnio hopsa na punkcie różnych herbat, o czym on wie. Napisał mi wczoraj wiadomość, że kupił specjalnie dla mnie pyszną herbatkę i że leży właśnie w szpitalu takim i takim, w sali takiej i takiej i czeka, żebym po nią przyszła.
Przez te 4 lata próbował mnie gdzieś wyciągnąć na "niezobowiązujący spacerek", teraz wymyślił sobie, że skusi mnie herbatą i weźmie na litość, bo leży w szpitalu (migdałki 

Przeczytałam Władcę Pierścieni jak byłam w gimnazjum, oczywiście najpierw Hobbita