|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Cytat:
Jakby się dało dowiedzieć co tam się naprawdę wydarzy to nie ma sensu tyle kasy dawać. Jeśli ufasz oczywiście swemu BS i możesz mu wierzyć w 100% kiedy będzie pewnie relacjonował Ci imprezę po powrocie. Wiadomo, że baby są różne, ale ważniejsze jaki jest Twój BS. Jeśli można mu ufać bezgranicznie i on nie jest z tych "zdradzających" ani flirciarzy to może jechać. A za tą kasę możecie gdzieś kiedyś razem wyskoczyć.
![]() |
#2432 |
Konto usunięte
|
Jemi, jedź, w razie czego ja Cię chętnie przygarnę, tylko niestety nie za bardzo mam jak Cię przenocować. Ja z Torunia właśnie
![]() ![]() Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2010-08-25 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
Ja bym nie pojechała i powiedziałabym, że skoro nie poszedł na wesele to, żeby zapomniał o wyjeździe do jakiegoś Torunia.
Spytałabym się też, czy przypadkiem od początku nie marudził na wesele, bo planował sobie jakiś Toruń tylko mi o tym nie powiedział... |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Zakorzenienie
|
a swoją drogą: po co On ma tam jechać?
ja sfixowana jestem i już się gubię w nadrabianiu wizażu ![]() ![]()
#2435 |
Zakorzenienie
|
też tak bym zrobiła
#2436 |
BAN stały
|
Miałam wczoraj jeden z najlepszych orgazmów w swoim życiu..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Rozeznanie
|
Nie, to nie było zaplanowane. Zadzwonił ze trzy dni temu i zapodał tą propozycję jego przyjaciel. Po co? Na imprezę, z Warszawy jest niedaleko, a tam mają jakiś fajny hotel zaraz obok klubu i jest tanio w porównaniu do Warszawy. Aczkolwiek podróż plus nocleg i impreza = 200zł. Średnio mam kasę żeby wydawać, biorąc pod uwagę, że mamy gdzieś wyjechać we wrześniu do ciepłych krajów. BS też jeszcze nie ma nic odłożone, ale jemu na pewno da tata, bo u niego z tym problemu nie ma. Mi mama da 1000zł, resztę muszę dołożyć sama, jeszcze muszę mieć za co żyć we wrześniu bo utrzymanie na pensji BSa jest męczące. A co powiem teraz mamie? Daj mi proszę 200zł na imprezę do Torunia, bo jednak wolimy się na***ać w klubie niż iść na wesele dobrych znajomych i waszych i moich?
![]() A BSowi nie ufam i tu pojawia się mały problem ![]() Jak tak dalej pójdzie, to się po prostu rozpadnie śmiercią naturalną i jakoś przestaje mnie to przerażać. Wierzyłam w to, że będzie dobrze, i owszem zmienił się, ale niektóre nawyki przejdą mu po prostu z wiekiem, za dłuugi czas... Może zbyt poważnie do tego wszystkiego podchodzę? Mając 19 lat może powinnam mieć wy***ane na takie głupoty? Niech jedzie do Torunia i korzysta z tego ile mu bozia siły daje, a ja zostanę sobie w wawie i też jakoś zorganizuję czas. Jaki to ma sens? Tak będę za nim jeździć? Do Torunia, do Wrocławia, na honolulu, bo jemu się chce nowości imprezowych? Wiem, że w związku nie powinno się zawsze mówić "MY", ale w związku po takich przejściach w sytuacjach wyjazdowych, to MY jest niezbędne. Przecież też bym chętnie pojechała się bawić w Toruniu, ale w momencie jak nie będzie planować wyjazdu, na który trzeba mieć więcej pieniążków. ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- opowiadaj ;> zazdroszczę, ja nawet nie mam ochoty na seks ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2438 |
Zakorzenienie
|
no to dawaj
ja dziś miałam już dwa, a przed chwilą ten drugi, planuje dziś jeszcze trzeci ![]() ![]() ![]() rano było cudownie budzę się (jak to rano), obkręcam ... a tu MÓJ MĘŻCZYZNA, wielki, piękny, jego ramiona ciepłe, całe moje, obejmuje mnie mocno we śnie... obniżyłam sie i obnizyłam, leżąc oboje na boczku twarzami do siebie, ja nagle znalazłam się dwa piętra niżej, przy jego fiflaku.... mmmmmmmmm jak On mi dziś smakował.... piękny, twardy, naprężony... ciało młodego boga seksu widzę kątem oka i czuję jak rozbudza się czule mój kochany jak patrzy na mnie ciepłym spojrzeniem... pieściłam jeszcze jakiś czas a potem obkręciłam na brzuszek, ON przygniótł mnie wielkim sobą, objął mocno ramionami, zrobił mi tzw duszenie węża ![]() i posuwał posuwał.. cudownie, tak czule i dobrze, był we mnie i dokoła mnie, przytłaczał swoim ciałem... ![]() ![]() ![]() ale to było rano a teraz??? to potem ![]()
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-08-25 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
BAN stały
|
Jemi przepraszam, że to powiem, ale muszę. Po tym co przeczytałam przez te kilka dni to dla mnie ten chłop się w ogóle z Tobą nie liczy. Jest egoistą, egocentrykiem i narcyzem. Zostaw go, ponieważ ten związek jest toksyczny. Jemu po prostu z Tobą jest wygodnie, bo ma sexik kiedy chce i to jeszcze Ty się troszczysz o zabezpieczenie, jedzie się bawić kiedy chce i wali go czy mieliście plany, walą go Twoi znajomi i wali go czy masz na to kasę czy nie.
Edytowane przez Axaxax Czas edycji: 2010-08-25 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
Axa ja też chcę!!!
![]() Jemi ooo, to ja bym mu nie pozwoliła jechać! Wcale. W takim wypadku w o g ó l e! ![]() ![]()
#2441 |
BAN stały
|
Po tym co Jemi napisała średnio mam nastrój na opowiadanie. Powiem tylko, że leżałam na skraju łóżka z głową prawie przy podłodze, a BS mnie posuwał mocno, trzymając za żebra i szyję.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2442 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pisałam, że ostatnio BS lizał mi dupcie??? kocham to ![]() J
![]() |
#2444 | |
Zakorzenienie
|
Nom... trochę nie wyobrażam sobie, żeby mój BS powiedział, że on pojedzie sam skoro ja nie mam finansów i o zgrozo, że kogoś "dobiorą" na moje miejsce
![]() ![]() Co więcej, uważam że o związku w takich przypadkach właśnie mówi się MY. Rozumiem wypaść do kumpla do domu, albo na piwo na parę godzinek.. ok, każdy musi mieć trochę wolności i własny czas, ale wyjazd to już jest MY.. ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Zakorzenienie
|
to jest tak że jakby takie dżdżowniczki leżymy razem tak blisko, jak jedno ciało, On na mnie , czuję każdy cm jego ciała, a do tego we mnie. Trzyma w mocnym silnym uścisku, lekko duszącym, ale tak czule..... gładzi dłoniami po twarzy trzyma za szyje mocniej lub lżej, całuje po poliku, szepcze do cuha... obserwuje moje gesty - CUDOWNE to ejst
#2446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2447 |
Zakorzenienie
|
Kmee
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- a Jaaaaaaaaaaaaaak ![]() ![]()
#2448 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-08-25 o 12:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Rozeznanie
|
Jak dla mnie samotny wyjazd jest do przyjęcia, ale nie po takich akcjach w tak niedawnym czasie, kiedyś bym powiedziała ok, bez żadnego ale, bo naprawdę mu ufałam, a jak się okazało było to błędem. Jak do niego wracałam, to szczerze mówiąć nie wierzyłam w to, że zaufam mu jeszcze kiedyś, ale z każdym dniem nabierałam większych nadzieji i powiem Wam, że jak był na imprezie sam z kumplami w Wawie to nie mam obaw, ale taki Toruń to chyba rzucanie na głęboką wodę.. może teraz to jakoś przyjmę, ale boję się, że takie sytuacje odbiją się na mojej psychice w przyszłości i wtedy ten związek nie wytrzyma tego co się po kolei nazbiera...
Czemu z nim jestem? Bo go kocham, bo uwierzyłam, że może być lepiej i egoistą był kiedyś - fakt, teraz naprawdę jest inaczej, o niebo lepiej niż kiedyś...a to jest bardzo pocieszające, kiedy tak bliska osoba zaczyna się ze mną liczyć, chce wychodzić, wyjeżdżać ze mną, ale brakuje mu ciągle tego elementu... niby się stara ale coś cienko wychodzi.. Wcześniej nie jechałby beze mnie do Torunia czy gdziekolwiek, teraz znowu zaczyna to myślenie wracać.. Ja też oczywiście nie jestem chodzącym ideałem, wcześniej byłam lepsza, milsza, bardziej wrażliwa, bardziej uczuciowa, w tym momencie wypaliło się to u mnie, tak bardzo bym chciała żeby między nami było tyle ciepła co kiedyś ![]() ![]() ![]() ![]() Axaaa - nie chciałam Ci psuć humoru ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2450 |
Zakorzenienie
|
Jemi ale powiedzieć i tak warto. Facetom trzeba prosto z mostu i już.
Ja bym go w ogóle nie puściła tak daleko samego. JEsli w ogóle bym wróciła po "niby zdradzie", ale to tylko ja. Każdy jest inny. Wysyłam dobrą energię, aby się już tylko polepszało ![]() Axa, Axa opowiadaj ![]()
#2451 |
BAN stały
|
Jemi niestety muszę się zgodzić z dziewczynami- z Axą, Kmee, Labi. Tak jak Kmee napisała- ja niestety nie widzę w Waszym związku żadnego MY.
Liczy się tylko on, a do tego Ty musisz się zamartwiać, czy Cię znów nie zdradzi. Ja bym nie wytrzymała w takim 'związku'... Sama nie wiem... Ile jesteście tak ogólnie ze sobą? Labi Ty świntuchu!! Du.psko się myje!! ![]() A my za to wczoraj mieliśmy taki wspaniały seksik, że z rozkoszy miałam mrowienie w nogach, nie mogłam opanować drżenia warg i w ogóle przez 10 minut kręciło mi się w głowie i czułam się jakbym była pod wpływem czegoś. Najpierw czułe przytulanie, całowanie, zszedł na dół, podczas kiedy moja muszelka osiągnęła szczyt wszedł we mnie agresywnie, przedłużając moje Ooo, potem pozycja z nogami na ramionach. Delikatnie, mocniej pod różnymi kątami, aż w końcu mocny koniec, z małym trickiem z mojej strony. BS po zakończeniu jeszcze dysząc: Co..co.. co Ty zrobiłaś? Co to za szatańska sztuczka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Zakorzenienie
|
Witam w ten wietrzny dzień
![]() Iwa - jeszcze raz gratulacje i czekam na ciąg dalszy relacji. ![]() Jemi weź sprawę w swoje ręce i porozmawiaj z nim otwarcie, jak teraz się nie zmieni na tyle, byś mogła spokojnie i bez zmartwień z nim żyć, to później będzie za późno. Musi zrozumieć Twoje potrzeby. No właśnie Damo, co to za sztuczka? ![]()
Edytowane przez Zussska Czas edycji: 2010-08-25 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() noooooooo fiu fiu ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Jemi ja nie mam sił, do Twojego gościa, nie mam nerwów...
![]() |
#2455 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2458 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
Jemi... to nie o to chodzi, że facet ma myśleć, owszem ma.. ale po prostu może się nie "domyślać" o co Ci chodzi.
Ja tak jak dziewczyny mówią - jestem zwolenniczką jasnego wypowiadania swojego zdania. Co mi się podoba, co mi się nie podoba, czego oczekuję. Jeśli widzisz w nim zmiany to dobrze.. ale rozmowa na co dzień to jedyne, co zapobiegnie niedomówieniom w oczekiwaniach i jak napisałaś temu, że "samo się to rozpadnie". ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- ps. idę sprawdzić co to za sztuczka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2010-08-30 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.