|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
no dobra, turlac dropsa
![]() to nic, że już to dziś robiłam, jak podnieciła mnie historyjka, że łechtaczka woła o jeszcze
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
yho yho yho ( smiech goofiego
)nie no idę, das buch czeka
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
no i jeszcze szprechuje
wypilam jedno piwo przed chwilą i tak mi się chce spac że szok hehe
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-10-05 o 16:37 |
|
|
|
#2495 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Gratulacje Bubu!!!! najlepsze są takie akcje z zaskoczenia ![]() Dziewczyny!! Czy wiecie co to gra półsłówek??? ![]() Chodzi o tworzenie śmiesznych połączeń wyrazów za pomocą przestawiania ich sylab, np. domki w Słupsku (słomki w dup.sku), krówki w mroku (mrówki w kroku), chór wujów, Jacek w wózku itp. zaraz napiszę
|
|
|
|
|
#2496 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Cytat:
Cytat:
Ja biorę już jakiś rok. Nie mam żadnych skutków ubocznych po nich i nawet nie przytyłam, czyli nie zatrzymują tyle wody w organizmie co taki Jasminelle po których przybralam 3 kilo ![]() Cytat:
przepraszam ze mną też Też jestem jakby z Poznania grono było by większe Reva a jestes zadowolona ze swojego kierunku? Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie właśnie taki kierunek. Nie koniecznie ekonomia, ale takie zarządzanie. Dałabym radę pomimo tego że jestem bardziej humanistą niż umysłem ścisłym? ![]() Ja dzisiaj pierwszy raz na zajęciach 5 roku i powiem Wam że jakoś specjalnie się nie przemęczymy mamy 5 przedmiotów i dojdzie seminarium Jeden mamy taki który ciągle to ma inną nazwę a to ciągle chodzi o to samo i z tym samym facetem byleby coś w plan wrzucić. W****ia mnie już to
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
asiaczek dlatego mam wory pod oczami
![]() dziś się zastanawiałam, skąd mam tyle zmarszczek pod oczami???
|
#2498 |
|
BAN stały
|
Powitajcie studentkę pierwszego roku psychologii biznesu
|
|
|
|
#2499 |
|
Konto usunięte
|
Łaaa, jestem! I to przed dobranocką!
Miałam dziś 2 pierwsze wykłady i immatrykulację, plus sporo czasu w formie okienek, ale nie na tyle długich, żeby wrócić do domu, więc na uczelni byłam od 10 do 18. Chcą mnie wkręcić w Starostkę, ale nie dam się, o nie! I tak mam dość na głowie... Ten koleś, o którym wczoraj gadałyśmy dziś pojawił się właściwie tylko na immatrykulacji (z ostrym kacem, jaaakie słabe głowy mają ci TiRowcy i TiRówki...), nie było nawet okazji, żeby zagajał ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Czemu " |
|
|
|
#2500 |
|
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22503475]
Czemu " Bo mam już prawie 24 lata i aktualnie wylądowałam na 1 roku... Żenada... |
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Kurcze beznadziejna sytuacja szczerze mówiąc i co planujsz skończyć te studia czy co ? A plakat pokaże jak tylko będę miała na swoim laptopie neta bo chwilowo u Bs siedze
|
#2503 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2504 |
|
Wtajemniczenie
|
Axaxax a na jakiej uczelni jestes?
Ja studiuje zarządzanie i też mam spec. Psychologia w biznesie ![]() i nie narzekam
|
#2505 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Gratuluję Ci przeokropnie, bo to naprawdę dokonanie i na pewno zwrócisz na siebie uwagę (tym ze stażu powinno zrobić się głupio, o ile wiedzą Cytat:
I wcale nie żartuję, jedno piwo strasznie muli a dalej już lepiej Cytat:
Kierunek podoba mi się i na pewno odczuwam skutki tej wiedzy Oj jak te firmy, sprzedawcy, państwo mącą nam w głowach a już nie wspomnę jak cholernie głupi i naiwni są ludzie ![]() Co do bardziej humanistki - u nas jest mnóstwo takich osób i jedynie mieli na początku trochę traumę z matmą, bo to materiał z LO rozszerzonej plus macierze, ale dali radę Potem nawet mimo kilku przedmiotów opartych na liczeniu należy po prostu umieć wykorzystywać wzory i tyle, sama popełniałam błędy a jestem ściślakiem, nierzadko bardziej humaniści mieli lepsze wyniki ze ścisłych przedmiotów niż ja Nie ma zasady ![]() Miałam taki przedmiot Dosyć ciekawy ale nie dałabym rady siedzieć na takim kierunku Każdy ma swoje upodobania przecież W ogóle dziwne, ze tak wam ot zamknęli kierunek Byłaś na zaocznych? Na dziennych to kontynuują? A ile osób miałaś na roku? ![]() Ale nam szkołę odpicowali! Kibla znaleźć nie mogłam Nic, że czwarty rok tam siedzę Mimo, że mało przedmiotów, to nie za łatwo będzie w tym semestrze Jooo, mówiłam
|
||||
|
|
|
#2506 |
|
Wtajemniczenie
|
mam nadzieje, ze o niczym nie zapomne:
Bubu - gratuluje plakatu! ![]() Axa - gratuluje rozpoczecia studiow (i wal sie z tekstem, ze "żenada" moja kuzynka zaczela jak bylo jej 28 ekonomie teraz ma 32 i prawie konczy)Orli - grauluje gentelmana adoratora ![]() Madzia - gratuluje ekstra seksu )Chai - kociaka pogratuluje jak juz go bedzie miec ![]() A ja dzis dostalam własną kasetke, 250zl na poczatek i do okienka (4ty dzien stażu) ale ucieklam do robienia lekow zeby tylko nie stac ale jutro juz bede na pewniaka stać i udawac, ze sprzedaje i sie na wszystkim znam Dobranooooc!
|
|
#2507 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2508 |
|
Konto usunięte
|
Meg to ładnie
Ale nie uciekaj! Potrzebuję pomocy )... A ja kocham słodycze Jakiś pomysł co się dzieje?
|
|
|
|
#2509 |
|
Konto usunięte
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22508871]Od całkiem niedawna mam dosyć głupi problem.. Jak zjem coś słodkiego, to w ciągu max 5min ląduję w kiblu i zazwyczaj po kolejnych max 5min znowu ale wtedy jest gorzej (wiadomo o co chodzi) no i czasem jeszcze z kilka razy. Jedynie po herbatnikach albo takim bardzo zwykłym cieście nie mam takich problemów... Wystarczy mi naprawdę niewiele... Kiedyś tak miałam tylko jak zżarłam dużo słodkiego a teraz nawet wystarczą 3 czekoladki (dzisiaj
)... A ja kocham słodycze Jakiś pomysł co się dzieje? [/QUOTE]nerwy?zespół drażliwego jelita? |
|
|
|
#2510 |
|
Wtajemniczenie
|
Reeva - dobrze, ze jeszcze nie ucieklam stad. pomysł... żaden....
pierwszy raz o czyms takim slysze, ale podchodzi mi to pod nietolerancje cukru w prostej postaci czyli slodyczy. Bardzo mozliwe, ze twoj przewod pokarmowy nie toleruje okreslonej substancji pomocniczej (ladnie nazwane) czyli jakiegos spulchniacza/konserwanta nagminnie dodawanego do wiekszosci slodyczy... ale to wtedy moze zaobserwowalabys taka reakcje po jakich zupkach chinskich/przetworzonych, kupnych gotowych krokietach/hamburgerach/pizzach i podobnych "gotowcach"?Jak tylko wpadne na jakis pomysl, jaki by Ci pomogl - to napisze. Poczekaj jeszcze na Ketamine - ona moze duzo pomoc
|
|
#2511 |
|
Rozeznanie
|
Axa - dawaj znać jak jest na psychologii, bo też nad tym kiedyś myślałam, ale każdy papla, że tyle osób na to idzie i pracy nie ma potem. A gdzie teraz nie idzie dużo osób? ;]
Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-11-10 o 00:24 |
|
|
|
#2512 | |
|
Konto usunięte
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22509017]nerwy?zespół drażliwego jelita?[/QUOTE]
Nerwy na pewno nie Jestem typem: wszystko mam gdzieś A to drugie nie brzmi ciekawie..Cytat:
Przetestuję na chińskiej zupie czy pizzy mrożonej
|
|
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22507709]
O cholera! Niezła jesteś!!! Gratuluję Ci przeokropnie, bo to naprawdę dokonanie i na pewno zwrócisz na siebie uwagę (tym ze stażu powinno zrobić się głupio, o ile wiedzą [/QUOTE] nie wiedzą ;( szuje,ale ja im powiem ![]() Reva to jest na pewno zespół jelita wrażliwego, przynajmniej tak to wyglada
|
#2514 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
a może czochrać bobra ?
Żenada byłaby wtedy gdybyś całkowicie odpuściła sobie studia... Ja w przyszłym roku pójdę na kolejny kierunek, ale raczej nie związany z moim wykształceniem. Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-10-06 o 07:47 |
|
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem ścisła z lekkimi tendencjami na humana, dlatego moje studia to droga przez mękę...
Chyba, że o czymś nie wiem ![]() Ogólnie deprecha trwa i czekam na jej koniec
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyrzuc deprechę za drzwi |
|
|
|
|
#2518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22508871]Od całkiem niedawna mam dosyć głupi problem.. Jak zjem coś słodkiego, to w ciągu max 5min ląduję w kiblu i zazwyczaj po kolejnych max 5min znowu ale wtedy jest gorzej (wiadomo o co chodzi) no i czasem jeszcze z kilka razy. Jedynie po herbatnikach albo takim bardzo zwykłym cieście nie mam takich problemów... Wystarczy mi naprawdę niewiele... Kiedyś tak miałam tylko jak zżarłam dużo słodkiego a teraz nawet wystarczą 3 czekoladki (dzisiaj )... A ja kocham słodycze Jakiś pomysł co się dzieje? [/QUOTE] O matko o.O dziwne strasznie... chociaż ostatnio znowu mi wróciło lubienie na slodycze, więc nie obraziłabym się na małą nietolerancję Chociaż nie, żart i to słaby. Lepiej nie mieć problemów ze zdrowiem ![]() Cytat:
Na UW mi się super studiuje psycho, miałam problem z wyborem specjalizacji bo jest 13 ale wybrałam dwie takie dość nowoczesne, tzn nic z terapią czy psychologią kliniczną albo dziecka. I jest fajnie, zajęcia są super I czasem nawet żałuję, że nie wzięłam jakiejś terapeutycznej specjalizacji jako drugiej, bo mam do tego chyba predyspozycje, nawet kilka osobistych sukcesów w pomocy ludziom z problemami No ale już trudno, i tak nie wiem której specjalizacji bym się "pozbyła" :PJa wczoraj byłam z przyjaciółką w Kinie Na Obcasach na wieczorze prezentów. Obczęstowali nas herbatą i ciastkami, dali zestaw przypraw ( Film? "Jedz, módl się, kochaj". Bardzo przyjemnie zrobiony. Jak zwykle tego typu książki/filmy miałam refleksje na temat: jaaa też chcę poznać różne miejsca, kultury, też chcę coś w życiu zobaczyć zanim osiądę! Czyli fajnie fajnie, ale zazdrość ściska ![]() Labi a Ty wyrzucaj wszystko z siebie jak deprecha trwa i wypij sobie pyszną herbatkę/kawę/kakao - cokolwiek lubisz.
"Could you see, I could break? Did you notice all my mistakes? There were times I could feel you read my mind" Ślub Edytowane przez ennostiel Czas edycji: 2010-10-06 o 10:03 |
||
|
|
|
#2519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, LO i studia włącznie.Labi ja proponuję herbatkę, muzykę, sex. Co na Ciebie działa. Ale wiem, że czasem nic się nie da zrobić... trzeba tulić mocno wtedy
|
|
#2520 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
zaczął się rok akademicki... Aż mi się śnią jakieś za***iste laski, które mają fallusy... A co do studiów- no i super! Na jaki kierunek?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:43.

jak tylko dowiem się który to plakat to wam pokaże

Byłaś na zaocznych? Na dziennych to kontynuują? A ile osób miałaś na roku?
Nic, że czwarty rok tam siedzę
moja kuzynka zaczela jak bylo jej 28 ekonomie teraz ma 32 i prawie konczy)
mój BS zaczął kolejny kierunek jak już miał rocznikowo 24, ja chcę zacząć na drugi rok, a będę miała 23.

Aż mi się śnią jakieś za***iste laski, które mają fallusy...