![]() |
#2491 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
no dobra, turlac dropsa
![]() to nic, że już to dziś robiłam, jak podnieciła mnie historyjka, że łechtaczka woła o jeszcze ![]() ![]() ![]()
#2492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2493 |
Zakorzenienie
|
yho yho yho ( smiech goofiego
![]() nie no idę, das buch czeka ![]()
#2494 |
Zakorzenienie
|
no i jeszcze szprechuje
![]() ![]() ![]() ![]() wypilam jedno piwo przed chwilą i tak mi się chce spac że szok hehe
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-10-05 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratulacje Bubu!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny!! Czy wiecie co to gra półsłówek??? ![]() Chodzi o tworzenie śmiesznych połączeń wyrazów za pomocą przestawiania ich sylab, np. domki w Słupsku (słomki w dup.sku), krówki w mroku (mrówki w kroku), chór wujów, Jacek w wózku itp. ![]() ![]() ![]() zaraz napiszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | |||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja biorę już jakiś rok. Nie mam żadnych skutków ubocznych po nich i nawet nie przytyłam, czyli nie zatrzymują tyle wody w organizmie co taki Jasminelle po których przybralam 3 kilo ![]() ![]() Cytat:
przepraszam ze mną też ![]() ![]() ![]() Reva a jestes zadowolona ze swojego kierunku? ![]() ![]() Ja dzisiaj pierwszy raz na zajęciach 5 roku i powiem Wam że jakoś specjalnie się nie przemęczymy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2497 |
Zakorzenienie
|
asiaczek dlatego mam wory pod oczami
![]() ![]() dziś się zastanawiałam, skąd mam tyle zmarszczek pod oczami??? ![]() ![]() ![]()
#2498 |
BAN stały
|
Powitajcie studentkę pierwszego roku psychologii biznesu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2499 |
Konto usunięte
|
Łaaa, jestem! I to przed dobranocką!
Miałam dziś 2 pierwsze wykłady i immatrykulację, plus sporo czasu w formie okienek, ale nie na tyle długich, żeby wrócić do domu, więc na uczelni byłam od 10 do 18. Chcą mnie wkręcić w Starostkę, ale nie dam się, o nie! I tak mam dość na głowie... Ten koleś, o którym wczoraj gadałyśmy dziś pojawił się właściwie tylko na immatrykulacji (z ostrym kacem, jaaakie słabe głowy mają ci TiRowcy i TiRówki...), nie było nawet okazji, żeby zagajał ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Czemu " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22503475]
Czemu " ![]() Bo mam już prawie 24 lata i aktualnie wylądowałam na 1 roku... Żenada... |
![]() ![]() |
![]() |
#2501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2502 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Kurcze beznadziejna sytuacja szczerze mówiąc i co planujsz skończyć te studia czy co ? A plakat pokaże jak tylko będę miała na swoim laptopie neta bo chwilowo u Bs siedze
#2503 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
Wtajemniczenie
|
Axaxax a na jakiej uczelni jestes?
Ja studiuje zarządzanie i też mam spec. Psychologia w biznesie ![]() i nie narzekam ![]()
#2505 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do bardziej humanistki - u nas jest mnóstwo takich osób i jedynie mieli na początku trochę traumę z matmą, bo to materiał z LO rozszerzonej plus macierze, ale dali radę ![]() ![]() ![]() ![]() Miałam taki przedmiot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale nam szkołę odpicowali! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mimo, że mało przedmiotów, to nie za łatwo będzie w tym semestrze ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2506 |
Wtajemniczenie
|
mam nadzieje, ze o niczym nie zapomne:
Bubu - gratuluje plakatu! ![]() Axa - gratuluje rozpoczecia studiow ![]() ![]() Orli - grauluje gentelmana adoratora ![]() ![]() Madzia - gratuluje ekstra seksu ![]() ![]() ![]() Chai - kociaka pogratuluje jak juz go bedzie miec ![]() ![]() A ja dzis dostalam własną kasetke, 250zl na poczatek i do okienka ![]() ![]() ![]() Dobranooooc!
![]() |
#2507 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Konto usunięte
|
Meg to ładnie
![]() ![]() ![]() ![]() Jakiś pomysł co się dzieje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Konto usunięte
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22508871]Od całkiem niedawna mam dosyć głupi problem.. Jak zjem coś słodkiego, to w ciągu max 5min ląduję w kiblu i zazwyczaj po kolejnych max 5min znowu ale wtedy jest gorzej (wiadomo o co chodzi) no i czasem jeszcze z kilka razy. Jedynie po herbatnikach albo takim bardzo zwykłym cieście nie mam takich problemów... Wystarczy mi naprawdę niewiele... Kiedyś tak miałam tylko jak zżarłam dużo słodkiego a teraz nawet wystarczą 3 czekoladki (dzisiaj
![]() ![]() Jakiś pomysł co się dzieje? ![]() nerwy?zespół drażliwego jelita? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2510 |
Wtajemniczenie
|
Reeva - dobrze, ze jeszcze nie ucieklam stad. pomysł... żaden....
![]() ![]() Jak tylko wpadne na jakis pomysl, jaki by Ci pomogl - to napisze. ![]() Poczekaj jeszcze na Ketamine - ona moze duzo pomoc ![]()
![]() |
#2511 |
Rozeznanie
|
Axa - dawaj znać jak jest na psychologii, bo też nad tym kiedyś myślałam, ale każdy papla, że tyle osób na to idzie i pracy nie ma potem. A gdzie teraz nie idzie dużo osób? ;]
Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-11-09 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2512 | |
Konto usunięte
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22509017]nerwy?zespół drażliwego jelita?[/QUOTE]
Nerwy na pewno nie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2513 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22507709]
O cholera! Niezła jesteś!!! ![]() ![]() [/QUOTE] nie wiedzą ;( szuje,ale ja im powiem ![]() Reva to jest na pewno zespół jelita wrażliwego, przynajmniej tak to wyglada
#2514 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Zakorzenienie
|
a może czochrać bobra ?
![]() Żenada byłaby wtedy gdybyś całkowicie odpuściła sobie studia... Ja w przyszłym roku pójdę na kolejny kierunek, ale raczej nie związany z moim wykształceniem. Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-10-06 o 06:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2516 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem ścisła z lekkimi tendencjami na humana, dlatego moje studia to droga przez mękę...
Chyba, że o czymś nie wiem ![]() Ogólnie deprecha trwa i czekam na jej koniec ![]()
#2517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyrzuc deprechę za drzwi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2518 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22508871]Od całkiem niedawna mam dosyć głupi problem.. Jak zjem coś słodkiego, to w ciągu max 5min ląduję w kiblu i zazwyczaj po kolejnych max 5min znowu ale wtedy jest gorzej (wiadomo o co chodzi) no i czasem jeszcze z kilka razy. Jedynie po herbatnikach albo takim bardzo zwykłym cieście nie mam takich problemów... Wystarczy mi naprawdę niewiele... Kiedyś tak miałam tylko jak zżarłam dużo słodkiego a teraz nawet wystarczą 3 czekoladki (dzisiaj ![]() ![]() Jakiś pomysł co się dzieje? [/QUOTE] O matko o.O dziwne strasznie... chociaż ostatnio znowu mi wróciło lubienie na slodycze, więc nie obraziłabym się na małą nietolerancję ![]() ![]() Cytat:
![]() Na UW mi się super studiuje psycho, miałam problem z wyborem specjalizacji bo jest 13 ![]() ![]() I czasem nawet żałuję, że nie wzięłam jakiejś terapeutycznej specjalizacji jako drugiej, bo mam do tego chyba predyspozycje, nawet kilka osobistych sukcesów w pomocy ludziom z problemami ![]() Ja wczoraj byłam z przyjaciółką w Kinie Na Obcasach na wieczorze prezentów. Obczęstowali nas herbatą i ciastkami, dali zestaw przypraw ( ![]() ![]() ![]() Film? "Jedz, módl się, kochaj". Bardzo przyjemnie zrobiony. Jak zwykle tego typu książki/filmy miałam refleksje na temat: jaaa też chcę poznać różne miejsca, kultury, też chcę coś w życiu zobaczyć zanim osiądę! Czyli fajnie fajnie, ale zazdrość ściska ![]() Labi a Ty wyrzucaj wszystko z siebie jak deprecha trwa ![]()
"Could you see, I could break? Did you notice all my mistakes? There were times I could feel you read my mind" Ślub ![]() Edytowane przez ennostiel Czas edycji: 2010-10-06 o 09:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2519 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Labi ja proponuję herbatkę, muzykę, sex. Co na Ciebie działa. Ale wiem, że czasem nic się nie da zrobić... trzeba tulić mocno wtedy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2520 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do studiów- no i super! Na jaki kierunek? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.