|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. V ;)
Jak dla mnie to on nie rozumie, że w związku obie strony się liczą i mają prawo zdania. Zachowuje się, jakby wszystko musiało być dopasowane do niego, żyje wg wlasnych zasad, często nie licząc się ze zdaniem innych, a zwł. Twoim. Po prostu rozpieszczony jedynak, przynajmniej taką postawę okazuje. Może nie zgadzaj się na wszystko, czego on chce, a Ty nie jesteś pewna. Niech zauważy, że czasem potrzebny jest kompromis i musi czasem zgodzić się na wyjście, jakie Ty proponujesz.
#2552 |
Zakorzenienie
|
Szczerze?
Nie wyobrażam sobie faktu, żeby mój facet pojechał beze mnie na wyjazd 2 + 2 (dwóch gości i dwie laski) !!! Stąd to rzut beretem do takiej Grecji i wcale bym się nie zdziwiła z tym, że Cię zdradził w wyniku takiego wyjazdu z ową koleżanką z Grecji. Dzizas.. zaufanie jest zaufaniem, ale to już moim zdaniem jest naiwność... czysta naiwność. Z drugiej strony ja też nie wyobrażam sobie żadnego wyjazdu 2+2 bez mojego faceta... na pewno bym na taki nie pojechała, nie byłoby takiej opcji... Po co mi związek, żeby spędzać czas z jakimś innym fagasem ![]() Milion razy wolałabym zostać w domu, ale ze swoim kochanie i chociażby oglądać durny serial, albo zagrać w grę.... ale razem, razem! ![]() Z jego wzrokiem na sobie, z jego uśmiechem obok, z jego ręką na moim tyłku z moją głową na jego ramieniu. Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2010-08-26 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Rozeznanie
|
Wtedy to był początek upragnionego związku
![]() ![]() ![]() Ja przyjęłam wersję, że w Grecji też zostałam zdradzona i nic mi tego zdania nie zmieni... To była panna, która ma faceta, puszcza się na jednym zlocie z pięcioma innymi i nie widzi w tym nic złego, jest obrzydliwa, zachowuje się jak prosiaczek... Skoro chciał mnie z nią zdradzić będąc na***anym , to nigdy nie uwierzę, że w Grecji, na samym początku związku tego nie zrobił.. ale ten rozdział już zamknęłam. Poza tym wtedy nie znałam WIZAŻU !!! ![]() Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-08-26 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Zakorzenienie
|
ale czy nie wybiera się teraz 2+2 do Torunia? czy coś nie zrozumiałam?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle ja bym nie ufała w ogóle. Tak daleko, z jakimiś babami? No way! Po co się ładować w związki skoro się chce wyjeżdżać z innymi ludźmi bez partnera... Jak się chce sexu na zawołanie to się idzie tam gdzie to oferują, są takie specjalne miejsca... a nie niszczyć innemu człowiekowi życie, ranić serce.
![]() |
#2556 |
BAN stały
|
Jemi
![]() Może mało dyskretne pytanie... Powiedz mi skąd ten Twój BS kasę ma? Z jakiej on rodziny pochodzi? Ma rodzeństwo? |
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
Nimfy, kiedy będzie lepiej, co?
Ktoś ma doła, ktoś się kłóci, ktoś ma jakieś mocne niejasności w związku.... aj. Kiedy już to wszystko minie? ![]()
#2558 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Zakorzenienie
|
No chce kupić próbki i szlak mnie trafia, bo coś nie mogę zapłacić, jak to jest z tym Pay Palem???
![]() ![]() ![]() dziewczyny, muszę się wam do czegoś prznać - mam nerwice ![]()
#2560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
A czemu nie możesz zapłacić?
I jakie minerałki kupujesz? ps. nie zapeszajcie z tą jesienią ja mam nadzieję, że wszelkie tendencje spadkowe mnie ominą ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2562 |
BAN stały
|
Z tym Paypalem jest jakoś tak, ze najpierw zakładasz konto, potem musisz je doładować i tą kasę, którą doładowałaś wydajesz na zakupy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie mi ciężko dobrać podkład... różowo czerwona broda, blade poliki, sprawdzałam zyły, to ni to niebieskie ni to zielone, raczej morskie takie, nie wiem ![]() postanowiłam, ze próbki będe kłaść na szyję, bo chce aby moja twarz miała kolor taki jak szyja BS jak pytam to mówi, że szyje mam jak banan, a buzie jak rózyczka też mam nadzieję, ze ta jesień mnie ominie pędzle do makijazu oczu już jadą do mnie, teraz zamierzam kupić flat topa jakiego... no i t e próbki eh
![]() |
#2565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale pokażesz sie, prawda? ![]()
![]() |
#2566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie sorki, chce zamówić 6 kolorów
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-08-26 o 12:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Naprawdę często rozumiem chłopów lepiej jak kobiety ale tego kolesia nie kumam i nawet nie chciałabym się dowiedzieć co mu w głowie siedzi. Taki ot rozwydrzony bachor ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Zakorzenienie
|
no... a wiecie, że ja mam żyły i zielone i granatowe, a czasem fioletowe - to tak w ramach ciekawostki
![]()
#2569 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby oby! jeden dzień bez niego a ja już tęsknie ![]() Cytat:
![]() Daj znać czy warto zamówić jakieś próbki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale na lato to i tak nie robiłam makijażu... tylko oczy i cień czasem. Były takie upały, że wszystko by spłynęło ![]() Reeva... jest różnica między "zabraniam" a "nie podoba mi się, że jedziesz czy nie mógłbyś zrobić mi tej przyjemności i zostać ze mną, skoro mnie nie stać? nie chcę żebyś stawiał mnie przed dylematem 'pojadę czy sam czy z Tobą', bo jest mi z tym źle w dodatku mam wrażenie, że masz gdzieś moje uczucia. Jesteśmy razem, odbijemy sobie jak będą finanse.. wyjazd razem będzie sto razy fajniejszy!". Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2010-08-26 o 12:54 |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2570 |
Zakorzenienie
|
No ja na razie nie testuję już podkładów. Cieni mam kilka, oczywiście wszystkiego po troszeczku. Mam chyba 3 pełnowymiarowe cienie. A tak to sample, albo odsypki na spróbowanie. Ale już mam dość podkładów.
Teraz mam 1 niemineralny, jak kremem, pac pac i lepiej.
#2571 |
Zakorzenienie
|
a jaki dokładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
nie umiem stwierdzić, wydaje mi się, że ciepła
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- też mam wąty, wolałabym szybko jakimś zwykłym mać mać i lajcik, ale dobra, zainwestuje i zobaczymy ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Sis mam w UK ![]()
#2573 | |
Zakorzenienie
|
Maybelinne mate mouse czy jakoś tak.
A z minerałków testowałam: EDM, Lucy Minerals, Pixie, Blushe, Aromaleigh. Z tego co pamiętam, bo nie chce mi się zaglądać do szafki ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
Ale w prochach przeszkadzało mi to odsypywanie, rozkładanie z miseczkami, pędzlami etc. Czy nie za dużo, czy nie za mało, strzepywanie, później umywalka do czyszczenia.
![]() |
#2574 | |
Zakorzenienie
|
a w jakich kolorach ubrań lubisz chodzić?
Cytat:
minerałami też jest szybko, jak już masz wprawę i wybrany podkład... ![]() hehehehe aaaaa to tak! no to wiadomka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Coś jeszcze ? ![]() ![]() Kmee - do Torunia jedzie moja przyjaciółka, znajoma, BS, jego przyjaciel i kogo się im jeszcze uda uzbierać Próbowałam, mu mówić o tabletkach jakie znalazłam bez estrogenów, które może by lepiej wpływały na naczynka, ale stwierdził, że nie wiem o czym mówię i on się nie zna. Ale o zębach i samochodach możemy mówić non stop. Teraz to już chyba to wszystko się w złośliwość przeradza ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz mówię, że musze przełożyć lekarza z 16 września, on że czemu? No to tłumacze, że jeśli wyjedziemy to się pokryje terminowo, "przecież rano mówiłaś że nie jedziemy?" no to ucięłam temat. No mówiłam, dużo rzeczy się mówi w złości, ale skoro tak to przyjął to chyba kwestię wyjazdu mamy za sobą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | ||
Zakorzenienie
|
to mam ten sam, fajne są
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Rozeznanie
|
Nienawidzę tych mat muse... wydaje mi się, że są takie sztuczne na twarzy? Taka porcelanka. Ja przez całe wakacje dzięki BSowi nie używałam podkładu tylko tusz do rzęs..i w sumie tak się dobrze czuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2578 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kobietom ufam 100x mniej niż facetom, szczególnie jak będą spać razem w pokoju po imprezie z alkoholem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Kmee Czas edycji: 2010-08-30 o 10:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz ubieram albo czarne albo jasne bardzo, turkus, morskie kolory mi pasują moim zdaniem... nie wiem błękity, matowy niebieksi, brudne kolory mi tez pasują, brudny róż, brudny niebieski... oczy mam brązowe, ale czasem zielone, czarne brwi... włosy brązowe no ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
no ale chce wypóbowac, bo mam sere bardzo problematyczną, od przesuszenia do tłustej w brodzie z naczynkami...
![]() |
#2580 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dla BS mogę chodzić no make up, ale głupio się czuję. W domu raczej się nie maluję, jak mieszkamy razem, ale jak wychodzę to koniecznie tusz. A że ja koooocham się malować to brwi, różyk, cienie, kreseczki... błyszczyki... mrrr...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.