![]() |
#2551 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
Axa główka do góry
![]() ![]() Chai ja też planuję jeszcze dwa ![]() ![]() ![]() Ravi i Reva za***iste macie te kierunki ![]() ![]() Mww orientujesz się może gdzie w Poznaniu zarzadzanie z czymś takim? Szukałam na państowych i nic ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2010-10-06 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2552 | |||||||
Zakorzenienie
|
Pół dnia mnie nie ma i łobuzujecie już tak, że ogarnąć nie mogę!
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A to czekanie jest okropne, ja na razie co prawda mam sporo bieganiny i jakiegoś załatwiania, ale zajęć na uczelni mało i chętnie bym znalazła jakąś robotę fajną na pół etatu albo płatny staż, a tu jakoś na razie średnio z tym. Grrr. Kasę na utrzymanie niby mam ale oszczędności stopniały, no i chcialabym bardziej rodzinę wyręczać w kosztach mojego życia w Warszawie. Cytat:
![]() A! Zapomniałam, że wśród prezentów w kinie był lakier do paznokci i dzisiaj taka zdziwiona go w tramwaju wygrzebałam z torebki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Could you see, I could break? Did you notice all my mistakes? There were times I could feel you read my mind" Ślub ![]() Edytowane przez ennostiel Czas edycji: 2010-10-06 o 15:40 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Wtajemniczenie
|
Mww ja tez chce na te babeczki! zainteresiwal mnie ten budyn w nich
![]() Dziołszki ![]() ![]() ale rano mialam takiego stresa, ze 4razy bylam w kibelku ![]() ![]() ![]() I jaka wpadka... śliczny chlopak ![]() ![]() ![]() I sprzedalam dzis viagre ![]()
![]() |
#2554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a widziałaś mnie??? Bo byłam dziś w aptece ![]() a mój BS mnie rozbawił ostatnio, wziełam swoje kosmetyki i pierdoły wyrzuciłam z łazienki i walnęłam na szafkę wszycho, i tak lezy już chyba z tydzień, a BS wczoraj złapał mnie w pokoju mizia mizia i mówi: ale masz śliczny taki... taki... taki....(szukał słowa jełop) gabinecik na półeczce ![]()
![]() |
#2555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() megg gratuluję sukcesów w obsługiwaniu... no i cóż no, może się chłop mimo wszystko nie obraził ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() E skoro kupował dla siebie nie powinien się obrazić, gorzej jakby kupował dla babki a Ty byś zaczęła o nim mówić ![]()
![]() |
#2557 |
Wtajemniczenie
|
hehe juz sama nie wiem co jest gorsze
![]() ![]()
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
megg zawsze możesz na nas liczyć
![]() A ja przeglądam strony z opiniami o samochodach, moja mama chce zmienić swój na kolejne "miejskie toczydełko", chyba wygrywa Kia Picanto, bo dla mnie się liczy komfort jazdy, widoczność, bezawaryjność... wypada najlepiej w ocenach kierowców z takich mini autek. A może wy jakieś maleństwo polecacie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem zagorzałą fanką Volkswagenow
![]() uważam, ze sa bezawaryjne a jesli juz cos sie stanie to czesci sa tanie i latwo dostepne ![]()
![]() |
#2560 |
Konto usunięte
|
Ekhem... Co polecacie na zmniejszenie apetytu...? Przeraża mnie to, jak mi przybywa ciałka, choć podobno tylko ja to widzę. W połowę ubrań już ledwo się wciskam...
Wracam dziś do ćwiczeń, chcę też przestać jeść świństwa, ale żreć tonami i tak będę, tego nie jestem w stanie zmienić... |
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
Orli niestety dobrze rozumiem te bolączki. I tak ogólnie ze swojego doświadczenia polecam dietę South Beach. Da się spokojnie przeżyć, a ja oczywiście nie obywałam się bez grzeszków :P generalnie na zmniejszenie apetytu dobrze działa umieszczenie wszędzie luster
![]() Volkswageny o tak, ale mój kochany New Beetle to tyle kosztuje, że masakra... |
![]() ![]() |
![]() |
#2562 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Właśnie wydrukowałam kartki do odznaczania "przećwiczonych" dni... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
Kochana, żebyś Ty wiedziała jak kombinowałam z finansami na SB, bo generalnie jako studentka w większości na utrzymaniu rodziny oszczędzam jak mogę... zwłaszcza że lubię jakieś tam przyjemnostki to na czym można oszczędzić? na lodówce
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22526414]Nie stać mnie na żadną dietę ani na osobne gotowanie, więc muszę po prostu ograniczyć to, co normalnie jem. Czytałam trochę o większości tych bardziej znanych diet, spróbowałabym Dukana, ale tak jak mówiłam - nie stać mnie...
Właśnie wydrukowałam kartki do odznaczania "przećwiczonych" dni...[/QUOTE] No to możesz spróbować brać Fosanic (hamuje apetyt - sprawdzilam na sobie) i Chrom jak masz napady "wszystko za coś slodkiego" |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22527464]Dzięki! A ile to cudo kosztuje? Podrzucisz jakiegoś linka?[/QUOTE]
http://www.fosanic.pl/ - 16-23 zł w zależności od apteki |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22527683]Lof ju!
![]() najs ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
Ale fajne... jak sama się nie zdyscyplinuję, to chyba też sobie kupię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
Rozeznanie
|
Ja mam tak przetrenowany organizm, że już nic na mnie nie działa
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Ennostiel - ale Ty zaocznie czy dziennie? Bo u mnie tylko zaoczne wchodzą w grę, co oznacza koszta :/ A później gdzie zamierzasz szukać pracy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Zakorzenienie
|
Jemi 50 kg? Ile masz wzrostu? o.O Ja bym przy moim 172 wyglądała z 50 kg jak wieszak
![]() Dziennie studiuję. Co do pracy, zobaczymy, na pewno w Szczecinie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Konto usunięte
|
Enn, wiesz, ja przy 169cm ważę 52kg, a do wieszaka mi naprawdę daleko... Wagowo przytyłam malutko, ale wizualnie - ała...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Rozeznanie
|
163cm, 50kg
Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-11-09 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 |
Rozeznanie
|
ufff jak dobrze po 2 tygodniowej przerwie znow miec neta
![]() dziewczynki znow mam problem! zapomnialam tabletki! kochalam sie z BSem ostatnio w niedziele, skonczyl oczywiscie we mnie. to byl poczatek 5tego tygodnia przyjmowania tabletek (nie robilam przerwy) i chociaz mysle ze zajscie w ciaze w takim przypadku jest malo prawdopodobne, to prosze Was jednak o jakis komentarz dla "spokoju ducha". skolowana jeste cut.
![]() |
#2575 |
Zakorzenienie
|
A kiedy zapomniałaś tej tabletki? Jesli w ten wieczór co się kochaliście to na bank nie mogło zaszkodzić...
No nic, ja powoli uciekam spać. I tak wszystkie jesteśmy piękne, a dla naszych BSów szczególnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Rozeznanie
|
wczoraj zapomnialam, przyjelam ja po 15h. jak zwykle biore o 17 to dzis zjadlam o 8 rano.
![]() |
#2577 |
Konto usunięte
|
Jestem po pierwszej partii ćwiczeń... Na razie postanowiłam robić 8 min ABS plus 3 serie różnych przysiadów, bo zależy mi na zrzuceniu głównie z brzucha, bioder, dupska...
Pomóżcie wymyślić jakąś dodatkową motywację, poza lepszym wyglądem... Coś typu "jak będę przez miesiąc konsekwentnie ćwiczyć, kupię sobie..." ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22530229]Jestem po pierwszej partii ćwiczeń... Na razie postanowiłam robić 8 min ABS plus 3 serie różnych przysiadów, bo zależy mi na zrzuceniu głównie z brzucha, bioder, dupska...
Pomóżcie wymyślić jakąś dodatkową motywację, poza lepszym wyglądem... Coś typu "jak będę przez miesiąc konsekwentnie ćwiczyć, kupię sobie..." ![]() Takimi ćwiczeniami nie zrzuca się tłuszczu. Meg ja w jedne wakacje siedziałam w sklepie i to jest nieciekawa robota ale w aptece ![]() Jemi przy Twoim wzroście już teraz jesteś na granicy niedowagi a prawidłowej wagi. Nie popadajmy w skrajności ![]() Idę spać. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-10-07 o 06:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22529686]Enn, wiesz, ja przy 169cm ważę 52kg, a do wieszaka mi naprawdę daleko... Wagowo przytyłam malutko, ale wizualnie - ała...[/QUOTE]
Orli jakoś mi się wierzyć nie chce. Ja nawet teraz mając 170/169 waże 57 kg i większośc ma zarzuty, że nadal za szczupła, a przy wadze 52 kg jestem wieszakiem ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;22530266] Jemi przy Twoim wzroście już teraz jesteś na granicy niedowagi a prawidłowej wagi. Nie popadajmy w skrajności ![]() [/FONT][/QUOTE] no właśnie ![]() a może by tak dieta tasiemcowa co?? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.