Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :) - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-29, 20:54   #2611
Axaxax
BAN stały

GG do Axaxax Send a message via Skype™ to Axaxax
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)

Cytat:
Napisane przez kicccia Pokaż wiadomość
No ba lubisz piwo z imbirem?

(CO TUTAJ TAK CICHO?)
uwielbiam

a cicho bo mnie nie było :p ogladalam z BSem filma

kicccia dawaj mi tu swoją komore
Axaxax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 21:03   #2612
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Callanthe Pokaż wiadomość
Dzwoniłam do niego i mówi, że nie wynajmują
I przy okazji oznajmił, że jego rodzice załatwili nam sprzątaczkę i kucharza!
No to się niezłe wakacje zapowiadają

A ja? Ja już nie będę miała wakacji Nawet na urlopie nie odpocznę... Dziś padam na ryjek... miałam masakryczny dzień, cały czas byłam rozkojarzona, mnóstwo nowych rzeczy na mnie spadło... ale możecie do mnie mówić "pani kierownik" Tylko sama nie wiem, czy się z tego cieszyć, czy załamywać ręce
Stary 2010-06-29, 21:07   #2613
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
No to się niezłe wakacje zapowiadają

A ja? Ja już nie będę miała wakacji Nawet na urlopie nie odpocznę... Dziś padam na ryjek... miałam masakryczny dzień, cały czas byłam rozkojarzona, mnóstwo nowych rzeczy na mnie spadło... ale możecie do mnie mówić "pani kierownik" Tylko sama nie wiem, czy się z tego cieszyć, czy załamywać ręce
A czym Ty się dokładnie zajmujesz? Tzn gdzie pracujesz i co koordynujesz?
Stary 2010-06-29, 21:12   #2614
black-bubu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Axaxax Pokaż wiadomość
Zacznij zdrowo jeść (mnie to zawsze poprawia humor), pij wodę mineralną niegazowaną, odstaw słodycze i fast foody - od razu lepiej się poczujesz. Mama wkurzać Cię będzie, moja też mnie wkurza, mamy takie są
Co z pracą jest nie tak? Jak Ci nie pasuje - zmień ją!
Ze wszystkim sobie jesteś w stanie poradzić. Po prostu spiętrzyło Ci się trochę rzeczy naraz. Ale dasz radę.

Na wtorek ja się piszę. Jak black-bubu znów nas wystawi to idziemy same. Będziemy chlać, plotkować i się dobrze bawić.
Jestem dupa jestem ale za to jaka :P

Ok może być wtorek ale ok. 20, a nawet 20.30 bo ja jestem po nocce i musze się troszkę wyspać :P

black-bubu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 21:17   #2615
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
A czym Ty się dokładnie zajmujesz? Tzn gdzie pracujesz i co koordynujesz?
Pracuję w sklepie firmowym pewnej znanej firmy produkującej lody. Jakby nie patrzeć - najlepsza lodziara w mieście Zakres obwiązków... od ogólnej organizacji pracy w sklepie i nadzorowania pracowników, poprzez prace w systemie komputerowym (programy typu Kasiarz, Subiekt, Sage), kasa fiskalna to już norma, raporty, rozliczenia gotówkowe, zamówienia, przyjęcia magazynowe, rozliczanie czasu pracy...
A że sezon... to i młyn.... i ten awans spadł na mnie w najgorętszym dla firmy momencie. Dlatego trochę się boję, czy podołam.

Edytowane przez Iwa844
Czas edycji: 2010-06-29 o 21:18
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 21:19   #2616
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20339329]BS jednak zadzwonił, jest po dwóch pierwszych konkurencjach i poszły mu bardzo dobrze Tzn. on jest z siebie zadowolony, ja jeszcze bardziej, ale mówi, że innym dużo lepiej szło niektórym. Oni jednak pewnie odpadną jutro na dalszej części - z fizyki i chemii. A tu BSik jest wykuty. Dziś jeszcze czeka go bieg na kilometr, czyli to, czego bał się najbardziej, ale te wcześniejsze dzisiejsze sukcesy myślę, że podniosły mu morale [/QUOTE]

wow no to super pogratuluj swojemu BSikowi

Cytat:
Napisane przez Ravissante Pokaż wiadomość
hejka wszystkim nareszcie slonce jak dobrze wygrzeje swoje nimfomanskie kosci na balkonie
buuu a ja się dzisiaj spiekłam i wyglądam jak pomidor

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20344858]Ziaja sopot relaksujący i dodam, że nie spodziewałam się aż takich efektów

Bardzo podoba mi się żarło na Dunkanie ale niestety nie mam warunków

Znam znam

Świetny schizol Chyba ma jakąś chorobę psychiczną :lol
Miałam napisać o moim psycholu
Otóż mój KOCUR ukradł sąsiadom malutką kicię Wyschizował sobie koleś, że jest jej tatą Na początku nie wiedzieliśmy czyja to kicia i pomogła nam dziewczynka z końca naszej ulicy, także dzięki niej oddaliśmy małą właścicielom ale nasz dostawał szału bez niej I co? Wieczorem znowu ukradł kicię Siedział z nią do rana... Niestety nie wiem co dalej, bo wróciłam tutaj do BSa.
W zasadzie zastanawia mnie gdzie ci właściciele trzymają tę kicię, skoro nasz Tolko ją wyniósł
A kicia jest naprawdę malutka.

Zaraz wgram film na youtuba z nimi Aaaa i ta mała wygląda zupełnie jak nasz kocur

Też chciałam dać linka do tego
Simon's Cat oczywiście znam

Popieram I również mój ulubieniec obecnie Chociaż bardzo korzystnie w tym odcinku wyglądał Bill
[/QUOTE]

ooo to sprobuje kiedys tego balsamu bo srednio jestem z nich zadowolona a co do kradziezy... dzis bawilam sie z malym szczeniaczkiem na przystani z bosmanatu i kucnelam, skaaakal na mnie cieszyl sie lizal w ogole super piesio i nagle CAP, czuje ze cos jest nie tak! i pies ucieka ja go gonie i co sie okazalo? ze sciagnal mi wiszącego kolczyka na szczescie udalo mi sie go odzyskac, tylko zapinka mi gdzies spadla

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20347657]Dziewczyyyyny! Mój ogier zaliczył wszystkie egzaminy sprawnościowe!
Ale dumny jest bardziej ze swojego smsa do mnie, którym doprowadził mnie do szału:
"Weź, w ogóle nie było opcji, ciężko strasznie, no masakra... Ale ja dałem radę."

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

I jeszcze okazało się, że zwiększyli liczbę miejsc o 20, więc na 90% się dostanie...[/QUOTE]

gratulacje jeszcze raz

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20352713]Tiaaa...
Ja dostaję wścieklizny, bo laska od kilku miesięcy wisi mi 110zł i co chwila mnie wystawia. Jutro się z nią umówiłam na 9 pod szkołą, bo też odbiera wyniki matur, ale coś wątpię, że zobaczę tą kasę.[/QUOTE]

upominaj sie, koniecznie ja bym tego nie darowała... dla mnie to jest majątek !!!

PS. zaraz ide sie seksic
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 21:27   #2617
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Napisane przez black-bubu Pokaż wiadomość
Jestem dupa jestem ale za to jaka :P

Ok może być wtorek ale ok. 20, a nawet 20.30 bo ja jestem po nocce i musze się troszkę wyspać :P
No ostatecznie możemy iśc na taki układ, nie kicccia?

Cytat:
Pracuję w sklepie firmowym pewnej znanej firmy produkującej lody. Jakby nie patrzeć - najlepsza lodziara w mieście Zakres obwiązków... od ogólnej organizacji pracy w sklepie i nadzorowania pracowników, poprzez prace w systemie komputerowym (programy typu Kasiarz, Subiekt, Sage), kasa fiskalna to już norma, raporty, rozliczenia gotówkowe, zamówienia, przyjęcia magazynowe, rozliczanie czasu pracy...
A że sezon... to i młyn.... i ten awans spadł na mnie w najgorętszym dla firmy momencie. Dlatego trochę się boję, czy podołam.
No to masz teraz bardzo odpowiedzialne stanowisko. Ale myślę, że dasz radę, tylko musisz sama się zorganizować i na nowo nauczyć pracować w trochę innym systemie. A to, że zostałaś wrzucona na głęboką wodę oznacza, że Twój pracodawca ma o Tobie bardzo dobre zdanie, bo uważa, ze dasz radę. No i jeszcze jedno - jak teraz sobie poradzisz to później już będzie tylko łatwiej
Stary 2010-06-29, 21:34   #2618
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
No ostatecznie możemy iśc na taki układ, nie kicccia?

No to masz teraz bardzo odpowiedzialne stanowisko. Ale myślę, że dasz radę, tylko musisz sama się zorganizować i na nowo nauczyć pracować w trochę innym systemie. A to, że zostałaś wrzucona na głęboką wodę oznacza, że Twój pracodawca ma o Tobie bardzo dobre zdanie, bo uważa, ze dasz radę. No i jeszcze jedno - jak teraz sobie poradzisz to później już będzie tylko łatwiej
Dzięki
I wiesz, wszyscy mi mówią podobnie, tylko mi jakoś trudno uwierzyć w siebie, ale pracuję nad tym Co do zdania pracodawcy o mnie - to fakt. Musze powiedzieć, że od obecnego przełożonego (który jest "nade mną" od jedynie miesiąca) w ciągu tygodnia usłyszałam więcej słów pochwały niż od poprzedniego przez cały rok. A ja jestem z tych, dla których pochwały są czynnikiem niezwykle motywującym. I nie powiem, z jednej strony ten awans mnie nieco przeraża, a z drugiej strony daje mi dziką satysfakcję
Stary 2010-06-29, 21:39   #2619
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Dzięki
I wiesz, wszyscy mi mówią podobnie, tylko mi jakoś trudno uwierzyć w siebie, ale pracuję nad tym Co do zdania pracodawcy o mnie - to fakt. Musze powiedzieć, że od obecnego przełożonego (który jest "nade mną" od jedynie miesiąca) w ciągu tygodnia usłyszałam więcej słów pochwały niż od poprzedniego przez cały rok. A ja jestem z tych, dla których pochwały są czynnikiem niezwykle motywującym. I nie powiem, z jednej strony ten awans mnie nieco przeraża, a z drugiej strony daje mi dziką satysfakcję
Więc będzie już tylko lepiej A to poczucie satysfakcji daje niesamowitego powera na życie
Stary 2010-06-29, 21:45   #2620
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Więc będzie już tylko lepiej A to poczucie satysfakcji daje niesamowitego powera na życie
To prawda Ale póki co to oprócz tego powera czuję też normalne ludzkie zmęczenie, dlatego mykam już do łóżka... Jeszcze sobie z BS'em krzyżowkę rozwiążemy "zamiast"

Dobranoc Nimfy moje
Stary 2010-06-29, 22:42   #2621
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20355953]
ooo to sprobuje kiedys tego balsamu bo srednio jestem z nich zadowolona a co do kradziezy... dzis bawilam sie z malym szczeniaczkiem na przystani z bosmanatu i kucnelam, skaaakal na mnie cieszyl sie lizal w ogole super piesio i nagle CAP, czuje ze cos jest nie tak! i pies ucieka ja go gonie i co sie okazalo? ze sciagnal mi wiszącego kolczyka na szczescie udalo mi sie go odzyskac, tylko zapinka mi gdzies spadla
[/QUOTE]
Ojojoj ja nie ufam psom, nigdy mnie żaden nie pogryzł ale mam do nich dystans, zresztą... ja wolę koty
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-29, 23:33   #2622
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
To prawda Ale póki co to oprócz tego powera czuję też normalne ludzkie zmęczenie, dlatego mykam już do łóżka... Jeszcze sobie z BS'em krzyżowkę rozwiążemy "zamiast"

Dobranoc Nimfy moje
Wybacz, ale: Do łez mnie tym rozbawiłaś
Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 00:00   #2623
Dama_pikowa
BAN stały

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20347657]Dziewczyyyyny! Mój ogier zaliczył wszystkie egzaminy sprawnościowe!
Ale dumny jest bardziej ze swojego smsa do mnie, którym doprowadził mnie do szału:
"Weź, w ogóle nie było opcji, ciężko strasznie, no masakra... Ale ja dałem radę."

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

I jeszcze okazało się, że zwiększyli liczbę miejsc o 20, więc na 90% się dostanie...[/QUOTE]
Weszłam tutaj, żeby sprawdzić jak tam No to większa część sukcesu już za nim? Pogratuluj mu ode mnie chociaż za te sprawnościowe i trzymam kciuki jutro

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;20349345]
Oj piękny to on jest, fakt
Może ma zaburzenia, że przez pół roku od wzięcia go ze schroniska traktowaliśmy go jako kobietkę, bo tak mi tam powiedzieli i nie podkusiło nas tego sprawdzać aż po pół roku, podczas jego mycia patrzę a tam wyłazi mu fallus No i jajka też widać, tylko myśmy naprawdę nie zwracali na to uwagi
Żebyście widzieli jego minę jak żeśmy wszyscy stali i śmiali się z niego, chyba naprawdę wiedział o co chodzi

[/QUOTE]
Ja tu jem!!!

Cytat:
Axa poniedziałek może o 17?

Laski wszystko mnie wkrza...co się ze mną dzieje
Kiciaczku pewnie to zły układ planet, bo mi tez dizała wszystko na nerwy i oczywiście się wszystko zbiera na BSie. Nawet jak dziś miałam ogólnie dobry dzień, to była w pracy masa sytuacji, przez które byłam tak zdenerwowana, że myślałam, że się popłaczę... Normalnie wygrana na kumulacji... miałam pełno zwrotów, potem z tego zdenerwowania źle coś nabiłam, znów kolejna babka mi coś reklamuje... masakra, jakiej jeszcze nie miałam jak pracuję

Cytat:
No ba lubisz piwo z imbirem?

Cytat:
Jedziemy od 1-7 lipca do Ustki. Rodzice BSa mają tam kupiony domek letniskowy nad samym morzem, ale nie w Ustce tylko koło takiej dzikiej plaży. Nikt tam nie chodzi więc jest nasza

Cytat:
No to tak jak ja, tylko z taką różnicą, ze ja dopiero wróciłam niedawno Kierowniczko (żule tak często mówią- teraz będziesz się na każde takie zawołanie obracać )

Cytat:
BK zamiast BS??
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 00:38   #2624
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Damo, właściwie to wszystko zależy od jutra. Do zdobycia za wszystkie egzaminy jest 254 pkt, w tym 54 pkt za sprawnościowe, a cała reszta za teorię, więc wszystko okaże się jutro. Teoretycznie, bo ten głąb "nie wypowiada się na temat testu, póki nie dostanie do ręki wyników - on nie wie jak mu poszło".
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 07:11   #2625
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Pakować i bzykać to ja się będę jutro Bo wyjeżdżamy z BSem nad morze razem Moim samochodem, bo jego jest w naprawie, bo jakaś baba mu w tyłek wjechała na światłach, na moście, jakimś rzęchem Spuściła nogę z hamulca , "bo zapomniała, że trzyma i chciała sobie włosy poprawić w lusterku" I samochód BSa też nie byle jaki Niepotrzebne koszty przez głupią babę
A jakie ma autko?

Co do tej kobitki ale z drugiej strony jechałam ostatnio z koleżanką, stałyśmy na światłach. Na szczęście to nie była godzina szczytu, wiec straszliwego tłoku na drogach nie było. Zapaliło się zielone i.. pojechałyśmy do tyłu.. bo miała wrzucony wsteczny Samochód kolejny za nami było w dość dużej odległości, ale kierowca i tak miał przerażoną minę

I fakt, niektórzy tragicznie jeżdżą i czasami chyba myślenie wyłączają Widziałyście takie filmiki o szkole nauki jazdy? Gdzie kobitka m.in. wjeżdżała pod prąd na rondo?

Cytat:
Jedziemy od 1-7 lipca do Ustki. Rodzice BSa mają tam kupiony domek letniskowy nad samym morzem, ale nie w Ustce tylko koło takiej dzikiej plaży. Nikt tam nie chodzi więc jest nasza
fajnie Wam

Cytat:
Dzięki
Powinnaś! Super, że Cię doceniają
Na pewno teraz jest Ci się trudno przestawić na inną pracę, ale to minie.. a satysfakcja bezcenna

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20360023]Damo, właściwie to wszystko zależy od jutra. Do zdobycia za wszystkie egzaminy jest 254 pkt, w tym 54 pkt za sprawnościowe, a cała reszta za teorię, więc wszystko okaże się jutro. Teoretycznie, bo ten głąb "nie wypowiada się na temat testu, póki nie dostanie do ręki wyników - on nie wie jak mu poszło". [/QUOTE]

Ja też nie znoszę się wypowiadać przed wynikami, nie macie tak? będzie dobrze
za Niego i za Twoje wyniki
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 08:22   #2626
Iwa844
Zakorzenienie

Dzięki za wsparcie kobity Ja się nie tak boję nadmiaru obowiązków czy odpowiedzialności, jak ogólnie... jakby to nazwać "kontaktów" z pracownikami. Chodzi o to, że mam za miękkie serce - nie potrafię kogoś ochrzanić, nie lubię "kazać", wolę sama coś pójść i zrobić, niż pokazywać komuś palcem. Nie wspomnę już o tym, co bym przeżywała, jakby mi przyszło kogoś zwolnić...
Stary 2010-06-30, 08:34   #2627
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Dzięki za wsparcie kobity Ja się nie tak boję nadmiaru obowiązków czy odpowiedzialności, jak ogólnie... jakby to nazwać "kontaktów" z pracownikami. Chodzi o to, że mam za miękkie serce - nie potrafię kogoś ochrzanić, nie lubię "kazać", wolę sama coś pójść i zrobić, niż pokazywać komuś palcem. Nie wspomnę już o tym, co bym przeżywała, jakby mi przyszło kogoś zwolnić...
No ale niestety musisz zmienić swoje postępowanie. Ty teraz jesteś od tego, żeby kazać. Musisz mieć posłuch wśród pracowników. Czasem trzeba będzie kogoś ochrzanić, opierdzielić, zwrócić uwagę... Albo rybki albo akwarium
Stary 2010-06-30, 08:39   #2628
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
No ale niestety musisz zmienić swoje postępowanie. Ty teraz jesteś od tego, żeby kazać. Musisz mieć posłuch wśród pracowników. Czasem trzeba będzie kogoś ochrzanić, opierdzielić, zwrócić uwagę... Albo rybki albo akwarium
Ja dobrze o tym wiem, tylko cały problem w tym, że wszyscy pracownicy to osoby, z którymi pracowałam "na równej stopie", na takich samych stanowiskach do tej pory. Dlatego mi z tym ciężko. Owszem, mogę ochrzanić, tylko nie chciałabym, żeby ktoś potem powiedział za moimi plecami że mi władza uderzyła do głowy. No nic, to dopiero początek, mam nadzieję, że znajdę na to wszystko złoty środek
Stary 2010-06-30, 08:47   #2629
Axaxax
BAN stały

Cytat:
Ja dobrze o tym wiem, tylko cały problem w tym, że wszyscy pracownicy to osoby, z którymi pracowałam "na równej stopie", na takich samych stanowiskach do tej pory. Dlatego mi z tym ciężko. Owszem, mogę ochrzanić, tylko nie chciałabym, żeby ktoś potem powiedział za moimi plecami że mi władza uderzyła do głowy. No nic, to dopiero początek, mam nadzieję, że znajdę na to wszystko złoty środek
Moim zdaniem i tak będą tak mówić. Przez zazdrość np., przez to, że właśnie nie jesteś już na równi. Nawet jak zwrócisz komuś grzecznie uwagę, to zawiść zawsze weźmie górę. Oglądałam w swoim życiu sporo już takich przypadków. Najlepszą metodą jest po prostu się nie przejmować.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-30, 08:53   #2630
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem i tak będą tak mówić. Przez zazdrość np., przez to, że właśnie nie jesteś już na równi. Nawet jak zwrócisz komuś grzecznie uwagę, to zawiść zawsze weźmie górę. Oglądałam w swoim życiu sporo już takich przypadków. Najlepszą metodą jest po prostu się nie przejmować.
No akurat nie do końca tak będzie (mam nadzieję). Z koleżanką, z którą pracuję najdłużej sobie pewne kwestie wyjaśniłyśmy, ona nigdy nie miała aspiracji kierowniczych (a w firmie pracuje dłużej niż ja) i w zasadzie jest zadowolona, że to mi trafiło się to stanowisko. Jest jeszcze jedna dziewczyna, z którą prację od jakiegoś czasu, ale ona jest tu drugi rok "sezonowo". A pozostałe osoby to tzw. świeżynki, które trafiły do nas w tym roku i myślę, że z nimi nie będzie takich problemów, bo po prostu nie mają porównania.

Ech, ja chyba sama lubię sobie stwarzac hipotetyczne problemy i szukać ich tam, gdzie ich jeszcze nie ma gupia Iwa
Stary 2010-06-30, 08:57   #2631
Axaxax
BAN stały

Cytat:
No akurat nie do końca tak będzie (mam nadzieję). Z koleżanką, z którą pracuję najdłużej sobie pewne kwestie wyjaśniłyśmy, ona nigdy nie miała aspiracji kierowniczych (a w firmie pracuje dłużej niż ja) i w zasadzie jest zadowolona, że to mi trafiło się to stanowisko. Jest jeszcze jedna dziewczyna, z którą prację od jakiegoś czasu, ale ona jest tu drugi rok "sezonowo". A pozostałe osoby to tzw. świeżynki, które trafiły do nas w tym roku i myślę, że z nimi nie będzie takich problemów, bo po prostu nie mają porównania.

Ech, ja chyba sama lubię sobie stwarzac hipotetyczne problemy i szukać ich tam, gdzie ich jeszcze nie ma gupia Iwa
No to wcale nie jest źle! Wręcz super, ja naprawdę nie wiem czym w takim razie się przejmujesz. Wrzuć na luz, bo inaczej zwariujesz Będzie dobrze, zobaczysz. 3mam kciuki, żeby wszystko się poukładało.
Stary 2010-06-30, 09:01   #2632
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
No to wcale nie jest źle! Wręcz super, ja naprawdę nie wiem czym w takim razie się przejmujesz. Wrzuć na luz, bo inaczej zwariujesz Będzie dobrze, zobaczysz. 3mam kciuki, żeby wszystko się poukładało.
Dzięki
Wiem, że powinnam wyluzować, bo inaczej emocje z pracy przełożą mi się na życie prywate, a to nie będzie fajne.
Będę próbować
A pomyśleć, że dokładnie miesiąc temu przez tą pracę ryczałam, nie spałam po nocach i chciałam się zwalniać... Jak tak na to patrzę to teraz naprawdę - niebo a ziemia.

No nic, mykam... dziś pewnie gdzieś do 21, bo koniec miesiąca i raporty trzeba zrobić...
Stary 2010-06-30, 09:40   #2633
Konto usunięte

Zrobiłam wieś i rozryczałam się w szkole przy wynikach. Wszystko dobrze, poza geografią, która była mi najbardziej potrzebna. Żegnaj, turystyko.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-30, 10:05   #2634
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
Co do tej kobitki ale z drugiej strony jechałam ostatnio z koleżanką, stałyśmy na światłach. Na szczęście to nie była godzina szczytu, wiec straszliwego tłoku na drogach nie było. Zapaliło się zielone i.. pojechałyśmy do tyłu.. bo miała wrzucony wsteczny Samochód kolejny za nami było w dość dużej odległości, ale kierowca i tak miał przerażoną minę

I fakt, niektórzy tragicznie jeżdżą i czasami chyba myślenie wyłączają Widziałyście takie filmiki o szkole nauki jazdy? Gdzie kobitka m.in. wjeżdżała pod prąd na rondo?
A co- na jednym z tych filmików jest Twoja koleżanka??
Cytat:
Iwcia, dam Ci taki jeden przykład. Mój BS ma taką sytuację w pracy, że przez ten rok jego bezpośrednią przełożoną była dziewczyna, która pracowała na tym samym stanowisku co on i kilku współpracowników. Dziewczyna też ma dobre serce, większość pracy robiła sama, podwładnym dawała coś do skserowania, czasem jakieś większe zajęcia. Narzekała(nie bezpośrednio), że ona ma dużo pracy, zostawała po godzinach, bo się nie wyrabiała. Jej pracownicy szanowali ją, ale nie traktowali ją z lekkim politowaniem- bardziej za jej plecami mówili, że jest kiepską szefową, bo nie umie wydać konkretnego polecenia, nie umie dobrze rozdysponować zajęciami, oni siedzą i za dużo nie robią, ona bierze wszystko na siebie, a potem się nie wyrabia.
Także Iwcia znajdź złoty środek skoro mówisz, że większość, to świeżynki, to tym bardziej nie powinnaś za bardzo się przejmować. Bo to, że to właśnie Ty jesteś na tym stanowisku, to chyba znaczy, że szef oczekuje od Ciebie sprawnego poprowadzenia grupy. Także nie możesz robić tak jak szefowa mojego BSa. Zwłaszcza, ze masz pod sobą chyba więcej osób niż trzy.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20363704]Zrobiłam wieś i rozryczałam się w szkole przy wynikach. Wszystko dobrze, poza geografią, która była mi najbardziej potrzebna. Żegnaj, turystyko.[/QUOTE]
A jak z tą geografią?? co nie tak?? ale zdałaś??
Stary 2010-06-30, 10:06   #2635
Axaxax
BAN stały

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20363704]Zrobiłam wieś i rozryczałam się w szkole przy wynikach. Wszystko dobrze, poza geografią, która była mi najbardziej potrzebna. Żegnaj, turystyko.[/QUOTE]

Opowiadaj dlaczego. Ile masz punktów a ile potrzebujesz?
Stary 2010-06-30, 10:07   #2636
Konto usunięte

Zdać zdałam, ale nic więcej pozytywnego nie widzę. Dobrze poszły mi te matury, które do niczego mi się nie przydadzą.
No szanse na ten wymarzony kierunek mam niemal zerowe.
Oto moje wyniki:
Polski podstawa - 81%
Polski rozszerzenie - 83%
Polski ustny - 75%
Matematyka podstawa - 62% (wydawało mi się zbyt banalne i komplikowałam każde zadanie...)
Angielski podstawa - 98% (nie mogę sobie wybaczyć, że za późno pomyślałam o rozszerzeniu)
Angielski podstawa ustny - 95%
Geografia rozszerzenie - 63%
Na turystykę biorą mi pod uwagę angielski i geo. Już miałam w plecy przez to, że angielski mam tylko podstawę, ale myślałam, że geo mi lepiej poszła... Liczyłam na 70%...

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Punktów mam 60,9 na turystykę, a patrząc na progi z zeszłych lat, potrzebowałabym minimum 63...
Stary 2010-06-30, 10:14   #2637
Dama_pikowa
BAN stały

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20364349]Zdać zdałam, ale nic więcej pozytywnego nie widzę. Dobrze poszły mi te matury, które do niczego mi się nie przydadzą.
No szanse na ten wymarzony kierunek mam niemal zerowe.
Oto moje wyniki:
Polski podstawa - 81%
Polski rozszerzenie - 83%
Polski ustny - 75%
Matematyka podstawa - 62% (wydawało mi się zbyt banalne i komplikowałam każde zadanie...)
Angielski podstawa - 98% (nie mogę sobie wybaczyć, że za późno pomyślałam o rozszerzeniu)
Angielski podstawa ustny - 95%
Geografia rozszerzenie - 63%
Na turystykę biorą mi pod uwagę angielski i geo. Już miałam w plecy przez to, że angielski mam tylko podstawę, ale myślałam, że geo mi lepiej poszła... Liczyłam na 70%...

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Punktów mam 60,9 na turystykę, a patrząc na progi z zeszłych lat, potrzebowałabym minimum 63...[/QUOTE]
No ogólnie to wyniki masz całkiem dobre a inna uczelnia z tą turystyką?? gdzie chciałaś iść?? masz jakiś alternatywny kierunek??
Stary 2010-06-30, 10:16   #2638
Ravissante
Wtajemniczenie

Orli zawsze mozesz sprobowac zlozyc dokumenty nie zaszkodzi moze akurat bedzie wolne miejsce

a ta laska oddala ci ta kase?

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Ravissante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-30, 10:17   #2639
Konto usunięte

Na UMK, nie chcę wyjeżdżać z miasta. Są jeszcze prywatne, ale na nie mnie nie stać. A alternatywny kierunek dla mnie jest tylko na zasadzie "Z geografii łatwiej będzie przenieść się na turystykę". Na innym kierunku się nie widzę.

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Ravissante Pokaż wiadomość
Orli zawsze mozesz sprobowac zlozyc dokumenty nie zaszkodzi moze akurat bedzie wolne miejsce

a ta laska oddala ci ta kase?
Spróbuję, szanse jakieś minimalne mam na trzeci nabór.

Oddała, choć musiałam grozić
Stary 2010-06-30, 10:23   #2640
Axaxax
BAN stały

Orli, po pierwsze spróbuj. Złóż dokumenty do 3 różnych uczelni, zobaczysz czy Cię przyjmą. A nie myślałaś o zaocznych? To wcale nie jest złe rozwiązanie. Będziesz studiować to co chcesz, opłacić semestr (około 2200 zł) wcale nie jest trudno, usamodzielnisz się i ZAWSZE możesz się później przenieść na dzienne.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości