|
|
#241 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
My też po trzech miesiącach seks, ale ogólnie ostro zaczęliśmy już drugiego czy trzeciego dnia związku
A wcześniej oboje byliśmy chodzące cnoty Po prostu tak się nawzajem kręciliśmy, że łapy same pchały się pod ubrania itd
|
|
|
|
#242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() drugi seks u mnie był za to w... aucie ![]() się działo ![]() chciałam go zostawić po tych 2 razach myślałam, że to jakiś figo fago ale się pomyliłam ![]() Tż jest kochany i zrobi dla mnie wszystko
|
|
#243 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
huraaa
|
|
#245 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#246 |
|
Konto usunięte
|
O tak! I Darth Maul
![]() Nam jakoś w maju stuknęło ale nie wiem kiedy, nie mamy daty ![]() ... i masz rację ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;19836738] takie małe chucherko 159 cm (ja) no i mój wielkolud prawie dwa metry ma [/QUOTE] U nas tak samo ![]() Nie wiem co robić Resztki MD
|
|
|
|
#247 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
Ty za to jestes FAJNA Edit: lece spac Nimfy. Branoc! I kosmatych
|
|
#249 |
|
Zadomowienie
|
każda nimfa fajna jest zatem cześć
;*
|
#250 |
|
BAN stały
|
Pikowa się zawstydziła ![]() Ty mnie już tu nie odciągaj od Dojcza, bo się uczyć muszę!! ![]() Danke Śnij o Fajnych Farmaceutach!! ![]() Axaaaaaaaaaaaaa!! ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Widzę, ze nie tylko ja jestem zmęczona dniem dzisiejszym |
|
|
|
#251 |
|
Konto usunięte
|
http://www.dla lejdis.pl/plebiscyt
Próbujemy?
|
|
|
|
#252 |
|
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19851101]http://www.dla lejdis.pl/plebiscyt
Próbujemy? [/QUOTE]Nieskromnie myślę, ze mamy duże szanse poćwiczyłyśmy tutaj, to teraz czas się sprawdzić
|
|
|
|
#253 | |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki, mam wiadomosc! zgadnijcie od kogo
![]() Axa pisze: Cytat:
|
|
|
#254 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19850199]My też po trzech miesiącach seks, ale ogólnie ostro zaczęliśmy już drugiego czy trzeciego dnia związku
A wcześniej oboje byliśmy chodzące cnoty Po prostu tak się nawzajem kręciliśmy, że łapy same pchały się pod ubrania itd [/QUOTE]My poznaliśmy się 13 grudnia... a 10 stycznia była kolacja, potem hotel... i wtedy mi powiedział, że wyjeżdża do Anglii... i podjęliśmy ważne decyzje... i wtedy się pierwszy raz kochaliśmy... ![]() Niech ktoś idzie za mnie do pracy! |
|
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam dzisiaj wolne
leze sobie jeszcze w lozeczku ale sama bo BS juz w pracy. Ostatnio jak poszlam mu myc plecy to mi szczeka opadla. wchodze do lazienki a tam wszedzie porostawiane swieczki doslownie wszedzie <mamy mala lazienke> BS dumnie lezy w wannie popijajac redsa
|
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Poproszę gg Axy
![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
![]() To chyba wszystko co mam do powiedzenia na ten temat
|
|
|
|
|
#258 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#260 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19853358]A ja nic nie mogę dodać
[/QUOTE]I ja też ![]() ![]()
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Aj, niech będą już wakacje
![]() Te upały o zachodzie słońca... sss gdzieś na plaży, w lesie... mrrr. Ja przyznaję się do podglądania, a ujawniam się rzadko. Lubię czytać te wasze opowieści. Ode mnie raczej nie będzie, bo uważam, że to zupełnie nasza, intymna i prywatna sprawa i dziwnie by mi było wypisywać ze szczegółami o naszych zabawach Jakoś dziwnie bym się czuła wtedy.Ale być może... do czasu...?
|
#262 |
|
Konto usunięte
|
aż mnie ciarki przeszły
ja tez chceee ![]() oj dziewuszki-zboczuszki :P robicie ochotę coś czuję że niedługo mój BS będzie miał mnie dość Bo za każdym razem jak się was naczytam to się na niego rzucam
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2010-06-08 o 11:01 |
|
|
|
#263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ahhh z moim brunetem to my świeżo upieczona parka jesteśmy - tegoroczna
![]() Pojawił się niespodziewanie (poznaliśmy się na finale WOŚP - na moto orkiestrze).. namieszał niesamowicie, jak twierdzi zupełnie niezamierzenie.. i o miesiąc później byliśmy razem ![]() Cytat:
Lepiej dowiedzieć się o swoich plusach i minusach przed ślubem, a nie po ![]() Byleby tylko nie za szybko - nie ma co skracać tego uroczego czasu wyczekiwania na kolejne spotkanie, randek itp ![]() Powiem szczerze, że my tak powoli zaczynamy myśleć o jakimś wspólnym kącie ![]() Cytat:
![]() Jak widać strzałą amora można dostać w dupsko w każdym miejscu i sytuacji, nawet pod monopolowym |
||
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Halo
![]() dzisiaj tylko Was podczytuję, bo nazbierało mi się pracy, a że od rana mnie energia rozpier...to już kombinuję jakby się tutaj na chwilę wyrwać do lasku na szybki numerek... |
|
|
|
#265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Super opowieść
aż nieprzyzwoicie w pracy czytać ![]() ![]() ![]() Cytat:
Na szczęście już za niecały miesiąc jedziemy naszą ekipą do Szwecji Cytat:
|
||
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
My wczoraj mieliśmy taką zachciołkę na pieszczenie się językiem, że uuu. Gorąco było. Najpierw po pracy pieściłam swojego BS-a bardzo dłuuugo
Nigdy kiedy to robiłam i kończył w buzi nie chciał bym go więcej dotykała bo go zaczynało troszeczkę boleć, ale wczoraj tak delikatnie wylizałam jego smoka i później jajeczka, że był w siódmym niebie tak pojękiwał delitkanie mówię Wam jak ja to lubię. Kiedy chciał we mnie wejść nie pozwoliłam. Wieczorem po kąpieli powtórzyłam lizanie, ale bez doprowadzania go, on delitkanie najpierw rozpalił mnie pocałunkami i dotykiem, a później zaczął lizać brzoskwinkę, miał wczoraj taki dwu dniowy zarost i tak mnie to smyrało cuownie, że w mgnieniu oka fala gorąca i rozkoszy owładnęła moje ciało. Oczywiście pomoczyłam znów łóżko swoimi soczkami, ostatnio często mi się to zdarza Dał mi minutkę na to bym ochłonęła, a później wszedł we mnie na jak leżałam na łóżku. Podniósł moje nóżki, całował stopy i dotykał mojej brzoskwinki. Powstrzymywałam się od jęków rozkoszy i krzyków bo za ścianą spał jego brat. Kolejna fala ciepła mnei ogarnęła. On nie dawał mi spokoju, nie ma odpoczynku Odwrócił mnie na bok i wszedł znowu, teraz szybciej i głebiej mógł mnie zaspokajać, mój oddech był już tak szybki. Jęczałam w eufori, a on nie przestawał. I kolejna fala mnie ogarnęła. "Poujeżdżaj mnie" nie musiał długo prosić, był już nagrzany tak samo jak ja. Moje duże piersi falowały mu przed oczami, ściskał je mocno, tak jak lubię. Wystarczyło kilka chwil żebym doprowadziła go swoimi ruchami do orgazmu, wytrysnął we mnie. Czułam jak zaciskają mu się mieśnie na udach. Po chwili leżeliśmy na łóżku w ekstazie uwieńczającej naszą miłość ...Tak to wczoraj uczciliśmy Dzień seksu
|
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do drugiego, wiesz- w sumie nie pytałam Go o zdanie, aczkolwiek mu powiedziałam co o tym myślę, ale jego opinii nie poznałam. ![]() Ale rozmowy popieram w 100% we wszystkich sprawach bialekropelki.... uaaaa! [ps. kojarzy mi się Twój nick z czyms....
Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-06-08 o 13:36 |
|
|
|
|
#268 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() lenkaantenka i bialekropelki ![]() swoją drogą wanna i pralka to zarąbiste połączenie bialekropelki dlaczego taki ten nick?? ![]() wczoraj się uczyłam Dojcza na egzamin i dziś załapałam się na 5!! ![]() jesteście ze mnie troszeczkę dumne?? ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- |
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
No tak... ja za to pracuje już ładnych parę lat i najdłuższy urlop to 2tyg.
Czasem tęskni się za tym, żeby móc poleżeć jak za szczeniaka 2mieś na plaży ![]() Ja sobie znajdowałam pracę w Jastrzębiej Górze i miałam przyjemne z pożytecznym: praca&wakacje w jednym. Może zgadzał się z Twoją opinią, dlatego już się nie produkował ![]() Ja swojego muszę spytać, bo już widzę, że to zazdrosny samiec Alfa jest
|
|
|
|
#270 |
|
Konto usunięte
|
Hmm, ja mojego nigdy nie pytałam, czy mogę Wam opowiadać nasze wzloty
Ale mamy do tego bardzo podobne podejście, więc nigdy nie miał o to pretensji. Ba, nawet czasem podczytuje nas, kiedy spodziewa się jakiegoś mojego opowiadania - a potem docina w stylu "No, proszę, jednak jakoś kontaktowałaś, skoro pamiętasz"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

A wcześniej oboje byliśmy chodzące cnoty

się działo 
czy Fajny

Pikowa się zawstydziła