![]() |
#2761 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. VI
Cytat:
![]() ![]() Chce ktoś ocieplacze jeszcze? Bo w zal. od koloru mogę zacząć robić dziś. Mww kończę ![]() ![]()
![]() |
#2762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aj a dawno to trwa? Może po prostu masz taką fazę jakaś i potrzeba Ci odizolowania się od wszystkich. Masz możliwość żeby gdzieś wyjść samej albo po prostu usiąść z herbatką i książką/filmem/niczym i mieć święty spokój? Ja czasami bardzo potrzebuję dnia wyłącznie dla siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio byłam zła i zmęczona... masakrycznie. Wlazłam do pachnącej wanny ze świeczkami, muzyczka... i spaciu. ![]()
![]() |
#2764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis teściowa zaczęła mnie wypytywać co u mamy, co u sis, co u babci, i wkurzyła mnie, bo mnie nie obchodzi co u niech. Nic a nic. A nawet jeśli obchodzi mnie, to nie mam sił pisać. I tak czuję że się zwiększa. Dziś cały dzień nie gadam z BS, choc chciałabym, ale wkurza mnie np głupim spojrzeniem wg mnie głupim. Napisałam za to do dwoch starych znajomych, kolegów, ale wiadomo każdy ma swoje zycie i jest mocno zabiegany, jeden jedzie do Afganistanu, a drugi coś tam coś tam. Idę ulicą i unikam spojrzeń... nie wiem.... mam ochotę nie wychodzić z łóżka czasem i jestem zła na siebie. ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- z jednej strony mogę pojechac do siebie do domu... tam nie ma nikogo, ale wiem, że taka samotnośc mnie dobije miałam kiedyś coś takiego dokładnie 7 lat temu, też na przełomie września/ paź z drugiej strony z każdym dniem czuję się coraz bardziej samotna czuję, że nie ma nikogo
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-10-10 o 15:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może pójdź do lekarza?
![]() |
#2766 |
Zakorzenienie
|
Miałam tak już raz, ale wtedy troche inny czas był, studia, dwie spoko kumpele koło mnie, które sie zaintereswowały tym, że coś jest nie tak, jak zauwazyły, że wracam z uczelni i wychodze z domu i wracam wieczorem... pamiętam, że chodziłam wtedy i płakałam strasznie
az mnie ludzie zaczepiali czasem na ulicy, jeden menel na pocieszenie to mi usługi proponował, no wiecie jakie ![]() jest jedna zbieżność wtedy mialam okres około 2 letniego brania hormonów, diane teraz też, po przerwie znow zbliża sie 2 lata jak je biorę może to to??
#2767 |
Zadomowienie
|
witam dziewczynki
![]() ![]() a propos babeczek... tez ostatnio pieke czesciej. niedawno nawet porwalam sie na ciasto francuskie domowej roboty ![]() co do spania z BS-em...masakra...moi rodzice konserwatysci zakichani...to samo...dopiero jak im jasno zakomunikowalam ze aniolem nie jestem to przestali napierac i na slub i na moj powrot do domu po wyprowadzce do BS-a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2769 |
Zadomowienie
|
Labirynth
miewam dokladnie, dokladnie takie stany jak ty. ostatnio jak przyszli znajomi do BSa to wyszlam do 2 pokoju ogladac tv zeby tylko z nimi nie przebywac. wkurzalo mnie wszystko i wszyscy, lacznie ze mna sama i spojrzeniem babci lezacej na lozku i wpatrujacej sie w moje oblicze ![]() ![]() nie wiem jak u ciebie ale u mnie czesto jest tak z tego co zauwazylam, ze wiaze sie to ze mna sama, z tym ze sama ze soba zle sie czuje......... ![]() ![]() jest to grozne bo mozna naprawde stracic wiele bliskich osob...ja o maly wlos stracilabym najlepsza na swiecie przyjaciolke...nie wiem jak u ciebie, ale u mnie raczej nie jest to zwiazane z wahaniem hormonow. sama bralam przez kilka lat tabl. anty i nie mialo to wplywu na takie stany. teraz nie biore i tez miewam takie wku*wy ![]()
OM 23-12-12 TP wg OM 29-09-13 ![]() ![]() ![]() wg USG 25-09-13 http://babystrology.com/tickers/baby..."180"></embed> Edytowane przez zmienniczka Czas edycji: 2010-10-10 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2770 | |
Zakorzenienie
|
nie, sęk w tym, że ja chce te table brać
opowiem jeszcze coś wtedy na studiach mieszkałam z kumpelą, z którą znałyśmy sie od podstawówki, cięzko nam razem było, bo miałysmy wiele wspólnych cech i to tych negatywnych, a to wbrew pozorom nie jest dobre bardzo się starałam znosić jej fochy, dziwactwa, kaprysy skacząc czasem koło niej jak idiotka, byle "basia" się usmiechnęła, aż słuchajcie przyszedł właśnie woodstock 2003, pojechałyśmy razem, i było jedno zdarzenie, które tak mnie do niej obrzydziło potem przyszedł październik i drugi rok mieszkania razem, ale mnie tak od niej odrzuciło, że unikałam jej, nie gadałam z nią, ja po prostu nie miałam juz sił ona nie wiedziała co się dzieje choć bylysmy burzliwy związkiem przyjaciółek, to w chwilach kryzysu byłą dzielna, stała obok mnie. wzięła mnie nawet do swojej wykładowczyni (ona studiowała resocjalizację) z psychologii, a ta babka spojrzała na mnie zaryczaną zapytała o co chodzi, ja jej odpowiedziałam, że nie wiem, że nie ogarniam, a ta psycholog spojrzała na mnie jak na straceńca i powiedziała: szkoda, taka śliczna dziewczyna, no szkoda, może studia?? ma pani tam na tej polonistyce dużo na głowie parawda??? w kazdym razie odsunęłam sie od kumpeli, bo trochu już mnie zmeczyło skakanie wokół niej do dziś nie gadamy, ale było kilka prób reaktywacji naszej znajomości, która miała swój czar teraz jest coś podobnego, BS ma taki charakter, podobny do jej, trza wokól niego skakać, znosić fochy czasem.... wiadomka z facetem kobiecie szybciej się da dogadać, cycka pokażesz i jakoś się dogdacie ale też już pwooli zaczynam mieć dośc i chyba nieświadomie wycofywac się psychicznie, albo nie wiem już sama ![]() jeny rozpisałam się jak Jemi ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
ja się dobrze czuję ze sobą, zauwazyłam tylko, że zawsze dużo daje z siebie w relacjach idę na dalekie kompromisy, a z tym rośnie moje poczucie krzywdy i niesprawiedliwości i zaczyna się buntować zwykle odchodzę w milczeniu straciłam tak 2 osoby (kumpele), ale żadnej nadal nie żałuję, tak duzy mam do nich uraz
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-10-10 o 15:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2771 |
Zadomowienie
|
Labirynth
ja zakonczylam jedna taka podstawowkowa "przyjazn" i wiesz co? jest mi dzis o niebo lepiej ![]()
#2772 | |
Zakorzenienie
|
Labi ja proponuję się wybrać do jakiegoś dobrego psycho. Naprawdę, bo widać, że się kobietko męczysz okropnie
![]() że to się powtarza, ciągle wraca i Cię nęka... może odkryjesz jakiś głeboki powód, który siedzi w Tobie, albo w przeszłości mniej lub baaardziej odległej. Naprawdę, polecam się wybrać. Ale pogadać z nią/nim poważnie, a nie że powie Ci, że za dużo szkoły, pracy czy czego jeszcze. ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- ja się świetni dogaduje z duzo starszymi babkami ode mnie, albo duzo młodszymi, w moim wieku to tak średnio a faceci??? róznie
![]() |
#2774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że to takie głupie się wydaje. Ale uważam, że dobry lekarz może dużo pomóc. Wiesz, nie w sensie, że Ci da prochy czy coś, ale może będzie umiał Ci wyjaśnić z czego mógł się problem wziąć i o co w nim tak naprawdę chodzi. ![]() Btw. chce ktoś kremowe łapki, albo szare, albo fioletowe? Bo kończę dla Mww a Damy dziś nie ma, więc mogę dziś jakieś inne zacząć. ![]()
![]() |
#2775 |
Zakorzenienie
|
dziś miałąm sen w nocy, teraz mi się przypomniało, że leciałam samolotem, ja, sis i mama
i nagle po starcie wleciał do wody, ja wydostałam sie, sis też, a mama nie i że stoje na jakimś pomoście i czuję taki autentyczny strach, że mama umarła i nagle patrzę, moja mam idzie do mnie po wodzie i we snie wiedziałam, że umarła i normalnie tak strasznie się poczułam, bo mówiłam do niej, przepraszałam (bo się poklociłam z nią we śnie przed startem samolotu), chciałam przeprosić za moje nerwy, a ona już nie słyszała ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- dobra, już nie zmulam ciut lżej mi się zrobiło, jak to napisałam a i rozmwniejsza się zrobiłam ![]() mamince nawet wiadomośc wysłałam heh krótką, i mam nadzieje, że kobiecina się nie rozpisze ![]() pizłam se maseczke, kąpiel, trza kolacyjke montowac ![]()
#2776 |
Wtajemniczenie
|
a ja bylam w Tesco
![]() ![]()
![]() |
#2777 |
Zakorzenienie
|
Labi kochana... wiesz, skoro mówisz, że miewasz tak na przełomie właśnie tych miesięcy jak teraz, to może być jakaś postać jesiennej depresji sezonowej. Możliwe, że miewasz też takie "fazy" kiedy indziej, ale jeśli się to ciągnie w tym jesiennym okresie np. miesiąc to tak trochę wygląda.
Może faktycznie powinnaś pójść do jakiegoś dobrego psychologa? Jako że sama studiuję psycho wiem, że w tym zawodzie jak w każdym innym się zdarzają oszołomy i partacze ![]() ![]() ![]() Najważniejsze to żebyś potrafiła sama siebie zrozumieć i doszła ze sobą do porozumienia. To, skąd Ci się biorą takie stany jest ważne, ale ważne jest też zebyś sobie potrafiła z nimi poradzić. Jednocześnie izolujesz się od ludzi i ich potrzebujesz, bywa... zwracaj uwagę na to co Ci sprawia przyjemność, daj sobie czas. I wykorzystuj chwile "chcenia się" w tym całym niechceniu ![]() P.S. No i pamiętaj, że psycholog to nie psychiatra, w gruncie rzeczy większość ludzi w życiu ma przynajmniej epizod kiedy psycholog by się im przydał, i nie jest to ani trochę oznaka bycia psycholem ![]()
"Could you see, I could break? Did you notice all my mistakes? There were times I could feel you read my mind" Ślub ![]() Edytowane przez ennostiel Czas edycji: 2010-10-10 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2778 |
Konto usunięte
|
Te dwa pierwsze wolne dni od dawna minęły tak strasznie szybko...
BS cofnął mi szlaban na imprezy bez niego ![]() Znowu spędziłam dzień nago w jego wyrze, znowu była jedna sprzeczka - niestety pod koniec dnia, nie było opcji kolejnego seksu na zgodę ![]() Miałam dziś pisać jedną z pięciu zadanych na Cosinisie prac zaliczeniowych, ale nie mam weny jakoś, i zmęczona jestem... To tak w formie telegramu ![]() Żyjecie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2779 |
Zakorzenienie
|
Ja żyję
![]() Cofnięty szlaban? ![]() Ja nie mam zakazu jedynie na imprezy typowo babskie. Na mieszane to mi BS samej nie pozwala chodzić. Nie żeby mi to przeszkadzało bo gdyby on poszedł na mieszaną to też bym była niespokojna. I nie że mu nie ufam- nie ufam innym babom, a bywają i takie które się kleją do zajętych pomimo protestów faceta. Stąd też jest jak jest i dobrze mi z tym ![]()
#2780 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() BSik mówi mi tak samo - ufa mi, ale nie ludziom w moim otoczeniu. Przez ten "szlaban" chodził ze mną na imprezy integracyjne mojej grupy i poznał już część osób i jak twierdzi "jakby kogoś trzeba było naprostować, to już go przynajmniej pozna" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2781 |
Zakorzenienie
|
Żyjemy
![]() Dzień nago w łóżku BSa - bardzo mi się podoba, trochę mniej to zakończenie. No ale ale. Będzie dobrze nie? asiaczek my oboje sobie dajemy pozwolenie na imprezy wszelkie, przy czym zwykle są to domówki albo pogaduchy w kilka osób w barze, bo do klubów na tańce oboje średnio lubimy chodzić - a BS to w ogóle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2782 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A co do kłótni, rozstawialiśmy się znowu jak świeżo zakochane podlotki, więc jest ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2783 |
Zakorzenienie
|
enno enno dzięki raz jeszcze
![]() ![]() a ja pogadałam sobie z BS, stwierdził, że: oho M. otworzyła buźke ![]() trochu pokwękałam mu ![]() ![]() Labi dziecko się cieszy ![]()
#2784 |
Zakorzenienie
|
Orli no to dobrze
![]() Labi Labi do usług forever ![]()
"Could you see, I could break? Did you notice all my mistakes? There were times I could feel you read my mind" Ślub ![]() Edytowane przez ennostiel Czas edycji: 2010-10-10 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2785 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22596838]No miałam "szlaban", po tej akcji z przyjaciółką, co odwaliłam miesiąc temu.
![]() BSik mówi mi tak samo - ufa mi, ale nie ludziom w moim otoczeniu. Przez ten "szlaban" chodził ze mną na imprezy integracyjne mojej grupy i poznał już część osób i jak twierdzi "jakby kogoś trzeba było naprostować, to już go przynajmniej pozna" ![]() A co z ta przyjaciółką wtedy odwaliłaś? ![]()
#2786 |
Zakorzenienie
|
Też żyję
![]() Chociaz neta brak troszkę, bo nie mam stałego tylko orange teraz. Orli dobrze że szlaban minął. Labi z tym psychologiem to dobry pomysł, wiesz ja uważam że ludzie nie powienni się bac psychologów, każdy ma jakies problemy i dobrze o nich porozmawiać.
#2787 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2788 |
Zakorzenienie
|
Najważniejsze Orli, że odzyskujesz jego zaufanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2789 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;22597737]Całowałyśmy się.
Wiem, że dla większości z Was to nic strasznego, ale ja zawsze miałam twarde zasady co do jakiejkolwiek zdrady...[/QUOTE] Bardzo pijana byłaś? ![]()
#2790 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.